Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 65699 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049575 indlæg i 100422 emner
0 nye indlæg i dag
FNG skrev:Tag det fra en der haft en riskoger i hjemmet fra fødslen af:
Du skal op og smide mindst en plov for at få noget der kan holde et par år, såfremt du passer på den. Køb noget af god kvalitet, en god riskoger er en game changer hvad angår convenience. Du smider ris og vand i og skal INTET gøre, perfekt ris hver gang på ca. 35 min.
Hold dig til et fåtal af anderkendte mærker der duer, herunder er de Japanske riskogere helt klart at foretrække fx. Zojirushi.
Jeg har den her https://www.amazon.com/dp/B00007J5U7/?tag=cwju-20
Jeg købte min riskoger for godt 8 år siden og den fungerer stadig som day 1.
PatrickSan skrev:FNG skrev:Tag det fra en der haft en riskoger i hjemmet fra fødslen af:
Du skal op og smide mindst en plov for at få noget der kan holde et par år, såfremt du passer på den. Køb noget af god kvalitet, en god riskoger er en game changer hvad angår convenience. Du smider ris og vand i og skal INTET gøre, perfekt ris hver gang på ca. 35 min.
Hold dig til et fåtal af anderkendte mærker der duer, herunder er de Japanske riskogere helt klart at foretrække fx. Zojirushi.
Jeg har den her https://www.amazon.com/dp/B00007J5U7/?tag=cwju-20
Jeg købte min riskoger for godt 8 år siden og den fungerer stadig som day 1.
Nej nej nej... Jeg har haft riskoger i 15 år. Den første kostede 150 kroner og holdt i otte år og selv derefter var den ikke helt i stykker. Den anden har jeg købt på tilbud til 100 kroner og holder stadig.
Til trådstarter: Sørg for at skylle risene en gang eller to inden du starter riskogeren og ellers er det bare lige til. Meget bedre og smartere end en gryde - hvis man ofte spiser ris i hvert fald.
Hvor længe lader du dem stå efter de er færdige? Hvis de står mange timer kan jeg forstå at de måske bliver lidt brune i bunden, men ellers lyder det lidt underligt
Svend Fipskæg skrev:Er der nogen der har erfaringer med en riskoger hvor man vitterligt ikke skal gøre andet end at tilføje ris og vand og så spise risene når man har lyst? Jeg købte en riskoger til 200kr men den bruser for det første hele tiden over, og for det andet så brænder risene på i bunden uanset hvad jeg prøver. Jeg har en kammerat der har bedre resultater med en anden riskoger, men han siger også at han rører i dem når de har kogt færdig. Men hvad er pointen i en riskoger så kontra en gryde? Har nogen erfaringer med dyre riskogere der ikke kræver noget arbejde?
FNG skrev:PatrickSan skrev:FNG skrev:Tag det fra en der haft en riskoger i hjemmet fra fødslen af:
Du skal op og smide mindst en plov for at få noget der kan holde et par år, såfremt du passer på den. Køb noget af god kvalitet, en god riskoger er en game changer hvad angår convenience. Du smider ris og vand i og skal INTET gøre, perfekt ris hver gang på ca. 35 min.
Hold dig til et fåtal af anderkendte mærker der duer, herunder er de Japanske riskogere helt klart at foretrække fx. Zojirushi.
Jeg har den her https://www.amazon.com/dp/B00007J5U7/?tag=cwju-20
Jeg købte min riskoger for godt 8 år siden og den fungerer stadig som day 1.
Nej nej nej... Jeg har haft riskoger i 15 år. Den første kostede 150 kroner og holdt i otte år og selv derefter var den ikke helt i stykker. Den anden har jeg købt på tilbud til 100 kroner og holder stadig.
Til trådstarter: Sørg for at skylle risene en gang eller to inden du starter riskogeren og ellers er det bare lige til. Meget bedre og smartere end en gryde - hvis man ofte spiser ris i hvert fald.
Hvor længe lader du dem stå efter de er færdige? Hvis de står mange timer kan jeg forstå at de måske bliver lidt brune i bunden, men ellers lyder det lidt underligt
Nu kommer det selvfølgelig an på hvad man forventer af sin riskoger hvad angår tidsindstillinger, præcision og programmer. Lur mig ikke om der er forskel på din og min, fx bliver mine ris ikke brune om de så står 72 timer i streg i kogeren
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 90 gæster