Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65562 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Jfj

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049543 indlæg i 100419 emner

1 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1172
Medlemmer: 4
Skjulte: 0
Gæster: 1168

Følg bodybuilding.dk på

Projekt: Kvinders træning og brug af præst.fremmende stoffer

Udskriv emne


Diskussion af doping og konsekvenserne heraf

Tilbage til Doping





Hej alle bodybuilding.dk-brugere,

Vil du være med til at gøre verden klogere på kvinders træning og brug af præstationsfremmende stoffer - helt anonymt? Så er det dig jeg leder efter.

Som specialestuderende fra Aalborg Universitet er jeg i gang med at undersøge kvinders træning og brug af præstationsfremmende stoffer, herunder anabole steroider.
I den forbindelse vil jeg meget gerne tale med kvinder som har erfaring inden for dette – enten med et nuværende brug eller et tidligere brug.
Derfor vil jeg høre om der er nogen brugere herinde, som kunne have lyst til at deltage i undersøgelsen og gøre mig klogere på området? Eller om der er nogen, som kender nogen der kunne være interesserede?

I så fald vil det tage form af et interview, som jeg skal bruge i min opgave. Du vil selvfølgelig være anonym og derudover til enhver tid kunne trække dig ud af undersøgelsen.

Jeg tager gerne toget rundt i Danmark for at høre om dine erfaringer. Interviewet kan også foregå over telefonen, hvis det ønskes.

Jeg kan kontaktes på: ehouga16@student.aau.dk eller på 3189 1640.

Med venlig hilsen
Emilie Hougaard

Nedenfor er en beskrivelse af projektet:

Undersøgelsen er en del af en specialeopgave ved Aalborg Universitet i foråret 2019. Opgaven omhandler kvinders brug af præstationsfremmende stoffer idet forskningen på dette område er yderst sparsom. Projektet fokuserer på miljøet omkring træning og præstationsfremmende stoffer, herunder hvordan kvinder oplever miljøet, hvilke relationer de har i miljøet samt deres holdning til lovgivningen af anabole steroider.

Du vil som interviewperson blive interviewet alene og kun svare så detaljeret, som du selv har lyst til. Interviewet skal ikke skabe ubehag for deltageren. Du vil blive interviewet af mig, som har tavshedspligt, og interviewet vil blive udført på et aftalt tid og sted.

Den information der gives under interviewet skal kun bruges i forbindelse med det beskrevne studie. Interviewet er fortroligt og alle personoplysninger bliver anonymiseret. Det vil ikke være muligt at identificere deltagerne i studiet.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 11. mar 2019, 15:22
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan


Tilbage til Doping




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 10 gæster