Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 63951 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Mrmontanadk

Vores medlemmer har i alt skrevet 2048552 indlæg i 99709 emner

1 nye indlæg i dag


Online
I alt: 740
Medlemmer: 3
Skjulte: 1
Gæster: 736

Følg bodybuilding.dk på

PRINCE - ro og refleksion

Udskriv emne


Opret en logbog og lad andre følge din træning

Tilbage til Logbog

I dag angreb livet mig. Mere følger.

Musikken som resultat af en "klassisk rock" playlist på Spotify afspillet nede i kælderen for få timer siden. Jeg kendte ikke nummeret før nu. Det som sådan heller ikke noget særligt, imo, men det løste opgaven og fortjener således en plads her i ro og refleksion. Her er plads til alle, også dig og mig.

Livet angreb mig som sagt. Mit sind og min krop har ikke arbejdet godt sammen i dag hvormed jeg formåede at tabe 2 x 5kg´s skiver hvoraf den ene bouncede fra jorden og ind på min knogle. Ja DEN knogle. Den der lige hvor foden hæfter. De peger ind mod hinanden. I ved udmærket godt hvilket stykke kalk det er jeg mener her. Ingen grund til at forvente at jeg specificere det yderligere. Her er hverken brug for en fysioterapeut, en læge eller en eller anden knogleolog. I ved UDMÆRKET hvad der menes.
Det gjorde, og gør stadig, helt afsindigt ondt. Jadani bevidnede hele episoden så jeg kan ligeså godt gå til bekendelse her i loggen med det samme i stedet for at lade som om det aldrig er sket. I finder vel ud af det af omveje og så står jeg bare der og prøver at spille cool. Det går bare ikke.
Jeg mente at jeg burde pakke sammen og gå hjem men Jadani fik mig overbevist om at alt var helt fint. Jeg kiggede efter og måtte give ham ret. Ingen skade sket trods smerten.
Træningen:
Squats
10x20
10x20
10x20
5x60
5x70
5x80
3x90
1x100
1x100
1x105
3x90
8x80
5x70

Dødløft
5x90
5x100
5x90
5x90
5x90

Bænk
10x20
5x60
5x90
5x90
8x80

Fair nok, sket er sket, træningen er trænet og bedst som Bahnsen Den Velfriseret skulle til at squatte 135, tror jeg nok det var, formåede jeg at smide hele min shake på jorden. 0,7L mælk, havregryn og chokoladepulver ud over det hele i hvad der mest af alt lignede noget som jeg havde set engang før i mine unge dage som Big J så fint formulerede det. That´s right, Big J var også til stede denne tirsdag eftermiddag. Jeg fremskaffede store mængder toiletpapir til at få tørret lortet op men udbuddet tangerede ingenlunde efterspørgslen. Det her Jadani kommer ind i billedet. Han omlagde min strategi radikalt så vi i en allerhelvedes fart fik tilegnet os en sugeevne hvis lige ikke er set nede i klubben længe. Bortset fra mine tabte gains så ånder alt fred nu.

Jeg synes det tyndt med anden aktivitet end min egen her i loggen. Nu jeg heller ikke selv den bedste til at ytre mig i andres logbøger. Måske det på tide at gå lidt til angreb hist og her så folk kan komme op i gear og få skrevet deres samfundspligtige log.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 141
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanI dag: Ryg i selskab med godtfolk og fæ

Dødløft
12x60
12x60
5x90
5x110
5x110
5x90
5x90
5x90

Pullups
4xbw
3xbw

Chinups
4xbw
3xbw

Close grip pulldowns
8x45
8x45

Wide grip pulldowns
8x45
8x35

Bænkpres
10x20
5x60
5x80

Det satte mine tanker lidt i gang at den type godsvogn/trailer der var skyld i togulykken for nyligt fra og med dette øjeblik er blevet totalt forbudt. Der folk derude der mener det er mere sikkert at øge antallet af tunge trafikanter på vejene. Jeg mindes ikke at der før har været ulykker eller sågar blot situationer hvor disse "trailere" er hoppet af toget. Måske hører vi først om det når ulykkerne får en dødelig udgang og i virkeligheden vælter det rundt med trailere til dagligt som heldigvis ikke ramler ind i modkørende tog. Eller også sker det aldrig fordi sådan en trailer som udgangspunkt er bygget til det som de bliver brugt til: Nemlig at drøne afsted på store vogne med 100 km/t+. Hvis vi forholder os til statistikken om at det er den mest dødelige togulykke i 30 år, måske endda længere i en erhvervsmæssig sammenhæng (forstået på den måde at godsvognen kørte i et erhvervsmæssigt ærinde), så prøv at tag et kig på statistikken over ulykker hvori erhvervskøretøjer er indblandet:
(Det skal her nævnes at køretøjer som Taxaér, busser osv naturligvis er inkluderet)
Billede
Og forestil jer så hvad en masse nye tunge trafikanter kan udrette af ulykker på 30 år, eller mindre eller mere. Og her beder jeg jer ikke engang medregne de ulykker som måtte opstå pga. det øgede pres på vejene. Mere trafik = flere trafikulykker.

Jeg tror faktisk slet ikke at der er noget som helst reelt belæg for at forbyde disse vogne. Mit ukvalificerede gæt med udgangspunkt i en total uvidenhed på området er at præcist denne type trailer bruges adskillige steder i Europa på strækninger der er både længere og med en højere hastighedsgrænse end i DK. Jeg tror selve ulykken er en kombination af 3 faktorer: En høj vindstyrke, en relativt let lastet trailer og en menneskelig fejl da man skulle låse traileren fast. En fejl som ikke må ske men som kan hænde og når dette så sker kombineret med storm, høj hastighed og en bro midt ude på havet så vinden rigtigt kan suse igennem direkte ind på siden af traileren så har man ulykken. Men dem som træffer beslutningerne smider al rationel tænkning over bord ved frygten for at en lignende ulykke mod al forventning skulle ske igen. Ikke fordi at de inderst inde vil øge trafikal sikkerhed men fordi at de ikke tør stå med ansvaret for ikke at have forbudt disse trailers omgående efter den første ulykke. En sådan situation kunne jo koste dem både deres job og deres gode omdømme.

