Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65564 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Jfj

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049544 indlæg i 100419 emner

2 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1172
Medlemmer: 4
Skjulte: 0
Gæster: 1168

Følg bodybuilding.dk på

Q&A med Steffen Fisker

Udskriv emne


Nyheder, information, konkurrence info, regler mv.

Tilbage til Generel information





Q&A med Steffen Fisker

Billede

Det er sidste dag i bb.dk's squat-uge og vi slutter med at få svar på alle jeres spørgsmål fra denne tråd.

Husk idag er sidste chance for at få 10 % på VL-sko.

Nogle af spørgsmålene er slået sammen da der var flere der gik igen, men alle burde have fået svar i følgende:

Hvad vejer du, og hvad squatter du?
Jeg vejer 103 kg i øjeblikket og konkurrerer dermed i 105 kg klassen når jeg engang skal til et stævne. Jeg har nemlig et mål om engang at slå Danmarks rekorden, som pt. er på 260 kg.

Mit bedste squat er 5x220 kg. Jeg har ikke lavet 1RM (max) test i ca. 1 år.

Men du kan følge mig på instagram minifisker, hvor jeg ugentligt poster videoer af mine squat træninger. Faktisk poster jeg ikke så meget andet end squat :D

Jeg har tænkt på, hvordan den kinesiske tilgang til squat hænger sammen med, at du squatter low bar? Nu ved jeg ikke forfærdelig meget om den kinesiske tilgang, men jeg ser altid kinesere squatte high bar.
Jeg håber at høre dine tanker. Hvad er dine tanker i forhold til low/high bar. Hvad sætter du dine klienter til?

Den kinesiske tilgang er meget andet end stangens placering. Den handler mere om vægtfordelingen på foden, samt din måde at gå til stangen og tænke squat på generelt.

Men du har helt ret, kineserne squatter stort altid high-bar, højst sandsynligt fordi dem man oftest ser er vægtløftere. Og det er trods alt mest overførbart for vægtløftere at squatte high-bar set ift. deres sport.

Jeg sætter mine klienter til at gøre det de føler er mest behageligt/naturligt samt er i relation til deres mål.
Jeg har skrevet mere om dette i min squat guide.
high bar.jpg


Kan du anbefale en god warm-up routine? Pt. kører jeg nogle walking lunges, svinge rundt med benene, gå ned i position og skubbe knæene ud, rdl med stang og squat med stang PLUS goodmornings.
Jeg synes det lyder som en fornuftig opvarmnings rutine. Du får arbejdet med de led du også bruger i squat og hvis du føler det giver dig det udgangspunkt du har brug for inden du skal squatte, så er det jo som det skal være. Det er ingen hemmelig opvarmning som er bedre end andre. Gør hvad du føler virker bedst og som varmer de led op du skal bruge.
Personligt gør jeg i øjeblikket følgende (skifter når jeg bliver træt af det):
• Asien squat (sidder bare i squat position) 2-5 min.
o Ofte sidder jeg bare og snakker med folk i centret. Her kan jeg dog også finde på at sidde og skubbe knæene ud til siden eller sågar også varme overkroppen op imens med broomstick dislocations.
• Jefferson curls: 2x10 reps
• Mckenzie exercise: 10 rep hvor jeg holder mig 5 sek i toppen på alle reps.
• Hvor jeg sidder på gulvet med benene strakt og spredt (som et V) hvor jeg skiftevis rækker ud af mine tæer med modsatte hånd. https://secure.familyhealthtracker.com/ ... 97D%7D.jpg
• Squat. 2-3 opvarmnings sæt med tom stang. 5-10 reps.
opvamrnig.jpg


