Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 61359 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er montydk

Vores medlemmer har i alt skrevet 2047445 indlæg i 98669 emner

6 nye indlæg i dag


Online
I alt: 447
Medlemmer: 7
Skjulte: 0
Gæster: 440

Følg bodybuilding.dk på

Søren er igang igen

Udskriv emne


Opret en logbog og lad andre følge din træning

Tilbage til Logbog

Præsentation
Jeg tænkte at det var tiden at jeg også præsenterer mig selv. Nu har jeg kommet med en del kommentarer her på sitet, og så er det måske meget rart lige at få sat billeder på ”tossen”.
Det er jo inspirerende at se alle I andre der laver logs herinde, men jeg må indrømme at det ikke er sikkert jeg kommer til at lave en superstabil log her. Dagbøger og deslige har jeg altid været at alt for dårlig til at føre (bare se min ”Dagbog” på min hjemmeside!) Men lad os nu se, jeg vil gøre et hæderligt forsøg.

Baggrund
Før jeg skriver lidt om hvordan jeg træner vil jeg lige liste op, alle de skader, sygdomme og lidelser jeg har haft og stadig har. Det giver en vis forståelse af hvorfor jeg træner og har trænet som jeg gør:

Led
Da jeg var omkring 20 fik jeg en maveinfektion, som medførte at jeg fik inflammation (arthritis) i en del led i kroppen, særligt i venstre side. Det har betydet at mine knæ stadig har en del men.

Lunger
Engang midt i tyverne fik jeg konstateret astma/allergi. Noget jeg har døjet med fra jeg var helt lille, men fik først konstateret det i en så relativ høj alder – så meget for sundhedssystemets effektivitet :-s

Ryg
Min ryg har altid været problematisk, og igen alt for sent har jeg fået konstateret at jeg lider af spondylolistese, som kort fortalt er en fremadskridelse af lændehvirvler. Hvilket betyder at jeg ikke kan tåle tryk lodret gennem rygsøjlen. Squat, dødløft, military osv. er altså udelukket! :thumpdown:
I mange år trodsede jeg problemet og kørte lystigt disse øvelser, store smerter til trods, men det betød at jeg ind i mellem måtte ligge brak op til flere måneder ad gangen pga af smerter og forkrampet muskulatur.
Jeg kan anbefale at kigge i Anita Ryes log eller hendes hjemmeside: http://www.anitarye.dk/index.php/home.20.html. Hun lider af samme problem, og har beskrevet det lidt mere detaljeret. (– Og tak Anita, fordi du har været så sød at ville snakke med mig om problemet!)

Osv...
Ind i mellem har der så været et par brækkede ben og arme (man er vel en knægt ;o) Hvilket leder mig til de seneste skader:

For halvandet års tid siden brækkede jeg benet. Dette brud ville simpelthen ikke hele (jeg er jo også ved at komme op i årene). Snakken gik på operation, men så endelig efter godt og vel et år!!! var det endelig groet sammen. I den største del af denne tid, har jeg faktisk ikke kunne træne noget der involverede benene. (Derfor de tynde hjul :wink: )

Nå, i efteråret, er jeg så ude ved min svoger og lægge tag på hans hus. Jeg var i særdeles dårlig form, havde ikke trænet i lang tid, så det kan vel ikke komme bag på nogen at jeg fik en dårlig skulder af at slå søm i en hel dag! =D>
Hvilket så selvfølgelig har betydet at jeg ikke har kunnet lave laterale bevægelse med armen, og ej heller opadgående pressebevægelser!
Skulderproblemerne er ved at være ovre – har fået to gange binyrebarkhormoninsprøjtninger, og nu kan jeg så småt begynde at løfte armen op over hovedet uden smerter.

Ja, ja, jeg er ikke færdig endnu: nogle måneder før årsskiftet fik jeg blindtarmsbetændelse – den måtte jeg så have skåret ud. Hvilket så igen betød at jeg ikke måtte lave noget i et par måneder.

Så blev spejlet min fjende
Da julemåneden kom og jeg nu havde ligget og fedet mig på sofaen i snart et halvt år, og jeg efterhånden kunne se at bildækket begyndte at passe bedre til en traktor, måtte jeg simpelthen i gang med at træne igen, skulderproblemer eller ej!
Nu bor jeg et godt stykke fra det nærmeste center (16 km), så jeg har for et par år siden anskaffet mig et ”homegym”, som jeg har modificeret lidt, så jeg kan køre tungt nok.
Jeg har også i perioder kunne svinge mig op til at træne hjemme, men jeg har alligevel savnet at kunne lave visse øvelser (især benøvelser), og en væsentlig motiverende faktor har jeg manglet, nemlig at træne blandt andre.
Egentlig er jeg lidt af en enspænder og vil helst træne alene, men bare det at der er andre (og helst større end mig selv), synes jeg er utrolig motiverende. Og så skal man jo heller ikke underkende de gode pigenumsers effekt på fremmødelysten :wub:
Altså, i januar begyndte jeg at trodse de 16 km til Fitness Middelfart, som regel på min fantastiske motorcykel – hvilket jo er en ekstra bonus! :D

Psyken, en væsentlig faktor
En ting mere jeg nok skal nævne i min ”lidelseshistorie”, som har særdeles stor effekt på min træning, eller rettere, hvorfor jeg ind i mellem ikke har trænet. Det er at jeg lider af dysthymi, som er en art depressiv lidelse, som desværre er kronisk.
Det ligner lidt, men er ikke så slemt som maniodepressivitet. Jeg oplever ikke maniske perioder, og de depressive perioder er (ikke længere) så voldsomme som for maniodepressive.
Men under alle omstændigheder betyder det at jeg har perioder, hvor jeg har meget svært ved at ”svinge mig op” til noget som helst.
En videre følge af det er at jeg ikke "fungerer" i forhold til arbejdsmarkedet, hvilket endeligt har medført at jeg har fået tildelt førtidspension (efter 10-15 års kamp med systemet – det er trægt, siger jeg bare!)
Det har højnet min livskvalitet helt enormt, og har gjort, at jeg er blevet mere stabil i min almindelige hverdag.

Nå, nok om alle mine problemer :-({|=

Træningsbaggrund
Min træningshistorie ser i grove træk sådan ud:
I skoletiden var jeg god til alle kraftsportsgrene – jeg har jo astma, så alle aerobe sportsgrene havde jeg svært ved at udføre, før jeg fik medicin for det.
Svømning blev noget jeg elskede (godt for astmatikere, sjovt nok). Jeg pjækkede mangen en gang fra skole, der kedede mig enormt, for at tage i svømmehallen.
Da jeg var omkring 16 begyndte jeg at træne bodybuilding første gang.
Siden har jeg været omkring løb, cykling, squash (uh, fed sport), lidt fodbold og volleyball (eneste holdsport jeg har brudt mig om), men har altid synes at bodybuilding var det sjoveste. (Nok fordi jeg også er en smule narcissistisk :wink: )

Jeg har trænet disse steder:
Thorsgades Bodybuilding Club, hvor jeg startede.
OBBC – af mange omgange, nok Danmarks bedste center!
Odense Squash og Motionscenter
Squash & Fitness, Odense – også af flere omgange
Odense Universitetshospitals træningssal (dengang min kammerat arbejde der – trænede på hans medlemskort :wink: )
Fyens Helsesport
Hjemme, som sagt
Og nu Fitness Middelfart

Min træning
Min træning ser i grove træk sådan ud:
Jeg kører 3-split program, og der er ikke den videnskabelige teori der kan få mig til at ændre det!
Jeg har efter mange års træning, fået en føling med hvad der fungerer for mig, og jeg elsker at træne meget, når jeg træner. Hvilket ind i mellem har medført at jeg reelt har overtrænet, fordi jeg hader dekon! Men jeg har lært lektien, og blevet bedre til at lytte til kroppen.
Splittet er traditionelt: Bryst-triceps, ryg-biceps, ben-skulder, mave når jeg gider, typisk sammen med bryst-dagene.
Jeg har ikke noget fast ugeprogram. Mit mål er at træne hver dag, for der dukker altid dage op hvor jeg ikke kan nå at træne. Så disse dage er mine hviledage. Ellers, hvis jeg føler jeg har behov for det, snupper jeg en dag eller to.

