Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65727 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049584 indlæg i 100422 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 925
Medlemmer: 1
Skjulte: 0
Gæster: 924

Følg bodybuilding.dk på

The Malaysian Muscleteer

Udskriv emne


Opret en logbog og lad andre følge din træning

Tilbage til Logbog





Jeg tænker det vil være sundt for mig at skrive lidt hygge dagbog hernede fra, så kan jeg se tilbage på alle de gode stunder og hovederne hjemme fra hulern kan følge lidt med ( Jeg savner jer allerede venner).

Situationen er nemlig den at jeg undtaget de få frostklare dage ikke kan udstå dansk vinter og derfor har rykket teltpælene op frem til april. Den er Ganske enkelt noget venstrehåndsarbjede hvor det aldrig er ordentligt koldt og snefuldt, men derimod bare mørkt, sjappet og vådt. Nææ så hellere smelte omme på den anden side kloden. I og med der nok heller går så forfærdeligt længe før jeg voksen, eller I hvert fald skal til at arbejde fuld tid og det nok også fint at udnytte muligheden mens den er der.

Jeg tror sgu egentlig ikke jeg gider skrive så meget om min træning for tiden. Den er nemlig ikke særligt spændende, ikke kun fordi den foregår blands morons i et kommercielt center, men også fordi min skulder stadig er lort. Den star derfor primært på at afspænde trpas, uppe volume i pushups og pullups, tung squat dødløft 2 gangen om ugen og en masse ekstensivt arbejde. I stedet vil loggen blive fyldt med hverdagsbetragtninger og sikkert en masse rants omkring mit center, men forhåbentligt også en del numsesnak.
Sidst rettet af Joaqúin Grande 21. jun 2014, 19:56, rettet i alt 2 gange.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 123
Tilmeldt: 22. jan 2014, 02:58
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Jeg har en lille hyggelig dansen frem og tilbage gående med vagten i det lokale supermarked. Han spottede desværre hurtigt hvor G jeg var og nægtede mig adgang butikken, blabla noget med at man ikke måtte have bar overkrop. Mine Hævner approved Carrera solbriller og masterrace bleghed burde ellers have afsløret for ham at det var i hans ejeres interesse at lade mig big spende på på cashewnødder og stakes.

En anden dag måtte jeg heller ikke tage min rygsæk med derind. Jeg kan efterhånden lige så godt få lavet de bandetatoveringer i ansigtet når nu det alligevel er så tydeligt at jeg er en ballademager.

Generelt er de lidt karry med indendørs nøgenhed. I mit center forleden blev jeg også bedt om at tage en t-shirt på inden jeg måtte gå ind. Jeg forsøgte at forklare dem at 20 m ret fremme var omklædningsrummet hvori jeg ville påføre mig træningstøj, men ak nej. Så spurgte jeg om jeg måtte have bar overkrop inde i crossfit området, det måtte jeg tilgengæld godt ahhh logic. Det i øvrigt pisse irriterende at man ikke må benytte crossfit tingene, de har alle de gode stænger mm. men man skal etale ekstra for at være crossfitzzz og kan kun træne på hold derinde.


I dag vågnede jeg kl 16 lokal tid, det godt nok fjollet, nu vil jeg købe nogle flere steaks inden jeg smeder den.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 123
Tilmeldt: 22. jan 2014, 02:58
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Hihi regelmæssige opdateringer blir vist aldrig mig.

Der er ellers mange store og små ting at skrive om. Fx har jeg været i Uruguay og befriended en fra det canadiske atomenergiargentur det skal nok blive handy en dag. Udover at jeg går i skole næsten hver dag lever jeg utrolig negeragtigt i øjeblikket jeg spiser fx store mængder vandmelon og kylling og bor i et hus med store flotte weed planter på taget. Der er i øvrigt næsten ingen negere i Argentina, udover mig selvfølgelig.

Det meste af weekenden brugte jeg på at være fuld. Jeg har ellers drukket foruroligende lidt hernede, men det nok meget godt. De har en væsentligt mere civiliseret alkoholkultur end vi har. Ikke at de drikker good shit, der gør dem jeg bor med i hvert fald ikke( dog ej heller dårligt), men de hygger lidt mere omkring det og det fylder ikke så meget i deres fester. Det er aldrig målet at blive fuld, de hamrer så at sige ikke. I stedet er de meget sociale i deres indtag, som regel laver de et stort glas med sprut og en mixer eller en 1 liters øl og så tager man en tår og sender den videre som vi ville gøre med en joint. Det jeg prøver at sige er at de er bøsser.