Gør du noget særligt ift. Opvarmning til front squat? Hvis man har virkelig svært ved at front squatte, pga. håndledet ikke kommer langt nok ned og man har svært ved at få albuen op, nok af samme grund, har du så nogle gode råd/tips? Hvad mener du om krydsgreb i front squat?
Hvis du har svært ved at få albuerne op i FSQ, kan du evt. bruge straps som hjælp. Sådan her: http://static.wixstatic.com/media/7b38b ... 0_jpeg_srz
På den måde kan du over tid arbejde dig tættere på stangen, hvor du først kan gribe fast med fingrene og til sidst skal du gerne kunne få helt fat med hele hånden.
Jeg bruger aldrig selv krydsgreb og sætter ingen klienter til det. Så arbejder vi på mobiliteten indtil vi kan køre ”VL-greb” som jeg kalder det. Det er efter min mening en mere stabil variant.
Jeg har dog haft nogle enkelte store fyre som har brugt krydsgreb, men jeg oplever, at begrænsningen ift. opspænd og stabilitet i øvre ryg + core er endnu mere udtalt ved denne variant end VL-greb. Det er altså ikke benene som sætter begrænsningen for hvor meget de så squatter, men i stedet core eller øvre ryg. Det er det som sådan også med VL-greb, bare mindre udtalt er min erfaring. Så ofte benytter jeg mig af andre ben varianter indtil de kan kører VL-greb.

Findes der en god tommelfingerregel for, hvor stærk man skal være i front squat i forhold til back squat?
Jeg ser gerne, at ens front squat 1RM udgør 70-80% af ens back squat 1RM.

Nu er det efterhånden lang tid siden du lagde squatmania programmet ud. Har du nu her, gjort dig nogle eftertanker, nye erfaringer eller fået noget feedback. Der gør at du har en kommentar til programmet der ikke allerede står i beskrivelsen, eller nogle ændringer der ikke er kommet i?
Jeg har fået en masse feedback! Folk bliver virkelig stærke og folk lærer at elske squat. Det kan man aldrig lære tidligt nok i livet ;)
Jeg har dog en tilføjelse, eller det er som sådan ikke en tilføjelse, men mere en understregelse:
Det er vigtigt, at man ikke forsøger at presse citronen mere hvad der står beskrevet i artiklen. Når sværhedsgraden bliver 8-8,5 ud af 10, så bør du sænke vægten 5 kg som beskrevet.
Men folk er nogle stædige sataner og vil ikke indse, at de nok bør sænke vægten. Men bare rolig, du skal nok blive stærk alligevel – du squatter 5 gange om ugen, og hvis du kommer op og presser dig SÅ meget, så går det ofte på bekostning af teknikken + at led og ligamenter får nogle ekstra tæsk. Det er i forvejen end hård cyklus for knæene især. Så lyt nu til det – du skal nok sætte en fornuftigt PR efter cyklussen alligevel. Det garanterer jeg næsten!
Til dig som ikke kender squat-mania, kan du læse om det her: http://www.fisker-performance.dk/squat- ... at-cyklus/
hævede.jpg


Hvordan bliver man hurtigst muligt stærk i squat?
Det simple og mest præcise svar jeg kan give er:
Ved at squatte.
Det avancerede svar vil kræve en masse info omkring netop dig – dog vil det stadig være umuligt at udtale sig om, da vi alle responderer forskelligt på træning. Prøv dig frem og noter ned hvordan det går.


Nu er jeg selv blevet glad for bulgarian split squats da jeg synes den tillader tungere træning uden samme belastning på lænden. Er det en øvelse du selv anvender i din egen træning eller i træningen af dine klienter? Og hvad synes du generelt om single leg squat varianterne ift normal back squat? (Biomekaniske overvejelser, styrke potentiale, muskelvækst potentiale osv)
Jeg bruger den af og til selv ja, og bruger den også ofte på klienter. Det er bestemt en god øvelse. Generelt synes jeg unilaterale øvelser er fornuftigt at implementere i sin træning. Både til underkroppen, men også overkroppen.

