Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65712 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049579 indlæg i 100422 emner

1 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1246
Medlemmer: 4
Skjulte: 0
Gæster: 1242

Følg bodybuilding.dk på

Træning efter rygskade (evt. diskusprolaps)

Udskriv emne


Diskussion af egne skader eller forhold omkring skader

Tilbage til Skader





Hej BB.

Jeg har i 8 måneder gået rundt med en skade i lænderyggen, som kom efter et forkert løft. Jeg har efterhånden gået til tre forskellige fysioterapeuter og en kiropraktor uden nogensinde at få stillet en præcis diagnose, så jeg går stadig rundt i uvidenhed om hvad der egentlig er galt med min ryg. Alt jeg ved er, at det ikke er blevet bedre i løbet af de sidste 8 måneder og at jeg bliver ved med at få tilbagefald. Jeg har en mistanke om, at det er en diskusprolaps, og jeg skal også til en speciallæge, som forhåbentlig kan sende mig til en MR-scanning, om en uges tid, så jeg kan få lidt opklaring.

Mit spørgsmål til pøblen går dog mere på livet efter en rygskade, eller lidt mere specifikt træning efter en diskusprolaps.
Jeg er 23 år og har et langt liv (med træning) foran mig. Jeg ELSKER at træne, og trænede også stort set dagligt inden skaden. Nu har jeg ikke rørt en vægt i de 8 måneder skaden har stået på, og jeg må indrømme, at det ofte er vildt deprimerende ikke at være i stand til at hoppe ned i træningscenteret som jeg plejede. Jeg har mistet så meget energi i dagligdagen og gejsten til at gøre forskellige ting er meget lav for tiden.

Så derfor kunne jeg godt tænke mig at høre, hvordan I andre er kommet videre efter en rygskade/diskusprolaps? Kan I træne som I gjorde inden I fik skaden, eller er I begrænset til bestemte øvelser? Kan I køre tungt eller er I nødsaget til lav vægt?

Jeg går ofte og bilder mig selv ind, at jeg aldrig kommer til at træne normalt igen, men forhåbentlig er det bare fordi jeg tænker worst case scenario. På den anden side tænker jeg nemlig også, at af alle de bodybuildere og forskellige vægtløfter der findes rundt om i verden, så MÅ der simpelthen findes nogle som ligeledes har været ramt af en diskusprolaps tidligere i deres liv, og som er kommet over den og i god form efterfølgende.

Håber der er nogle herinde, som har været i samme situation, som har lyst til at give en indblik i deres oplevelser og erfaringer med netop dette.

kevt
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 11. aug 2011, 18:30
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Hvad har fysserne/kiroprakteren givet af mulige diagnoser?
Vil du sige, at du ikke har været fysisk aktiv eller udført nogen form for genoptræning?
Brugeravatar

 
Reputation point: 60
 
Indlæg: 280
Tilmeldt: 3. aug 2015, 20:53
Geografisk sted: København K
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Tilbage til Skader




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 32 gæster