Heldigvis havde vi besøg at to svært underholdende canadiske brødre som jeg sugede mig ned med til den lyse morgen. Jeg elsker accenter og deres canadisk-spanske eller mangel på samme var i særklasse. Deres 3. bror var i øvrigt heroin misbruger, så han var ikke med. Så lad være med at drikke heroin venner så kommer i ikke med på ferie.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 123
Tilmeldt: 22. jan 2014, 02:58
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



PubliC Service Announcement

Gode nyheder: Min søde indianergrøntpusher har fået nogle sweetass sorte oliven, jeg skal dødløfte om lidt og til bonerskjulningsbikinibegloningsfudesjovhedspoolfest bagefter

Dårlige nyheder: Selvsamme grøntpusher er løbet tør for blåbær den sidste uge og jeg har svært ved at sakffe dollars og må hæve til den officielle kurs som en anden bonderøv.

Billede

Det her er Sergios visitkort. Sergio er et skur af en taxachauffeur. Sidste fredags sørgede han for at jeg kom hjem trods jeg havde drukket 1000 fernet/cola og så var han meget overbærende med at det lige tog et par gange rundt om blokken før jeg kunne huske hvor jeg boede. Han ville gerne sælge mig roids, hans synes faktisk jeg var ret fjollet at jeg gad træne uden roids og spurgte om jeg ikke skulle have lidt test.

Jeg nyder i øvrigt meget at køre i taxa hernede selvom jegfor det meste tager bus/metro. Nogle af de bedste samtaler hernede har været med taxachauffeurer de ved sku hvordan verden hænger sammen. Blandt andet var det ret grinern at en gut plaprede løs i halvanden time om hvordan folk fra uruguay og columbia kom herover og udnyttede systemet og bare sad og dovnede den mens de fik deres velfærdscheck. Men den arena kan de bare lige prøve at stille op i, så skal dansken sku nok vise dem hvor skabet skal stå. En anden roste mig fordi vi engang havde banket ærkerivalerne fra uruguay i fodbold, det aldrig dårligt at have en tjeneste til gode venner. Fodbold siger mig generelt ikke noget, men mine roomies er boca junior fans, så det er jeg også. Jeg skal dog helt sikkert ind og se det inferno af et boldshow de holder sig hernede.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 123
Tilmeldt: 22. jan 2014, 02:58
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Kære dagbog, hende fra paralelklassen lægger stadig ikke mærke til mig. Hvis man med parallelklasse mener bordet skråt overfor og hvis man med ikke lægger mærke til mener mirrer.

Pause der er lige kommet nye tapasretter, kylling og laks. Man er vel bodybuilder, i sindet om ikke andet.

Man er på mange måder idiot hvis man bruger sin SU i Danmark. Når jeg er færdig her vil jeg nok have indtaget følgende:

Tapasretter:
Friske oliven
Serano skinke
Hvidløgsgrillede rejer
Kylling i flødesovs
Kylling i en anden slags flødesovs
Laks i en 3. slags flødesovs

hetil store mængder crispy delish hvidt brød

en cola light
en Isenbeck øl
en kopkaffe

Det kommer til at stå mig i ca. 150 pesos eller ca. 100 kr mindre hvis jeg havde dollars at veklse fra.

Dødløften var tung i dag, så holdt mig til de 5 reps jeg skulle have på 115 kg, det fandme fjollet jeg ol squatter mre og pænere ennd jeg dødløfter. Mine paused squats var til gengæld spotless på truds af semi ujævnt gulv og spejl foran.

Nu vil jeg skrive lidt om Salvador Dali på spansk. Ha det dejligt venner.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 123
Tilmeldt: 22. jan 2014, 02:58
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



I dag er en dejlig dag, det skal man huske at minde sig selvom når det er det. Gem et lille smil og alt det der. Selvom jeg som vanligt kom alt for sent op, heldigvis skrev jeg dog lynende hurtigt en spansk tekst om Pedro der stjal madpakker i skolen og siden blev multi kriminel. JEg har færre og færre grammatiske fejl og flere og flere idiomatiske( hedder det det?), og jeg nailede også voz pasiva i dag.det godt.

Trænet blev der sørme også med en bøf i maven og e dejlig kop kaffe at skylle efter med, deres kaffe nyder godt af italienske rødder. Bøffen var dog kun okay, sidesnne var dog lige i skabet. Tomat salat og hårdkogte æg. Det fandme BB! Til træning viste de en tv-show med hunde der skulle vælte så mange bowlingkelger som muligt. Bob er som skabt til det spil, hans søde bløde ydre vil sikre ham deltagelse i showet og når først han er inde vil hans kæmpe glutes og bombekapaciteter smadre alle konkurrenterne. Jeg bildte engang en lille dreng ind at Bob var danmarksmester i at lave bomber, jeg tror det satte en dræm i gang i den llille knægts hovede.

