Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 63912 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Mrmontanadk

Vores medlemmer har i alt skrevet 2048538 indlæg i 99709 emner

2 nye indlæg i dag


Online
I alt: 823
Medlemmer: 3
Skjulte: 0
Gæster: 820

Følg bodybuilding.dk på

SienZ logbog

Udskriv emne


Opret en logbog og lad andre følge din træning

Tilbage til Logbog

Fistandantilus skrev:Åbenbart ikke...

Og jeg skal selvfølgelig ikke bestemme noget som helst, men kommer bare med et venligt råd.


Og til sammenligning var MakkerMark ikke på scenen for at modtage hans medalje, grundet dehydrering osv.

Team Busted fik 4 guld, 1 sølv og 1 bronze. Yderst godkendt.
Brugeravatar
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 1451
Tilmeldt: 13. jul 2011, 17:21
Geografisk sted: København
 
Træner her: Anger Mangement
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 112.50
- Squat: 140.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (3)
Kostplan: Vis kostplannegax skrev:haha, hvad er der blevet af dine bb billeder? de er forvandlet til pc ting :)


Det er den side jeg har uploadet billederne til. En anden har åbenbart lagt billeder op med samme navn, og så bliver linket vidst det samme :) fixer det lige i morgen :)
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 2930
Tilmeldt: 22. aug 2010, 10:03
Geografisk sted: København
 
Træner her: Anger Mangement
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSå er billederne fixet :)
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 2930
Tilmeldt: 22. aug 2010, 10:03
Geografisk sted: København
 
Træner her: Anger Mangement
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanFistandantilus skrev:Ja, det var også rimelig varmt backstage. Jeg sendte min lillebror ud på trappen et par gange. Der var fin temperatur.

Og så drop alt om væskeudtømning næste gang. Min lillebror stod skarpere end nogensinde og fik flere liter at drikke igennem dagen.

Vi kørte efter Layne Norton protokollen, og det virkede perfekt. Ikke en eneste gang i løbet af dagen var han det mindste presset.

http://www.biolayne.com/nutrition/biola ... your-body/

Jeg vil gerne sige tak for rådet Fistandantilus :) Ser spændende ud, måske noget jeg selv vil gøre næste år
Brugeravatar

 
Reputation point: 140
 
Indlæg: 3600
Tilmeldt: 22. jan 2011, 10:29
Geografisk sted: København
 
Træner her: OBBC
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 165.00
- Squat: 230.00
- Dødløft: 300.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDet var så lidt. Efter at have afprøvet det, fortsætter vi også på samme måde. Som Layne siger: "Hvorfor risikere 50% for at vinde 2%".
Brugeravatar
 
Reputation point: 165
 
Indlæg: 7820
Tilmeldt: 9. jun 2008, 01:16
Geografisk sted: Århus
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 147.50
- Squat: 180.00
- Dødløft: 215.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanFistandantilus skrev:Det var så lidt. Efter at have afprøvet det, fortsætter vi også på samme måde. Som Layne siger: "Hvorfor risikere 50% for at vinde 2%".

Eventuelt fordi man er mere konkurrencemenneske end dig og Layne?
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 123
Tilmeldt: 6. jan 2013, 13:21
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanEt par pics én uge ude fra DM. Nu er der ikke længe til det går løs!

Billede

Billede

Jeg står pt. en smule skarpere end før Newcomers, så det er en forbedring fra sidst.

Sulten er ret slem, men jeg trøster mig med at jeg har en lang off-season i vente, startende mandag (off-season kostplan, træning osv), omend jeg nok også skal træne lørdag og søndag.
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 2930
Tilmeldt: 22. aug 2010, 10:03
Geografisk sted: København
 
Træner her: Anger Mangement
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanFølger lige med fra nu af.

 
Reputation point: 35
 
Indlæg: 4017
Tilmeldt: 16. nov 2011, 23:34
 
Træner her: Ultimate Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 107.50
- Squat: 145.00
- Dødløft: 190.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanAssault skrev:Følger lige med fra nu af.