"JAMEN VI SKULLE JO ALDRIG HAVE TILLADT DISSE VOGNE I FØRSTE OMGANG, ENHVER IDIOT KAN JO SE AT LORTET KAN BLÆSE AF TIL HVER EN TID" Blablabla
Sidst rettet af --PRINCE-- 9. jan 2019, 13:24, rettet i alt 1 gang.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 141
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplananalysen af årsagen til ulykken er spændende. Her forleden overhørte jeg tilfældigvis , hvad jeg husker som trafikstyrelsens, uvildige undersøgelse af årsagen til ulykken og det kunne på ingen måde konkluderes at det var angængerens skyld at der var sket en ulykke og hvis det skulle have været den der var årsagen var man slet ikke sikker på årsagen. meget kan selvfølgelig være kommet frem i lyset siden igår, men jeg tror du har fuldstændig ret i din analyse.
levebrødspolitikerne er hurtige til at gribe den da man ihvertfald ikke skal være indirekte årsag til en lignende ulykke i eftertiden. Det er en skam når man drager så hurtige konklusioner på et ufuldendt grundlag. man kan jo eventuelt blot udstede et midlertidigt forbud indtil der ligger en reel årsagsforklaring der kan ligge til grund for en lovændring. hvis der da overhovedet er behov for en sådan lovændring.
The World will look up and shout; "Save Us" and I'll whisper..."NO..."
Brugeravatar
 
Reputation point: 790
 
Indlæg: 2440
Tilmeldt: 13. dec 2012, 10:13
Geografisk sted: Migrant
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 155.00
- Squat: 222.50
- Dødløft: 255.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSå langt så godt. 4 sider tilbage i den fysiske logbog. Det svarer vel til 7-9 træningspas hvorefter lortet vil blive skiftet ud med en ny lækker en af slagsen. Så skal jeg have nyt blæk og notere med en lækker fyldepen igen og have blæk på fingrene når den lige er blevet fyldt op en gang om måneden ligesom i gamle dage.
I dag trænede jeg. Uden Jarlby. Men med en masse andre. Boney, Tønder, Jadani, M. Bahnsen, Big J, Bob, Andreas, Wolff og Gentz var samlet denne tirsdag eftermiddag. En enkelt noob kiggede forbi men ellers var det lutter Bosybuilders alle i fuld gang med at træne op til sommerens strabadser. Sjældent har jeg set alle squat racks og plateauer være fuldt benyttede på samme tid uden der har været VLér tilstede. Ren fornøjelse. Selv var jeg dog høfligt henvist til alene-plateauet nede for enden af rummet. Herfra kunne jeg prutte i fred uden at forstyrre andre alt i mens jeg iagttog Mikkel squatte med en fysiologisk og tempomæssig præcision kun de færreste er fokuserede nok til at mestre. På plateauet overfor stod Kong Jadani og squattede ligeså men med en fart og en eksplosivitet der forplantede sig ud i lokalet som trykbølger. Ved siden af Kongen stod Big Bob i 2 forskellige par sokker og trak enorme mængder jern op fra gulvet med enorm kraft. Overfor Bob og ved siden af Mikkel squattede Big J langsomt og kontrolleret og formåede endnu engang at fremvise hans tekniske kunnen. Jeg squattede skam også selv. I færd med dette overhørte jeg en i lokalet påpege at han aldrig havde set så mange flotte squats udført på samme tid. Jeg tror nok det var Gentz.
12x20
12x20
5x60
5x80
5x90
5x100
1x110
3x100
5x90
5x80
5x60

Jeg burde nok ha trænet de stænger en anelse mere. Og mere i det hele taget. Men jeg havde lidt den her flade kedelige følelse i overkroppen hvorfor jeg besluttede mig for at køre en par sæts med skulderpres. At jeg skriver "en par" er et bevidst valg. Jeg synes det sjovt. Bare så i ved det fremadrettet. Det ofte bevidst når jeg kaster mig ud i disse finurligheder og altså ikke mangel på evnen til at indsætte henholdvis "en" og "et".

Well, jeg fandt mig sådan en skulderpresbænk og satte bagenden på en kant således at den stod på 2 forskellige plateauer hvilket bragte ryglænet op i en ren og skær lodret position hvilket Jadani ikke var sent til at påpege. Jeg ledte efter noget til mine dumbbells og valgte at tage en art blok til formålet velvidende at den muligvis var i brug af en anden. Det var den. Wolff var i færd med at stille op til dumbbell benchpressings. Wolff beklagede sin nød og jeg måtte høfligt aflevere den tilbage hvorefter jeg fandt en bænk til formålet. Folk er altid søde til at booste mig når jeg træner skulderpressings. Boney mindede mig om at spænde op i mavsen så min ryg ikke svajede. Jeg indså at jeg svajer for at låne noget kraft fra chest og front delts. At undlade dette gjorde øvelsen lidt hårdere end normalt.
12x13,7
8x13,7
4x22,5
6x17,5
8x15
6x15
13x13,7
10x13,7
10x13,7

Her fra min vante position kunne jeg observere Andreas ligge og vippe på GHR konstruktionen med 3 skiver i favnen hans.
Boney vandrede frem og tilbage fra øvelse til øvelse med et velment pump i delts og guns. Han klagede over træthed hvorefter han, som den gymnast han nu engang er, hoppede op og begyndte at reppe pullups som en crazy motherfucker. Senere vandrede han rundt i pæne bukser og bar overkrop til vores alles forbavselse. Big Jay vandrede ligeledes dog mellem hans squatrack og det sorte ER rack hvori han bænkpressede i hans pauser.

Jeg hentede abwheelet og placerede mig så jeg kunne iagttage Tønder stå og rive rackpulls som om han aldrig havde lavet andet. Han spurgte pænt om jeg havde lyst til en par sæts men jeg takkede pænt nej tak. Jeg lavede mine wheels og drak min shake i stedet. Jeg skulle fandme ikke stå og tabe ansigt foran Tønder. Aldrig, ever, never and ever.
12xbw
12xbw
8xbw

Jeg har mange gange på det seneste drømt at jeg befinder mig i mit forhenværende hjem gennem adskillige år som nu er en ny familie i hænde. Jeg har drømt at jeg har stået i mit værelse velvidende at det ikke er mit mere og at jeg skal rømme rummet hurtigst muligt. Drømmene er dog blevet mere mudrede nu således at jeg befinder mig alle mulige mærkelige steder velvidende at "dette sted nu er mit hjem". Jeg drømmer aldrig at jeg bare har en lille lejlighed her på Østerbro.
I drømmene befinder jeg mig ofte i et medium sized crip på 3-4 værelser. Jeg synes altid det for småt så jeg går rundt og leder lidt ekstra og finder så en dør som jeg går igennem hvorefter der åbner sig et enormt univers af ren og skær bolig som altsammen er mit. Uendelige gange og gigantiske rum på størrelse med flyhangarer.

I dag spillede Bob musik. jeg fandt Shazam frem og fandt frem til dette:
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 141
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanFøler du dig ensom?
Brugeravatar
 
Reputation point: 383
 
Indlæg: 709
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHej Kaptain og velkommen til Ro og Refleksion.
Det er et godt spørgsmål som jeg også stiller mig selv til tider. Jeg ensom i den forstand at jeg bor alene og har gjort det siden jeg flyttede fra min far for 4-5 år siden. Jeg søger sjældent kontakt med andre for hyggens skyld. Heller ej min nærmeste familie. Jeg fejrede f.eks. heller ikke jul i år for første gang og det passede mig faktisk meget fint. Sådan har jeg ikke altid været men sådan er jeg gået hen og blevet de seneste par år. Måske fordi jeg bor alene. Måske ligger det bare til mig.
På den anden side så har jeg masser af kontakt med andre på mit arbejde, ligesom de fleste andre mennesker, og er i en stilling hvor det forventes af mig at jeg er "glad og smilende". Dette passer mig fint og jeg tager oftest hjem fra arbejde i højt humør men samtidigt drænet for energi til at snakke med andre. Så det rart at have et hjem for sig selv hvor man kan sidde i ro og fred og gøre hvad man vil. Men jo til tider sidder jeg og føler mig ensom herhjemme men omvendt så ønsker jeg mig heller ikke at være omgivet af mennesker 24/7.