Split squat varianter er især gode til dem som har svært at ved at holde et neutral lændesvaj i sit squat. Det at det ene ben er ekstenderet bagud, gør det efter min erfaring sværere at krumme i lænden.
Ift. styrkepotientialet så må jeg være dig et svar skyldigt. Jeg har simpelthen ikke nok erfaring med at implementere split squat varianter som de primære øvelser. Jeg har meget meget sjældent perioder i min programmering hvor squat varianter ikke er med. Jeg bruger dem oftest som B-øvelser, altså efter squat varianter, og her synes jeg de er super gode til at få noget volumen på benene så de kan vokse sig store og flotte.

Hvad er dine tanker om front squat ifht hypertrofi af quads. Vil det være bedre at holde sig til high bar backsquat, da der vil kunne squattes tungere.
Som jeg nævnte i et andet svar, så er benstyrken sjældent begrænsningen i et front squat. Dvs. det er ikke verdens bedst masse-bygger til benene efter min mening. Det betyder ikke, at den ikke er god, men svaret er nok nærmere, at en kombination vil være fornuftig. Derudover så kan man også passende ligge andre øvelser ind efter front squat som er med til at øge volumen på benene til den træning.

Hvad er den største udfordring for folk der skal lære at squatte (nybegyndere) og hvordan løser du det?
Den største udfordring efter min erfaring er:
• Ankel mobilitet
• Det at kunne bevæge sig korrekt og uden at være bange for at komme til skade
Hertil har jeg erfaret at goblet squat altid er en sikker vinder. Har endnu ikke oplevet en klient som ikke har kunne udføre et goblet squat. Elementet med at komme til skade og føle sig utryg (kontra det at have en stang på nakken) er også betydeligt mindre, da det er nemt bare at smide vægten i hænderne hvis noget føles ubehageligt.
Hvis ankel mobiliteten er begrænset så benytter jeg mig af nogle vægtskiver under hælene eller en VL/squat sko på.
En øvelse der er rigtig god til at arbejde med ankel mobiliteten, og som jeg har med mig fra Asien, har jeg i min squat guide.

Hvordan programmere du squat til en nybegynder der ønsker henholdsvis enten styrke/hypertrofi. Tænk evt. i et scenarie der hedder mest optimalt.
En nybegynder vil jeg ikke umiddelbart opdele i styrke/hypertrofi. Er du ny vil jeg lægge vægt på at få at få flere reps på programmet, såsom 8-15 reps for hurtigere at få et bedre kendskab til øvelserne og bevægelserne.
De fleste undersøgelser viser også, at næsten uanset hvad nybegyndere gør, så bliver de stærkere. Dog primært ved neurale tilpasninger. Og disse erfarer jeg hurtigere finder sted når mine klienter får en masse gentagelser for at kunne lære bevægelsen hurtigere. Man kan selvfølgelig sagtens kører flere sæts i stedet og dermed holde gentagelserne lavere, men nybegyndere er oftest ikke dem som starter ud med 4-5 pas om ugen, nok nærmere 2-3 pas, hvorfor det giver mening er være mest effektiv i sin programmering og altså kører flere gentagelser.
fiskerpower.jpg


Hvordan adskiller din programmering sig for folk der ikke er nybegyndere men henholdsvis let øvede eller øvede. Hvilke overvejelser skal man gøre sig?
Nybegyndere kan passende drage nytte af lineær periodisering. Nothing fancy. Det støtter de fleste undersøgelser også op omkring.
Ved mere øvede varierer jeg ofte mellem flere squat varianter. Og for at gøre det mere spændende veklser jeg ofte mellem lette, medium og tunge dage henover ugen/ugerne. Dette gælder både let øvede og øvede.
Jo mere øvet, des længere arbejder jeg fra failure. Vi snakker nok primært folk som squatter +180 kg eller i omegnen af 2x kropsvægt. Den relative intensitet (% ift. 1 RM) gennemsnitligt set er lavere des stærkere de er.
Ved at kører høj intensitet mere frekvent, med folk der er så stærke, går de hurtigt i stykker af. Selvom det burde være det samme, relativt set, når man kører 5x5 på eksempelvis 80%, så er der altså bare stor forskel på om det er med 110 kg eller 200 kg. Det sidste taksere kroppens nervesystem og ligamenter en del mere er min erfaring. Det er også hvad jeg mærker på min egen krop i takt med, at jeg er blevet stærkere. Jeg kan simpelthen ikke holde til, i samme grad som tidligere, at træne ”tungt” så frekvent.
Og så er der også det mentale spil som gør, at det kan være hårdt og krævende at køre så tungt så ofte.