Huskede i at downloade den gratis De La Soul dicografi på valentinsdag? Ja det var godt nok dumt i ikke gjorde det hva, her er lidt at dulme smerten på.

Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 123
Tilmeldt: 22. jan 2014, 02:58
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



I dag præsterede jeg at sove 13 lige igennem mit vækkeur, og vågne nærmest præcist på klokkeslettet hvor mine timer startede. En ganske imponerende, men ret ubrugelig evne. Efter en noget fortumlet samtale hvor jeg fandt ud af jeg ikke kunne omrokere, hvilket selvfølgelig var helt fair, drak jeg en kop kaffe og tog ned og dødløftede mm. Med mere var blandt andet bulgarian splitsquats med tøsevægte (7kg), de var lette, men shit jeg kunne mærke det var længe siden. Hoftemobiliteten var ikke som den burde. De spillede Symphaty for the devil og Money for nothing, det var næsten som at være hjemme i hulen.

Nu kom der lige empanadas. Empanadas er som skabt til mig. Hvis man bestiller dem korrekt er der en butterdejs/hvidbrødagtig dej svøbt om forskellige slags kød. De har et fint kodesprog hvor mønsteret i dejen afslører indholdet, kan man spansk kan man selvfølgelig også bare læse menukortet. De sporter vel en 40-50 gram kød stykket og til en 5'er det sku helt ok. Jeg har en ven hernede der er biseksuel og en selvproklameret foodie, det vel lidt dobbeltkonfekt. Det betyder han tager billeder af næsten hver eneste kalorie der kommer ind i hans krop. Måske man skulle starte en modbevægelse hvor man tager billede af alt det lort der forlader ens krop. Ikke desto mindre har det dog den positive effekt at vi får spist en masse god mad, se det er ikke i det at spise god mad at foodiens synd ligger. Omvendt er det måske tøsebørn og drenge i det skidt, så er det meste jo undskyldt. Eric fortalte mig indlevende om et orgie med 500 andre mænd han havde været til i Berlin. Ak livet ville være en dans på roser hvis ens lem rejste sig ved synet af andre mænd, jeg ville endda eje tightsne til det.

Igår så jeg I Rosens Navn, det kan undre mig at Salvatorian Posture ikke er et mere udbredt begreb.

Nå nu vil jeg skrive lidt på spansk og bagefter skal jeg planlægge noget cardios med incline walk til 5000 meters højde med mine roomies, derefter bordtennis, for filan jeg savner at spille bordtennis.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 123
Tilmeldt: 22. jan 2014, 02:58
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



På en skala fra 1 til 17 bliver det her ualmindelig awesome.

Billede

Det var de sidste par ugers rejsen også, jeg må se at få skrevet noget af det ned. Der er både cowboydere, indianere, coca, gainztab og store mængder malbec. Nu tror jeg dog jeg vil bestille nogle empanadas og nyde dem med i et karbad med lidt campari på siden og en dårlig bog. Ser i jeg læser en Tom Clancy fætter for tiden, og han løber sku nok ikke med en nobelpris snarligt, men den er på spansk, sproget er nemt og de gode er ariske godfearing muricans og de onde er abdullaher og andet skidt, bureaukrater, politikere og andet skidt der ikke forstår at man kun kan vinde over de onde ved at skyde dem og fjerne alle retssikkerhedsprincipper. Minder mig om at de viste Taken på vej hjem i bussen, den kunne ik helt holde til anden gennemsening selv om jeg er Liam Neeson fan.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 123
Tilmeldt: 22. jan 2014, 02:58
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Jeg har været melankolsk og hørt meget utroligt meget Leonard Cohen de sidste par dage. Så noget godt kom der da ud af det...



The ponies run, the girls are young,
The odds are there to beat.
You win a while, and then it’s done –
Your little winning streak.
And summoned now to deal
With your invincible defeat,
You live your life as if it’s real,
A Thousand Kisses Deep.

Om det at rejse

Del 1 - Gør det nu bare du er rig!