Jeg kører mange øvelser for hver gruppe, og jeg ved godt at det ikke er HST-politisk-korrekt, men som sagt er det noget jeg er glad for, og jeg kan lide det meget afveksling det giver.
Målet med min træning er selvfølgelig at komme til at se skidegodt ud, men selve træningen er næsten mere væsentlig.

Øvelser
Mine faste ”grundøvelser” er disse (skal mere ses som udtryk for favoritøvelser - jeg skifter meget):

Bryst:
Bænkpres, selvfølgelig
Incline i en eller anden form, skifter tit
Kabel stående Fly
Dips – med fokus på bryst
Ind i mellem:
Decline BP
Pullovers, og ja, jeg kan altså godt få den til at give i både bryst og Serratus Anterieor.

Triceps:
Push Down
Weighted Bench Dip
Siddende Extensions med tov
Cabel One Arm Pushdown

Ryg:
Træk til nakke
Træk til bryst, skifter tit mellem stangtype
Siddende Row
One Arm Bent Over Row

Biceps:
BB Curl
DB Incline Curl
Kabel-Curl med tov, eller Hammercurls

Ben:
Benpres i ”tyren”
Siddende benpres med høj fodstilling (for the ass)
Leg Extension
Leg Curl
Læg: i den benpresmaskine der er fri

Skulder:
Laterals i forskellige afskygninger
Frontraise med tov – en ny favorit, skånsom for skulderleddet.
Stående Row
Experimenterer med Arnold Presses, det ser ud til min ryg kan klare det.
Lever Seated Rear Lateral Raise
Lying Incline Rear Delt Row

Mave:
Udelukkende Crunches i maskine.

Og så skal jeg se at have indarbejdet nogle stabilitetsøvelser, stærkt inspireret af godten Anita, som har fået en del bedre hjælp fra sundhedssystemet i forbindelse med ”vores fælles” rygproblem.

Måske vil man undre sig over nogle af valgene, men meget af det er betinget af hvad min ryg siger god for. Jeg er fx meget ked af at jeg ikke kan køre de gode compoundøvelser squat og dødløft.

Program
Typisk kører jeg noget der ligner 4-6x6-10 stykker. Jeg er lidt af en volumenfreak, så når jeg topper ud på en øvelse og ikke føler jeg er ødelagt nok, ryger der en øvelse mere på, eller der bliver kørt lidt dropsets (eller begge dele :wink: )

Mine cyklusser er meget intuitivt sammensat. Selvfølgelig, som jeg også har skrevet andetsteds, er jeg lidt indoktrineret af den ”gode gamle” Arnold-Old-School træning. Men når jeg sådan læser Thomas Jagds artikel ”Dual Factor Hypertrophy Training”, kan jeg se at min træning på rigtig mange måder ligner det han søger at formidle, så helt old school er den nu heller ikke.

Lige nu...
eksperimenterer jeg med ABCDE-diæt. Jeg skal stadig have meget masse på, men jeg vil ikke være for fed, særligt ikke nu hvor vi nærmer os sommer – skulle gerne være lidt hakket!
Så derfor kører jeg en uges cut/cardiohelvede og to ugers bulk skiftevis.
På den måde håber jeg at kunne udnytte den anabolske effekt der er ved ABCDE-diæten, samtidig med at jeg kan bulke lidt mere end diæten foreskriver, uden at få for meget fedt på kroppen.

Billederne
...fra traktordæk til nogenlunde præsentabel :8
Mellem billederne er der som der ses to måneder.
Den første måned med kalorieunderskud (har ikke præcise tal, men underkud var det) og progressiv træning på alle fronter: vægt, volumen, øvelsesantal. Dernæst en måned, stadig med kalorieunderskud, hvor der blev lagt 3 kvarters cardio oven i træningen hver dag!
Derefter har jeg kørt 3 ugers bulk, og nu som sagt cut (igen).
Min vægt ved første billede var 90 kg, og har ligget ret stabilt på det ind til nu. Vha fedtprocent målinger, har jeg regnet mig frem til at jeg har smidt 7 kg fedt og selvsagt gainet samme masse.
Så det er altså muligt at gaine og smide fedt samtidig, men selvfølgelig kun efter så lang en træningspause som jeg har haft!

Billederne er egentlig taget for at jeg selv kunne følge udviklingen, men nu får I så også "glæde" af dem. De sorte felter er placeret i håb om at minimere antallet af homoerotiske kommentarer. Men hvis I har nogle nye og kreative - hit me! :D

Kommentarer og spørgsmål er selvfølgelig velkomne.

Vh
Søren :)
Vedhæftede filer
2313-miniforfrastart.jpg
2313-miniforfrastart.jpg (31.25 KiB) Vist 764 gange
4670-minibagfrastart.jpg
4670-minibagfrastart.jpg (31.93 KiB) Vist 753 gange
Sidst rettet af Sir1 6. dec 2015, 14:24, rettet i alt 43 gange.
Loggen på min hjemmeside: morinist.dk
Brugeravatar
Månedens skribent: Marts 2008
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 697
Tilmeldt: 1. mar 2008, 21:48
Geografisk sted: Hygind, Vestfyn
 
Træner her: Fitness World Assens
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSir1 skrev:Jeg kan anbefale at kigge i Anita Ryes log eller hendes hjemmeside: http://www.anitarye.dk/index.php/home.20.html. Hun lider af samme problem, og har beskrevet det lidt mere detaljeret. (– Og tak Anita, fordi du har været så sød at ville snakke med mig om problemet!)


Hejsa Søren :D

Og tillykke med din log på BB.dk bliver da spændende at følge din træning lidt nærmere :lol:

Og det var så lidt mht snakke om ryggen... Har jo været hyggeligt med lidt mail frem og tilbage og ikke føle man er helt alene i verden med problemet :oops:

Kram Nita
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 743
Tilmeldt: 16. jun 2007, 08:50
Geografisk sted: Odense
 
Træner her: OBBC
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanAnita Rye skrev:
Sir1 skrev:Jeg kan anbefale at kigge i Anita Ryes log eller hendes hjemmeside: http://www.anitarye.dk/index.php/home.20.html. Hun lider af samme problem, og har beskrevet det lidt mere detaljeret. (– Og tak Anita, fordi du har været så sød at ville snakke med mig om problemet!)


