Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65564 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Jfj

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049544 indlæg i 100419 emner

2 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1101
Medlemmer: 3
Skjulte: 0
Gæster: 1098

Følg bodybuilding.dk på

Verdens Nemmeste Proteinkage (3 ingredienser)

Udskriv emne


Få inspiration og del dine opskrifter med andre

Tilbage til Madopskrifter





Almond skrev:
essensen skrev:
Resith skrev:Den blev okay, må indrømme at den duftede bedre end den smagte :p den bliver lidt gummiagtig, men er god som hurtigt lav kalorie snack. :)


Jeps, det er det store problem med proteinkager, der blot er lavet af æggehvide, proteinpulver og havregryn og deslige. Det er bliver rent gummi og har ofte en småsyntetisk smag. Der skal ikke mange ekstra ingredienser i, før det bliver en hel del bedre.


Det kunne være nice, hvis du ville begynde at lave nogle opskrifter, hvor ting som mandelmel, kokosmel, kokosmælk, bønner etc. ikke er et 'must'. Altså kager med helt 'klassiske' bb-råvarer som havregryn, mælk, nødder, proteinpulver, skyr, kakao, sødemiddel etc. :-)


Fuldkommen enig med Almond.
The god is here, brah.


Følg mig på bodyspace

CatharsisBrah
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 175
Tilmeldt: 16. apr 2014, 20:18
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Garik skrev:
Almond skrev:
essensen skrev:
Resith skrev:Den blev okay, må indrømme at den duftede bedre end den smagte :p den bliver lidt gummiagtig, men er god som hurtigt lav kalorie snack. :)


Jeps, det er det store problem med proteinkager, der blot er lavet af æggehvide, proteinpulver og havregryn og deslige. Det er bliver rent gummi og har ofte en småsyntetisk smag. Der skal ikke mange ekstra ingredienser i, før det bliver en hel del bedre.


Det kunne være nice, hvis du ville begynde at lave nogle opskrifter, hvor ting som mandelmel, kokosmel, kokosmælk, bønner etc. ikke er et 'must'. Altså kager med helt 'klassiske' bb-råvarer som havregryn, mælk, nødder, proteinpulver, skyr, kakao, sødemiddel etc. :-)

Problemet er lidt, at whey giver den gummi-agtige smag, mens kokosmel, mandelmel og kasein er meget bedre til at bage med, hvis du vil have den lidt mere svampede konsistens :)

Dog kan revne gulerødder tilføjes whey-kager for lidt mere svampethed. Men det er sub-optimalt :)


been there done that. Jeg har også prøvet at tilføje revet gulerødder for at lave protein gulerodskage :) Det blev også super godt. Men jeg kan ikke huske om konsistensen var anderledes.

Konsistensen i min opskrift generer mig på ingen måde. Den er dejlig fast, smuldrer ikke og er ikke for blød :)

Vil man lave kanelkage kan man også bare tilføje 1-2 tsk kanel
Brugeravatar
 
Reputation point: 121
 
Indlæg: 1425
Tilmeldt: 6. jan 2013, 02:29
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Det ser lækkert ud.
har jeg forstået det korrekt, så at dagen efter inden du spiser dem, smider du dem i ovnen igen for at gøre dem sprøde ?

Edit : glem bare spørgsmål, står jo i beskrivelsen :-) har lige sat dem over, glæder mig til imorgen !!
Sidst rettet af kiiilden 25. apr 2014, 19:24, rettet i alt 1 gang.
Målet er 10 % BF
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 380
Tilmeldt: 18. jan 2012, 20:08
Geografisk sted: Outside Cph !
 
Træner her: S.A.T.S Hvidovre
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 90.00
- Squat: 100.00
- Dødløft: 135.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Jeg lavede den i går og tilføjede en glasur af sukrinmelis og hindbærproteinpulver med lidt blåbær på toppen. Big succes.
Brugeravatar
Månedens skribent: Maj 2010
 
Reputation point: 573
 
Indlæg: 22937
Tilmeldt: 26. jun 2005, 20:35
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



kiiilden skrev:Det ser lækkert ud.
har jeg forstået det korrekt, så at dagen efter inden du spiser dem, smider du dem i ovnen igen for at gøre dem sprøde ?

