Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 65715 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049579 indlæg i 100422 emner
0 nye indlæg i dag
Miss84 skrev:Tror sagtens at du kan gøre det på 2 timer, men det er jo ikke fordi den bliver dårlig af at få 3.
600 g inkl ben - Hvad er den? 5-6 cm tyk?
DClaville skrev:kommer aldrig friske urter og sådan i poserne. hvis jeg vil bruge det så bliver det kogt af eller stegt først.
men der er intet galt i tørrede krydderier men man får dog rigtig meget mere smag og god smag af og købe god kvalitet.
Miss84 skrev:Og hvem gider betale for "Oregano" som lige så godt kunne være naboens afklippede ligusterhæk?
NikolajBach skrev:God farve, DClaville. Personligt vil jeg dog gerne have en god steg omkring de 52-53.
Jeg har også lavet nogle gode sous vide kreationer på det sidste. Hvis nogle har lyst til at følge med, så deler et par kødglade styrkeløftere og jeg selv kødporno på denne side:
https://www.instagram.com/meatthebeef/
Miss84 skrev:Confiterede andelår krydret med soya, honning, hvidløg og sort peber. 80 grader 9 timer. Kødet SMELTER i munden Fremgangsmåden kan i øvrigt også bruges til hele kyllingelår.
DClaville skrev:og har du testet hvor præcis din SV maskine er ? de kan godt svinge overraskende meget nogle gange så 55 i virkeligheden bliver 57 ;)
fx min stav i den køleboks jeg har fixet til det måler generelt en halv grad for højt så 55,5° gennemsnitligt er 55
NikolajBach skrev:Jeg står med 3,3 kg flæskesteg, der skal laves sous vide i morgen. ~11 cm tyk.
Hvor længe skal den have, når den er så stor?
NikolajBach skrev:Jeg står med 3,3 kg flæskesteg, der skal laves sous vide i morgen. ~11 cm tyk.
Hvor længe skal den have, når den er så stor?
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 256 gæster