Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 65718 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049582 indlæg i 100422 emner
3 nye indlæg i dag
Hamtaro skrev:Ikke særlige opfindsomme Nytårs menuer..
Nææ her hjemme skal der være fest..
Hjemmelavet Lasagne og is til dessert..
Og skal vel i seng ved 22tiden.. Som sagt PARTY
K.G skrev:Hamtaro skrev:Ikke særlige opfindsomme Nytårs menuer..
Nææ her hjemme skal der være fest..
Hjemmelavet Lasagne og is til dessert..
Og skal vel i seng ved 22tiden.. Som sagt PARTY
Lyder utroligt ophidsende Er det arbejde der kalder første Nytårsdag ??
Hamtaro skrev:K.G skrev:Hamtaro skrev:Ikke særlige opfindsomme Nytårs menuer..
Nææ her hjemme skal der være fest..
Hjemmelavet Lasagne og is til dessert..
Og skal vel i seng ved 22tiden.. Som sagt PARTY
Lyder utroligt ophidsende Er det arbejde der kalder første Nytårsdag ??
Lige præcis. 8-)
LilleLise skrev:45p/30c/25f
K.G skrev:Så trækker vi lige tråden frem igen, endnu et år er snart gået og hvad skal sidste års måltid stå på ???
santaklausen skrev:Min kostplan.
Jeg brækker mig hvis jeg ser fed mad igen foreløbigt. December er så klam.
K.G skrev:santaklausen skrev:Min kostplan.
Jeg brækker mig hvis jeg ser fed mad igen foreløbigt. December er så klam.
Jeg kan godt følge dig et stykke, fik også selv en gang mavesyre i går, men vi er jo selv uden om det, jeg mener, vi kan holde os fra det eller spise mindre mængder med en lækker salat til....men sådan er der så meget...
Men årets sidste måltid hos os er,- Krabbesalat med flute til forret, Højrebsfillet (bestilt hos slagteren) med kartoffelbøffer rodfrugter,salat og en sovs.....
santaklausen skrev:K.G skrev:santaklausen skrev:Min kostplan.
Jeg brækker mig hvis jeg ser fed mad igen foreløbigt. December er så klam.
Jeg kan godt følge dig et stykke, fik også selv en gang mavesyre i går, men vi er jo selv uden om det, jeg mener, vi kan holde os fra det eller spise mindre mængder med en lækker salat til....men sådan er der så meget...
Men årets sidste måltid hos os er,- Krabbesalat med flute til forret, Højrebsfillet (bestilt hos slagteren) med kartoffelbøffer rodfrugter,salat og en sovs.....
Enig, vi bestemmer selv Jeg har også kun spist julemad 24. og 25, hvor jeg var "tvunget" af mormor ;)
Overload skrev:Vi har bestilt fra Caféministeriet i Aalborg og skal have følgende:
- Snacks:
Forårsrulle med confiteret and - jordskokchips med svampe-mayonnaise.
- Forret:
Let og mild jomfruhummer-bisque med soufflé af hvid fisk og jomfruhummer. Serveret med frisk dild, grøn dild-olie og grillet syltet selleri.
- Hovedret:
Kalvefilet med Pommes Duchesse (kartofler rørt med parmesan, timian og citronskal.) Hertil smør-ristet toast, hindbærsyltede rødløg samt svamperagout tilsmagt med trøffel.
- Dessert:
Oreo cheesecake med krystalliseret hvid chokolade, syltede blåbær og karameliserede valnødder.
- Til kaffen:
3 slags af køkkenets hjemmelavede petit fours.
awesome skrev:Nytårsmenuen fra Aagaard kro
martinkjr skrev:Overload skrev:Vi har bestilt fra Caféministeriet i Aalborg og skal have følgende:
- Snacks:
Forårsrulle med confiteret and - jordskokchips med svampe-mayonnaise.
- Forret:
Let og mild jomfruhummer-bisque med soufflé af hvid fisk og jomfruhummer. Serveret med frisk dild, grøn dild-olie og grillet syltet selleri.
- Hovedret:
Kalvefilet med Pommes Duchesse (kartofler rørt med parmesan, timian og citronskal.) Hertil smør-ristet toast, hindbærsyltede rødløg samt svamperagout tilsmagt med trøffel.
- Dessert:
Oreo cheesecake med krystalliseret hvid chokolade, syltede blåbær og karameliserede valnødder.
- Til kaffen:
3 slags af køkkenets hjemmelavede petit fours.
Hvad er prisen pr. person for sådanne omgang?
Overload skrev:martinkjr skrev:Overload skrev:Vi har bestilt fra Caféministeriet i Aalborg og skal have følgende:
- Snacks:
Forårsrulle med confiteret and - jordskokchips med svampe-mayonnaise.
- Forret:
Let og mild jomfruhummer-bisque med soufflé af hvid fisk og jomfruhummer. Serveret med frisk dild, grøn dild-olie og grillet syltet selleri.
- Hovedret:
Kalvefilet med Pommes Duchesse (kartofler rørt med parmesan, timian og citronskal.) Hertil smør-ristet toast, hindbærsyltede rødløg samt svamperagout tilsmagt med trøffel.
- Dessert:
Oreo cheesecake med krystalliseret hvid chokolade, syltede blåbær og karameliserede valnødder.
- Til kaffen:
3 slags af køkkenets hjemmelavede petit fours.
Hvad er prisen pr. person for sådanne omgang?
325 mener jeg og det var ved bestilling inden den 20. Den koster vidst 340 nu
miniwolf skrev:Jeg skal på arbejde og vi har bestilt børne menuen fra bilka, som består af Tunsalat, byg selv burger og pandekager med is. Det skal lige siges jeg arbejder med børn og deraf valget af mad. Slår dette kongemåltid ikke til, har vi også bestilt smørbråd
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 242 gæster