Hejsa Søren :D

Og tillykke med din log på BB.dk bliver da spændende at følge din træning lidt nærmere :lol:

Og det var så lidt mht snakke om ryggen... Har jo været hyggeligt med lidt mail frem og tilbage og ikke føle man er helt alene i verden med problemet :oops:

Kram Nita


Tak for velkomsten, Anita.

Det er rart at vide at der er nogen der "bakker en op".

Og du kan være sikker på at jeg følger dig. Du er jo et forbillede for mig. - Den dedikation og viljestyrke... :shock:

Kram tilbage til dig,
Søren
Loggen på min hjemmeside: morinist.dk
Brugeravatar
Månedens skribent: Marts 2008
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 697
Tilmeldt: 1. mar 2008, 21:48
Geografisk sted: Hygind, Vestfyn
 
Træner her: Fitness World Assens
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHermed mit første træningsindlæg i min log.

Det bliver selvfølgelig lidt sært in medias res, da jeg jo er lige midt i et forløb og samtidig er det lidt kedelig cardio i denne uge. Men et sted skal man jo starte, så her kommer det.
Som sagt er det cardio i denne uge, men da jeg er begyndt at kunne bruge min skulder igen, kører jeg også lidt forsigtig for- og bagskulder skiftevis hver anden dag. De halter jo, sammen med mine skanker, noget bagud:

Lagde ud med det sædvanlige:

Romaskine:
10 min – 2500 m trin 6.

Føj det var hårdt, det var nærmest anaerobisk træning hele vejen, fordi mine lunger mente de lige skulle have et let astmatisk anfald. :sick: Efter et par hiv Bricanyl var jeg klar til:

Ellipsetræner:
20 min. – ved en puls mellem 170 og 180!! – og det endda på den halve belastning af hvad jeg ellers kører :shock: - Jeg troede at det var min astma der stadig havde lidt fat i mig, men jeg fandt hurtigt ud af at det simpelthen var det lave kalorieindtag, der gjorde mig så slatten.

Skulder:
Db Lateral Raise (med tommelfingrene opad):
2x12 @ 12 kg
1x10 @ 14 kg
3x8 @ 16 kg

Front Raise med tov:
3x12 @ 15 kg
2x10 @ 20 kg
1x7 @ 22,5 kg - ahr, den sidste var ikke køn!

Tilbage på ellipsetræneren:
10 min. @ puls 160 – blev lidt svimmel og det gik laaaaangsomt, så jeg hoppede over og kørte lidt:

Læg i tyren:
6x12 @ 150 kg

Sluttede af med:

Roning:
10 min – 2100 m trin 5 – føj!!!

I dag var jeg ekstra glad for min postshake! Om jeg fatter anorektikere – tænk hvis man bare kunne bulke altid – yeah! :toothygrin:
Loggen på min hjemmeside: morinist.dk
Brugeravatar
Månedens skribent: Marts 2008
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 697
Tilmeldt: 1. mar 2008, 21:48
Geografisk sted: Hygind, Vestfyn
 
Træner her: Fitness World Assens
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanEfter fredagens slatne præstation, holdt jeg lige en hviledag i går. Jeg begyndte så småt at få en influenza-agtig fornemmelse i kroppen, og det er som regel tegn på, at det er en god ide at holde en slapper.

Det blev heller ikke til så voldsomt meget i dag, da jeg godt kan mærke at jeg er tømt alle vegne – 86 kg. :shock: lå vægten på i dag, det er lige i underkanten. 4 kg. tabt på en uge, så kan man vist heller ikke hive mere ud af kroppen!

Nå, da jeg kom, var romaskinerne optaget, så jeg begyndte med:

Ellipsetræner:
10 min @ puls 155, trin 5

Romaskine:
10 min, trin 6 – 2400 m

Skulder:
Lateral Raise (med lillefingeren opad):
3 x 12 @ 12 kg
1 x 9 @ 14 kg – uh, jeg manglede energi
2 x 8 @ 16 kg

Siddende Rear Lat Raise maskine
:
2 x 10 @ 35 kg
2 x 10 @ 40 kg
1 x 8 @ 45 kg

Db Incline Shrugs – ny øvelse jeg lige ville prøve (tak for forslaget, Anita)
4 x 10 @ 30 kg

Roning:
10 min, trin 5 – 2300 m – ynkeligt, jeg undskylder mig med at have trænet bagskulder :oops:

Glæder mig til i morgen, hvor jeg igen skal træne "rigtig" BB og igen kan ÆDE! :D
Loggen på min hjemmeside: morinist.dk
Brugeravatar
Månedens skribent: Marts 2008
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 697
Tilmeldt: 1. mar 2008, 21:48
Geografisk sted: Hygind, Vestfyn
 
Træner her: Fitness World Assens
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSuper fed indledning =D>

Det var rigtig spændende læsning - og virkelig fedt at du kan få slæbt kroppen afsted, når du har lidt skader - både på krop og sjæl :D Det er virkelig beundringsværdig! :)
Glæder mig til at følge med i din log :D :8
__________Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1192
Tilmeldt: 27. mar 2007, 18:59
Geografisk sted: København
 
Træner her: Power Gym
fitness world Englandsvej
 
Styrkeliste
- Squat: 105.00
- Dødløft: 130.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanmikey skrev:Super fed indledning =D>

Det var rigtig spændende læsning - og virkelig fedt at du kan få slæbt kroppen afsted, når du har lidt skader - både på krop og sjæl :D Det er virkelig beundringsværdig! :)
Glæder mig til at følge med i din log :D :8


Tak skal du ha'! Det glæder mig at det falder i god jord.

Jeg håber jeg kan leve op til den høje standard herinde, og levere faste indlæg i min log. Jeg kan allerede mærke, at det både sætter mere struktur på min træning, men også at det forpligter på en god måde.

Vh
Søren
Loggen på min hjemmeside: morinist.dk
Brugeravatar
Månedens skribent: Marts 2008
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 697
Tilmeldt: 1. mar 2008, 21:48
Geografisk sted: Hygind, Vestfyn
 
Træner her: Fitness World Assens
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanFedt igen at kunne spise. Jeg har ædt hele dagen og har næsten ikke kunne blive mæt. Jeg er begyndt med weight gainer, for jeg synes ikke rigtig jeg kunne få nok kalorier under sidste bulk, så jeg fik da fyldt depoterne op og var klar til dagens vægttræning – yeeeeha! :dance:

Nu må jeg så se om jeg kan huske alle de tal på reps, sæt og kg. :confused: Hvord’n fa’n gør andre det? Skriver ned under træning?