Nok om min ensomhed

I dag drønede jeg direkte fra job og ned i hulen. Det var mørkt og jeg måtte gå forsigtigt for ikke at glide rundt på fælledparkens frosne stisystemer. Energien var knap så bænk var hvad det kunne blive til. Det også det jeg synes er sjovest så det passede mig fint:

Bænkpres
15x20
15x20
10x60
3x100
3x100
3x100
3x100
3x100
6x90
5x90
5x90
8x80
6x80
10x70
10x70

Daniel kom ned og deltog i løjerne. Kun få sætninger blev udvekslet denne aften hvorefter vore veje skiltes igen.

Jeg for træt til at reflektere så nu vil jeg nøjes med ro.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 141
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDu virker som en ensom dreng/mand. Og nu er ensomhed jo ikke defineret ved, at man er alene.
Nuvel, jeg forstår dine REFLEKSIONER, Prince.
Brugeravatar
 
Reputation point: 383
 
Indlæg: 709
Tilmeldt: 25. aug 2013, 16:33
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHej igen Kaptain. Jeg har kigget nærmere på begrebet ensom og jeg kan godt se hvad du mener og nikke genkendende til det. Især ved små arrangementer hvor man enten skal stå lodret op eller sidde ned og kommunikere med andre mens der serveres øl og vand samt div. snacks. Det giver mig ganske enkelt ingenting og jeg har ofte tankerne andre steder end på folk omkring mig. På den anden side er jeg stor fan af fysisk aktivitet. Ser vi bort fra træning så kan det være alt fra at gå en tur til at renovere bolig til havearbejde til at kigge i gamle affekter såsom billeder og gamle småting til at spille computerspil osv osv. Alt dette i selskab med andre forstås. Min pointe her er at i de nævnte situationer der har jeg ikke tankerne andetsteds og dermed elimineres følelsen af ensomhed. Det måske også derfor jeg altid har været glad for at gå på arbejde. Med alt dette i mente kan man godt kalde mig for lidt af et voksent legebarn hvorfor din "dreng/mand" beskrivelse af mig nok ikke er helt hen i vejret.
Jeg må indrømme at jeg har tænkt meget over det du har skrevet her i min log. Både herhjemme, på job og til træning.


I går, 1 feb, træning med Mads B, Boney og en flok VLér. Jadani valgte at forlade rummet kort efter min ankomst.
Dødløft
10x60
10x60
5x90
6x90
6x90
6x90
6x90
Mads undrede sig over hvorfor jeg ikke havde flere kg på stangen. Det forløb sig således.
6x110
3x120
3x130
3x140
5x110
5x110
8x100
5x100
6x90
5x90
10x60

Boney ville også lege med og lavede således 10x10x120kg dødløft. Jeg holdt ham ajour med processen ved at sætte en streg for hvert sæt med en sort sprittusch på et whiteboard. Hans valg af vægt måtte siges at være spot on da han dårligt kunne trække rep nr 100. Eller også er det noget psykisk. Well, igennem kom han og kold gik han lige efter. Det sjovt hvordan folk ændre sig fuldstændigt når de presser sig selv til grænsen.

Da jeg ikke tror træningens musik den fredag eftermiddag rammer segmentet her på boardet vil jeg i stedet berige jer med en, synes jeg, hysterisk sjov scene fra en sjov film.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 141
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanLørdag, 2 februar, chest og back
Bænkpres
10x20
10x20
5x60
8x90
6x100
6x100
8x90
6x90

Dumbbell decline presses
8x30
5x30
8x25
6x25

Incline barbell pressings
12x40
8x50
6x50
6x50

Pull ups
5xbw
4xbw
3xbw
4xbw

Chin ups
6xbw
4xbw
3xbw

Wide grip pulldowns
8x50
8x50
8x45

Close grip pulldowns
8x45
8x45
8x45

Abwheels
8xbw
8xbw
8xbw
8xbw

+ En masse sniksnak. Lidt af en maratontræning der vel nærmede sig de 3 timer. Boney, Mikkel B, Big Jay and Capoeira Søren in tha house. Rammstein fungerede ikke rigtig i dag så det blev til en omgang drum and bass i stedet.


Gad vide om der dukker flere op i morgen? Og hvad tid?
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 141
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDumbbell skulderpress
12x6
12x6
10x13,7
10x13,7
8x17,5
6x17,5
6x17,5
10x15
8x15
6x15
10x13,7

Side laterals
12x6
12x6

Dumbbell curls superset tricep pushdowns
10x13,7 - 10x25
8x13,7 - 12x20
6x13,7 - 12x20
10x10 - 10x20
8x10 - 10x20

Skillevæggen mellem min nabos lejlighed og min synes at være tyndere end kinesisk rispapir. Og selvfølgelig ligger vores respektive toiletrum, (mit kan med rette kaldes et badeværelse nu), begge op ad netop denne væg hvilket giver en formidabel resonans til følge når man sidder og skider.
Da min "rigtige" nabo har lejet hans bolig ud er det altid lejere eller airbnb folk, ja jeg ved faktisk ikke hvem eller hvad fanden de egentlig er, som agerer nabo for mig. Jeg har en mistanke om at han foretrækker at leje ud til kvinder, af årsager, da jeg ikke mindes en mandlig nabo i de seneste 2 år. Eller 3 år faktisk. Eller mere endnu.
Well, nu så der flyttet nogle nye naboer ind. 2 flotte udenlandske kvinder i deres bedste aldre. Den ene som jeg har set er i hvert fald. Jeg har ingen grund til at tro at den anden ikke skulle matche da mennesker generelt finder sammen med andre af samme sociale kaliber. Desuden kan jeg høre på deres latter at de ser godt ud. Smukke kvinder griner lidt ligesom rige mænd. Undtagelser forekommer naturligvis.
Mit bedste bud er at de er Spanioler eller Italienere. Alt dette var bare for lige at skabe et billede af situationen. Det sjove er måden hvorpå mine naboer gang på gang på gang efter noget tid begynder at virke irriterede på mig, eller kigge surt, når vi passere hinanden. På vej til træning passerede jeg vaskerummet hvor den ene stod i gang med et foretagende hvor hun så vælger at smække døren i det jeg går forbi. Da jeg kommer udenfor drejer jeg hovedet og kigger ind ad vinduet og får øjeblikkeligt dødsblikket. Tro mig jeg har aldrig gjort noget som helst herhjemme, som jeg ikke er i min gode ret til. Jeg følger vores alles fælles regler til punkt og prikke. Det kan kun skyldes at de har hørt mine enorme prutter når jeg sidder og forretter min nødtørft velvidende at jeg vil kunne høre en tilsvarende handling inde hos mig. Jeg finder det kun sjovt men jeg tror i ramme alvor at det ødelægger deres oplevelse af at bo her fuldstændigt. Det bliver til min fordel når jeg efter et par års opsparing køber naboandelen til spotpris fordi ejeren ikke kan finde en køber der gider at dele rispapirvæg med mig.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 141
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanMin nabo og jeg deler fælles toiletvæg. Det er ganske hyggeligt. Hver gang der bliver trukket toiletpapir på den anden side af væggen kan jeg høre den gamle metal holder knirke og knage
The World will look up and shout; "Save Us" and I'll whisper..."NO..."
Brugeravatar
 
