Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 59339 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Thomassoype

Vores medlemmer har i alt skrevet 2045561 indlæg i 98557 emner

3 nye indlæg i dag


Online
I alt: 511
Medlemmer: 7
Skjulte: 0
Gæster: 504

Følg bodybuilding.dk på

Second chance

Udskriv emne


Opret en logbog og lad andre følge din træning

Tilbage til Logbog

Ugens højdepunkt har indtil videre været, at jeg i tirsdags løftede 60 kg i DL 5 x 5.

Jeg tog til Vejen omkring middagstid og var så heldig, at få det nye træningslokale helt for mig selv :D Det er faktisk rigtig lækkert, at træne der!

I dag trænede jeg lokalt og squattede med 47,50 kg. Jeg fik dog ikke helt 6 reps i alle sæt, men det tager jeg næste gang :roll:

Sov godt!
Vedhæftede filer
VIC DL.png
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 977
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanHope skrev:Jeg tog til Vejen...

Er det Vejen Idræts Center?
Skal nemlig på kursus der senere på året.
Og på billedet ser det ud til at man kan få en fornuftig træning der.
Brugeravatar
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 1523
Tilmeldt: 31. jul 2008, 16:06
Geografisk sted: 2640
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHuggyBear skrev:
Hope skrev:Jeg tog til Vejen...

Er det Vejen Idræts Center?
Skal nemlig på kursus der senere på året.
Og på billedet ser det ud til at man kan få en fornuftig træning der.


Yes, det er V.I.C

og ja, der er gode muligheder for, at få en fornuftig træning der! Det nye lokale på billedet er indimellem optaget med holdtræning men så er der spejlrummet, hvor der er 2 squat-rack, et smith-stativ og bænkpres stativ. Plus et stort rum med div. maskiner. Ydermere er der badefaciliteter i forbindelse med svømmehallen, så det kan jeg varmt anbefale :D

Hvad skal du på kursus i?
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 977
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg trænede sammen med Tina i torsdags. Jeg startede ud med 60 kg i dødløft og mens jeg var henne og fylde min drikkedunk, havde hun puttet 2 kg ekstra på stangen, uden jeg vidste det. Det var først da jeg var færdig med sættet, at jeg opdage et par ekstra vægtskiver - jeg havde slet ikke mærket, at stangen var blevet tungere. Da jeg havde kørt et par sæt med de 62 kg, forsøgte jeg mig med 64 kg - det gik også fint. Jeg fik 7 reps!

Efter træningen kørte jeg om i Hi-Five fitness, hvor min BB-inspiration træner engang i mellem. Hold da op hvor er det stort og lækkert! Kan godt forstå, at han er glad for det :D

Sidste weekend sejlede vi til Svinø, hvor vi om natten lå for anker et stykke fra lystbådehavnen. Det var fuldkommen blikstille og en fantastisk oplevelse! Vandet var så klart, at vi kunne se, hvordan krapperne kravlede hen ad havbunden. På vej hjem den næste dag, gik vi i land på Fænø Kalv og fik vores frokost. Senere var vi var ude og svømme i havet. Det var en kold fornøjelse, der kun varede ganske få minutter :roll:

Lidt stemningsbilleder fra sejlturen:
Vedhæftede filer
Får på Fænø Kalv.jpg
Fænø Kalv
Svinø.jpg
Morgensolen ud over Gamborg fjord
Solnedgang Lillebælt.jpg
Solnedgang ved Lillebælt
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 977
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg svarer lige herinde:

1. Det betyder ikke, at du ikke har opnået resultater, men den meget absolutte måling af fedt vs. muskelmasse er simpelthen for upræcis. Disse fedttangsmålinger har ikke nok præcision, uanset hvor "uddannet" folk er. Men man kan bruge det som et estimat. Men det er kun det... et estimat. Jeg foretrækker fx at lave en måling på min hofte, og så kigger jeg bare på den relative udvikling, men selv mine egne målinger fra gang til gang kan godt svinge lidt, uden at jeg har taget eller smidt fedt. Sådan er det bare.

