Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 65746 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049589 indlæg i 100422 emner
1 nye indlæg i dag
Chri06 skrev:Inden jeg steger mit kylling, vejer det 100 gram. I kødet er der 20% protein. Altså indeholder de 100 gram kylling 20 gram protein.
Efter det er stegt vejer det kun 70 gram. Men indholder det stadig de 20 gram protein?
Har søgt lidt omkring det på nettet, men har ikke rigtigt fundet noget.. Håber nogle kan svaret. Tak på forhånd!
Chayen skrev:Chri06 skrev:Inden jeg steger mit kylling, vejer det 100 gram. I kødet er der 20% protein. Altså indeholder de 100 gram kylling 20 gram protein.
Efter det er stegt vejer det kun 70 gram. Men indholder det stadig de 20 gram protein?
Har søgt lidt omkring det på nettet, men har ikke rigtigt fundet noget.. Håber nogle kan svaret. Tak på forhånd!
Ja, hvis du kigger på næringsindholdet skulle der gerne stå det også indeholder vand. Dvs. vandet er inkluderet i de 100 gram.
Chri06 skrev:Chayen skrev:Chri06 skrev:Inden jeg steger mit kylling, vejer det 100 gram. I kødet er der 20% protein. Altså indeholder de 100 gram kylling 20 gram protein.
Efter det er stegt vejer det kun 70 gram. Men indholder det stadig de 20 gram protein?
Har søgt lidt omkring det på nettet, men har ikke rigtigt fundet noget.. Håber nogle kan svaret. Tak på forhånd!
Ja, hvis du kigger på næringsindholdet skulle der gerne stå det også indeholder vand. Dvs. vandet er inkluderet i de 100 gram.
Så de 30 gram kødet mister efter det er stegt, er bare vand? Altså indeholder kødet stadig de 20 gram protein?
Chayen skrev:Chri06 skrev:Chayen skrev:Chri06 skrev:Inden jeg steger mit kylling, vejer det 100 gram. I kødet er der 20% protein. Altså indeholder de 100 gram kylling 20 gram protein.
Efter det er stegt vejer det kun 70 gram. Men indholder det stadig de 20 gram protein?
Har søgt lidt omkring det på nettet, men har ikke rigtigt fundet noget.. Håber nogle kan svaret. Tak på forhånd!
Ja, hvis du kigger på næringsindholdet skulle der gerne stå det også indeholder vand. Dvs. vandet er inkluderet i de 100 gram.
Så de 30 gram kødet mister efter det er stegt, er bare vand? Altså indeholder kødet stadig de 20 gram protein?
Lige præcis, der burde stå at det indeholder lage. Fx. kunne der stå indeholder 10% lage og så vil kyllingen normalt skrumpe 10%.
For at undgå dette kan du gå efter kylling hvor der står 100% ren kylling eller sådan noget.
Daviid0z skrev:Det vejer det efter og vejer den 100 g så er der 20 gram protein..
1capricorn skrev:ved godt det er et gammelt indlæg.
Jeg er stadig forvirret..
Kigger man på: http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_details.asp?FoodId=1449
skriver de der er omkring 20g protein pr 100g tilberedt kyllingebryst
på http://nutritiondata.self.com/facts/pou ... ucts/703/2
Skriver de der er omkring 30g protein pr 100 g tilberedt kyllingebryst
Jeg hælder mest til Nutritiondata da 1/3 af vandet jo forsvinder (Efter min egen måling) så pr 100g kylling er mængden af protein jo større ?
Forvirre mig bare at der bliver skrevet på mange danske sider at indholdet af protein er det samme om det er råt eller stegt.. det giver jo ingen mening ?
Jeg hælder mest til Nutritiondata da 1/3 af vandet jo forsvinder (Efter min egen måling) så pr 100g kylling er mængden af protein jo større ?
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 2 gæster