Reputation point: 790
 
Indlæg: 2440
Tilmeldt: 13. dec 2012, 10:13
Geografisk sted: Migrant
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 155.00
- Squat: 222.50
- Dødløft: 255.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanI mangel af bedre ideer tog jeg i dag ned blot for at squatte. Min indsats har været en anelse flad de sidste par dage så det var en god følelse at slå igen med en anstændig træning.
Søndag aften d. 17 feb.
Squat
10x20
10x20
5x60
5x90
3x110
3x110
1x115
1x117,5
1x120
5x100
5x100
5x95
5x90
5x90
8x80
6x80
10x75
10x70
6x70
10x60
8x60
6x60

Abwheel
12xbw
12xbw
12xbw
12xbw

-Og træning skal der til. Man kan godt mærke at sommeren nærmer sig. Grænserne er trukket fuldstændigt op de respektive motionister imellem. Ikke mindst Storskytten som ved et trylleslag satte os alle til vægs fra nu af og til evig tid. Men det skal ikke forhindre os andre i at fortsætte ufortrødent. Men man ved snart ikke hvem der er ven og hvem der er fjende. Folk der siger de kommer til træning men aldrig dukker op. Folk der siger de off men kommer ned og træner i smug for et lille forspring. Alle knep gælder åbenbart i disse tider hvor foråret banker på tidligere end vi har set længe og alle gerne vil stå aller skarpest af ALLE. Og det virker faktisk til at foråret har tænkt sig at bide sig fast i Europa. Jeg synes det lidt skræmmende årstiden i mente. Det burde også skræmme jer men i vel ligeglade og foretrækker at leve i nuet. Og nu det jo ikke fordi det ikke er hændt før men når man ser det i forlængelse af at vi netop har haft den varmeste og mest solrige sommer nogensinde samt alt hvad vi hører om global opvarmning osv. osv. og blablabla, så bør det som minimum give stof til eftertanke, hvilket det hos de fleste vel også gør. Det håber jeg da. Tænk sig at vi muligvis bliver vidne til at en enkelt race smadrer en planets økosystem fuldstændigt. Al den fascination af fortidens bedrifter og hændelser alt i mens vi alle er vidner til begyndelsen på enden. Vi sætter alle vore lid til en teknologisk udvikling som på magisk vis skal reducere mængden af co2 i atmosfæren og skaffe bæredygtig mad til 8 milliarder mennesker med et dertil stigende befolkningstal. Hvad vil disse genier gøre? Når alt vores elskede olie er brændt af og infrastrukturen med et går fuldstændigt i stå. Bygge en masse elmotorer? Diesel? Brint? Og på rekordtid montere dem i samtlige køre, flyve og bådfartøjer? Min forudsigelse er at verdenshandlen, hvis den da ikke går fuldstændigt i stå, så i en tilstrækkelig grad til at verdensøkonomien bryder fuldstændigt sammen. Dette kan naturligvis være fuldstændigt ligegyldigt hvis man har en gård og en god mark. Men os i byerne må nok finde på noget nyt at bruge tiden på. Og hvis man får en farlig sygdom så det bare ærgeligt. Men indtil da er alt bare herligt så længe vi har en dejlig masse BENZIN!
Nu skal det ikke lyde som om at PRINCE ikke tror på et teknologisk induceret bæredygtigt samfund. PRINCE tror bare ikke på at det kan leve op til den globale efterspørgsel når tiden er inde. Ikke desto mindre bliver det spændende at se hvordan verden vil takle benzinmangel en dag. Jeg håber jeg lever længe nok til at opleve det. Og mere til naturligvis.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 141
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanBloody fucking hell røvhuller og velkommen til aftenens sær udgave af Ro og refleksion. Særlig i den forstand at det er et stykke tid siden sidst og udgave i den forstand at dette er en udgave af Ro og refleksion.

Først et hjerteligt varmt velkommen til jer alle her fra jeres allesammens skribent PRINCE. Eller mit brugernavn --PRINCE-- som en af boardets brugere så fint valgte at nævne mig som for nyligt. Bindestregerne er kun inkluderet da PRINCE allerede var i brug desværre. At det så blev to streger på hver side må blot være resultatet af inkompetence i sin aller reneste form. Hvis en moderator skulle læse dette må vedkommende gerne slette den originale bruger PRINCE og ændre mit brugernavn fra --PRINCE-- til PRINCE tak.
Billede


I dag skriver jeg log og dette betyder jo, som mine faste læsere god ved, at jeg har været nede at træne i dag. Jeg ville gerne have lavet pres og træk men nu blev det blot ved pres. Så trækkes der i morgen. Forventeligt kl 15 da jeg har fri 14:24, men hvis dette er for tidligt for godt selskab så giv da lige et prej. Så kommer prinsen gerne lidt senere alt afhængigt af det fremmødte selskab. Det ville være rart med flere forskellige tidspunkter og dermed et større socialt udvalg.

Nuvel:
Bænkpres
10x20
5x60
5x60
5x60
6x100 - 7x med lidt hjælp fra Mr. LongSteel. Vil gerne ramme de 10x inden cut. Et lille ego boost før sommeren.
6x100
5x100
5x95
5x90
8x80

Dumbbell declines
6x30
6x30
6x25
12x20
8x20

Flies
8x13,7
8x13,7
8x13,7
8x13,7

Hakkebøffen og grøntsagerne er færdig og klar til at akkompagnere mig mens jeg skriver disse ord. Det er det smarte ved at være hurtigere end gennemsnittet til at kokkerere. Så kan man lave mad og lave andre ting samtidigt uden at køkkenet roder og at resultatet smager af bæ. Korrekt saltning og alting sidder bare i skabet uden at man skænker det en tanke. Hvad jeg derimod skænker en tanke er disse ord. Og vejret. Jeg sidder i gennemtræk i t-shirt om aftenen i februar måned. Det gør du måske også. Hvis ikke kan du nå det endnu. Det er vel noget af det bedste der kan ske i ens liv. At vejret går fra vinter til forår i februar måned og man går på gader og stræder og at alle bare nyder det max.
Den opmærksomme læser husker nok at prinsen for et år siden forudså sommeren 2018 til at blive den vildeste. Jeg sætter gerne min troværdighed og stolthed på spil igen og kommer derfor med en ny forudsigelse for vejrsituationen i året 2019. Mine forudsigelser lyder som følgende:

1. Året 2019 sætter igen rekord for det varmeste år globalt set. Stigningen vil værre større end den var fra 2017 til 2018.
2. Året 2019 sætter rekord for det varmeste år målt i DK. Nuværende rekord er 2014 med en gns. temperatur på 10 grader.
3. Sommeren 2019 bliver den næstvarmeste sommer målt i DK

4.(Jokeren) All time varmeste temperatur i DK på 36,4 grader fra 1975 bliver tangeret eller slået. Denne her synes jeg selv er interessant da rekorden i sin tid må have skyldtes en varmepumpe fra Afrika som det normalt er tilfældet med disse ekstreme temperaturer. En varmepumpe må have noget at gøre med høj og lavtryk som igen variere alt efter temperatur. Så en mindre differentiering mellem varme og kolde områder må give mindre udsving mellem høj og lavtryk og dermed mindske sandsynligheden for varmepumper sydfra. Til gengæld er temperaturen som alle jo ved højere de fleste steder på jorden nu hvilket naturligvis taler for en tangering eller mere af den hidtidige rekord.

Well, nok om dommedag. Det kan være svært at holde fokus og skrive samtidigt når man ikke ved hvad det egentlig er man vil skrive. Derfor har jeg i al hemmelighed skrevet lidt ideer ned til mig selv i det de poppede op i hovedet så jeg ikke glemte dem igen. Normalt ville jeg have slette disse fra loggen men i dag vil jeg være åben over for alle de søde læsere og give jer et lille sneak peak på loggens videre færd

-Skuldrene tilbage <- PRINCE er under anklage for at have fremskudte skuldre
-åbent vindue varmt vejr <- Den her har vi allerede været forbi
-Slået ned af rocker <- Røverhistorie fra Brønshøj incomming
-Prince holder altid sit ord. og sin afspadsering <-Jeg har allerede glemt hvad fanden den her handlede om. Altså jo, jeg holder da min afspadsering men der må ha været mere kød på.
-underbo prøvede at komme ind <- Det overboen der tale om her. Jeg har blot skrevet underbo i kampens hede. Lad os starte med den.

Så klokken har vel været omkring 16.00 og jeg står i mit lille køkken 3 meter fra hoveddøren da jeg pludselig hører lyden af en nøgle penetrere mit stakkels nøglehul som forgæves prøvede at dreje om sin egen akse mod uret. Uden success. Derefter MED uret, igen uden success. Derefter mod uret igen. Og med. Og så uden. Og med og uden og så frem deles. Jeg gættede på det var min far da han er den eneste udover mig med en nøgle til min bolig. Men jeg spillede som altid mine kort sikkert og indtog en kampklar ninja position hvis der pludselig skulle springe en skør låsesmed på korstog ind gennem døråbningen. Min initiativ viste sig hurtigt at være komplet formålsløst da personen hurtigt forlod min entré og gik en etage op og lukkede sig ind på vanlig vis. Han må ha været godt træt da han og kæresten bor i en sammenslået lejlighed og dermed kun har 1 dør. De 2 etager er ikke i nærheden af at ligne hinanden.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Videre til mine skuldre. Pianisten beordrede mig i dag til at lave strækøvelser til mit chest da han mente at jeg har fremskudte skuldre. Tønder var enig og det må jeg jo erkende at jeg også selv har tænkt til tider. Jeg har dog ignoreret det ved tanken om at jeg sagtens kan rette mig op og stå helt normalt hvis jeg vil. Dette pointerede jeg, med oprejst krop, hvorefter Pianisten proklamerede at sådan går jeg jo aldrig rundt normalt. Igen måtte jeg smile akavet og nok en gang erkende at jeg også selv til tider spørger mig selv hvorfor fanden jeg ikke bare går helt oprejst. Et af svarene er faktisk at jeg ikke vil associeres med en der går rundt og prøver at se flot og sund ud (læs: Se sej og hård ud), men dette skal være slut nu. Fra og med i dag går PRINCE altid fuldstændig oprejst med så flot positur og brede skuldre som muligt.

Oh, mine brødre og søstre fra IK99 bebrejd mig ej og læs mine skrifter thi jeg fra og med i dag vil skænke 1 stk pepimadåse hver gang en vantro beskuer mit korpus i en positur der ikke gestikulerer sund kropsholdning og ved hver 6 anmærkning vil lægge en sixpack i klubbens køleskab til fri benyttelse.


