Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65728 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049584 indlæg i 100422 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 979
Medlemmer: 3
Skjulte: 0
Gæster: 976

Følg bodybuilding.dk på

Ultimativt Træningsprogram - hjælp

Udskriv emne


Træning for større muskler og/eller en mere veltrænet krop

Tilbage til Fitness & bodybuilding





Hey :)

Fandt denne her side her til morgen ...
Jeg hedder jonas og træner sammen med nogle af mine andre venner. Vi træner i et træningscenter, og vi har været igang i 3 måneder nu. Vi har haft meget svært ved at sammensætte et program. Vi vil træne 3-4 gange om ugen . Og opnå det ultimale. . self ;)

Vi er lige begyndt på pulveret der hedder INTENSITY. Nogen der har erfaringer med det ??

Men ja, vi vil gerne blive store, og som sagt er vi lige begyndt på pulveret intensity, hvilket vi syns man kan mærke rigtig godt mens man træner. Det jeg beder jer om, er at prøve kort at omfatte en uges træning fordelt på 3-4 dage, hvor man opnår det mest ultimative hvis i forstår:D

Op hvad med repetationer? jeg syntes det giver bedst hvis man tager 5 x 5 ? har jeg ikk ret? eller hvordan ville i syns man skulle gøre?

Og kost, der spiser jeg selv meget kød og sådan .. spiser fordelt på hele dagen.

[b]Hvad med proteiner? er det ikk også smarte det, eller er pulveret INTENSITY rigeligt?[/i]
88kg/198cm/17år
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 3
Tilmeldt: 9. apr 2006, 09:41
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Hej

Du skal prøve at søge lidt rundt forummet - der er mange med samme spørgsmål som der er skrevet lange tråde om med henvisninger til artikler osv.

Men det ville være smart at finde ud af om du har 3 eller 4 gange til rådighed. Hvis du kun har 3 er et fullbody program nok det bedste, mens du sagtens kan køre 2-split hvis du træner 4 gange om ugen. Hvad der er bedst af de to er svært at sige. Man foreslår tit nybegyndere at køre fullbody - det kører jeg også selv.

5*5 er helt sikkert ok og ofte den man betegner som den gyldne middelvej, men det så vidt jeg har forstået meget individuelt. Der er også programmer der arbejder med at skifte antallet af gentagelser. Jeg startede også for 3 måneder siden og har kørt med ca. 3*8-10 gentagelser og med lidt trappe på noget af det. Nu synes jeg det er gået lidt i stå så jeg tror jeg vil prøve at køre med en masse gentagelser lidt tid. Fx 20,15,10 eller noget i den stil. Så bliver det mere rettet mod udholdenhed, men det gør mig ikke noget. Bagefter prøver jeg nok 5*5 for at kunne sammenligne de forskellige ting og se hvad jeg synes bedst om.

Men prøv at kig lidt rundt herinde og find ud af om du er mest til fullbody eller split. Du kan få mit bud på et fullbody hvis du vil...

Ved intet om pulver - bruger det ikke.

En sidste ting er, at pulveret og træningen ikke gør det alene. Der skal virkelig spises meget for at der sker noget. Man styrketræner ofte i to perioder, hvor man bulker og cutter. Mens man bulker skal man være i kalorieoverskud og spiser således en masse, hvorved man tager en masse på, mest muskler. Herefter cutter man ved at være i kalorieunderskud og måske dyrke noget løb, spinning eller den stil.

Mvh freds
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 17
Tilmeldt: 11. dec 2005, 11:58
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Tilbage til Fitness & bodybuilding




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 32 gæster