Bedste cues til squat?
”Don’t think, just squat” - Citat: mig.
Det bedste cue til DIG, vil afhænge af den begrænsning du har i dit squat.


Hvilke tekniske aspekter er mest over/undervurderet?
Mangel på spænd i maven – uden tvivl.
Den mest typiske fejl jer ser er i hvert fald: Du prøver at hyperekstendere
Sagt på mere dansk: Du prøver at rette ryggen for meget (du oversvajer). Måske fordi en eller anden har stået og sagt: "Op med brystet". 123 gange til dig. Og du har måske nok også fået fortalt, at du laver et ass-dip i bund-positionen (På dansk: ryggen/lænden krummer). Og det perfekte cue (rettelse) er åbenbart "brystet op".
Min erfaring siger, at det bare gør det værre! Eller i hvert fald mere udtalt. Men hvad skal du så? Det er ret simpelt. Lade vær med at prøve at rette ryggen endnu mere. Hvordan er din ryg når du bare står almindeligt? Sådan skal den være når du squatter! (måske endda med mere spænd i maven, da mange når de står almindeligt har et anterior pelvis tilt ). Det er det vi også kalder: Neutral ryg.
Når vi prøver at hyperekstendere, begrænser vi vores bevægelsesudslag, fordi vi simpelthen ikke kan holde den position hele vejen ned i et squat (vi gør det sværere for os selv).
Og det mange faktisk kalder ass-dip, ser jeg ofte skyldes, at vi går fra en hyperekstenderet til en neutral position (og det hermed ligner at vi krummer).
Løsning:
1 Det er ikke altid løsningen at skyde brystet ekstra op
2 Stå "almindeligt", dvs. med neutral ryg
3 Lås denne neutrale position ved at spænde i maven

Gode cues der virker i praksis:
1 Cue 1: forestil dig at en person skal til at slå dig i maven. Du spænder op ik? Gør sådan når du squatter (hele tiden).
2 Cue 2: lad ikke afstanden imellem navlen og brystbenet (solar plexus) blive længere på vej ned (når du tænker "brystet op" forlænger du dette stykke). Hold det i stedet kort og dermed spændt.

Hvad du kan forvente
• Du vil måske føle du bliver en smule foroverbøjet (det føles bare sådan, men det ses meget sjældent udefra). Du skal bare lige vænne dig til det.
• Du vil opleve mere stabilitet
• Og dermed mere styrke
Måske du endda også kan gå dybere. (så kan du det, så gør det! Så længe ryggen er ret - og med ret, mener jeg neutral, hvis du skulle være i tvivl).
squat.jpg


Bedste støtteøvelser, som ikke er en squat bevægelse?
Jeg bruger et mix af disse (selvfølgelig ikke alle samtidigt):
Deadlift, sumo deadlift, hex-bar deaflift, romanian deadlift, goodmornings, split squat, lunges, lying leg curl, nordic hamstring exercise, hip thrusters.