2. Angående steroider og andre præstationsfremmende stoffer synes jeg personligt, at det er folks eget valg og ansvar. Det vil jeg ikke blande mig i. Men det er meget vigtigt at få ud, at stofferne gør en kæmpe forskel. Selv de "små" ting. Der er mange stofbrugere, der forsøger at bilde folk ind, at det kun giver det sidste eller at det er en "genvej. Det er meget mere end det. Og andre vil så ikke engang indrømme det - hvilket er forståligt nok, da det er ulovligt og kan få konsekvenser for dem - og igen giver et bare et falsk billede og forhåbninger til folk, der ikke tager noget.
Brugeravatar
 
Reputation point: 450
 
Indlæg: 914
Tilmeldt: 21. jun 2014, 09:17
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanTak for dit svar, BigHungry :D

Så ligger jeg ikke mere i de målinger end et estimat om, at jeg er på rette vej! Planen er, at jeg bulker frem til foråret. Jeg håber på, at jeg til den tid, når op på 60 kg i squat. Hvis det ikke lykkes mig, har jeg overvejet, om jeg måske skulle kontakte Fisker Performance for at få hjælp til at nå mit mål. De er dog lidt dyre i forhold til mit lave niveau. Måske kunne deres Summer Camp være en mulighed til næste år :)

En anden mulighed er, at jeg kontakter en ny styrkeklub, når mit nuværende medlemskab udløber til maj. Jeg fik jo en pæn afvisning i den første styrkeklub, jeg kontaktede sidste forår. Men jeg er da kommet et stykke videre i DL og SQ. Bænkpres kører jeg pt. kun med DB, så det ligger fortsat lavt.

Jeg er enig med dig i, at det er folks eget valg og ansvar, om de vil benytte sig af stoffer - og du har ret i, at det giver et falsk billede af, hvad der er realistisk at opnå på kort tid - og falske forhåbninger, hvis man sammenligner sin fremgang (eller mangel på sammen) med atleter, der har taget stoffer...

Jeg kan dog blive bekymret for om de unge piger, der læser med på forummet, forstår konsekvenserne ved brug af steroider.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Eneste fremgang siden sidste træning er, at jeg er kommet op på 65 kg i DL - fik kun 5 reps. Teknikken sidder ikke helt på ryggraden endnu :shock:
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 977
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDet har været en begivenhedsrig uge :D Jeg har bl.a været sammen med Hoffmann-tøserne igen og selvom der denne gang var et par stykker med, som var ansat før min tid, så gik snakken forrygende :lol:

Mht. til træningen, så har jeg ændret lidt på min teknik og arbejder nu med 70 kg. I morgen står den dog på overkropstræning i Vejen, inden jeg skal løbe til Stafet for livet! Min løbeform er dog ikke hvad den var for 3 år siden :oops:
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 977
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg har fulgt lidt med i JM for styrkeløft i denne weekend. De fire kvinder, der stillede op i min vægtklasse løftede fra: 80 kg i squat, 47,50 kg i BP og 102,50 kg i DL og opefter. Dvs. der kommer til at gå mange år, inden jeg kan deltage uden at blive total til grin :(

Der har været sportsfest i den lille landsby, hvor jeg træner. I modsætning til normalt, så vrimlede det med mennesker i og omkring hallen hele weekenden. Igår rendte der to drenge i alderen 6-7år rundt inde i motionscentret for at afprøve alle maskinerne mens jeg forsøgte at koncentrere mig om at løfte lidt tungere end jeg plejer. Tilsidst måtte jeg låse dem ude, hvilket bare resulterede i, at de stod og bankede på runden i stedet... ](*,)

I dag fik jeg selskab af Marianne. Hun er rigtig sød men snakker også en hel del, så jeg havde "pludselig" været væk i 2 1/2 time - så jeg var ikke så populær da jeg kom hjem :oops:
Vedhæftede filer
image.png
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 977
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanI går var jeg på firmaudflugt med mine kollegaer, deres påhæng og børn. 12 timer blev det til - det var liiiige i overkanten. Jeg fik også set vidunderbarnet (min nye kollegaer praler næsten dagligt af hendes knap 5 årige datter) hun var da også sød, men jeg havde nu svært ved at se, at hun kunne mere end hendes jævnaldrene :lol:

I dag blev det til en ultra kort træning, da vi lige skulle nå en lille sejltur til Svinø.