Dette skal naturligvis ikke forhindre mig i at lave strækøvelser. Måske en af mine utællelige læsere har en god opvarmnings/udstræknings rutine som han/hun har lyst til at dele ud af her i loggen. Jeg nærmer mig jo den alder hvor man ikke burde lave hård fysisk aktivitet uden.Noget andet jeg for længst er blevet for gammel til er at få et par på hovedet i nattens mulm og mørke. Sidst det skete har været en lun nat for 9 års tid siden. Jeg var 18 og gik i 3g. Jeg var på den lokale bodega med Larsson, ChokoladeLasse, Knek og Cav et hemmeligt sted på Frederikssundsvej tæt på hvor jeg boede. Cav var begyndt at få et øget forhold til en lidt anderledes vennegruppe end vores og i et mix af disse var vi som nævnt på den lokale over et slag billard og en par bajer. Og mere til.
Stemningen var god og beruselsen begyndte at stige mig til hovedet og jeg står så og snakker med den her noget ældre og større skaldede gut som om vi havde kendt hinanden i en halv menneskealder. Emne og forhold står mig fuldstændigt uklart men jeg husker det tydeligt i billeder. Jeg får på en eller anden måde pisset den her fyr af i en sådan grad at han løfter en billardkugle fra bordet og vil smadre skallen på mig med den. Der opstår tumult og Cav får gennet mig udenfor hvor jeg i min efterhånden hestebrandert stiller mig om på den anden side af Frederikssundsej hvor jeg så står og tripper helt vildt i en blanding af frygt og ren eufori. Det var jo altid fedt når der skete noget af den karakter. Efter lidt tid kommer idiotens ven så ud derfra og går direkte hen i mod mig fra den anden side af vejen. En høj grandvoksen mand på den anden side af 100kg som jeg ikke havde udvekslet et eneste ord med hele aftenen. Det sidste jeg husker er at han spørger mig om noget i stil med: "Hey, hvad skete der derinde"? I en venlig tone mens han går hen i mod mig. Det næste jeg husker er at jeg åbner øjnene med hovedet i asfalten i en stor pøl af mit eget blod. Selvom jeg var ret beruset og lige havde fået en knytnæve af en anden verden direkte i ansigtet var jeg ved godt mod og var udmærket klar over hvad der var sket selvom jeg ikke huskede noget som helst af selve slaget. Jeg havde heller ikke nogle smerter. Endnu.
Jeg får sat mig halvt op i en slags Den Lille Havfrue position. Jeg måtte holde mit hoved væk fra min krop da blodet løb fra min næse som en vandhane der åbnet 19%. Jeg får rejst mig op og står vel og sunder mig eller noget da jeg ser begge mænd komme ud fra bodegaen i rent raseri. "DER ER HAN, LAD OS SMADRE HAM FULDSTÆNDIGT"<- noget i den dur. Dette var de sidste ord jeg hørte fra dem. Og sidste gang jeg så dem. For jeg vendte mig 180grader og løb væk derfra hurtigere end lort fra en spædekalv. Jeg løb en hemmelig rute gennem gårde og buske og ind i baghaven i min gode gamle vuggestue. Jeg ventede der i en rum tid hvorefter Larsson dukkede op. Vi kender hinanden godt og han vidste godt hvor han kunne finde mig. Han sagde min næse var brækket hvorefter vi tog hjem i hans forældres kælder og besigtigede skaderne og vaskede mit knuste ansigt. Jeg tog hjem og sov. Jeg vågnede næste morgen ved at min far stod i mit værelse. Jeg havde åbenbart skrevet "Av." inde på facebook og dette havde han så læst om morgenen. Jeg lå med ansigtet mod ham. Jeg vendte mig mod ham og så stod han ellers bare der og stirrede på mig. Han vidste godt det ikke lige var tidspunktet at brokke sig over at jeg havde været ude på narrestreger nok engang.
Jeg mødtes senere med Larsson. Vi kørte en tur i hans gamle Golf 2, Sofus. Først kørte vi på staden og rullede os en ordentlig pind. Normalt ville vi ha delt omkostningerne og arbejdet men denne her var på Larssons regning og arbejdsindsats. Mit øje var godt hævet og begyndte så småt at få samme farve som en stor fed sveskeblomme. Min næse stod parallelt med det skæve tårn i Pisa og alt i mens jeg sad der og sundede mig med en stor fed joint i hånden mærkede jeg med tungen at jeg også havde slået et stykke af min højre fortand. Dette morede vi os godt og grundigt over. Skaderne ville ingen ende tage. Ej det passer ikke, skaderne tog sin ende her. Heldigvis. På hjemturen måtte vi holde i kø i det skønneste solstrejf midt på vejen ved rådhuspladsen da der var Derby i parken og alle FCK´s tilhængere var samlet på vej til parken. Kanonslag blev kastet til højre og venstre og midt i alt kaosset fandt jeg en ubeskrivelig ro af at sidde i Larssons gamle lortespand med tømmermænd, brækket næse, sæbekasseøje og flækkede tænder med en tung røg af hash væltende ud af begge ruder mens vi holdt stille på vejen omgivet af rådhuspladsens velkendte kaos og trafikale blanding mellem cyklister og fodgængere.
Vi kom igennem det hele og videre mod Brønshøj. Vi stoppede ved Netto for at købe et par frost supper fra MOU som vi spiste hjemme hos min far. Herfra husker jeg ikke andet end at jeg i stor smerte fik skubbet næsen på plads hos den lokale bokselæge på Brønshøj torv med farmands hånd i min. Herefter kunne jeg gå rundt i en uge på gymnasiet med et blåt øje og en næseskinne og ligne en vaske ægte bølle. Best days ever.
Jeg husker også følelsen af at gå ned gennem bus 5A eller 350S med alles øjne rettet mod mig.

Kære læser. Tak fordi jeg måtte dele mine tanker og historie med dig. Vi ses forhåbentligt til endnu en udgave af RO OG REFLEKSION
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 141
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanTL;DR - press flies med tvungen stræk
The World will look up and shout; "Save Us" and I'll whisper..."NO..."
Brugeravatar
 
Reputation point: 790
 
Indlæg: 2440
Tilmeldt: 13. dec 2012, 10:13
Geografisk sted: Migrant
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 155.00
- Squat: 222.50
- Dødløft: 255.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanKære PRINCE, jeg vil bare fortælle dig, at det er en fornøjelse, at læse i din log <3
 
Reputation point: 215
 
Indlæg: 614
Tilmeldt: 6. feb 2019, 14:22
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanBrugere der læser dette forum: --PRINCE-- og 4 gæster

Fy for fuck, jeg forventer et længe ventet indlæg af PRINCE.
 
Reputation point: 215
 
Indlæg: 614
Tilmeldt: 6. feb 2019, 14:22
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanPittBull! skrev:Kære PRINCE, jeg vil bare fortælle dig, at det er en fornøjelse, at læse i din log <3


Hej PittBull. Det har også været en fornøjelse at læse dine indlæg gennem tiderne selvom jeg ikke lige husker nogle af dem på stående fod. Well, jeg beklager den sene tilbagemelding men jeg har haft problemer med at få tilsendt et nyt kodeord i lang tid nu hvilket så lige pludselig bare lykkedes. Jeg har tænkt på din besked adskillige timer dagligt i mange måneder nu og har så endelig tilbagebetalt min gæld ved at respondere på din ros af min logbog.
Du ved hvad man siger: "Bedre sent end aldrig"

Ellers ikke det store herfra. Min ene arm er ude af drift så træningen har været meget begrænset siden jul og vil være det et pænt stykke ude i fremtiden.

Jeg håber alle der har fulgt med her på loggen får røget en masse PRINCE og hvad der ellers hører til.

Mvh. PRINCE

Billede
Billede
Billede
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 141
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanPittBull! skrev:Brugere der læser dette forum: --PRINCE-- og 4 gæster

Fy for fuck, jeg forventer et længe ventet indlæg af PRINCE.


Såfremt du har overset min ovenstående besked som jeg skrev i mens du har været i gang med at skrive dit indlæg og derfor af god grund kunne overse den, så citater jeg lige mig selv, bare lige for at spille lidt smart med mine analytiske evner.

Men så ryger det sjove også af det når jeg skal svare på din besked fordi, at din situation er træningsmæssigt en katastrofe. Held og lykke med det, hvis du logger din recovery så er jeg i hvert fald en trofast følger. Hvad sker der ellers i dit liv? Det berettede du så meget om, at man blev helt afhængig og så pludselig hører man ikke mere. Apropos afhængighed så får jeg absolut ikke og kunne aldrig drømme om at få røget noget PRINCE men det hænder, at jeg ryger lidt sjov tobak i ny og næ: Brug men ikke misbrug naturligvis.
 
Reputation point: 215
 
Indlæg: 614
Tilmeldt: 6. feb 2019, 14:22
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanPittBull! skrev:
PittBull! skrev:Brugere der læser dette forum: --PRINCE-- og 4 gæster

Fy for fuck, jeg forventer et længe ventet indlæg af PRINCE.