Nu var jeg, sandsynligvis lige som jer kære læsere, så heldig at spawne på level easiest i den letteste bane i verden. Skud ud til de gamle! Som Daner sidder man derfor med alle esserne på hånden i forhold til at komme ud og se på verden. Dette er ikke tænkt som en praktisk guide snarere lidt skriblerier og refleksion om det at rejse, ganske subjektivt, forvrøvlet og givetvis grammatisk forfærdeligt. Man skal dog hverken være særlig kløgtig eller rig for at kunne skrabe sammen til rykke uden for landets grænser. Smider man en dartpil på et verdenskort skal man være overordentlig uheldig for ikke at lande et billigere sted end Dannevang. Paradoksalt nok er tiden som studerende en af de bedste at gøre dette på, da man har en fast indkomst der for langt de flest tilfælde kun kræver at man stempler ind på kontoret en håndfuld gange hver halve år. Derudover har man sandsynligvis et mere moderat forbrug og dertilhørende vaner for luksus, men selv hvis man allerede er gået amok i coke og ludere herhjemme vil det være væsentligt billigere og hvis pilen lander mod vest bedre coke. Man kan med fordel tænke i at der ikke er lige meget arbitrage på alle ting og øsle lidt mere på de ting der er. Det vil som regel være services der inkluderer andre mennesker og derfor er ting som det at spise ude, husholdningshjælp, massager og selvfølgelig strippere som regel ganske tilforladelige, men undersøg også lokal særpræg. Jeg hamrede mig fx forleden ned i magnum flasker med en ikke fantastisk, men okay Malbec til 14 kr stykket. Men nok om praktikaliteter.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 123
Tilmeldt: 22. jan 2014, 02:58
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



En nats tiltrængt søvn hjemme var tiltrængt i nat efter en håndfuld plørefulde men meget underholdende dage. I dag blev brugt på at lave frikadeller( jeg kunne ikke finde flæskestege), brune kartofofler, rødkål og semibrunsovs til 20 mennesker, very succes :D I mellemtiden blev jeg fuld igen. Det bliver fantastisk for krop, sind og fedtprocent at jeg får ualmindelig travlt med 2 projekter på 10 og 25 sider på lidt over en måned når jeg kommer hjem.

Hvis ikke det var så nedern at være alkoholiker ville det værre herre fedt!
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 123
Tilmeldt: 22. jan 2014, 02:58
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Del 2 title pending

Der er mange skønne ting ved at rejse, en af dem er at det kan føles som om at dagene lige pludselig er meget længere, men på et makroniveau hvor de ikke føles lange i øjeblikket som en kedelig forelæsning eller lignende. Jeg føler tit jeg lever meget mere når jeg rejser. Jeg kan komme hjem fra en weekend og føle at jeg har været væk i en uge. Det smukke citat fra den kære HC at rejse er at leve som desværre efterhånden er tærsket ned til et klicheniveau hvor det ku være en overskrift i Ekstra Bladets rejsereklamesektion er på mange måder ganske sandt. Jeg tror dog ikke det er den geografiske rejse i sig selv, men det at man bryder med signe vaner og pludselig tænder for alle sine sanser på en nye måde. Vores hjerner er utroligt dovne og som vand glider vi ofte af den vej med modstand hvilket også er hvorfor vaner er så vigtige. Jeg dagdrømmer en del og efter lange arbejdsdage er det ikke ualmindeligt at jeg pludselig står foran min hoveddør med fyldte nettoposer og knap aner hvordan jeg tog toget og cyklede hjem. Når man er på udebane tvinges man på en anden måde til at være tilstede i nuet. Simple ting som at navigere og købe ind kræver lige pludselig en indsats.
Netop derfor er det så himmelråbende intetsigende når folk rejser til grisefest på Gran Canaria eller til diverse ressorts. Min familie blev engang spist af med en erstatningsrejse til Gran Canaria da vi skulle have været til Egypten under Muhammed krisen. Og jeg skal da lige love for at de i hvert fald fik straffet denne dansker med deres flagafbrændinger, for sikke da et helvede. Der var ikke engang sønderligt lækre piger ved poolen. Værst af alt var dog det gennemgående halvhjertede forsøg på assimilering. Ihh hvor skønt, det ligesom derhjemme, bare varmere. Alt foregik på gebrokkent skandinavisk/tysk og den ene fede turist efter den sad og klukkede over hvor skønt det var at man kunne få flæskesteg eller wienerschnitzel. Det her var selvfølgelig i den lave ende af rejsefødekæden, men pointen i forhold til foregående afsnit står stadigvæk uanset hvor mange pornokanaler der er på værelset og lækker maden er. Man snyder sig selv for en masse oplevelser og en masse personlig udvikling hvis man ”blot” går efter en afslappet reproduktion af sine vante forhold i et varmere klima når man tager tornysteret på ryggen.
Jeg bliver til stadighed forundret over mennesket evne til adaption og dermed også diminishing returns på alt alskens ting. Da jeg backpackede rundt i asien blev det således også redundant til sidst uanset hvor fantastisk det var. Jeg kom til et nyt sted fandt nogle andre backpackere hvis jeg ikke allerede rejste med nogle så the sights og drak mig ned om aftenen et par dage i træk og videre. Ikke nogen dårlig tilværelse for en 19-årig, men efter 2 måneder var jeg ved at brække mig over buddistise templer jeg et par måneder forinden vil have syntes var det mest forunderlige i verden. Jeg tog en pause og klatrede en 3 uger i Thailand og så var lysten til at bevæge sig der igen. Når man rejser rundt sådan møder man også de der evighedsbackpackere. Jeg er stort set holdt op med sightseeing. Der er helt bestemt sights jeg husker og værdsætter specielt steder i naturen, men det som forbliver klarest er i højere grad små skæve situationer, mennesker og stemninger. Museer er ofte også dårlige at se på rejser specielt korte, da det ofte går tinder i den og man swiper videre fra det ene værk til det andet. God kunst kræver fordybelse, jeg elsker de stole der ofte er i hjørnerne på museer, så kan man også have trænet ben dagen inden. Nå det er en anden tekst og en anden tid.