Dødløft:

60 kg x 8
60 kg x 8
70 kg x 6
70 kg x 6
75 kg x 3
75 kg x 3
75 kg x 4
75 kg x 4

Jeg har været begrænset af mit svage greb. I mine opvarmingssæt, hvor jeg løfter 60-65 kilo kan jeg fint køre med dobbelt overhånd. Men når jeg kommer op på over 70 kg føler jeg at vægtstangen er ved at glide ud af mine hænder efter de første 3-4 reps.

Jeg har købt et par handgrips no. 10 som jeg med nød og næppe kan klemme sammen i 1 minut ad gangen.

Ellers har jeg forsøgt mig med straps - men jeg synes, at hånd nr 2 er svært at vikle stramt på - så det bliver ofte lidt skævt på den måde.

I dag forsøgte jeg mig med mixed grip i alle sæt. Førhen har jeg kun brugt det i 2 sæt. Jeg synes dog, at jeg er lidt øm i mine underarme, så jeg er lidt spændt på, om det bliver værre i morgen på arbejdet.Jeg sluttede af med lidt let back squat:

20 kg x 6
30 kg x 6
42,50 x 8 x 6 set
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 977
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanI sidste uge fik jeg en PR i squat på 57,50 kilo, det er nu FEDT!!

Jeg har fået at vide, at jeg løfter for meget med ryggen i mit dødløft, så nu holder jeg en pause og kører rack pulls og BB RDL i stedet.

Det er sjældent, at jeg ser eller hører fra mine søskende. Oftes mødes vi kun til de obligatoriske familiebegivenheder. Så jeg blev lidt forundret og glædeligt overrasket, da min lillebror sendte denne sms:

"Hej H... Vil lige høre om du vil stå fadder til Iben? Kh M.....

JA, selvfølgelig vil jeg stå fadder til min lille niece. Det er da en STOR ære! Jeg glæder mig helt vild til dåbsfesten :wub:

-og ja, både min lillebror, min far, farfar osv. er mænd af få ord, men han kunne nu godt have ringet i sådan en vigtig sag...

Det sjove er, at min "lille" Bassemand også skulle hedde Iben, hvis han var blevet en pige :lol: Det er SÅ smukt et navn.
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 977
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDer sker virkelig STORE ting i mit lille center for tiden! Vi har langt om længe fået et ventilationsanlæg - det har været tiltrængt, da der ofte lugter langt væk af sved og sure sokker. Derudover har vi fået et nyt musikanlæg som Halinspektøren kom ind og demonstrerede for mig i dag :lol:

Jeg blev inspireret til at teste min squat igen. Jeg fik en PR60 kg. Men den var nu svær at få op. Jeg kunne godt have brugt en spotter!

Derefter stod det på planken, op til 80 kg i rack pulls efterfulgt af 45 kg RDL. Nu er min lænd godt ristet :shock:
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 977
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanI år har jeg været heldig at få ferie i hele uge 42. Vi har ikke så mange planer, men skal nok en tur i Legoland og lidt ud til vandet :D

Jeg har fået sneglet mig op på 50 kg i RDL. Kørte 6 sæt af 6-8 reps i dag.

I rack pulls kørte jeg:
65 kg x 6
75 kg x 6
80 kg x 6
82,50 x 4
82,50 x 4
82,50 x 5

Sluttede af med nogle overkropsøvelser.
Vedhæftede filer
stronger than yesterday.png
stronger than yesterday.png (2.87 KiB) Vist 1186 gange
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 977
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanLookWhatYouDid skrev:
Hope skrev:Fokus bliver at komme op på et bænkpres på 40 kg i løbet af 2015.


40 kg bænk i 2015? I'm in. :D


Det lykkes desværre ikke at komme op på 40 kg i bænkpres i år 2015, da jeg løb ind i diverse problemer med mine skuldere. Gad vide, om det lykkes for LookWhatYouDid? Ærgerligt, at hun ikke længere er aktiv her på forummet :cry:

Jeg er endelig helt ovre mine skulderproblemer. Jeg er startet igen fra scratch i bænkpres og er meget opmærksom på, at have balance mellem mine træk og pres øvelser.