----------

Da jeg kom, stod Thomas og slænget og snakke-trænede over bænken, så jeg tog lige fem minutter på ellipsetræneren. Da de var færdige kunne jeg komme i gang:

Bænk:
Opvarmning med stang
1 x 10 @ 60 kg.
5 x 6 @ 90 kg – ahr, jeg fik alligevel overdrevet med vægten, men jeg nægtede at tage af stangen igen.
1 x 6 @ 100 kg – Ulrik spottede, så den sidste blev lidt forced. Det var nu ikke meningen, men stemningen var høj! :wink:

Thomas og slænget var nu ved incline bænken. Det gad jeg ikke vente på, så det blev til:

Db incline:
6 x 8 @ 28 kg
2 x 7 @ 28 kg

Slænget var nu ved snoretrækket, så igen måtte jeg ændre planer:

Pullovers:
6 x 10 @ 26 kg

Så blev snorene fri:

Cable standing fly:
1 x 12 @ 15 kg
1 x 12 @ 17,5 kg
1 x 8 @ 22,5 kg – jeg kom til at sætte dem for højt
3 x 10 @ 20 kg

Snakkeklubben må virkelig have følt sig forfulgt, for jeg var lige i hælene på dem helt til Pushdowns.

Dips – ingen pec uden dip :wink:
1 x 10
1 x 8
1 x 7 – mærkeligt med dips, hvis teknikken fejler bare den mindste smule, går jeg død!
2 x 8

Pushdowns:

1 x 10 @ 30 kg
3 x 10 @ 35 kg
1 x 8 @ 40 kg

Bench dip:
1 x 10
2 x 10 + 15 kg
2 x 10 + 20 kg

Knælende Triceps Extensions med tov:

1 x 10 @ 17,5 kg
3 x 10 @ 20 kg
2 x 10 @ 22,5 kg

Var lige ved at smide en gang reverse grip på, men så syntes jeg alligevel at det blev lidt for disko :D

Ab Crunch:
1 x 50 @ 45 kg
2 x 25 @ 55 kg

Det var en supergod træning, på trods af det hårde udlæg - god energi.
I omklædningen var det venlige spejl, ekstra venligt i dag, sådan med pump i arme og bryst. :strong: Det er utroligt at bare en uges cut kan gøre så meget.
Sidst rettet af Sir1 31. mar 2008, 23:36, rettet i alt 2 gange.
Loggen på min hjemmeside: morinist.dk
Brugeravatar
Månedens skribent: Marts 2008
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 697
Tilmeldt: 1. mar 2008, 21:48
Geografisk sted: Hygind, Vestfyn
 
Træner her: Fitness World Assens
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHold da op en stor forskel i billederne på så kort tid =D>

Spændende læsning den log her, jeg vil helt klart være fast læser :thumpup:
"Jeg lod de 15 reps kompensere for denne øvelse."
Brugeravatar
 
Reputation point: 150
 
Indlæg: 4652
Tilmeldt: 8. apr 2007, 16:29
 
Træner her: Fitness World Århus
Ultimate Gym
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
- Squat: 160.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanSir1 skrev:Nu må jeg så se om jeg kan huske alle de tal på reps, sæt og kg. :confused: Hvord’n fa’n gør andre det? Skriver ned under træning?


Jeg har min røde kinabog med mig rundt konstant :lol: :lol:

Så har altid mulighed for at se hvad jeg har kørt de sidste mange magen træninger... !! Befriende ikke at skulle tænke/huske på det (specielt med diæthjerne)..
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 743
Tilmeldt: 16. jun 2007, 08:50
Geografisk sted: Odense
 
Træner her: OBBC
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanAnita Rye skrev:
Sir1 skrev:Nu må jeg så se om jeg kan huske alle de tal på reps, sæt og kg. :confused: Hvord’n fa’n gør andre det? Skriver ned under træning?


Jeg har min røde kinabog med mig rundt konstant :lol: :lol:

Så har altid mulighed for at se hvad jeg har kørt de sidste mange magen træninger... !! Befriende ikke at skulle tænke/huske på det (specielt med diæthjerne)..


JEg må indrømme jeg har klæbe hjerne.. Mit store problem er om jeg er nået til 7 eller 8 sæt.. Så bliver sometider nødt til at nappe et ekstra.. :wink:
Mere fart.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 2923
Tilmeldt: 20. feb 2007, 18:18
Geografisk sted: Låsby
 
Træner her: Ry Motions Klub
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanAnita Rye skrev:
Sir1 skrev:Nu må jeg så se om jeg kan huske alle de tal på reps, sæt og kg. :confused: Hvord’n fa’n gør andre det? Skriver ned under træning?


Jeg har min røde kinabog med mig rundt konstant :lol: :lol:

Så har altid mulighed for at se hvad jeg har kørt de sidste mange magen træninger... !! Befriende ikke at skulle tænke/huske på det (specielt med diæthjerne)..


Hmm, jeg har som regel aldrig problemer med at huske hvad jeg lavede sidst, når jeg står med skiverne i hånden. Fx tror jeg, at grunden til at jeg fik smidt for meget på bænken i dag, var fordi jeg tænkte for meget over det - Jeg skulle jo huske det, så det kunne komme i log'en.
Men når jeg kommer hjem er det hele som regel væk - måske er de langsomt snigende altzheimer :-))
Loggen på min hjemmeside: morinist.dk
Brugeravatar
Månedens skribent: Marts 2008
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 697
Tilmeldt: 1. mar 2008, 21:48
Geografisk sted: Hygind, Vestfyn
 
Træner her: Fitness World Assens
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanKoppel skrev:Hold da op en stor forskel i billederne på så kort tid =D>

Spændende læsning den log her, jeg vil helt klart være fast læser :thumpup:

ja hold da kæft en fremgang. Nice work!
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 983
Tilmeldt: 23. jan 2007, 16:58
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanKoppel skrev:Hold da op en stor forskel i billederne på så kort tid =D>

Spændende læsning den log her, jeg vil helt klart være fast læser :thumpup:


Tak for det.
Som jeg skrev andetsteds, er det jo rimeligt taknemmeligt, når den gamle grundform et eller andet sted ligger der, omend lidt vel hengemt.
Meen der blev også hængt godt i i starten, og kosten betod nærmest kun af havregryn, broccoli og kogte kyllingefileter i ganske små mængder.

Vh
Søren
Sidst rettet af Sir1 31. mar 2008, 23:27, rettet i alt 1 gang.
Loggen på min hjemmeside: morinist.dk
Brugeravatar
Månedens skribent: Marts 2008
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 697
Tilmeldt: 1. mar 2008, 21:48
Geografisk sted: Hygind, Vestfyn
 
Træner her: Fitness World Assens
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHej Søren

Endelig har jeg fået en smule mere tid og energi, hvilket betyder at jeg har tid til at sidde og rode i andres logbøger og nu gik det altså ud over din :D

Spændene læsning det bliver interessant at følge dig og jeg håber du får tid til at opdatere din log regelmæssigt, om ikke andet så må det være motiverende allerede at have så mange læsere :wink:
- Lonnie

Hvor der er vilje er der også en vej!

http://www.lonnieboepedersen.dk http://www.lonnieboepedersen.wordpress.com

Sponsoreret af Better Bodies og Udo's Choise
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1670
Tilmeldt: 24. jul 2007, 08:12
Geografisk sted: Randers
 
Træner her: FitnessDK Randers ApS
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 70.90
- Dødløft: 107.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (4)
Kostplan: Vis kostplanKreativlbp skrev:Hej Søren

Endelig har jeg fået en smule mere tid og energi, hvilket betyder at jeg har tid til at sidde og rode i andres logbøger og nu gik det altså ud over din :D

Spændene læsning det bliver interessant at følge dig og jeg håber du får tid til at opdatere din log regelmæssigt, om ikke andet så må det være motiverende allerede at have så mange læsere :wink:


Hej Lonnie

Det er helt klart motiverende. Jeg er da også overrasket over hvor mange gange min log er blevet læst. Den er jo kun lige begyndt!

