Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65564 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Jfj

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049543 indlæg i 100419 emner

1 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1224
Medlemmer: 2
Skjulte: 0
Gæster: 1222

Følg bodybuilding.dk på

Problemer med lænd

Udskriv emne


Diskussion af egne skader eller forhold omkring skader

Tilbage til Skader





Hej,

Efter lidt søgen omkring mit problem, har jeg endnu ikke fundet frem til et svar, så derfor skriver jeg lige et indlæg i stedet :)

Jeg har efterhånden styrketrænet i godt 3 år med rigtig fin fremgang, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har været rigtig hooked på mit squat og bænkpress, da jeg synes det er de fedeste øvelser, men her de seneste par måneder er der sket noget i min lænd der gør, at jeg ikke kan køre med samme intensitet som før. Mit mål har altid været et squat der lyder på 180kg, og i søgen på den steg jeg enormt hurtigt i kiloene, men har samtidig været så dumt at bruge et bælte under hele forløbet. Det resulterede så i, at jeg kunne squatte 158 med bælte, men blot en double på 140kg uden. Derfor er det jo tydeligt mit overkrop ikke har kunne følge med benene, og det lider jeg så af nu. I bænkpress kan jeg heller ikke have det samme arch som jeg plejer, og derfor er jeg skiftet over til incline istedet for en stund.

Jeg har det seneste stykke tid lavet et række stræk til ryggen, men intet virker til at hjælpe 100%. Derudover har jeg prøvet at squatte let igen (60-80kg), men det kan jeg simpelthen ikke uden et bælte, på trods af lunges med samme vægt intet problem var. Jeg mistænker det lidt til at være et pelvic tilt der er blevet for voldsomt, men jeg har overhovedet ikke samme klogskab omkring det, når det kommer til jer.

Derfor vil jeg høre om der er andre der har oplevet lignende, og hvad I har gjort? Eller bare nogen der kan give mig en række øvelser samt hvor ofte jeg skal lave dem, og se om det hjælper?

I må meget undskylde hvis jeg har undværet vigtig information, men I må blot lige skrive hvad der mangler, så svarer jeg snarest!

Mvh
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 81
Tilmeldt: 13. sep 2015, 19:58
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Det er ikke så meget at du har glemt noget information, som i at det næsten er umuligt at diagnosticere og kommer med løsningsforslag over nettet.

Det er ikke nødvendigvis bæltet der bærer skylden, det kan lige så vel være din for hurtige progression og/eller mangel på teknisk udførelse af øvelserne, eller noget tredje.
Det bedste råd vi kan give er at du skal finde en person IRL, der kan undersøge og hjælpe dig. Er du fra KBH kan jeg anbefale Poul Haacker.
 
Reputation point: 40
 
Indlæg: 567
Tilmeldt: 28. nov 2010, 17:05
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Har du strukket din balle muskulatur?
... My CNS is a neural net processor; a learning computer...

Billede

...there is a time in every one’s life when you must clench your teeth together and your fate only depends on your determination.
Brugeravatar

 
Reputation point: 415
 
Indlæg: 4704
Tilmeldt: 7. jan 2010, 17:41
Geografisk sted: Aarhus
 
Træner her: Ultimate Gym
Crossfit Copenhagen - Spartan Mentality CrossFit
Aarhus Athlet Klub
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 155.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



dwellengers skrev:Har du strukket din balle muskulatur?

Jeg har inkorporeret diverse ballestræk på det seneste, samt nogle glute brigdes for at styrke det, men ikke i lang nok tid til der allerede kan ske en forandring. Men det er altså det jeg bør have fokus på?
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 81
Tilmeldt: 13. sep 2015, 19:58
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Tilbage til Skader




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 4 gæster