Jeg håber, at det lykkes at komme op på de 40 kg inden udgangen af år 2017. Denne gang vil jeg arbejde mere på min grundstyrke og tage nogle flere sæt og reps end sidste gang, hvor mit fokus var at stige hurtig i vægt.
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 977
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg har været til borgermøde nr. 2, i nabolandsbyen, hvor jeg træner. Det første borgermøde blev holdt tilbage i marts, hvor man besluttede, at arbejde på at øge aktiviteterne i og omkring hallen samt nede i anlægget.

Siden sidste møde er der blevet bevilliget 100.000 kr. af LAG-midlerne til nyt "aktivitetscenter" i anlægget (primært til legepladsen, renovering af springvandet plus 2 nyt shelters) Der mangler ca. 400.000 kr. før projektet kan fuldføres. Derudover skal der arbejdes på, at lave offentlige toiletforhold til de turister, der vælger at overnatte i anlægget. Der har været en diskussion i gang over de sidste 3-4 år omkring klubhusets fremtid. Der kom forslag om, at hallen købte den og stod for ombygning samt vedligeholdelse, da den har lidt bedre økonomi end sportsforeningen.

Mht. til udvidelse af hallen, er der fundet en konsulent, der skal hjælpe med at udarbejde en plan for, hvordan man kan finansiere at få tilbygget en ½ hal, hvor der kan bygges et nyt cafeteria, flere omklædningsfaciliteter og hvor der kan laves nogle værelser, der bl.a. skal udlejes til byens mange turister i sommerhalvåret (Hærvejs vandre).

Der var mødt ca. 30 borger op ud af ca. 1200 indbygger. Bølgerne gik indimellem lidt højt, da byens 21 foreninger indimellem har lidt svært ved at samarbejde. Men mødet sluttede af i en positiv ånd. Konsulenten udarbejder hendes rapport i løbet af de næste par måneder, og så bliver det spændende at se, om det lykkes at gennemføre indenfor de næste 2-5 år!

For et par uger siden blev jeg spurgt, om jeg vil være med i et udvalg, der skal arbejde på nyt udstyr til motionscentret. Umiddelbart har jeg nok ikke så meget forstand på hvilke maskiner, der skal købes. Men jeg har jo efterspurgt, at der bliver købt en ekstra vægtstang, skiver og et rack mere. Det er jo småpenge vi taler om, i forhold til de øvrige planer, så dét burde der kunne findes penge til!

Min træning har ikke gået helt planmæssigt i de sidste par uger. Men jeg fik da taget 2 reps med 60 kg i squat den anden dag. Så det er da en beskeden fremgang :oops:
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 977
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanI dag fik jeg selskab af to små tamilske mænd i alderen 40-50 år. Den ene har jeg set 5-6 gange før. Han har altid en pink håndklæde med og en guld halskæde og armbånd på. I dag havde han taget et bredt bælte på med god rygstøtte i. Den brugte han mens han lavede DB curls med 2 x 6 kg. I første sæt sad han ned, i de næste 3 sæt stod han op. Det var næsten hele overkroppen, der var i gang.

Ja, ja - der skal jo være plads til os alle :D

Jeg er begyndt at lave inverted row. I dag blev det til 5 sæt af 7 reps. Jeg vil gerne op på 10-12 reps inden for de næste par uger.

Derudover fik jeg kørt lidt lowerøvelser.
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 977
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg har haft en rigtig hyggelig aftentræning, hvor jeg fik selskab af Kenneth, Nikolaj og Daniel. Der blev snakket nyt udstyr til vores lille center, hvilke programmer vi pt kører, rep range osv. Bare ærgerligt, at jeg møder dem så sjældent!

