Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65564 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Jfj

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049544 indlæg i 100419 emner

2 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1114
Medlemmer: 2
Skjulte: 0
Gæster: 1112

Følg bodybuilding.dk på

Træning og motivation

Udskriv emne


Har du ikke den store praktiske eller teoretiske erfaring, så kom indenfor. Her findes ingen 'dumme spørgsmål'

Tilbage til Begynder forum





Vi har skrevet et lille indlæg om motivation, vi håber i vil læse med! - Vi er 2 uddannede træningsfysiologer, som gerne vil opdatere jer lidt på, hvad der rører sig indenfor træningsverdenen. Vi vil aflive træningsmyter og komme med anbefalinger omkring træning og sund livsstil.
Hvis i vil følge lidt med i dette kan det gøres på denne side: https://www.facebook.com/Træning-med-m ... ACMqoI_bGI

Første indlæg her på siden kommer til at handle lidt om motivation, da det i høj grad er forbundet med at det er muligt at opnå de resultater, man gerne vil med sin træning.
Tips til at fastholde den indre motivation!
Træning er ikke altid forbundet med lyst, men for at være vedvarende, bliver man nødt til at have en indre motivation for at opnå sine mål.
1. Skab variation - Selvom mennesket generelt set er rutinepræget, så kan vi også godt lide noget fornyelse engang i mellem - Monotomi kan være dræbende så prøv at skab nogle vaner du synes er sjove og varier dem engang i mellem. Dette kan være på en løbetur, at man laver skifter mellem lange ture, bakkeløb, intervaltræning, løber i skoven, ved vandet osv.
2. Træn sammen med andre - Gør en indsats for at få et fællesskab forbundet med træning. Ved at træne med andre, forpligter man sig også til at komme ud, da der ofte er en forventning om, at man dukker op. Dette kan ofte være godt på de dage, hvor man virkelig ikke har lyst. Når du kommer hjem efter træning, er man næsten altid glad for man gjorde det! Træn med nogle du holder af, og har det sjovt med, det gør det hele meget lettere.
3. Lad værre med at sætte urealistiske mål. Sæt nogle delmål, og juster eventuelt i dine mål løbende. Der er ikke noget mere motivationsdræbende end aldrig at nå sine mål. Skriv dine mål ned, hæng dem op, og sæt eventuelt et flueben hver gang du har opnået et af dine mål.
4. Lad uret blive derhjemme engang i mellem. Man behøver ikke aldrig lav en konkurrence med sig selv om, at man skal løbe/cykle med en bestemt pace. Nogle gange er det helt fint bare at nyde sine træning og sine omgivelser. Det vigtigste er at få sig rørt, og lære sin krop at kende i første omgang.
5. Accepter at der også vil være dårlige perioder - Træning er en vigtig i forhold til både mental og fysisk sundhed, men det er ikke det vigtigste her i livet. Nogle gange er der omstændigheder, som gør at det ikke behøver blive prioriteret i ligeså høj grad. Det må ikke være på bekostning af kæreste, familie, arbejde og venner, men det skal have sine naturlige plads. Et kort træningspas kan være nok til både kolesteroltallet og blodtrykket bliver forbedre. Det er nogle gange vigtigt at have i tankerne i stedet for den dårlige samvittighed over, at man ikke har fået trænet det man gerne ville.
6. Sov godt - Det er altafgørende at få en god nats søvn. Det er både vigtigt i forhold til motivation og restitutionsprocesserne der sker når du sover. Når man ikke får restitueret ordentlig, vil træningen også føles noget tungere.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 24. apr 2020, 12:59
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



7. mindmuscleconnection/mindmusclecontrol er vigtigere at udvikle før investerende tid i no. 1., bla. fordi det der står i no. 1 ang. variation, beror på at finde nye perspektiver i hvordan at aktivere en muskel el. væv, er noget man er bevidst om skeende når, man er i en bevidstgøringsprocess med at lave/gøre x.

Dvs./feks. en måde at skabe variation i træningen er at fokusere mere, implimentere sin forståelse for kroppen og aktiviteten bedre, i/på/med det man laver/træner i/med.

Hvordan gør man så dette? Jo, ved studier' i udvikling af hvordan at skabe/manifestere bevidsthed med kroppen, sindet, lærer hvordan man lærer, holder fokus, koncentrerer sig osv.
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 1637
Tilmeldt: 14. maj 2019, 11:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Tilbage til Begynder forum




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 14 gæster