Var lige inde og kigge lidt på dig - du er godt nok en hård "nyser", respekt! :shock:

Vh
Søren
Loggen på min hjemmeside: morinist.dk
Brugeravatar
Månedens skribent: Marts 2008
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 697
Tilmeldt: 1. mar 2008, 21:48
Geografisk sted: Hygind, Vestfyn
 
Træner her: Fitness World Assens
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanF***, en lortedag. Skal det skadeshelvede bare aldrig have en ende!!! :blowup:


Jeg har i nogen tid haft lidt ømhed i venstre Brachioradialis, ikke noget der virkede alvorligt, men det skulle blive meget værre i dag!

Dagen begyndte allerede dårligt. Jeg kom alt for sent i seng i går. En dårlig vane jeg har udviklet gennem mange år pga angst i forbindelse med mine depressioner. At det nu er blevet sommertid, gør det jo heller ikke bedre. Så jeg fik for lidt søvn i nat.

Nå, klokken halv ti skulle jeg være på Middelfart Sygehus for at få opfølgning på min skulder. Jeg ventede tre kvarter. Konsultationen varede tre minutter. Men konklusionen var da positiv. Der skulle ikke være nogen yderligere problemer i den retning.

Når jeg nu var i Middelfart, kunne jeg ligeså godt træne.

---------------

Jeg blev mødt af den altid smilende medejer og centerleder Ulrik, som slyngede denne kommentar ud: ”Søren, du kan da bare sove her, hvis det er!” Min høje fremmødeprocent må åbenbart blive noteret :lol:

Men opløftet af alt dette gik jeg i gang. Jeg lagde lidt forsigtigt ud – ville ikke gentage gårsdagens hårde udlæg:

Træk til nakken:
Opvarmning: 2 x mange @ 40 kg
3 x 10 @ 80 kg
2 x 8 @ 90 kg
1 x 5½ @ 95 kg – og her gik det så galt: grrrrk, sagde det i bicepsområdet på den eccentriske fase, sådan ligesom når man brækker lårbenet ud af en rå kylling. Av, for satan! :crying: – Nå, da jeg lige havde sundet mig lidt, føltes det ikke umiddelbart så slemt, så jeg tænkte at jeg forsigtigt kunne fortsætte med:

Træk til brystet – lige stang:
2 x 12 @ 65 kg
1 x 10 @ 75 kg
3 x 6 @ 80 kg

Med lidt smalt greb, kunne jeg nogenlunde undgå smerter i Brachioradialis. Men det var nu også kun med sub-sub-maksimal vægt. Så jeg forsatte:

Rowing:
1 x 10 @ 70 kg
1 x 10 @ 80 kg
1 x 10 @ 90 kg
1 x 8 @ 95 kg
1 x 8 @ 100 kg

Det foregik faktisk uden smerter, men da jeg så skulle over til min favoritøvelse Bent Over Db Rowing, var det mig fuldstændig umuligt at løfte bare det halve af hvad jeg plejer, så jeg kunne hurtigt regne ud at det var umuligt at fortsætte og fuldstændigt håbløst at træne biceps.

Sådan noget pis!! Nu må jeg så droppe ryg og bicepstræning i nogen tid. I forhold til ryggen er det ikke det store problem, da jeg her alligevel er stærkest. Mine biceps kunne dog godt tåle lidt mere, og det er måske også derfor det er gået galt. Jeg har altid syntes at bicepstræning var lidt overvurderet, så det er måske det jeg nu betaler prisen for!?

Nu må jeg så til at være lidt kreativ. Skulder kan jo gå hen at blive et problem at træne, men jeg skal altså finde løsninger på det problem, eller bliver de hægtet fuldstændig af.
I forvejen har jeg besluttet at fortsætte med de øvelser jeg har kunnet køre med skulderskaden, men nu hvor den Brachioradialis for alvor er et problem, kan det være jeg igen skal omtænke.

Til gengæld vil mine andre weakpoints bryst og især ben så få en god gang tæsk i den næste tid. Så jeg håber og vælger at tro, at det er ”a blessing in disguise”?

Øv, en dag – i det mindste skinnede solen og vejene var tørre, så kværnen fik fuld skrue gennem svingene hjem. Så storsmil var der alligevel på læben da jeg kom hjem. Man kan bare ikke være i dårligt humør når man kører Morini. Bare lyden af den kan trække glædestårer frem på kinden! :D
Loggen på min hjemmeside: morinist.dk
Brugeravatar
Månedens skribent: Marts 2008
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 697
Tilmeldt: 1. mar 2008, 21:48
Geografisk sted: Hygind, Vestfyn
 
Træner her: Fitness World Assens
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanIgår ville jeg faktisk give en kommentar til dine øvelsesvalg.. men valgte at vente til en andne dag..

Det skulle jeg så måske ikke have gjort, da jeg faktisk ville anbefale dig at droppe trækt til nakke.. Nogle mennesker er smidige nok i skulderen til at køre den, men de fleste får skulderskader af at lave den, og da træk til bryst er lige så god, er der ingen grund til at køre den øvelse.. !!

Nu er det godt nok ik skulderen der sagde fra idag, men jeg vil da klart fraråde dig (og alle andre) at køre den øvelse.. !!

God bedring med biceps :(
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 743
Tilmeldt: 16. jun 2007, 08:50
Geografisk sted: Odense
 
Træner her: OBBC
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanAnita Rye skrev:Igår ville jeg faktisk give en kommentar til dine øvelsesvalg.. men valgte at vente til en andne dag..

Det skulle jeg så måske ikke have gjort, da jeg faktisk ville anbefale dig at droppe trækt til nakke.. Nogle mennesker er smidige nok i skulderen til at køre den, men de fleste får skulderskader af at lave den, og da træk til bryst er lige så god, er der ingen grund til at køre den øvelse.. !!

Nu er det godt nok ik skulderen der sagde fra idag, men jeg vil da klart fraråde dig (og alle andre) at køre den øvelse.. !!

God bedring med biceps :(


Træk til nakken har altid været en del af mit program, og jeg har aldrig haft problemer med at køre den.

Det er fuldstændig rigtigt at den kan være lidt hård ved skulderleddet, men hvis man tager rimeligt bredt fat og ikke kører sindssygt lang ned, burde kan man kunne køre den (med forsigtighed). Nu er jeg ret smidig (trods alle omstændigheder :wink:), så som sagt har jeg ikke oplevet problemer - Det skal måske også lige nævnes at mit skulderproblem rettere var et bicepssene-problem, som opstod ved hvad man kan kalde en gang kombineret hammercurl/frontraise/pulldown/pushdown (slå søm i).
Det var altså det typiske problem med slimsækken oven på Humerus.

Men jeg vil da også generelt set anbefale at køre den til bryst.

Der er dog den fordel ved at køre den til nakken at den ligesom bedre "forlænger" traps'ene nedad. Det er i hvert fald sådan jeg opfatter det.