20 grader skrå bænkpres:
20 kg x 8
25 kg x 8
25 kg x 8
25 kg x 6
25 kg x 5

RDL:
50 x 8 x 4 sæt - fik at vide, at jeg skulle presse mig selv noget mere, så jeg sprang 5 kg op:
55 x 4 - det var ikke kønt :(

Jeg skulle egentlig have kørt inverted row. Men da de andre stod og trippede for, at komme til at bænke, skifede jeg den ud med seated row i super sæt med bulgarian split squat. Efterfulgt af nogle maveøvelser og leg curl.
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 977
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg har fået mit mål for bænkpres sat lidt i perspektiv i denne uge. En af drengene fra mit center, der har trænet i godt og vel et år, satte PR på 90 kg. Så burde jeg, alt andet lige, også kunne løfte mere end de 40 kg i flad bænkpres om et år :roll:

Jeg har dog stadig svært ved at få samlet skulderbladene og få dem ned. Så det meste af tiden går med tekniktræning.

Det maksimale jeg løftede i går var 31,50 x 4 :oops:
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 977
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanI dag fik jeg mulighed for, at få spotter på til min bænkpres :D Så jeg fik prøvet at køre negative reps.

Først et sæt med 35 kg for lige at finde ud af, hvad det fik ud på. Derefter 4 sæt med 40 kg i 6-8 reps.

Hold da op, hvor føles 40 kg TUNGT!!!! Jeg forsøgtes eller at se, om jeg selv kunne presse de første par cm op, men det lykkes desværre ikke :oops:
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 977
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanI anledning af julen, logger jeg lige min træning fra i går:

Squat:
20 kg x 6
30 kg x 6
40 kg x 6
45 kg x 8
45 kg x 8
45 kg x 8
45 kg x 8
45 kg x 8

Goodmornings:
40 kg x 10
40 kg x 10
40 kg x 10
40 kg x 10
40 kg x 10

Chest press:
2 x 8 kg x 12
2 x 8 kg x 10
2 x 8 kg x 9
2 x 8 kg x 8
2 x 8 kg x 8

i supersæt med

C-S row:
2 x 10 kg x 8
2 x 8 kg x 10
2 x 8 kg x 10
2 x 8 kg x 8
2 x 8 kg x 8

BB press:
10
10
10
10
10

i supersæt med

Pull down, smalt neutralt greb:
40 x 10
40 x 10
40 x 10
40 x 10
40 x 10

I firmajulegave fik jeg disse lækre vl-sko
Vedhæftede filer
adidas_vaegtloefter_sko_power_perfect_2.jpg
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 977
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanVi havde en rigtig hyggelig juleaften i går. Udover lidt træningstøj m.m. fik jeg også et par nye kufferter. Da var fint, da jeg håber på, at komme på ferie til USA 2-3 uger til sommer :D

Jeg har desværre fået lidt irritation i venstre håndled, så i dag nøjedes jeg med squat og cardio.

Squat:
20 kg x 6
30 kg x 6
40 kg x 8
45 kg x 9
45 kg x 9
45 kg x 9
45 kg x 9
45 kg x 9

30 min. hjemme-Zumba :roll:
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 977
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanPuha, hektisk hverdag igen :shock: Jeg får dog heldigvis trænet 3 x i ugen men julepynten er til gengæld ikke blevet pakket helt væk endnu :oops: Det må jeg hellere få gjort i aften.

Topsættet på min squat var 2 sæt med 60 kg x 3 PR!!

Lækkert!

EDIT: Jeg sluttede af med dødløft, men det var LORT så jeg fik kun 3 reps. MEEEEN nu er jeg lige kommet i tanke om, at det faktisk var 5 kg skiver jeg loadede med - så i stedet for de 70 kg, jeg troede jeg kørte med, så var det faktisk 80 kg!! Endnu en PR!!
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 977
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg har ændret lidt på min træning, så jeg nu træner mandag, onsdag, fredag og lørdag. Det fungere egentlig fint!

Den ene af de unge muskuløse fyre, som jeg snakker lidt med, rejser snart til København i et par måneder. Det er nu lidt ærgerligt, da han er begyndt at hjælpe mig lidt indimellem...

I dag fik jeg 1 RM på 62,5 kg i squat. Det var super lækkert! :D
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 977
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanI dag fik jeg 11 reps på 30 kg i bænkpres! Så nu føler eeeeendeligt, at der er ved at ske noget!