Såfremt du har overset min ovenstående besked som jeg skrev i mens du har været i gang med at skrive dit indlæg og derfor af god grund kunne overse den, så citater jeg lige mig selv, bare lige for at spille lidt smart med mine analytiske evner.

Men så ryger det sjove også af det når jeg skal svare på din besked fordi, at din situation er træningsmæssigt en katastrofe. Held og lykke med det, hvis du logger din recovery så er jeg i hver fald en trofast følger. Hvad sker der ellers i dit liv? Det berettede du så meget om, at man blev helt afhængig og så pludselig hører man ikke mere. Apropos afhængighed så får jeg absolut ikke og kunne aldrig drømme om at få røget noget PRINCE men det hænder, at jeg ryger lidt sjov tobak i ny og næ: Brug men ikke misbrug naturligvis.


Jeg så godt din besked lige efter jeg havde uploadet min egen. Forvirringen var først stor da det ville være et helt fantastisk tilfælde at du skrev noget 3 min før mig efter 8-10 måneders inaktivitet i min log. Men så kunne du simpelthen se min onlinestatus et sted på sitet. Well played PittBull. Well played. Dine analytiske evner er ikke for sjov. Tør du spå om vi får nogle spændende vejr rekorder denne sommer?
Ja, min træningsmæssige situation kunne sagtens være bedre end den er nu. Tiden må vise hvor frekvent jeg har lyst til at logge fremadrettet. Jeg var nede at bevæge kroppen lidt i går og lavede i den forbindelse nogle:

Safetybar squats
10x36
10x40
10x40
10x60
5x80
5x80 - Herfra og resten af sættene m. bælte
5x100
5x110
6x112,5
6x100
6x90
10x80
12x70

Og nogle:

Slantboard squats
20xbw
20xbw
20xbw
20xbw

Ellers sker der ikke andet i mit liv andet end at jeg er halvt sygemeldt således at jeg arbejder med nedsat arbejdsbyrde. Jeg har sat mig et par målsætninger for de næste 3 måneder som tager udgangspunkt i min nuværende situation, både på et fysisk og et personligt plan, så jeg ikke går fuldstændigt i stå i livet. Og så overvejer jeg om jeg skal stille min computer frem fra gemmerne og begynde at spille Counter Strike igen. Jeg stillede den frem for et par dage siden, med skærm og hele lortet for derefter at tage en enkelt Dust2 med en masse russere for derefter at pakke den væk igen af frygt for at begynde at game på daglig basis. Vi vandt i øvrigt og min score var udmærket.

Tænk sig at du var "afhængig" af mine beretninger. Jeg har det på samme måde med mange af boardets brugere. Især SandyFrink og AMTC´s logbøger er steder jeg med måneders mellemrum vender tilbage til for at bladre mig frem til episke dokumenter og uartige fortællinger. Der sker så meget nu til dags men det bedste er de helt små ting i livet fortalt med store ord. Den "perfekte" verden alle fornuftige mennesker drømmer om er vel netop en verden hvor der kun er de små ting i livet tilbage.
I øvrigt dejligt at høre at du nyder den grønne urt. Der mange mennesker, inkl. mig selv, som helt sikkert er bedst tjent uden. Men dem der kan, og får en primært god oplevelse ud af dette, skal naturligvis gøre det efter behag. Man kan evt. finde et godt afsidesliggende spot i et grønt område med direkte sollys og dyrke sine egne planter så man ikke støtter det kriminelle salg. Jeg havde selv et par planter i en skovkant med et familiemedlem i sommeren 19' men det blev ikke et særligt godt resultat. Der også en større risiko for at planterne bliver bestøvet ude i det fri og så går det meste af luften jo af ballonen.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 141
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSå blev det min tur til at lade dig hænge, og det gode ved at jeg først svarer nu, er at så kan jeg starte med at spørge, hvordan står det til med din recovery af armen? Står du selv for din træning? En god ting mere ved at jeg først svarer nu, er også, at sandsynligheden for at min spå bliver rigtig er nu større: Der kommer flere varme dage og mindre nedbør end i nogen sommer hidtil, omend der ikke kommer en dag, der i sig selv er varmere end den hidtil varmeste <3 Kigger man på historikken for, hvor lang tid der plejer at gå før du svarer, så er der god grund til at tro, at når du så svarer, så kan du både bekræfte eller afkræfte min spå, og kan berette om hele din behandlingsforløb af armen.

--PRINCE-- skrev:Tiden må vise hvor frekvent jeg har lyst til at logge fremadrettet.


Tiden har desværre vist, at du ikke har haft lyst til at logge frekvent.

Angående det sidste, så håber jeg det går bedre og tro det eller ej, så går jeg faktisk også med den overvejelse, at begynde at spille lidt CS igen (midlertidigt). Sandy er den eneste grund til at jeg er aktiv herinde, så det forstår jeg godt, men jeg synes også, at din log er maga underholdende, så skriv noget oftere :)


"det bedste er de helt små ting i livet fortalt med store ord." -PRINCE

Dette tilføjer jeg nu til min quotes samling.

https://imgur.com/qJwWBNQ (De sidste 11).
 
Reputation point: 215
 
Indlæg: 614
Tilmeldt: 6. feb 2019, 14:22
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanPænt goddag, og tak for interessen trods jeg ikke skriver særligt meget herinde mere. Det har jeg jo sådan set aldrig rigtig gjort når man tænker på at jeg har fulgt med på boardet i 12-13 år. Måske var jeg blot en døgnflue. Måske vender jeg tilbage.

Armen har det fint. Det en anden arm end før den knækkede, men den har det fint. Den er fuldt ud funktionel til hverdagsbrug men brokker sig lidt til tider. Jeg hjalp min far for 7 dage siden med at flytte en masse ting fra 5 sal og ned i en flyttevogn uden besvær. Kasser fyldt med LPér, så tunge at de gerne ville glide ud af hænderne på en. Senere skulle vi lægge et højt skab ned. Halvvejs ned måtte jeg simpelthen lade skabet falde til jorden mens jeg holdt igen med højre arm fordi den anden bare sagde stop. Den bukker og strækker fint såfremt den kinetiske energi bliver sendt lige igennem armen, men hvis energien rotere gennem armen så mærkes det. Hvis dette giver mening. Nu drejede den også over i sin tid (spiral brud).

Hvis man kan kalde det jeg laver pt. for træning, så ja, så står jeg selv for den. Jeg laver lidt fjol herhjemme med en Fjällraven rygsæk med bøger i og 2 gamle håndvægte på 2,4kg. Der er 30 grams forskel så jeg bytter dem for hvert sæt. De er så gamle at jeg tror de kan være antikke. De nok ikke engang lavet til at træne med i sin tid. De er af 2 helstøbte stykker (som en dumbbell skåret på langs), som så er svejset sammen. Og så er der et V på begge to. De fine til laterals. Og high rep shoulder press har jeg også opnået en del syre i skulderen med. Resten er de ligegyldige til men jeg gør det stadig for the lols og en forhåbning om at det er bedre end ingenting.