For flere jeg har mødt var det virkelig tydeligt, at uanset at de havde slået sig ned et par måneder i den ene eller anden kyst landsby, var det tydeligt at de boede der for ikke at bo et andet sted der engang var hjem. Min far er en klog mand. En af de ting han sagde til mig inden denne rejse et man skal huske man ikke kan rejse fra sig selv, den abe bliver siddende på skulderen. I forhold til rejseoplevelsen tror jeg også at ligesom arbejde er en forudsætning for det at holde fri kræver rejsen et form fikspunkt. Selvfølgelig findes der nomadelivet, men det er jo netop kendetegnet ved at ens hjem på godt og ondt bliver mobilt. Jeg falder utroligt hurtig til nye steder. Hvilket på den ene side altid er meget trygt, men også lidt fravrister det geografiske bruds brugbarhed til forandringer da mine vaner flytter meget hurtigt ind.
Det minder mig om en gut, Richard, jeg rejste rundt med en tid der som barn brændt aviserne fra hans rute på en øde grund i stedet for at omdele dem. Meget Big Shooterian. Nu er han forretningsmand i Shanghai.
Sikke anderledes ordlyden blev i denne 2. del i forhold til begyndelsen. Det åbner irriterende mange strenge op når jeg skriver og jeg har svært ved at holde fokus på det jeg egentlig ville skrive om, men det jo ikke nødvendigvis dårligt. Denne tekst skulle egentlig handle om forskellen ved at rejse alene eller sammen med andre, nu blev det et slags forskrift oh well it’s only interwebzz.
Alt dette er skrevet til lyden af Faithless mmmm god nattemusik

TL;DR Fuck resorts, bryd din rytme!
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 123
Tilmeldt: 22. jan 2014, 02:58
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Hold kæft med alt det skriverri!



Gets me every time :D
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 123
Tilmeldt: 22. jan 2014, 02:58
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



I går marinerede vi 12 kgkød halvt svin og halvt oksekød oven i det en del pølser. Asados, argentinske bbq's, består af kød og hvidt brød. Jeg var selvsagt in heaven og at der er har været leftover til en ekstra foodgasm i dag gør det jo ikke værre. Tiltrængt da der var mange tomme campari og fernet flasker og franske piger med champagne.

Ak ja det lakker mod enden.

Denne scene er ikke noget dårligt bud på den bedste filmkonversation nogensinde.

Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 123
Tilmeldt: 22. jan 2014, 02:58
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



¡El filósofo!
Brugeravatar
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 241
Tilmeldt: 18. okt 2009, 19:21
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Jeg kan se i filmtråden at du er en fornuftig mand.

Det var alt.
Brugeravatar
Månedens skribent: August 2009
 
Reputation point: 302
 
Indlæg: 20081
Tilmeldt: 23. maj 2008, 09:46
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Mågens is a man of true words. I'll be joining this logz
Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 185
 
Indlæg: 588
Tilmeldt: 25. nov 2013, 13:34
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Hvor hyggeligt med lidt liv i loggen, velkommen til og tak for komplimentet så kræves der absolut ikke mere af et logindlæg.

Jeg landede i fredags, og efter en overnatning hos de gamle der bl.a. inkluderede sild og æg stod den på træning lørdag med Wolff og Shanto. En hygge træning hvis formål var at se hvor jeg lå henne i lidt forskellige løft, ganske jammerligt, men det nok også forventeligt efter de sidste par måneder. Wolff og Shanto gik fuldstændig amok og råbte og skrev, I love it, men nok godt vi var alene, de er jo fanatiske. de havde begge fået endnu større gunz og Wolff var blevet åndsvagt stærk i PC. Og hvor har jeg dog savnet hulen oh the feels. Der skal nok komme nogle egentlige træningsupdates i loggen snart. Husker i iøvrigt at se lidt VL? Shit Oleg Chen var overlegen, at sætte sit åbningstræk ned med 5 kg og stadig åbne på guldet er altså stærkt. Og også gode præstationer af danskerne so far.