Men tak for omsorgen. Jeg vil da lige overveje om den skal ud.
Som sagt håber jeg at det lidt kan være held i uheld, så jeg endelig kan få gjort noget ved de cykelhjul jeg render rundt med. Ellers har jeg jo ikke været meget for at tage rygdagene ud, det er blandt de bedste dage, synes jeg!

Tak søde
Loggen på min hjemmeside: morinist.dk
Brugeravatar
Månedens skribent: Marts 2008
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 697
Tilmeldt: 1. mar 2008, 21:48
Geografisk sted: Hygind, Vestfyn
 
Træner her: Fitness World Assens
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSir1 skrev:Men tak for omsorgen. Jeg vil da lige overveje om den skal ud.
Som sagt håber jeg at det lidt kan være held i uheld, så jeg endelig kan få gjort noget ved de cykelhjul jeg render rundt med. Ellers har jeg jo ikke været meget for at tage rygdagene ud, det er blandt de bedste dage, synes jeg!

Tak søde


Kan godt forstå dit argument.. dog vil jeg alligevel ik selv lege med øvelsen, selv om mine skulderled er smidige og aldrig har brokket sig.. men man ved jo aldrig hvor lang tid der går før noget siger fra. !!

Men når nu noget skal ud af programmet, går det nok det er ryg.. det jo ikke der massen mangler...

KnuZ
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 743
Tilmeldt: 16. jun 2007, 08:50
Geografisk sted: Odense
 
Træner her: OBBC
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanPå trods af mine upbeat forsøg på at vende gårsdagens "katastrofe" til noget positivt, vågnede jeg alligevel i morges lidt tynget af problemerne med den fucked up Brachioradialis. :crying: Jeg var lidt opgivende dagen igennem, og da jeg kørte til træning var det ikke uden et vist mismod.
Jeg ved ikke om det var derfor, eller bare fordi jeg havde kørt det cardioinferno i sidste uge, at mine ben ikke rigtig havde noget i sig i dag (det kan selvfølgelig også være, at det var alt det lakrids jeg ”kom til” at stoppe i mig i går i bar selvmedlidenhed :wink:)

Men her er de sørgelige tal fra dagens træning:

Tyren:
Opvarmning: mange @ 50 kg på tyren – jeg ved ikke hvad slæden vejer!
mange @ 100 kg
15 @ 150 kg
10 @ 200 kg
10 @ 250 kg
8 @ 300 kg
6 @ 330 kg

Siddende Benpres med høj fodstilling:
15 @ 100 kg
10 @ 125 kg
10 @ 150 kg
10 @ 175 kg
8 @ 200 kg

Leg Extension:
2 x 10 @ 60 kg
2 x 10 @ 75 kg
1 x 8 @ 90 kg

Standing Leg Curl i snoretrækket. Ny øvelse!:
1 x 10 @ 15 kg
3 x 10 @ 17,5 kg
1 x 10 @ 20 kg - Superfed. Giver rigtig god sammentrækning af baglåret

Liggende Leg Curl:
2 x 12 @ 40 kg
2 x 10 @ 50 kg
8 @ 60 kg

Læg i tyren:
2 x 15 @ 150 kg
4 x 10 @ 150 kg

Nå, så kom det til skulder. Jeg vraltede lidt frem og tilbage i centeret, vidste ikke rigtig hvad jeg skulle gribe og gøre i. I går aftes sad jeg og surfede nettet for ideer til skulderøvelser, hvor armbøjerne ikke er involveret. Jeg fandt da også en del, men da jeg stod lidt modløs i centeret vidste jeg ikke rigtig hvad jeg skulle finde på. Men det blev da til et par eksperimenter. Først:

Smith Rack Shoulder Press med en smule incline på bænken, benene op på en anden bænk for at aflæste lænden:
15 @ 20 kg på.
3 x 10 @ 50 kg på – Jeg ved ikke hvad stangen vejer. Det er sådan en med modvægt. Det føles som om den ingenting vejer, når der ikke er skiver på. Bruger den aldrig, ellers – kommer nok heller ikke til det, for det duede ikke rigtigt. Den går for meget i brystet, synes jeg, og ryggen er ikke nok aflastet alligevel.
Næste eksperiment:

Cable Shoulder Press:
2 x 10 @ 7,5 kg – skulle lige finde teknikken. Den er egentlig meget god, min ryg brokker sig i hvert fald ikke. Det kunne jeg godt overveje at sætte på mit program, når min Brachioradialis er i orden igen. Men det må vente, for man bruger armbøjerne til at stabilisere med, så det gjorde lidt nas.

Cable Front Raise med trækket mellem benene, lige stang:
2 x 10 @ 12,5 kg
2 x 10 @ 15 kg
10 @ 17,5 kg – Jep, den siger vi god for :thumpup:

Db Lying Rear Lat Raise, tomlen mod gulvet. Der blev studset noget rundt omkring da jeg begyndte at bygge en lille platform ud af to bænke :wink:
3 x 10 @ 8 kg
2 x 10 @ 10 kg – Uh, den er god. Går direkte og helt isoleret i den bageste del af Delta’erne.

Fik lige en snak med Ulrik, hvor jeg jamrede og klagede min nød og fik skitseret alle mine problemer :-({|= Det var opløftende! :wink:

Db Incline Shrugs – ”Anitas øvelse”:
10 @ 24 kg
10 @ 34 kg
3 x 10 @ 42 kg – Klasseøvelse!

Dagen sluttede med fornyet mod. Jeg skal nok finde ud af at træne uden om den muskel!

-------

Og så er jeg jo blevet nomineret til Månedens Skribent her på bodybuilding.dk. Det kom som en stor overraskelse da jeg så det!
Jeg troede nærmest jeg var lidt belastende med alle mine spørgsmål, men det er da rart at vide at det ikke er så slemt og at det ligefrem bliver modtaget positivt :biggrin:
Nu vil jeg så lidt ubeskedent opfordre til at stemme på mig – jeg kunne da godt bruge præmien. Man er jo en fattigrøv, så den ville blive særdeles værdsat. Stem her: http://bodybuilding.dk/viewtopic.php?t=16378
Sidst rettet af Sir1 7. apr 2008, 01:38, rettet i alt 1 gang.
Loggen på min hjemmeside: morinist.dk
Brugeravatar
Månedens skribent: Marts 2008
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 697
Tilmeldt: 1. mar 2008, 21:48
Geografisk sted: Hygind, Vestfyn
 
Træner her: Fitness World Assens
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanDet er gået helt hen over mit gamle hoved, at vi har fået en ny lækker log her på bb.dk... :lol: :lol: :lol: FLOT IVER :roll:

Velkommen til mester - fed fed indledning i din log... Virkelig nogen kanon træninger du får fyret af... Godt at se en "gammel" dreng mere herinde,.... =D>
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1602
Tilmeldt: 15. jun 2006, 10:10
 
Træner her: OBBC
Chandre Fitness
Fitness4All
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (5)
Kostplan: Ingen kostplanFitness-iver skrev:Det er gået helt hen over mit gamle hoved, at vi har fået en ny lækker log her på bb.dk... :lol: :lol: :lol: FLOT IVER :roll:

Velkommen til mester - fed fed indledning i din log... Virkelig nogen kanon træninger du får fyret af... Godt at se en "gammel" dreng mere herinde,.... =D>


Tak Iver (også for din stemme)

Ja, vi må holde hinanden ved ilden. Vi er jo (måske) en uddøende race :lol: :lol: (http://bodybuilding.dk/viewtopic.php?t=16406&highlight=)

Jeg lader mig i øvrigt også inspirere af din log.