Du skal være velkommen :)

Smider lige et recap op fra DM i løbet af ugen, har lidt småtravlt pt.
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 2930
Tilmeldt: 22. aug 2010, 10:03
Geografisk sted: København
 
Træner her: Anger Mangement
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanTillykke med det alt for lækre resultat SienZ. Super godt gået! =D>
Brugeravatar
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 1473
Tilmeldt: 20. apr 2009, 20:37
Geografisk sted: 7100 Vejle
 
Træner her: DGI Huset i Vejle
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanDM 2013

Mod alt forventning, inden Newcomers i hvert fald, var jeg kvalificeret til at stille op til DM i år. Jeg gik flere dage med overvejelser om hvorvidt jeg skulle gøre det eller ej, da jeg selv mener at min fysik har så store mangler, at jeg hellere ville vente. Busted fik mig dog overtalt, og diæten fortsatte mandag efter Newcomers. Kosten var den samme som til Newcomers, men cardioen på løbebåndet var skruet lidt ned, mens jeg så til gengæld skulle cykle mere for at komme frem og tilbage til/fra uni og OBBC.

Fredag 4/10:
Torsdag aften var jeg blevet barberet på overkroppen, og manglede benene. Der var dog brandskade i huset om onsdagen (Lige den dag jeg valgte at tage hjem for at få slappet af op til konkurrencen), så der var ikke mulighed for at bruge huset, da hele huset var sodet til. Barberingen skulle være foregået onsdag eftermiddag/aften, men blev udskudt til torsdag aften, og benene fredag middag, da rengøringspersonalet så havde fået klargjort et badeværelse til at jeg kunne være der. Jeg stod forholdsvis tidligt op for at carbe videre, men blev liggende og så film det meste af formiddagen. Herefter stod den på barbering af ben og de ting jeg havde misset på overkroppen, hvilket tog et par timer. Herefter nåede jeg lige at ligge ned en times tid, før opvarmeren kom og gav mig det første lag farve. Der blev sparet godt og grundigt på farven, da jeg synes det er en latterlig idé at man skal være indfarvet 24 timer før, når man alligevel går hjem i bad og skyller det hele af. Nå, men afsted mod Herning. Jeg var ualmindeligt sulten, så jeg glædede mig mest af alt til at få grønt lys til at spise igennem efter indvejningen, og mad var det som fyldte mest i hovedet. Vi ramte Herning Kongrescenter omkring 16.20. Indvejning startede klokken 17, og jeg var en af de første klasser som skulle indvejes. Efter min indvejning blev jeg lige for at så Busted smide klunset og Sumana blive vejet ind, før mig, Euphorica og Sumana drog mod Vejle igen. Her stod den på carb up med 10 bananer og alle de riskiks jeg kunne klemme ned (vil tro det blev til 5-6 pakker). Euphorica kørte hjem, og mig og Sumana var begge trætte, så det blev til lidt hurtig madlavning, i bad og så i seng.