Hvordan forhindres det, at knæene falder ind ad ved squat?
Det kommer an på om problemet er teknisk eller mekanisk og kan være lidt kompliceret at svare på, uden at have set dig squatte og uden at kende til netop dine begrænsninger.
Men både det tekniske og mekaniske element kan udfordres ved at have et band rundt om knæene under opvarmningen på lettere kilo i squat. Dette gør dig bevidst om ikke at lade knæene falde ind (da bandet i så fald bliver løsere) samt aktivere din baller (gluteus medius) som er med til at udadrotere benet.
Ofte kan der også være tale om svage quads i det hele taget og så kan du evt. lave specifikke øvelser der træner dine quads mere specifikt, såsom: Split squat varianter med ekstra fokus på knævandring, cyclist squat, squat med pause i bunden eller squat med langsom tempo både op og ned (tempo 5151 eksempelvis). Sidste nævnte er generelt rigtig god til at lade kroppen finde de rigtige vinkler. For når du laver en bevægelse langsomt, så er det sværere at fucke teknikken op. Kroppen finder ofte helt af sig selv i de biomekaniske korrekte positioner når bevægelsen er langsom.

Anbefaler du at kikke lige ud eller let opad i presset?
Der hvor du føler det er mest behageligt og kan holde dit blik hele tiden. Personligt kigger jeg en smule skråt ned (20-30 lavere end ligeud).

Bælte til squat - godt/skidt?
Jeg har ikke noget imod squat med bælte og bruger det selv på tunge kilo. Jeg bruger det typisk fra omkring 80% og nogle gange lidt før. Men jeg har også perioder i cyklusser hvor jeg ikke bruger det.
Jeg har skrevet mere om dette i min squat guide.

Gode råd ift. Folk med lange lårben?
Håbe at man ikke også har en kort torso, for så bliver det nærmest umuligt at squatte :D

De skal arbejde en masse med ankel mobiliteten og man skal formentligt også stå bredere og med en højere fodvinkel end gennemsnittet.

Hvad gør Steffen aktivt for restitution?
Ikke noget specifikt faktisk.
Jeg forsøger at få 8 timers søvn og spise de kcal jeg skal så jeg ikke er i underskud.
Nogle gange strækker jeg ud fordi jeg synes det kan være rart for mine led i tunge cyklusser.

Hej Steffen - først og fremmest skal der lyde et meget stort tak for dit arbejde for at bevare Athletic Fitness, som vi kender det i de næste år - selv forventer jeg at deltage til Newcomers 2018.
Har I tænkt jer at gøre noget særligt for at promovere klassen, og forventes NC 2018 at ligge på samme af kalenderåret som i 2017 - dvs i maj?

Jamen det var skam så lidt! Og super fedt, at du skal stille op i 2018 

Det har vi bestemt tænkt os ja, men præcis hvad, mangler vi stadig nogle møder om.
Hvornår NC2018 ligger er noget bestyrelsen styrer hos DBFF og ikke noget vi har noget med at gøre, eller noget at sige til. Her må du holde øje med hjemmesiden for DBFF samt deres facebook.

Squat guide
Jeg har kigget lidt på Fisker squat guide og den er bestemt et kig værd. https://fisker-performance.activehosted.com/f/19
Brugeravatar
 
Reputation point: 405
 
Indlæg: 4715
Tilmeldt: 19. maj 2011, 06:53
 
Træner her: SPH GYM
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Der skal selvfølgelig lyde en stor tak fra bb.dk til Fisker for at have brugt sin tid på at lave denne Q&A!