I morgen er sidste feriedag - bare ærgerligt, at ferien er gået med at passe et sygt barn :shock:
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 977
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanLangt om længe er 60 kg i dødløft blevet ok nemme:Jeg er dog lidt i tvivl om hvordan teknikken er, så I må gerne kommentere på det :D
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 977
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDin dødløft ser fin ud :)

Der er nogle ting, du kan arbejde med:

1) Forsøg at lave alle din reps ens. Hvis du ser din video igen, vil du lægge mærke til, at den første gentagelse er markant anderledes end de andre. Tag udgangspunkt i den, og sørg for at resette ordentligt mellem dine reps.

2) Hvis du ser på din første gentagelse, så hæver du din hofte relativt meget, inden stangen flytter sig. Prøv at spænde op imod stange - man plejer at sige, at du skal 'tage slacket ud' af stangen.

3) Prøv at eksperimentere med, hvor højt du starter med din hofte. Den er væsentlig lavere på din første rep, end på alle de andre.


Jeg håber, det giver mening - ellers må du lige give lyd :)
sund skrev:Det, folk prioriterer herinde, er om deres lår og lægge kan være i bukserne, og ikke om det er det ene eller andet mærke.
Brugeravatar
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 1256
Tilmeldt: 8. feb 2011, 20:49
Geografisk sted: København
 
Træner her: The Gym
IK 99
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 130.00
- Squat: 190.00
- Dødløft: 210.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanNicolas Mathiesen skrev:Din dødløft ser fin ud :)

Der er nogle ting, du kan arbejde med:

1) Forsøg at lave alle din reps ens. Hvis du ser din video igen, vil du lægge mærke til, at den første gentagelse er markant anderledes end de andre. Tag udgangspunkt i den, og sørg for at resette ordentligt mellem dine reps.

2) Hvis du ser på din første gentagelse, så hæver du din hofte relativt meget, inden stangen flytter sig. Prøv at spænde op imod stange - man plejer at sige, at du skal 'tage slacket ud' af stangen.

3) Prøv at eksperimentere med, hvor højt du starter med din hofte. Den er væsentlig lavere på din første rep, end på alle de andre.


Jeg håber, det giver mening - ellers må du lige give lyd :)


Tusinde tak for dine svar :)

Jeg er dog ikke sikker på, at jeg forstår alt det du skriver.

1) Hvad mener du med at resette mellem reps? er det at spænde op på ny inden jeg tager næste reps?
2) Så jeg skal løfte stangen inden jeg hæver i hoften, eller? Jeg forstår ikke helt udtrykket 'tage slacket ud' af stangen?
3) Så på de øvrige reps skal jeg lige så lang ned i hoften som på første reps? Jeg kan godt se, at der er forskel, når nu du påpeger det, men det er ikke noget jeg har tænkt over før, så det er super dejligt, at du gør mig opmærksom på det :D
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 977
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanHope skrev:
Nicolas Mathiesen skrev:Din dødløft ser fin ud :)

Der er nogle ting, du kan arbejde med:

1) Forsøg at lave alle din reps ens. Hvis du ser din video igen, vil du lægge mærke til, at den første gentagelse er markant anderledes end de andre. Tag udgangspunkt i den, og sørg for at resette ordentligt mellem dine reps.

2) Hvis du ser på din første gentagelse, så hæver du din hofte relativt meget, inden stangen flytter sig. Prøv at spænde op imod stange - man plejer at sige, at du skal 'tage slacket ud' af stangen.

3) Prøv at eksperimentere med, hvor højt du starter med din hofte. Den er væsentlig lavere på din første rep, end på alle de andre.


Jeg håber, det giver mening - ellers må du lige give lyd :)


Tusinde tak for dine svar :)

Jeg er dog ikke sikker på, at jeg forstår alt det du skriver.

1) Hvad mener du med at resette mellem reps? er det at spænde op på ny inden jeg tager næste reps?
2) Så jeg skal løfte stangen inden jeg hæver i hoften, eller? Jeg forstår ikke helt udtrykket 'tage slacket ud' af stangen?
3) Så på de øvrige reps skal jeg lige så lang ned i hoften som på første reps? Jeg kan godt se, at der er forskel, når nu du påpeger det, men det er ikke noget jeg har tænkt over før, så det er super dejligt, at du gør mig opmærksom på det :D


1) Det er lige præcis, hvad resette betyder. Ift. at blive stærk i et løft, er det ofte en god idé at lave løftet éns hver gang - man tænker, at man bliver god til det, man øver - giver det mening?