Vh
Søren
Loggen på min hjemmeside: morinist.dk
Brugeravatar
Månedens skribent: Marts 2008
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 697
Tilmeldt: 1. mar 2008, 21:48
Geografisk sted: Hygind, Vestfyn
 
Træner her: Fitness World Assens
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanSir1 skrev:
Fitness-iver skrev:Det er gået helt hen over mit gamle hoved, at vi har fået en ny lækker log her på bb.dk... :lol: :lol: :lol: FLOT IVER :roll:

Velkommen til mester - fed fed indledning i din log... Virkelig nogen kanon træninger du får fyret af... Godt at se en "gammel" dreng mere herinde,.... =D>


Tak Iver (også for din stemme)

Ja, vi må holde hinanden ved ilden. Vi er jo (måske) en uddøende race :lol: :lol: (http://bodybuilding.dk/viewtopic.php?t=16406&highlight=)

Jeg lader mig i øvrigt også inspirere af din log.

Vh
Søren

Det må jeg sige - du læser altså min log i smug??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Dejligt at jeg kan inspirere lidt - det glæder mig og mit gamle hjerte... :wink: :roll:

Iøvrigt nice at se nogen flere fynboer her... =D>
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1602
Tilmeldt: 15. jun 2006, 10:10
 
Træner her: OBBC
Chandre Fitness
Fitness4All
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (5)
Kostplan: Ingen kostplanTak for en spændende og log. Jeg løfter hatten og syntes at du er sej, trods al din modgang. =D> .
Du ønskes al mulig held og lykke fremover og din log er bestemt en jeg vil kigge forbi i fremtiden. :)
"Dogs are not our whole life but they make our life whole"
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 68
Tilmeldt: 28. nov 2007, 16:31
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanVågnede med DOMS i benene – YES!! :dance: Så gav gårsdagens lettere skuffende indsats alligevel noget.

---------

Dagens bryst/tri træning:

Bænk:
mange @ 20 kg
15 @ 50 kg
4x 8 @ 80 kg
6 @ 90 kg
6 @ 100 kg – Lars, vores lokale Classic Bodybuilding-aspirant spottede under instruktion af at det ikke måtte blive forced. Var lige ved at dø på den sidste, men fik den trukket i land :wink:
Bænken, og i øvrigt resten af øvelserne i dag, blev kørt suuuper-strickt. Man kunne have optaget en how-to-film af min stil i dag! – Jeg skulle ikke risikere at Brachioradialis måtte kompensere for dårlig teknik.

Incline:
4 x 8 @ 60 kg
7 @ 70 kg
6 @ 80 kg + dropset 6 @ 60 kg

Pullover:
4 x 10 @ 30 kg
2 x 10 @ 34 kg

Decline:
4 x 8 @ 60 kg
6 @ 70 kg
5 @ 80 kg

Dips:
10
3 x 8
9
7
10
9 – Ja, det ser meget mærkeligt ud. Jeg stod først at faldt i staver og senere i snak!
I dag havde vi nemlig den tvivlsomme ære at have ”ham med cykelstyroverskægget” blandt os.
Det er en herre, vel på min alder, som tror han er en fandens karl med sin træning og som insisterer på at lave så meget han kan på swissball.
I dag stod han og lavede Dumbell Rows med støttehånden på en bold. Hans teknik var lige til at lukke op at skide i: Ryggen stod op i luften som en spændt flitsbue!
Lidt senere skulle han så forsøge sig med Chinups, efter at have trænet træk til brystet med to sekunders pause mellem hver gentagelse, hvor skiverne lå døde. Der fejlede han selvfølgelig fuldstændigt – hvad tror han selv, når han lige har kørt t.t.b. med det halve af hvad han selv vejer #-o
Nå, så har han sin fede knægt med, og over for ham undskylder han så sin misser med ondt i ryggen. Det var tydeligt at det bare var en dårlig undskyldning, selvom man godt kunne have forestillet sig at ryggen var smadret efter den gang Db Row.
Det værste ved ham, dog, er at han forsøger at få sin knægt til at træne på den mildest talt mest uheldige facon.
Han er så dårligt et forbillede selv på alle måder når han træner, og så går han og nedgør sønnen hele tiden; skælder ham ud for at være doven og lad. Knægten forsøger konstant at få lidt positiv opmærksomhed, men han bliver bare mødt af vrissen og nedladende kommentarer.
Hvis ikke det var fordi jeg er pacifist og i øvrigt er ret sikker på at det ikke vil ændre noget som helst på hans selvopfattelse, kunne jeg næsten få lyst til at pande ham en og fortælle ham hvilken idiot han er!
Nå, jeg var helt væk i problemet og derfor gik der lidt ged i mine pauser under dips!

Pushdowns – jeg havde jo egentlig andetsteds proklameret at jeg ville droppe den, i mit forsøg på at inaktivere mine Obliques. Men jeg er nu så glad for den, så jeg var i dag ekstra opmærksom på at udelukke maven som stabiliseringsmuskulatur. Så røven var ekstra ghey i dag :wink:
4 x 10 @ 30 kg
10 @ 35 kg
8 @ 40 kg

Bench Dip:
10
10 + 10 kg
10 + 15 kg
10 + 20 kg
10 + 25 kg

Tri. Ext. m. tov:
10 @ 15 kg
10 @ 17,5 kg
3 x 10 @ 20 kg
2 x 10 @ 22,5 kg – easy money!

Fed træning i dag!! Det var helt fedt at køre øvelserne så strickt. Det gav ligesom et mentalt boost i løbet af træningen, og jeg tror det var derfor, at jeg følte at det var umuligt at køre tri’erne døde i dag.

Jeg var lidt i det tænksomme hjørne i dag, som man nok kan se, og en af de ting jeg tænkte meget over er forumet her på BB.dk. Nu har jeg jo ikke været en del af det så længe endnu, men jeg fornemmer kraftigere og kraftigere, at det har en rigtig god indflydelse på min træning. Det er næsten som om mit relativt lille lokale træningscenter nu er udvidet til et kæmpe landsdækkende center.
Det at udveksle erfaringer med tøserne og gutterne herinde er virkelig inspirerende, og meget mere end jeg havde forestillet mig det ville være. Det er som at have fået en masse gode træningsmakkere, som alle vil det en godt. Så for det er jeg meget taknemmelig!
Sidst rettet af Sir1 6. apr 2008, 17:34, rettet i alt 3 gange.
Loggen på min hjemmeside: morinist.dk
Brugeravatar
Månedens skribent: Marts 2008
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 697
Tilmeldt: 1. mar 2008, 21:48
Geografisk sted: Hygind, Vestfyn
 
Træner her: Fitness World Assens
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanCanis Lupus skrev:Tak for en spændende og log. Jeg løfter hatten og syntes at du er sej, trods al din modgang. =D> .
Du ønskes al mulig held og lykke fremover og din log er bestemt en jeg vil kigge forbi i fremtiden. :)


