Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65568 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Jfj

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049544 indlæg i 100419 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1576
Medlemmer: 2
Skjulte: 0
Gæster: 1574

Følg bodybuilding.dk på

Selvstændig?

Udskriv emne


Debat om løst & fast

Tilbage til Off topic





Hej med jer

Jeg har altid interesseret mig for træning og kroppen, og altid været det jeg ville arbejde med. Da jeg så gik ud af HF havde jeg ikke snittet til fys uddannelsen, jeg forsøgte at få studie relevante jobs, men det var ikke nemt. Fik to afslag på fys ansøgningen, så søgte jeg ind på mit andet valg, som var at arbejde med unge, så læser til lærer nu. Og det er da også interessant, men jeg var så til boksning idag, og sidder nu og ser boksning også, og føler bare at det er den vej jeg vil, med kroppen og træning. Jeg sidder nu og kigger på uddannelser, og ka se at der er en privat skole tæt på mig, som tilbyder bruger betalende uddannelser.

Jeg overvejer kraftigt at få skrabet pengene sammen også tage følgende uddannelser: columnaterapeut, idrætsskadeterapeut, massør, akupunktør, zoneterapeut og trænings terapeut. Jeg kunne rigtig godt, tænke mig at åbne egen klinik en dag. Men det som jeg vil hører, er det værd at smide omkring 150 K + jeg skal have noget at leve for. Er det til at få jobs med nogle af uddannelserne efterfølgende? Skolen hedder lasota terapi akademi.


OBS dropper ikke ud af lærer, før jeg har alle pengene!
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 454
Tilmeldt: 2. mar 2011, 22:54
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Har du overvejet at flytte væk for at få en uddannelse? Øfeldt centeret uddanner træningsteraupeuter, og så får du oven i købet løn under uddannelse. Centeret ligger godt nok på Sjælland. Jeg aner absolut intet om deres uddannelse, andet end en at en bekendt af mig har været glad for deres behandlinger.
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 281
Tilmeldt: 20. apr 2014, 19:01
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Er det personlig træner, fysioterapeut, "coach" eller noget tredje du ønsker?
Der er stor forskel på at synes træning og sport er sjovt, til det er det samme som man synes det e r sjovt at arbejde med. Er det noget du er seriøs om ville jeg altid vælge en anerkendt uddannelse som fys eller medicin, eller rette din lærer uddannelse mod bevægelse og motion. Jeg forstår du ikke kom ind på fys, men er det noget du virkelig ønske, synes jeg du skal ringe til dem og finde ud af, hvad de ligger ægte på I kvote II ansøgninger. Dette er sikkert ting som højskole ophold og erfaring, hvorved du muligvis kunne kombinere dette ved at tage en personlig træner uddannelse på fx Aalborg sportshøjskole. Dette kan også være med til at give dig afklaring om det er noget du ønsker at leve af.
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 188
Tilmeldt: 21. aug 2006, 17:21
Geografisk sted: København
 
Træner her: AK Thor
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 1.00
- Squat: 2.00
- Dødløft: 3.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Og så er der jo ekstremt stor forskel på at være fysioterapeut og personlig træner. Mange fysioterapeuter, som interesserer sig for styrketræning osv., tror selv de er en slags avancerede, overkvalificerede personlige trænere. I virkeligheden er fysioterapeutuddannelsen en ekstremt dårlig uddannelse, hvis man gerne vil lave personlig træning. Her er en personlig træneruddannelse langt mere relevant og brugbar. Personligt er jeg en virkelig dårlig personlig træner, selvom jeg er uddannet fysioterapeut og har beskæftiget mig med træning i +20 år, men der er en generel opfattelse af at fysioterapeuter er 'bedre' end personlige trænere. Fysioterapeutuddannelsen er imidlertid møntet på syge mennesker. I gamle dage hed det sygegymnastik, og det er faktisk ikke en helt dum definition. Vægttab, kost og ernæring, tilrettelæggelse af et træningsforløb i fitnesscenter, motivation til at få trænet og den slags ting er en meget meget, MEGET lille del af fysuddannelsen. Så lille en del, at hvis man ikke selv har interessen for disse emner, og ikke tager anden relevant uddannelse, så ved man reelt set ingenting om det når man står med sit eksamensbevis efter 3½ år. Så jeg tror du skal blive mere specifik på præcis hvad det er du gerne vil beskæftige dig med omkring krop og træning, så du kan målrette din uddannelse til netop det.
Brugeravatar

 
Reputation point: 1265
 
Indlæg: 7363
Tilmeldt: 18. sep 2008, 19:14
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 140.00
- Squat: 152.50
- Dødløft: 202.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (30)
Kostplan: Ingen kostplan



Mussetrussen skrev:Og så er der jo ekstremt stor forskel på at være fysioterapeut og personlig træner. Mange fysioterapeuter, som interesserer sig for styrketræning osv., tror selv de er en slags avancerede, overkvalificerede personlige trænere. I virkeligheden er fysioterapeutuddannelsen en ekstremt dårlig uddannelse, hvis man gerne vil lave personlig træning. Her er en personlig træneruddannelse langt mere relevant og brugbar. Personligt er jeg en virkelig dårlig personlig træner, selvom jeg er uddannet fysioterapeut og har beskæftiget mig med træning i +20 år, men der er en generel opfattelse af at fysioterapeuter er 'bedre' end personlige trænere. Fysioterapeutuddannelsen er imidlertid møntet på syge mennesker. I gamle dage hed det sygegymnastik, og det er faktisk ikke en helt dum definition. Vægttab, kost og ernæring, tilrettelæggelse af et træningsforløb i fitnesscenter, motivation til at få trænet og den slags ting er en meget meget, MEGET lille del af fysuddannelsen. Så lille en del, at hvis man ikke selv har interessen for disse emner, og ikke tager anden relevant uddannelse, så ved man reelt set ingenting om det når man står med sit eksamensbevis efter 3½ år. Så jeg tror du skal blive mere specifik på præcis hvad det er du gerne vil beskæftige dig med omkring krop og træning, så du kan målrette din uddannelse til netop det.


Som fysioterapeut får man indsigter i fysiologi og anatomi hvilket er fundamentet for en teoretisk forståelse af kroppen og træning. Jeg kan simpelthen ikke forstå, at det er noget man ikke værdsætter eller opfatter, som et positiv indikator ved en personligtræner. En fysioterapeut er oftest bedre til, at undersøge den videnskabelig litteratur på området, som i sidste ende burde være den centrale guideline for diverse programmeringer. Derudover er der anatomien der er en stor fordel i forbindelse med teknik vejledning og individualisering.

Bevares der er personlig trænere uden en akademisk baggrund som er meget (eller mere) kompetente. Men hvis en fysioterapeut besidder lidt entusiasme med træning og specialiserer sig således er det opskriften på en kvalificeret personligtræner.
 
 
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Vis galleri (31)
Kostplan: Vis kostplan



Har du overvejet sportshøjskolen i aalborg?
Wanna get big? Seefood diet, eat anything and everything you see.
Brugeravatar
 
Reputation point: 40
 
Indlæg: 387
Tilmeldt: 4. nov 2012, 01:30
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 152.50
- Squat: 192.50
- Dødløft: 230.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Tak for svar!

Jeg ville rigtig gerne flytte efter det, men det er ikke en mulighed, da jeg har kæreste og barn her :)
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 454
Tilmeldt: 2. mar 2011, 22:54
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Tilbage til Off topic




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 50 gæster