2) Præcis - hvis du ikke løfter stangen 'sammen med' hoften vil dit løft kategorisk komme til at ligne en form for rumænsk/stivbenet dødløft, hvilke ikke er hensigtsmæssigt på sigt i forhold til din styrkeudvikling. Vægtstangsarmen bliver meget lang, hvis du har strakte ben, men ikke har påbegyndt din hofteekstension endnu (hofteekstension = at gå fra 90 grader i hoften til at stå normalt).

3) Du har forstået korrekt :)

Som før, så spørg, hvis du har spørgsmål :)
sund skrev:Det, folk prioriterer herinde, er om deres lår og lægge kan være i bukserne, og ikke om det er det ene eller andet mærke.
Brugeravatar
 
Reputation point: 20
 
Indlæg: 1256
Tilmeldt: 8. feb 2011, 20:49
Geografisk sted: København
 
Træner her: The Gym
IK 99
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 130.00
- Squat: 190.00
- Dødløft: 210.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJa, det giver mening nu :) så må jeg se, om jeg kan få det indøvet :D

I dag fik jeg trænet bænkpres, c-s row, squat - og en hel del dødløft-teknik! Dejligt, at jeg nu ved, hvad jeg skal arbejde med :)

Der var åbent hus i vores lille center i lørdags, hvor de solgte medlemskort til spot-pris. Jeg var lidt spændt på, om det så ville vælte ind med nye medlemmer i dag men jeg så kun 1 ny. Det var en ung far, der havde taget sin ca 3 årige datter med. Hun blev placeret på en måtte op ad radiatoren og fik hans telefon i hånden, så hun kunne sidde og spille. Hun var bare SÅ kær :D
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 977
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg har haft lidt irritation/smerte i venstre albue. Jeg tror, det er fordi jeg har kørt med for høj volume på både bænkpres og dødløft. Så jeg måtte lige tage et par træninger uden de to øvelser!

Jeg har jo et delmål, der siger, at jeg gerne skulle kunne bænke 35 kg inden sommerferien! LIge nu kan jeg kun tage 6 reps på 32,5 kg, så der er et stykke vej endnu!

I de næste 4 uger skifter jeg over til DB chest press, så må vi se, om jeg derefter er i stand til at fortsætte med BB Bænkpres uden noget ubehag!
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 977
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJeg synes, det er spændende at følge Dansk styrkeløftforbund og deres stævne i Thisted. Jeg drømme jo op at stille op til et stævne, når engang jeg får lidt mere styr på min teknik!

Det irritation jeg havde i min venstre albue er tilsyneladende væk igen. Derfor tog jeg et par øvelser mere end planlagt, dog med lav vægt for overkropsøvelserne!

Opvarmning:
10 min. på crosstrainer
Rotationsøvelser: T20 3 x 15
Facepulls: T60 3 x 15
Diverse mobilitetsøvelser

DB incline chest press:
2 x 6 kg x 8
2 x 8 kg x 3 x 8

DB one arm row:
10 kg x 4 x 8

Military press:
Sølle 12,5 kg x 4 x 8

Military press er ikke en øvelse, hvor jeg er i stand til at øge vægten særlig meget. Jeg overvejer lidt, om jeg skal skifte over og lave den i en maskine. Vil det være dumt??

Pull Down, bredt greb:
T30 x 4 x 8

Front squat:
20 kg x 6
25 kg x 6
27,50 x 6
30 kg x 6
32,50 x 4

Dødløft:
60 kg x 6
60 kg x 5
65 kg x 4 - mistede grebet
70 kg x 6 straps
75 kg x 4 straps
75 kg x 4 straps
 
Reputation point: 70
 
Indlæg: 977
Tilmeldt: 9. jul 2014, 06:01
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


ForegåendeNæste

Tilbage til Logbog
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 14 gæster