Vi har nogle lignende tiltag i tankerne, men idéer og forslag modtages selvfølgelig gerne. :)
Brugeravatar
 
Reputation point: 405
 
Indlæg: 4715
Tilmeldt: 19. maj 2011, 06:53
 
Træner her: SPH GYM
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Spændende. Tak for de gode råd. :)
Brugeravatar
 
Reputation point: 260
 
Indlæg: 2523
Tilmeldt: 13. mar 2015, 12:36
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



God læsning efter en LB træning :)
Brugeravatar
 
Reputation point: 235
 
Indlæg: 1897
Tilmeldt: 11. apr 2009, 15:50
Geografisk sted: Vesterbro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 9.00
- Squat: 18.00
- Dødløft: 27.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Fed Q&A! :dope: Gode svar fra Hr. Fisker :)
"A common mistake that people make when trying to design something completely foolproof is to underestimate the ingenuity of complete fools."
Brugeravatar
 
Reputation point: 75
 
Indlæg: 1184
Tilmeldt: 28. okt 2013, 09:47
Geografisk sted: Aalborg
 
Træner her: SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 95.00
- Squat: 133.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Gode råd ift. Folk med lange lårben?
Håbe at man ikke også har en kort torso, for så bliver det nærmest umuligt at squatte


Tal lige pænt om Overload.

- Hvis jeg lige skal byde ind på spørgsmålet, så kunne squats med skiver under hælene (evt. som en modificering af vl-skoen: skal-du-have-ekstra-hael-i-dine-vl-sko-t87976.html) evt. være på sin plads, hvis ankelmobiliteten i forvejen er god.

---

Og så vil jeg bare lige sige at det er kæmpe god stil af Fisker at han har taget sig så god tid til at svare på alle spørgsmål! (lige til info har han ikke fået en rød reje for det) My man =D>
Mvh Nikolaj Bach
Co-Admin på bb.dk
Skribent på bb.dk og bodylab.dk

Støt dem, der støtter os:
Bodyman Bodylab

Personlig træning i Aalborg I Personlig træning Online I Facebook
Brugeravatar
Månedens skribent: Juni 2008
Administrator
 
Reputation point: 675
 
Indlæg: 8990
Tilmeldt: 13. mar 2007, 21:51
Geografisk sted: Aalborg
 
Træner her: SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 50.40
- Squat: 37.00
- Dødløft: 75.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Fedt med at fisker har svaret på de gode spørgsmål.

Hvad med nogle dødløft spørgsmål til hr. Beermann?
“I may look calm, but in my head I’ve killed you 3 times”
 
Reputation point: 80
 
Indlæg: 838
Tilmeldt: 16. feb 2007, 23:46
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 170.00
- Dødløft: 210.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



troublemaker skrev:Fedt med at fisker har svaret på de gode spørgsmål.

Hvad med nogle dødløft spørgsmål til hr. Beermann?


Vi har talt om en dødløft uge på et tidspunkt, så rigtig god ide.
Brugeravatar
 
Reputation point: 405
 
Indlæg: 4715
Tilmeldt: 19. maj 2011, 06:53
 
Træner her: SPH GYM
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Tusinde tak for alle de gode råd :D

Det kunne være lækkert med en tilsvarende guide for bænkpres!
 
Reputation point: 75
 
Indlæg: 980
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Tænker det også kunne være oplagt med en uge om curls?

- Men rigtig godt skrevet Steffen.
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 789
Tilmeldt: 29. jul 2012, 09:38
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Overload skrev:
troublemaker skrev:Fedt med at fisker har svaret på de gode spørgsmål.

Hvad med nogle dødløft spørgsmål til hr. Beermann?


Vi har talt om en dødløft uge på et tidspunkt, så rigtig god ide.


Tommelfinger op!
“I may look calm, but in my head I’ve killed you 3 times”
 
Reputation point: 80
 
Indlæg: 838
Tilmeldt: 16. feb 2007, 23:46
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 170.00
- Dødløft: 210.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Gode svar! :drink:
Riberrock skrev:Tænker det også kunne være oplagt med en uge om curls?

This is bro approved :lol: jeg tænker også en uge med rotator cuff øvelser for ud ad rotatorerne m. Fokus på ROM, 1 RM og hvordan man implementere kæder som overload på den sidste del af ROM :D
Wanna get big? Seefood diet, eat anything and everything you see.
Brugeravatar
 
Reputation point: 40
 
Indlæg: 387
Tilmeldt: 4. nov 2012, 01:30
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 152.50
- Squat: 192.50
- Dødløft: 230.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Overload skrev:
troublemaker skrev:Fedt med at fisker har svaret på de gode spørgsmål.