Så direkte videre var jeg til vinsmagning hos Pieroth i Odd Fellwo palæet, og der var som altid en fornøjelse selvom vi desværre ikke havde vores normale sælger og erstatningen leverede en relativ dårlig service( jeg hader at bruge order konsulent om sælgere). Sjove ting imellem, og i det hele taget skønt som studerende at kunne smage sig igennem små 20 flasker der ligger fra 100 kr. og opefter uden at lægge en krone. Endnu engang blev jeg dog mindet om at der langt fra altid er en sammenhæng mellem pris og kvalitet, og det var sjovt så enige vi var ved bordet. Bagefter var det noget med fadøl og strippere, det vigtigt at holde balancen så man ikke bliver snobbet.

I går morges vågnede jeg med feber, stoppet næse og ondt i hovedet, ganske dårligt timet da der var planlagt gensynstræning med Shooter, Bob og wolff, og det at jeg har knaldhamrende travlt på studiet. Jeg har forsøgt at komme det til livs med Kate Bush, æble kage, fiskefrikadeller og brie. Jeg burde være klar til en let træning i morgen.

Det her album er en stærk kandidat til mit most listened to album.

Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 123
Tilmeldt: 22. jan 2014, 02:58
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



36 chambers - Du er sgu en sand verdensmand. Bring the motherfucking ruckus
Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 185
 
Indlæg: 588
Tilmeldt: 25. nov 2013, 13:34
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Hej Gary Oak. Jeg håber det er dit rigtige navn og at du er pornostjerne.

Jeg ved ikke hvor meget verdensmand der er over at høre Wu Tang, men et åndsvagt godt album det er det. Der må have været noget i food stampsne for det sprøjtede jo ud med gode negeralbums i den periode, ligesom tis(det er derfor at man kalder det den gyldne periode). Hvis du ikke allerede har guffet dem, er solopladerne Liquid Swords og Built 4 Cuban Linx også møglækre. Dave Chapelle er den sjoveste neger jeg kender, han kan også godt lide Wu Tang. Her er lidt godter til loggens læsere.

Diversify yo bonds nigga!

http://www.cc.com/video-clips/tw2ltp/ch ... uncensored

https://twitter.com/Wu_Tang_Finance




Venner jeg er en rask mand igen, men som den snusfornuftige person jeg er tog jeg kun en let træning. Træningen bød på et herligt gensyn med Big Lion Og Big Buffalo og yet to be big but very friendly DJ. Big Lions nye look er ufatteligt awesome og Buffalo og jeg blev enige om at samle sammen til et skræddersyet jakkesæt i sennepsgul med koloenorme kraveflipper og en skjorte med flæser for at fuldende det.

Nu kommer der træning!

A1 Walking Lungees
4 sæt, 1 x bw + 3 x 4+4kg
A2 Ecc. MG Chinups 6000
@bodyweightzors

B1 RDL 4010
4x6x70kg
B2 Flad Db press 40X0
op til 5x30

2x4-5x22,5 med 5050

3 sæt rotator og 3 sæt y-raises.
Sidst rettet af Joaqúin Grande 12. apr 2014, 14:31, rettet i alt 1 gang.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 123
Tilmeldt: 22. jan 2014, 02:58
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Ser frem til høre mere om dine rejser, det ret interessant læsning når 3.g snart er overstået, og det endelig bliver aktuelt at komme ud og se verden. Så hvis du har gode råd så fyr dem gerne afsted, jeg følger ihvertfald med intersse. Jeg vil også meget gerne høre, hvad du havde at sige om det at rejse alene eller sammen med andre.
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 321
Tilmeldt: 1. maj 2010, 11:44
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Begge album er gamle favoritter. Det er efterhånden mange år siden jeg har hørt dem begge, så finder dem lige frem fra lageret og giver dem et genlydt. Keep it up, friend!
Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 185
 
Indlæg: 588
Tilmeldt: 25. nov 2013, 13:34
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Lassej --> Velkommen til, der skal nok komme flere indlæg, måske lidt små praktiske ting omkring backpacking og det at rejse let. Men det bliver ført om en måned tid, da jeg er knee deep in exams.

Gary glimragende smag du holder dig.

Hurtig hjemmemorgentræning i dag, ca. 20 sæt curl,push downs, band pull aparts of face pulls.