Jeg takker endnu engang for venlig velkomst!
Min "Canis Lupus" kan du se her: http://home20.inet.tele.dk/siren/
Vh
Søren
Loggen på min hjemmeside: morinist.dk
Brugeravatar
Månedens skribent: Marts 2008
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 697
Tilmeldt: 1. mar 2008, 21:48
Geografisk sted: Hygind, Vestfyn
 
Træner her: Fitness World Assens
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanKom alt for sent i seng igen, så udhvilet var jeg ikke da jeg vågnede. Men jeg glædede mig til at træne ben med DOMS – det synes jeg altså er så fedt. Kald mig bare masochist :wink:

-----

Tyren:
Mange @ 50 kg på slæden
15 @ 100 kg
12 @ 150 kg – hertil blev de kørt ass to the grass, men resten til 90 grader af hensyn til mine knæ
10 @ 200 kg
10 @ 250 kg
2 x 6 @ 300 kg
2 x 6 @ 330 kg + dropset 6 @ 250 kg

Siddende benpres med høj benstilling:
15 @ 100 kg
12 @ 125 kg
12 @ 150 kg
10 @ 175 kg
8 @ 200 kg

Leg Ext:
2 x 12 @ 60 kg
2 x 10 @ 75 kg – av, jeg glemte lige på den sidste at jeg holdt mig ned i sædet i håndtagene. Det gjorde ondt i armen! Der mangler et bælte til at spænde sig fast med på den maskine!
8 @ 90 kg

Stående kabel Leg Curl: Den er så fed. Nu føler jeg for alvor jeg får noget ud af min baglårstræning.
3 x 12 @ 17,5 kg
2 x 10 @ 22,5 kg – nu er jeg ved at have teknikken

Liggende Leg Curl:
2 x 12 @ 40 kg
2 x 10 @ 50 kg – igen glemte jeg armen, av!!!! Fandt dog en anden måde at holde på, så ingen problemer mere her
8 @ 60 kg

Skulder:
Kabel Front Raise med lige stang:
3 x 10 @ 17,5 kg
10 @ 20 kg
2 x 8 @ 22,5 kg

Liggende Rear Delts:
3 x 10 @ 10 kg
2 x 8 @ 12 kg

Incline Shrugs:
2 x 12 @ 38 kg
3 x 10 @ 42 kg
12 @ 42 kg – brugte straps til sidste sæt. Grebet begyndte at svigte!

Nå, ingen læg i dag og skulder var lidt noget japperi. Jeg kom pludselig til at se at jeg var bagud i tid – mine træningspas bliver også længere og længere – i dag skal jeg nemlig ind og se High School Musical med min niece. Hun har fået en billet i fødselsdagsgave, og æren af at komme med sin morbror ind at se den. Og ja, jeg glæder mig – jeg kan nemlig godt lide musicals! Ja, ja, kom så med det: det er bare zzå … :wink:
Træningen blev altså lidt coitus interuptus-agtig fordi jeg også lige skal nå at lave lidt lasagne (og jo, jeg ved godt at det er alt for mange mættede transfedtsyrer og højglykæmiske kulhydrater :roll:)

Men ellers god bentræning, kunne knap stå og lave Front Raises, så det… :D
Loggen på min hjemmeside: morinist.dk
Brugeravatar
Månedens skribent: Marts 2008
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 697
Tilmeldt: 1. mar 2008, 21:48
Geografisk sted: Hygind, Vestfyn
 
Træner her: Fitness World Assens
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanWeekenden blev til to hviledage, det var vist tiltrængt! Til gengæld fik den lidt vel meget med øl, små grå, chips, cola, slik og chokolade, så efterhånden må depoterne være fyldt op igen. :oops: :wink:
Jeg var lidt spændt på hvordan det ville påvirke dagens træning, men prøv at se!!! :shock:

Bænk:
mange @ 20 kg
15 @ 60 kg
3 x 10 @ 80 kg
6 @ 100 kg
6 @ 110 kg - I dag var det Peters tur til at spotte (uden force!). Han er ”Combat”-instruktør i centret og så dyrker han Ultimate Fighting. Han har nok den sygeste form af alle i centret, man kan kun bøje sig i støvet =D>
Der røg lige et par dropset på også: 6 @ 80 kg & 6 @ 60 kg

Incline bænk:
2 x 10 @ 60 kg
9 @ 60 kg
6 @ 70 kg
5 @ 80 kg + 2 efter 5 sek pause

Pullover:
3 x 10 @ 34 kg
3 x 8 @ 36 kg – efterhånden var mine triceps så hårde som sten. Det er utroligt så stor en forskel det gør ved tri’erne at køre så strickt som jeg gør lige for tiden. Jeg tænkte at jeg umuligt kunne løfte mere, og da slet ikke træne dem i dag, men det skulle vise sig at der var meget mere i dem!

Decline:
3 x 8 @ 60 kg
8 @ 70 kg
2 x 6 @ 80 kg
5 @ 90 kg

Dips:
2 x10
3 x 9
8
6 – I dag ser mine dips mere fornuftige ud :wink:

Pushdowns:
4 x 10 @ 30 kg
10 @ 35 kg
6 @ 45 kg

Bench Dip:
10
10 + 15 kg
2 x 10 + 20 kg
10 + 25 kg

Knælende Tri. Ext. m. tov:
15 @ 17,5 kg
2 x 10 @ 22,5 kg
9 @ 22,5 kg
6 @ 27,5 kg

Ab Crunch:
50 @ 50 kg
2 x 25 @ 60 kg

Der er nok noget om at jeg i sidste uge stadig var lidt ramt af forrige uges cut. Jeg undrer mig om en helt almindelig ABCDE-diæt er effektiv nok, hvis det er progressionstræning man er ude efter?

Nå, men uanset så er dagens tal jo noget imponerende i forhold til sidste uge – i samtlige øvelser har jeg kunne øge både hvad angår workload og volume. Det kan være jeg skal til at drikke nogle flere bajere. :drink:

Det var et særdeles opmuntrende træningspas. Det var en af de dejlige dage, hvor jeg følte at jeg bare kunne bliv ved og ved med at smide sæt og øvelser på. Herligt! :thumpup:
Loggen på min hjemmeside: morinist.dk
Brugeravatar
Månedens skribent: Marts 2008
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 697
Tilmeldt: 1. mar 2008, 21:48
Geografisk sted: Hygind, Vestfyn
 
Træner her: Fitness World Assens
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHa ha :D

Sjovt som lidt ekstra indenbords (også de våde) kan have god indflydelse!

Dagen efter juleaften (anden må have været på steroider) og nytårsaften havde jeg også et par kanon træninger og dagen efter nytårsaften havde jeg også et max forsøg i bænk der lykkedes :D
- Lonnie

Hvor der er vilje er der også en vej!

http://www.lonnieboepedersen.dk http://www.lonnieboepedersen.wordpress.com

Sponsoreret af Better Bodies og Udo's Choise
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1670
Tilmeldt: 24. jul 2007, 08:12
Geografisk sted: Randers
 
Træner her: FitnessDK Randers ApS
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 70.90
- Dødløft: 107.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (4)
Kostplan: Vis kostplan


Næste

Tilbage til Logbog
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 24 gæster