Lørdag 5/10:
Klokken 5.30 ringede vækkeuret første gang. Sumana skulle tidligt på scenen, så det var vigtigt at han fik startet sin carb up tidligt. Vi var oppe og spise riskager og banan, hvorefter vi hoppede i seng igen. 6.30 ringede uret så igen, og endnu en gang riskager og bananer blev fortæret. - Munden var ualmindeligt tør, men der var ingen væske før efter showet. Vi fik pakket alt hvad vi skulle have med, og kørte mod Herning 7.30. Jeg skulle ikke selv på scenen før omkring 13.30, men valgte at tage til Herning tidligt, for at have flere opvarmere til at styre min carb-up, farve, osv. I Herning fandt vi hurtigt Team Busteds rum, hvor vi fik smidt os ind, og fortsatte med at spise riskager og bananer. Man kan ikke forestille sig hvor tørre sådan nogle riskager kan være efter 2 dage uden væske, men det er ret vanvittigt. Resten af formiddagen lå jeg bare brak og kiggede på de andre atleter som fik lov til at carbe op i m&ms, marmelade, slik osv. mens jeg kunne spise mine tørre riskager. Omkring klokken 11 startede den tunge carb op. Jeg havde dog fået lov til at spise lidt riskiks med chokolade inden da, og det var en enorm forbedring fra de normale. Nu var det tid til marabou og m&ms. Marabou er jeg ikke glad for når jeg ikke får noget væske, men m&ms har aldrig smagt bedre, end når man ligger der efter alle de ugers diæt, og ikke har haft smagen af sødt. Det tager dog en helvedes masse tid at få ned uden væske, men det smager godt det skidt. 1 time inden scenen stoppede vi carb up, og jeg fik en mundfuld honning, inden vi gik op og gjorde klar til åbningsceremonien. Umiddelbart efter åbningen skulle jeg igang med at varme op, så jeg tog de vigtigste ting med derop, og gjorde mig klar til at skulle på scenen. Denne gang havde jeg det en smule bedre under opvarmningen, og fik et kvart glas vand inden jeg skulle ind på scenen. Jeg var ikke ved at besvime denne gang, men jeg havde det stadig ret skidt. De hurtige carbs gør mig ret så utilpas, men hvad gør man ikke for at stå lidt bedre :P Scenen var en fed oplevelse igen. Jeg havde lidt mere overskud til at smile osv. men poseringen var stadig svær at huske, og man skal ikke holde en posering længe, før musklerne begynder at krampe. Min tur på scenen var hurtigt overstået, hvorefter jeg fik et glas vand, og så var det tid til præmieoverrækkelse, hvor jeg nu kunne glæde mig over at være blevet danmarksmester. På scenen føltes præmieoverrækkelsen som flere år, og mine ben krampede og rystede, og jeg var ikke helt på toppen. Efter præmieoverrækkelsen blev der drukket lidt væske, før jeg gik ud blandt publikum for at se CBB senior på scenen, og hilse på familien som var dukket op. Herefter kunne jeg se et par klasser mere, før jeg skulle ud i overall. Jeg vidste dog på forhånd at overall var vundet af Nimb eller Michael Rasmussen, så jeg skyndte mig bare på scenen og ud igen, for at rende ned og så Busted som skulle på scenen. Den mand er den vildeste kødklump jeg nogensinde har set, det så simpelthen vanvittigt ud.
Efter Busted blev vi lige siddende til pausen, hvor vi drog over på MacDonalds for at få en burger og nogle pommes frittes med rigeligt salt og en sprite zero til. Herefter besluttede mig og Euphorica os for, at vi lige ville over og træne. Vi hentede vores ting og rendte i DGI-Huset Herning, som havde et ganske fint træningscenter med powerracks osv. hvor vi fyrede en hurtig træning af (og efterfølgende bad som forklarer min usandsynligt lyse farve på billedet), inden vi gik tilbage til DM for at se de sidste bodybuilding klasser og overall.

Jeg har helt sikkert lyst til at stille op igen, men jeg er elendigt bygget til bodybuilding, så om jeg gør det, kommer til at afhænge af hvorvidt jeg synes at det kommer til at se godt ud eller ej, men mon ikke jeg ender med at stå der om 2-3 år igen :)
Alt i alt, fed oplevelse at stå på scenen.

Jeg har desværre ikke så mange billeder fra selve turen, så i må nøjedes med hvad der ligger i loggen. Team Busted - Det mest vindende team til DM for 4 år i træk.

Det blev en ordentlig blok tekst, men så kom der lidt detaljer med også :)
Sidst rettet af SienZ 8. jun 2015, 17:45, rettet i alt 1 gang.
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 2930
Tilmeldt: 22. aug 2010, 10:03
Geografisk sted: København
 
Træner her: Anger Mangement
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDU ER IKKE EN SPLEJS! Du burde forresten også få gang i loggen igen! :)
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 391
Tilmeldt: 27. jan 2013, 23:02
Geografisk sted: Svendborg, Fyn
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHvor er du forsvundet hen brormand?
The World will look up and shout; "Save Us" and I'll whisper..."NO..."
Brugeravatar
 
Reputation point: 790
 
Indlæg: 2440
Tilmeldt: 13. dec 2012, 10:13
Geografisk sted: Migrant
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 155.00
- Squat: 222.50
- Dødløft: 255.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanJarlby skrev:Hvor er du forsvundet hen brormand?


Til København! Det trak sgu lidt da jeg kom ind i Kbh, så jeg valgte at skifte.
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 2930
Tilmeldt: 22. aug 2010, 10:03
Geografisk sted: København
 
Træner her: Anger Mangement
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan


Foregående

Tilbage til Logbog
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 10 gæster