Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 66328 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049766 indlæg i 100452 emner
0 nye indlæg i dag
dwellengers skrev:Hytteost, Skyr, Linser, Quinoa, Kikærter, Tempeh og bønner - GO!
Vi lavede vafler af falaffelfars i går, masser af grønt, hytteost og avocado.
Har lavet hjemmelavede linsemuffins/paté i dag - det var også nice.
Franz Biberkopf skrev:Det bliver ultrakort, da jeg er på vej ud af døren.
Indisk dahl er en stable hos mig og opskrift her
https://www.vegetarkontakt.dk/opskrifte ... linsegryde
Prøv at søge på navnet og find en variant der tiltaler lige netop dig. Prøv også at finde en god tyrkisk linsesuppe.
Når jeg i perioder holder det meget simpelt benytter jeg trykkoger til at koge et mix af hvide bønner, sorte bønner, sortøjebønner, pintobønner, samt sorte og røde kidneybønner og spiser dem i en god lækker tomatsovs. Gerne med et enten et bjerg af af majs på siden eller kartoffelmos.
Salat er godt med balsamico eddike på. Kan ikke spise det uden.
Jeg vil anbefale et madlavningskursus.
Fin beslutning!
Capper11 skrev:Har fundet en lang række spændene opskrifter på https://stinna.dk/ - omend den ikke er så BB-agtig i sin udforming ;)
Kan bl.a. anbefalde:
https://stinna.dk/aftensmad/afrikansk-l ... pinat.html og https://stinna.dk/aftensmad/vegetarisk-panang.html
dwellengers skrev:Hmm - der var godt nok æg i både falaffelfarsen samt linsepatén.
opskrift: https://www.valdemarsro.dk/falafler/ - måske ost som bindemiddel i stedet - revet parmasan.
Ceneeh skrev:dwellengers skrev:Hmm - der var godt nok æg i både falaffelfarsen samt linsepatén.
opskrift: https://www.valdemarsro.dk/falafler/ - måske ost som bindemiddel i stedet - revet parmasan.
Et passende bindemiddel i den forbindelse er kikærtelage (overskydende vand) fra dåse, som stort set er et universal- og erstatningmiddel for æg, i hvert fald hos en kammerat, der er veganer.
Franz Biberkopf skrev:Det bliver ultrakort, da jeg er på vej ud af døren.
Indisk dahl er en stable hos mig og opskrift her
https://www.vegetarkontakt.dk/opskrifte ... linsegryde
Prøv at søge på navnet og find en variant der tiltaler lige netop dig. Prøv også at finde en god tyrkisk linsesuppe.
Når jeg i perioder holder det meget simpelt benytter jeg trykkoger til at koge et mix af hvide bønner, sorte bønner, sortøjebønner, pintobønner, samt sorte og røde kidneybønner og spiser dem i en god lækker tomatsovs. Gerne med et enten et bjerg af af majs på siden eller kartoffelmos.
Salat er godt med balsamico eddike på. Kan ikke spise det uden.
Jeg vil anbefale et madlavningskursus.
Fin beslutning!
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 0 gæster