Hvad med nogle dødløft spørgsmål til hr. Beermann?


Vi har talt om en dødløft uge på et tidspunkt, så rigtig god ide.

Jeg er klar :mrgreen:
Brugeravatar

Moderator
 
Reputation point: 55
 
Indlæg: 6079
Tilmeldt: 4. okt 2006, 10:51
Geografisk sted: København
 
Træner her: Tårnby Styrkeløfter Klub
The Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 170.00
- Squat: 302.50
- Dødløft: 292.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Biiver skrev:
Overload skrev:
troublemaker skrev:Fedt med at fisker har svaret på de gode spørgsmål.

Hvad med nogle dødløft spørgsmål til hr. Beermann?


Vi har talt om en dødløft uge på et tidspunkt, så rigtig god ide.

Jeg er klar :mrgreen:

Fedt! Fedt! Fedt!
"A common mistake that people make when trying to design something completely foolproof is to underestimate the ingenuity of complete fools."
Brugeravatar
 
Reputation point: 75
 
Indlæg: 1184
Tilmeldt: 28. okt 2013, 09:47
Geografisk sted: Aalborg
 
Træner her: SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 95.00
- Squat: 133.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Biiver skrev:
Overload skrev:
troublemaker skrev:Fedt med at fisker har svaret på de gode spørgsmål.

Hvad med nogle dødløft spørgsmål til hr. Beermann?


Vi har talt om en dødløft uge på et tidspunkt, så rigtig god ide.

Jeg er klar :mrgreen:


:dance:
Mvh Nikolaj Bach
Co-Admin på bb.dk
Skribent på bb.dk og bodylab.dk

Støt dem, der støtter os:
Bodyman Bodylab

Personlig træning i Aalborg I Personlig træning Online I Facebook
Brugeravatar
Månedens skribent: Juni 2008
Administrator
 
Reputation point: 675
 
Indlæg: 8990
Tilmeldt: 13. mar 2007, 21:51
Geografisk sted: Aalborg
 
Træner her: SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 50.40
- Squat: 37.00
- Dødløft: 75.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Nick9000 skrev:
Gode råd ift. Folk med lange lårben?
Håbe at man ikke også har en kort torso, for så bliver det nærmest umuligt at squatte


Tal lige pænt om Overload.

- Hvis jeg lige skal byde ind på spørgsmålet, så kunne squats med skiver under hælene (evt. som en modificering af vl-skoen: skal-du-have-ekstra-hael-i-dine-vl-sko-t87976.html) evt. være på sin plads, hvis ankelmobiliteten i forvejen er god.

---

Og så vil jeg bare lige sige at det er kæmpe god stil af Fisker at han har taget sig så god tid til at svare på alle spørgsmål! (lige til info har han ikke fået en rød reje for det) My man =D>


Vi laver en special Q&A for os med uduelig lårben.
Brugeravatar
 
Reputation point: 405
 
Indlæg: 4715
Tilmeldt: 19. maj 2011, 06:53
 
Træner her: SPH GYM
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Overload skrev:
Nick9000 skrev:
Gode råd ift. Folk med lange lårben?
Håbe at man ikke også har en kort torso, for så bliver det nærmest umuligt at squatte


Tal lige pænt om Overload.

- Hvis jeg lige skal byde ind på spørgsmålet, så kunne squats med skiver under hælene (evt. som en modificering af vl-skoen: skal-du-have-ekstra-hael-i-dine-vl-sko-t87976.html) evt. være på sin plads, hvis ankelmobiliteten i forvejen er god.