Jeg er lidt presset med eksamensprojekter, da der sjovt nok ikke er nogen der laver dem for en, bare fordi man tager ud i verden og danderer den. Og så er dataindsamling et helvede fra små passionsdrevne virksomheder for slet ikke at snakke om "regnskaber". Oh well I'm making progress. Jeg er kommet til at sige ja til noget CMS freelance arbejde to dage i næste uge, tror det blir ret stenet, men good cash. Sammen med en masse sociale arrangementer bliver næste uge lidt stram. Derfor lå jeg også og læste om sampling metoder kl. 3 i morgen, ja og så fordi jeg ikke kunne sove.

Det her var en overspringshandling og det her er musik:

Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 123
Tilmeldt: 22. jan 2014, 02:58
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Jeg skrev opgave til kl. 20, men var ikke vanvittigt produktiv. Så spiste jeg en pizzasandwich med kylling og bacon, tog til fest , drak en flaske rødvin og så skete der en kavalkade af fuldstændig sindsyge ting. Jeg har indrømmet tit drukket mig fuld og søgt nogle ekstremer på den ene eller den anden måde med henblik på det kunne blive en god/skæv oplevelse/historie. I aften var jeg blot lidt snalret og så blev det nogle af de vildeste eskapader jeg har udfoldet. Jeg har sjældent følt mig så rockstar, men jeg skal lige processe i ædru tilstand hvor meget det kan offentliggøres, så er bb.dk heller ikke mere anonymt.

Aftenen sluttede med at en pige kom hen til mig, jeg kunne genkende hendes ansigt from somewhere. Hun vidste hvem jeg var. Jeg havde kastet op udover hendes veninde på roskilde for et par år siden og vi havde åbenbart alligevel snavet senere den dag. Ikke veninden hun synes jeg var klam. Hun ville gerne have jeg skulle score hendes ye veninde som jeg sjovt nok havde danset med lige inden. Jeg kyssede veninden inden jeg gik, men det blev alligevel for meget for mig, jeg havde trods alt stadig sæd på min t-shirt. Sometimes I'm so Beta.

Opgave fra kl 11 i morgen, måske en gensynstræning med Pianisten. Det vil jeg gerne.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 123
Tilmeldt: 22. jan 2014, 02:58
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Why is everything that's supposed to be bad make me feel so good. Everything they told me not to is exactly what I would - mig



Jeg var vist høj på sex da jeg skrev det sidste indlæg, men det er selvfølgelig heller ikke hver dag man slår pr i xhamsterkategorier på en nat. Det er dog ikke godkendt jeg ikke nuppede nummer to. Jeg var dog produktiv dagen efter, men havde desværre ikke tid til at træne med Pianisten :(

I dag skal ovenstående citat tolkes sådan at mad smager irriterende godt når også gerne vil være tynd. Piger kan nemlig godt lide man er tynd. I tyndhedes navn har jeg derfor både spist flødekartofler, kommer fløde i min kaffe og i min omelet. For slet ikke at tale om de irriterende lækre påskeæg nogen havde stillet på kontoret. Derfor er det nok bedst jeg træner lidt, så det gjorde jeg.

A1: Military press
op til 5x45 herefter 5x5x30

A2: Ecc. chinups 4000
10x3xbw

B1: Frontsquats - Det skal jeg lige lære.
10x5x60 . røg et par reps pga. opspænd på de sidste sæt.

B2a: Back extensions 20X0
5x8xBW

B2b: Reverse chrunches
5x8xBw

C1:u-bar pushdowns - tungere en anden gang
10x5x20

C2: Lateral raises
10x5x4kg

YEAAAAHH lette kilo og få reps. Som i nok kan se er der INKOGNITOWZZ program i en skåne version, men det skal nok bygge noget work capacity og rykke lidt fedt af kroppen. Skulderen tog det overraskende pænt da den først lige kom igang.

Charlie Francis havde vendt sig i graven hvis han så hvordan der blev trænet i klubben i dag. Jeg må hellere blive stærk så det ikke klinnger så e-warrior agtigt når jeg fortæller folk at deres træning er lort.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 123
Tilmeldt: 22. jan 2014, 02:58
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



I går gik fra en meget civiliseret middag hvor højdepunkterne var fyldte poussiner, ovnbagte gratinerede auberginer og en pesto på ramsløg og cashewnødder til at drikke øl mens man står på hænder og Gothersgade sikke noget.

I dag har jeg det ganske forfærdeligt, og et fint sår på underarmen jeg ikke ved hvor kommer fra. Jeg har dog nogle svinekæber stående og braisere i porter og der er påskemiddag med muskelfriends om ikke så længe. Så liver er godt.

Jeg trænede også i går.

