Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65664 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049569 indlæg i 100421 emner

1 nye indlæg i dag


Online
I alt: 570
Medlemmer: 2
Skjulte: 0
Gæster: 568

Følg bodybuilding.dk på

Riskoger

Udskriv emne


Debat om løst & fast

Tilbage til Off topic





Er der nogen der har erfaringer med en riskoger hvor man vitterligt ikke skal gøre andet end at tilføje ris og vand og så spise risene når man har lyst? Jeg købte en riskoger til 200kr men den bruser for det første hele tiden over, og for det andet så brænder risene på i bunden uanset hvad jeg prøver. Jeg har en kammerat der har bedre resultater med en anden riskoger, men han siger også at han rører i dem når de har kogt færdig. Men hvad er pointen i en riskoger så kontra en gryde? Har nogen erfaringer med dyre riskogere der ikke kræver noget arbejde?
Det er meget få baby'er der er pæne. De ligner det de er, et foster der har ligget fastklemt oppe i en kvinde, og er blevet presset ud igennem et meget lille hul.

-DonKahle
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 473
Tilmeldt: 21. mar 2012, 10:49
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Tag det fra en der haft en riskoger i hjemmet fra fødslen af:
Du skal op og smide mindst en plov for at få noget der kan holde et par år, såfremt du passer på den. Køb noget af god kvalitet, en god riskoger er en game changer hvad angår convenience. Du smider ris og vand i og skal INTET gøre, perfekt ris hver gang på ca. 35 min.

Hold dig til et fåtal af anderkendte mærker der duer, herunder er de Japanske riskogere helt klart at foretrække fx. Zojirushi.

Jeg har den her https://www.amazon.com/dp/B00007J5U7/?tag=cwju-20
Jeg købte min riskoger for godt 8 år siden og den fungerer stadig som day 1.
Veni, vidi, vici
Brugeravatar
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 682
Tilmeldt: 28. nov 2012, 13:19
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



FNG skrev:Tag det fra en der haft en riskoger i hjemmet fra fødslen af:
Du skal op og smide mindst en plov for at få noget der kan holde et par år, såfremt du passer på den. Køb noget af god kvalitet, en god riskoger er en game changer hvad angår convenience. Du smider ris og vand i og skal INTET gøre, perfekt ris hver gang på ca. 35 min.

Hold dig til et fåtal af anderkendte mærker der duer, herunder er de Japanske riskogere helt klart at foretrække fx. Zojirushi.

Jeg har den her https://www.amazon.com/dp/B00007J5U7/?tag=cwju-20
Jeg købte min riskoger for godt 8 år siden og den fungerer stadig som day 1.


Nej nej nej... Jeg har haft riskoger i 15 år. Den første kostede 150 kroner og holdt i otte år og selv derefter var den ikke helt i stykker. Den anden har jeg købt på tilbud til 100 kroner og holder stadig.

Til trådstarter: Sørg for at skylle risene en gang eller to inden du starter riskogeren og ellers er det bare lige til. Meget bedre og smartere end en gryde - hvis man ofte spiser ris i hvert fald.

Hvor længe lader du dem stå efter de er færdige? Hvis de står mange timer kan jeg forstå at de måske bliver lidt brune i bunden, men ellers lyder det lidt underligt
Det kan godt være jeg har små arme, men de er fandme også slappe.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 326
Tilmeldt: 13. nov 2010, 08:43
Geografisk sted: Nordjylland
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 110.00
- Squat: 100.00
- Dødløft: 140.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



PatrickSan skrev:
FNG skrev:Tag det fra en der haft en riskoger i hjemmet fra fødslen af:
Du skal op og smide mindst en plov for at få noget der kan holde et par år, såfremt du passer på den. Køb noget af god kvalitet, en god riskoger er en game changer hvad angår convenience. Du smider ris og vand i og skal INTET gøre, perfekt ris hver gang på ca. 35 min.

Hold dig til et fåtal af anderkendte mærker der duer, herunder er de Japanske riskogere helt klart at foretrække fx. Zojirushi.

Jeg har den her https://www.amazon.com/dp/B00007J5U7/?tag=cwju-20
Jeg købte min riskoger for godt 8 år siden og den fungerer stadig som day 1.


Nej nej nej... Jeg har haft riskoger i 15 år. Den første kostede 150 kroner og holdt i otte år og selv derefter var den ikke helt i stykker. Den anden har jeg købt på tilbud til 100 kroner og holder stadig.