Desuden løb jeg 16km her den anden dag. Jeg skal nok også ud at løbe her i weekenden. Måske længere, måske kortere. Det beslutter jeg mig for på rejsen. Løb har altid givet mig et større mentalt velvære end træning med vægte. Intet kan gøre for mit sind og mit humør som hvad en lang udmattende løbetur kan. Ikke desto mindre glæder jeg mig ufatteligt til at erstatte alle glædesgivende aktiviteter med kedelig og hård styrketræning for pump i arme og pump i chest.

Jeg ved ikke med vejret den kommende tid. Det bliver svært at slå sommeren 18. Allerede i maj måned det år var det tæt på 30 grader i hele landet. Og så fortsatte det bare. Hvis vi skal nærme os de målinger så har vi brug for at hele Europa, og mere til, er varmet godt op således at vi får varme ind over os uanset hvad retning vinden blæser. Det svært at spå om vejret men hvis din spå skal blive en realitet så har vi brug for et markant vejrskifte. Nu.

CS er sjovt. Det virkelig blevet finpudset siden 1.6. Nogle gange tænker jeg at jeg bare skulle se at få solgt alt mit "legetøj" og blive voksen. Omvendt så er det bare et pissegodt spil med et godt mix af strategiske elementer, reaktionsevne, præcision og nostalgi. Så jeg tror jeg beholder mit setup et par år endnu.

Jeg kunne godt begynde at logge igen. Enten her på bb.dk eller på en anden platform. Mest for opmærksomhedens skyld. Men når lysten ikke er der, i tilstrækkelig grad, så kan det være en stor mental udfordring at få nedfæstet tanker og ideer. Og så bliver der langt mellem quotes til din fine samling, som jeg i øvrigt er beæret over at være en del af.

Mvh. PRINCE
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 141
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg cyklede til nordhavnen for et par timer siden for at fange en rødspætte eller to. jeg synedes at der var for mange unge opstemte mennesker tilstede så jeg droppede det og cyklede hjem igen. Heldigvis. Jeg havde faktisk ikke lyst men jeg havde nogle sandorme som jeg ikke kunne have liggende længere. Nu ligger de og steger i en skraldespand på Blegdamsvej. Them poor worms.
Nu er corona festen så småt begyndt at aftage, og racisme festen lige så. Gad vide hvad det næste bliver som 1% af verdens befolkning og alle medierne går i selvsving over mens de resterende 99% lever i fred og harmoni og tænker: "What the fuck", mens de hælder til den politisk korrekte holdning blot for god ordens skyld.

Nuvel, jeg har sat mig til rette her da jeg som så mange gange før i livet læste lidt trivielle ligegyldige artikler og debatindlæg om vægttab. Jeg sidder og leder efter skrifter hvor folk dokumenterer at det visuelle fedttab på maven accelerere på et tidspunkt langt henne i processen, blot for at motivere mig selv. Jeg sidder simpelthen og prøver at narre mig selv til at tro at lige om lidt så jeg HELT RIPPED, fordi jeg ikke har tålmodigheden til blot at være tilstede i nuet og nyde rejsen.
Så stod der lidt om stress og cortisol og bla. bla. bla. og "write journal to reduce stress bla. bla. bla." så det gør jeg nu. Jeg skriver dette så jeg kan få sixpack og ikke af andre årsager.

I dag trænede jeg:

Squat
6x85
6x85
6x85
6x85
6x85
6x85

Slant board dumbell squat, anførte kg pr. hånd
8x22,5
8x22,5
8x22,5
8x22,5

Dødløft
5x100
5x100
5x100
5x100
5x100

Rumænsk dumbbell dødløft, anførte kg pr. hånd
8x30
8x30
8x30
8x30

Leg raises
12xbw
12xbw
12xbw

-I øvrigt, så har jeg købt lidt overprized protein pulver fra bodylab som skulle være mindre creamy og mere læski end deres tidligere varianter. Det betaler jeg gerne for. Jeg ikke rig, men jeg har pengene.

Ellers ikke det store. Jeg spiser 5 æg om morgenen(røræg style med lidt ketchup(meget lidt) og sådan en premade chili sauce(også en lille smule). En dåse tun og en avocado med olivenolie og et eller andet grønt. Oftest peberfrugt, mellem 10-12. En banan og 12 mandler før træning/anden aktivitet omkring middag. Hertil lidt havregryn med mælk/yoghurt hvis jeg savner carbs. 2 scoops af den læski til træningen. 200-400g kød med grøntsager(rigeligt) til aftensmad, alt mellem frikadeller og kyllingebryst. Jeg laver det hele man. Jeg jo kok forhelvede. Yoghurt/skyr, gerne blandet, ofte med bær/frugt/zero drops (som jeg engang fik med i en bestilling)(GRATIS) før sengetid. Gulerødder/blegsellerí mellem måltider hvis jeg sulten. Ak ja, hvad man ikke gør. Jeg ville ellers gerne hive en par rødspætter i land så jeg kan spise anden fisk end tun. Det hænder jeg køber en pakke røget laks(pålæg), som jeg bare kværner fra pakken for fedtets skyld. Jeg burde nok begynde at spise en røget makrel 2 gange om ugen i stedet for tunen.

En helt anden ting: Jeg vil gerne købe en ny cykel. Helst ikke brugt da jeg er idiot. Prisklasse 5-8 klik, retro design, solide komponenter, let at rengøre, i det hele taget bare en pæn herrecykel. Nu har jeg racet rundt på store mountainbikes hele livet for the lols, der skal ske noget nyt. Jeg har ikke pengene men jeg har snart fødselsdag så mon ikke der kan findes en løsning på problemet der. Min nuværende cykel skal op i min fars sommerhus, hvor han bor året rundt stik imod reglerne, så jeg kan cykle til stranden hver dag og fange rødspætter. Eller købe nogen på vejen tilbage. Nu skal det ikke lyde som om jeg fisker typen. Jeg har kun fanget én rigtig fisk i mit liv og det var en bras i Arresø. Vi spiste den og det var ikke just en fantastisk tilberednings -og smagsoplevelse.

En sidste ting: Boligforeningens formand er nu flyttet ind ved siden af mig. Og selvom jeg frygtede at skulle dele toiletvæg med formanden, en ældre kvinde, i de næste mange år, så har det været en kæmpe fornøjelse af have hende som nabo. Aldrig har jeg haft en nabo som har larmet så lidt. Men hun har bedt mig rengøre hele opgangen da jeg var forhindret i at deltage i foreningen årlige gårddag hvor udendørsmøblerne gøres klar, samt lidt fællesoprydning mm. Ellers skal jeg betale 500 kroner. 500 danske kroner. For det siger reglerne.

hejhej.
Stort tillykke. Du har netop læst et stykke tekst leveret af PRINCE.
Brugeravatar
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 141
Tilmeldt: 15. jan 2018, 22:28
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


Foregående

Tilbage til Logbog
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 6 gæster