RDL

op til 5x110 + 5x5x90

B1 CG bænk

10x5x65

B2 Machinerows

10x5x40

C1 skullcrushers

10x5x30

c2 incline curls

10x5x13kg
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 123
Tilmeldt: 22. jan 2014, 02:58
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Muskel middagen var hands down en stærk contender til det bedste måltid jeg nogensinde har fået, en flere timer lang mouthgasm. Det fortjener et langt indlæg, men det orker jeg ikke lige nu. Virkelig gode detaljer fra folk hele vejen igennem og generelt bare ekstremt veleksekverede retter, og så Jadani der var gået bat shit insane med desserterne. Alt sammen akkompagneret af skønne vin og et frækt twist med porter til den ene dessert. Svinekæberne var blevet så møre at man kunne trevle dem med gafler og glacen var virkelig kraftfuld. De blev serveret med balsamico glaserede gulerødder og saltbagt selleri der dog godt kunne have fået en anelse mere. Jeg var en tilfreds kok. And the orgie continues. Fredag var jeg til påskefrokost hos min mormor som vanen tro var mere delish og hvor nej ikke blev taget for et svar. Heldigvis var dagens måltid hos parents mere BB. Jeg burde egentlig bare perma bulke min livsstil taget i betragtning.

btw det der sol, det er lige mig.

Skøn træning i dag fyldt med bodybuildingsvenner der nådesløst poundede deres muskler til de tiggede om nåde og voksede.

A1 Dips - kontrolleret ecc.
10x5xbw

A2 Wg thumbless pulldown. Junior Supertrainer Bob revolutionerede min udførsel så lats skreg på trods af de puny kilo. It's a keeper
10x5x30 - sloooow

B1 Squats - folk sagde de var pæne weeeeeeee. Men skal de også være på 85
10x5x85

B2a Leg curls
5x5x5

5 sæt y-raises

5 sæt rot cuff.

B2b Chrunches
5x10xbw - skud ud til Big D det holdt sine hænder så jeg ku lege Rocky i toppen.
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 123
Tilmeldt: 22. jan 2014, 02:58
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 185
 
Indlæg: 588
Tilmeldt: 25. nov 2013, 13:34
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Det er kedeligt at skrive opgave, men så kan man jo skrive på interwbzet i stedet. Skud ud til min søster for en fremragende cheesecake og skud ud til guds søn for at lave noget af det bedste hip hop verden har set. Den hip hop fylder rundt, så kan man jo lige bruge 40 min på at drømme sig væk til Bronx. Jeg hørte albummet utroligt meget da jeg var en 14 år og cyklede rundt og delte reklamer ud for en ejendomsmægler. Reklamerne lå i min rygsæk hvor min discman også lå og jeg sportede en fly alt for stor Peak striktrøje. Her er en mere metodisk gennemgang af albummet og NY scenen på det tidspunkt på herlig negersprog. Det dog nok alligevel meget smart at vi har det der officiel grammatik. TL;DR han går all Etha Cameron på den og smider 5-taller til højre og venstre.

http://bigghostlimited.com/the-20th-anniversary-of-illmatic/



Gary my boy, jeg er lige i noget Porcupine Tree, jeg vender tilbage.

Hov jeg var sku da også god og lavede BW circuits igår, *self five*
Brugeravatar
 
Reputation point: 65
 
Indlæg: 123
Tilmeldt: 22. jan 2014, 02:58
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Jeg tror måske godt at jeg kan lide dig.
Der findes ingen uinteressante ting, kun uinteresserede mennesker.
Brugeravatar
 
Reputation point: 35
 
Indlæg: 814
Tilmeldt: 9. sep 2011, 10:26
 
Styrkeliste
- Dødløft: 110.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Tror også godt, at jeg kan lide dig, eller måske er det bare, alt det gamle Hip-Hop der findes i din log.
Illmatic er en fremragende plade, men den bydel som de fleste af teksterne omhandler, er ikke Bronx men Queensbridge House Projects altså Queens på Long Island. Som du nok ved, omhandler mange af sangene opvæksten i det kvarter og han blev senere "disset"/kritiseret af Jay-Z på nummeret Takeover fra hans Blueprint plade, for at overdramatisere hans liv i teksterne, da Nas ikke har levet det syyyyge gangsta liv in real life. Følger lige med i din log fremover, håber det er okay :)
I never got along with my dad. Kids used to come up to me and say, "My dad can beat up your dad." I'd say Yeah? When?
-Bill Hicks
Brugeravatar
 
Reputation point: 420
 
Indlæg: 1920
Tilmeldt: 25. feb 2012, 21:36
Geografisk sted: Det Astrale Plan
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 102.50
- Squat: 110.00
- Dødløft: 167.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan


Næste

Tilbage til Logbog




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 106 gæster