Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 65717 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049581 indlæg i 100422 emner
2 nye indlæg i dag
Bulletproof Athlete skrev:God og velskrevet artikel nikolaj.
Plante fars smager ikke som oksekød eller andet kød for den slags.
Jeg har endnu ikke stødt på en kød substitut som smagte af kød ud sf posen. Det er dog heller meningen, men derimod af skabe en konsistens der minder derom og
Så genskabe smagen igennem krydderier og andre tilsætnings grøntsager
NikolajBach skrev:Bulletproof Athlete skrev:God og velskrevet artikel nikolaj.
Plante fars smager ikke som oksekød eller andet kød for den slags.
Jeg har endnu ikke stødt på en kød substitut som smagte af kød ud sf posen. Det er dog heller meningen, men derimod af skabe en konsistens der minder derom og
Så genskabe smagen igennem krydderier og andre tilsætnings grøntsager
Tak for det (:
Jeg tænker også man kan komme langt med røget paprika, sojasauce og spidskommen. Hvilke krydderier bruger du, til at få kødsmag ind i plantebøfferne?
jcbovergaard skrev:Hvis vi antager at du mener Mælk her, så er min subjektive mening at jeg aldrig vil anbefale mælk som "Protein kilde". Jeg er 100% enig i at Mælk indeholder næringsstoffer som kan være svære at få fra andre fødevarer, men protein er ikke en af dem. Eksempelvis minder næringsinholdet i Arla Mini Mælk & Broccoli ret meget om hinanden, men jeg vil dog aldrig anbefale Broccoli som "Protein-kilde".
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 20 gæster