Til trådstarter: Sørg for at skylle risene en gang eller to inden du starter riskogeren og ellers er det bare lige til. Meget bedre og smartere end en gryde - hvis man ofte spiser ris i hvert fald.

Hvor længe lader du dem stå efter de er færdige? Hvis de står mange timer kan jeg forstå at de måske bliver lidt brune i bunden, men ellers lyder det lidt underligt


Nu kommer det selvfølgelig an på hvad man forventer af sin riskoger hvad angår tidsindstillinger, præcision og programmer. Lur mig ikke om der er forskel på din og min, fx bliver mine ris ikke brune om de så står 72 timer i streg i kogeren :dance:
Veni, vidi, vici
Brugeravatar
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 682
Tilmeldt: 28. nov 2012, 13:19
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Svend Fipskæg skrev:Er der nogen der har erfaringer med en riskoger hvor man vitterligt ikke skal gøre andet end at tilføje ris og vand og så spise risene når man har lyst? Jeg købte en riskoger til 200kr men den bruser for det første hele tiden over, og for det andet så brænder risene på i bunden uanset hvad jeg prøver. Jeg har en kammerat der har bedre resultater med en anden riskoger, men han siger også at han rører i dem når de har kogt færdig. Men hvad er pointen i en riskoger så kontra en gryde? Har nogen erfaringer med dyre riskogere der ikke kræver noget arbejde?


Hey OP.

Jeg har haft en 150-300 kr. riskoger i mange år efterhånden. Jeg har aldrig haft de problemer, du beskriver. Jeg smider ris, vand og salt i, lader den koge, til den er færdig og lader den stå på "warm" i ca. 10 minutter, så slipper risene bunden lettere.

Sørg for dette:

-Blandingsforhold mellem ris og vand -> 1:2. Dvs. 1 del ris til 2 dele vand.
-Når kogeren fortæller, at dine ris er færdige, venter du 10-12 minutter. Herefter vil de ikke sidde fast i bunden. Prøv dig frem
-Husk salt

Den bruser sandsynligvis over, fordi du smider for meget indhold i. Jeg har aldrig oplevet min riskoger bruse over, og jeg har i hvert fald lavet 400 gram ris i den.
 
Reputation point: 100
 
Indlæg: 1625
Tilmeldt: 31. jul 2008, 17:27
Geografisk sted: Århus
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 105.00
- Squat: 160.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



FNG skrev:
PatrickSan skrev:
FNG skrev:Tag det fra en der haft en riskoger i hjemmet fra fødslen af:
Du skal op og smide mindst en plov for at få noget der kan holde et par år, såfremt du passer på den. Køb noget af god kvalitet, en god riskoger er en game changer hvad angår convenience. Du smider ris og vand i og skal INTET gøre, perfekt ris hver gang på ca. 35 min.

Hold dig til et fåtal af anderkendte mærker der duer, herunder er de Japanske riskogere helt klart at foretrække fx. Zojirushi.

Jeg har den her https://www.amazon.com/dp/B00007J5U7/?tag=cwju-20
Jeg købte min riskoger for godt 8 år siden og den fungerer stadig som day 1.


Nej nej nej... Jeg har haft riskoger i 15 år. Den første kostede 150 kroner og holdt i otte år og selv derefter var den ikke helt i stykker. Den anden har jeg købt på tilbud til 100 kroner og holder stadig.

Til trådstarter: Sørg for at skylle risene en gang eller to inden du starter riskogeren og ellers er det bare lige til. Meget bedre og smartere end en gryde - hvis man ofte spiser ris i hvert fald.

Hvor længe lader du dem stå efter de er færdige? Hvis de står mange timer kan jeg forstå at de måske bliver lidt brune i bunden, men ellers lyder det lidt underligt


Nu kommer det selvfølgelig an på hvad man forventer af sin riskoger hvad angår tidsindstillinger, præcision og programmer. Lur mig ikke om der er forskel på din og min, fx bliver mine ris ikke brune om de så står 72 timer i streg i kogeren :dance:


Det håber jeg da når du har givet så meget for den :P Men jeg kan nu sagtens lade mine ris stå ved jævn temperatur og uden at blive brændt på i 12 timer - tænker godt jeg kan klare at lave en ny portion dagen efter hvis jeg vil have ris der også :D :D
Det kan godt være jeg har små arme, men de er fandme også slappe.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 326
Tilmeldt: 13. nov 2010, 08:43
Geografisk sted: Nordjylland
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 110.00
- Squat: 100.00
- Dødløft: 140.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Tilbage til Off topic




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 44 gæster