Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65565 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Jfj

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049544 indlæg i 100419 emner

2 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1072
Medlemmer: 2
Skjulte: 0
Gæster: 1070

Følg bodybuilding.dk på

Tramadol og styrketræning

Udskriv emne


Diskussion af doping og konsekvenserne heraf

Tilbage til Doping





Hey BB, tænker om det er dumt at hygge lidt på dolol og benzoer en gang imellem.
Om det påvirker ens testoron neveiu eller proteinsyntensen.
Burde det ikke bare gøre så man slapper mere af i musklerne og restituere meget bedre? :-)
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 20
Tilmeldt: 1. okt 2014, 20:14
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Hvorfor?

Hvad skulle grunden være til at begynde.

Spørg din læge, brug Google. Medmindre du har psykiske problemer, så ser jeg ingen grund til det.
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 1114
Tilmeldt: 24. mar 2010, 01:08
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 130.00
- Squat: 130.00
- Dødløft: 130.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Selvfølgelig skal du ikke anvende benzodiazepiner eller tramadol for sjov.

Hvorfor skulle muskelrelaksantia have en gavnlig effekt på din træning, såfremt du er sund og rask?

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12935792
Brugeravatar
 
Reputation point: 205
 
Indlæg: 216
Tilmeldt: 11. maj 2014, 12:58
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 100.00
- Squat: 147.50
- Dødløft: 165.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Tramadol er et opioid med potentielt euforiserende virkning og er som sådan forholdsvis udbredt som rusmiddel i bl.a. Sverige, Central- og Østeuropa. Især benzodiazepiner med kort halveringstid bruges ligeledes som rusmiddel. Blandingsmisbrug af alkohol og stesolid (det vel mest udbredte benzodiazepinpræparat i Danmark, "krydser") er vist noget, folk, der kan lide at få blackouts, i et eller andet omfang gør sig i her i landet.

Spørgsmålet skal derfor nok læses som et spørgsmål om, hvorvidt spørgerens lejlighedsvise misbrug af (eller "hygge med") anxiolytikaog opioider vil have negativ effekt på vedkommendes evne til at forøge sin muskelmasse, hvad serotonins abstract vist ikke siger noget direkte om, omend den forringelse af arbejdskapaciteten, som man påviser, er klart næppe hensigtsmæssig under træning, der helst skal have højest mulig intensitet.

På den anden side blev midlet givet til testpersonerne tre gange om dagen, og med en halveringstid på 2-12 timer, må man se det som, at de mere eller mindre konstant var under påvirkning af det muskelafslappende middel under forsøget, hvorfor resultaterne mildtest talt ikke er særlig overraskende. Når opioider og benzodiazepiner forårsager depression (afmatning) af centralnervesystemet, hjerterytmen og åndedrættet, ville et forsøg med de to typer medikamenter under lignende forhold sikkert give lignende resultater, i hvert fald når det kommer til effekten på præstationsevnen, mv.

Omvendt tvivler jeg på, at spørgeren har til hensigt at træne påvirket af tramadol eller benzodiazepiner, for spørgerens brug skyldes nok mere de anxiolytiske og euforiserende virkninger, end et ønske om muskelrelaxation under træning (hvorfor skulle man ville det), så det gør måske forsøget mindre relevant for det pågældende spørgsmål.

Personligt har jeg svært ved at forestille mig, at lejlighedsvis brug af hverken det ene eller det andet stof skulle medføre nogen markant effekt på evnen til at udvikle styrke og muskelmasse, omend det er på den anden side svært at forestille sig, at hyppig brug ikke har en markant effekt. Denne dom baseres naturligvis på antagelser og sund fornuft, men hverken opioider eller for den sags skyld benzodiazepiner er jo voldsomt slidsomme stoffer - og nok især ikke i mindre og sporadiske doser.

Det sidste betyder så ikke, at jeg synes, at det er en megafed idé at tage tramadol og benzodiazepiner i eller udenfor træningssammenhæng, men jeg ville ikke blive overrasket, hvis effekten af sporadisk brug af midlerne på træningen kunne være mindre end ved sporadisk dødsdruk, hvad jo er et generelt testosteronnedsættende foretagende, der medfører tab af vitamin/minerallagre i kroppen og kan fjerne ens evne til at indtage fornuftig føde i et døgns tid efter ophør af druktur :king:

Jeg vil dog som noget sidste understrege, at jeg på det strengeste vil fraråde i det hele taget at fucke med benzodiazepiner. Benzodiazepiner, især de, der er sjove at tage, er voldsomt vanedannende og fysisk afhængighedsskabende, så det bliver virkelig ikke sjovt, hvis det går galt. I lighed med alkohol kan man ligefrem dø eller mere eller mindre blive sindssyg af abstinenserne. Selvom det sidste nok ikke sker så ofte, og det kræver en høj grad af afhængighed efter længere tids kronisk brug, men pointen er, at benzodiazepiner generelt ikke er for sjov.
Brugeravatar
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 10
Tilmeldt: 22. nov 2015, 07:06
Geografisk sted: Randers
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 170.00
- Dødløft: 185.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



jeg har fået tramadol igennem mange år og det var svært at træne på fordi de er så sløvende som de er . jeg får dem ikke mere men har fået dem igennem ti år. jeg er glad for at slippe for dem.

l
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 68
Tilmeldt: 13. feb 2014, 18:59
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Nej det påvirker ikke din træning, medmindre du selvfølgelig er påvirket imens. De har heller ikke nogle egentlig bivirkninger du skal bekymre dig om, medmindre det ender ud i et kronisk (mis)brug. Du skal dog lige reflekterer over hvorfor du tager dem, da de er stærkt vanedannende.
 
Reputation point: 45
 
Indlæg: 281
Tilmeldt: 20. apr 2014, 19:01
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Tilbage til Doping




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 2 gæster