---

Og så vil jeg bare lige sige at det er kæmpe god stil af Fisker at han har taget sig så god tid til at svare på alle spørgsmål! (lige til info har han ikke fået en rød reje for det) My man =D>


Vi laver en special Q&A for os med uduelig lårben.


Prøv at forestil dig at jeg fik dine lårben, eller du fik mine lateralis. Det er virkelig en tanke man ikke vil tænke til ende.
Mvh Nikolaj Bach
Co-Admin på bb.dk
Skribent på bb.dk og bodylab.dk

Støt dem, der støtter os:
Bodyman Bodylab

Personlig træning i Aalborg I Personlig træning Online I Facebook
Brugeravatar
Månedens skribent: Juni 2008
Administrator
 
Reputation point: 675
 
Indlæg: 8990
Tilmeldt: 13. mar 2007, 21:51
Geografisk sted: Aalborg
 
Træner her: SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 50.40
- Squat: 37.00
- Dødløft: 75.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Nick9000 skrev:
Overload skrev:
Nick9000 skrev:
Gode råd ift. Folk med lange lårben?
Håbe at man ikke også har en kort torso, for så bliver det nærmest umuligt at squatte


Tal lige pænt om Overload.

- Hvis jeg lige skal byde ind på spørgsmålet, så kunne squats med skiver under hælene (evt. som en modificering af vl-skoen: skal-du-have-ekstra-hael-i-dine-vl-sko-t87976.html) evt. være på sin plads, hvis ankelmobiliteten i forvejen er god.

---

Og så vil jeg bare lige sige at det er kæmpe god stil af Fisker at han har taget sig så god tid til at svare på alle spørgsmål! (lige til info har han ikke fået en rød reje for det) My man =D>


Vi laver en special Q&A for os med uduelig lårben.


Prøv at forestil dig at jeg fik dine lårben, eller du fik mine lateralis. Det er virkelig en tanke man ikke vil tænke til ende.


Prøv og post et billede af din lateralis her:

en-skor-skor-fysik-t88000.html
Brugeravatar
 
Reputation point: 405
 
Indlæg: 4715
Tilmeldt: 19. maj 2011, 06:53
 
Træner her: SPH GYM
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Overload skrev:
Nick9000 skrev:
Overload skrev:
Nick9000 skrev:
Gode råd ift. Folk med lange lårben?
Håbe at man ikke også har en kort torso, for så bliver det nærmest umuligt at squatte


Tal lige pænt om Overload.

- Hvis jeg lige skal byde ind på spørgsmålet, så kunne squats med skiver under hælene (evt. som en modificering af vl-skoen: skal-du-have-ekstra-hael-i-dine-vl-sko-t87976.html) evt. være på sin plads, hvis ankelmobiliteten i forvejen er god.

---

Og så vil jeg bare lige sige at det er kæmpe god stil af Fisker at han har taget sig så god tid til at svare på alle spørgsmål! (lige til info har han ikke fået en rød reje for det) My man =D>


Vi laver en special Q&A for os med uduelig lårben.


Prøv at forestil dig at jeg fik dine lårben, eller du fik mine lateralis. Det er virkelig en tanke man ikke vil tænke til ende.


Prøv og post et billede af din lateralis her:

en-skor-skor-fysik-t88000.html


Kan du så ikke poste et billede af dine lægge, HVA'?

Billede
Mvh Nikolaj Bach
Co-Admin på bb.dk
Skribent på bb.dk og bodylab.dk

Støt dem, der støtter os:
Bodyman Bodylab

Personlig træning i Aalborg I Personlig træning Online I Facebook
Brugeravatar
Månedens skribent: Juni 2008
Administrator
 
Reputation point: 675
 
Indlæg: 8990
Tilmeldt: 13. mar 2007, 21:51
Geografisk sted: Aalborg
 
Træner her: SPH GYM
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 50.40
- Squat: 37.00
- Dødløft: 75.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Tilbage til Generel information




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 6 gæster