Edit : glem bare spørgsmål, står jo i beskrivelsen :-) har lige sat dem over, glæder mig til imorgen !!


Præcis! :) Så samler den sig natten over og bliver ekstra god!
Brugeravatar
 
Reputation point: 121
 
Indlæg: 1425
Tilmeldt: 6. jan 2013, 02:29
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



TheCzech skrev:Jeg lavede den i går og tilføjede en glasur af sukrinmelis og hindbærproteinpulver med lidt blåbær på toppen. Big succes.


Lyder lækkert! =D>

I morgen prøver jeg min opskrift + 30 gram kokosmel i opskriften = chokolade protein havregryn kokos kage [-o<
Brugeravatar
 
Reputation point: 121
 
Indlæg: 1425
Tilmeldt: 6. jan 2013, 02:29
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Så har jeg prøvet nye varianter af kagen med samme grundopskrift, dog med tilføjede af 1 ekstra ingrediens.

1 tsk kanel - big succes
30 gram kokosmel - big succes
Hakket mørk chokolade - big succes
45 gram peanuts - big succes
Peanut butter - big succes
Grundopskrift med syltetøj på toppen når kagen er bagt - big succes

I love it!!
Brugeravatar
 
Reputation point: 121
 
Indlæg: 1425
Tilmeldt: 6. jan 2013, 02:29
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Jeg har nu prøvet opskriften et par gange, første gang med 5 dl vand samt peanutbutter i - den variant var ganske spiselig men ikke noget jeg var ellevild over.
Men så prøvede jeg med kun 4 dl vand, ingen PB samt et ORDENTLIGT skud kanel - og jeg var solgt!
I går gik jeg endnu mere amok og spiste kagen sammen med 1 dl vaniljerørt creme fraiche. Det er et hit :mrgreen:
Har DU store arme?
Brugeravatar
 
Reputation point: 120
 
Indlæg: 1006
Tilmeldt: 18. okt 2012, 19:32
Geografisk sted: Odense
 
Træner her: OBBC
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 60.00
- Squat: 85.00
- Dødløft: 117.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (2)
Kostplan: Vis kostplan



Weinke skrev:Jeg har nu prøvet opskriften et par gange, første gang med 5 dl vand samt peanutbutter i - den variant var ganske spiselig men ikke noget jeg var ellevild over.
Men så prøvede jeg med kun 4 dl vand, ingen PB samt et ORDENTLIGT skud kanel - og jeg var solgt!
I går gik jeg endnu mere amok og spiste kagen sammen med 1 dl vaniljerørt creme fraiche. Det er et hit :mrgreen:


Haha :-D ja man skal lige finde den rette balance og så kan man arbejde videre på den :-D for meget vand kan gøre den ret klam. Hvis kagen begynder at boble højt i ovnen er der tilsat for meget vand og det ændrer også smagen :-D
Brugeravatar
 
Reputation point: 121
 
Indlæg: 1425
Tilmeldt: 6. jan 2013, 02:29
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Jeg prøvede at lave den igår. Bryder mig ikke om at den er lidt "våd" i det og jeg brugte carribean choco hvilket giver den en underligsmag. Har du brugt Neutral whey?
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 463
Tilmeldt: 21. aug 2006, 15:49
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Miw skrev:Jeg prøvede at lave den igår. Bryder mig ikke om at den er lidt "våd" i det og jeg brugte carribean choco hvilket giver den en underligsmag. Har du brugt Neutral whey?

Det er formentlig Chelsea du spørger da han er opfinderen af denne fantastiske opskrift, men personligt bruger jeg Bodylabs Crispy Choko, den er fin. Og jeg giver kagen mindst 20 minutter i ovnen dagen efter for at få den crispy, og så er den ikke det mindste "våd i det" :)
Har DU store arme?
Brugeravatar
 
Reputation point: 120
 
Indlæg: 1006
Tilmeldt: 18. okt 2012, 19:32
Geografisk sted: Odense
 
Træner her: OBBC
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 60.00
- Squat: 85.00
- Dødløft: 117.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (2)
Kostplan: Vis kostplan



Son of Zelus skrev:
Almond skrev:
essensen skrev:
Resith skrev:Den blev okay, må indrømme at den duftede bedre end den smagte :p den bliver lidt gummiagtig, men er god som hurtigt lav kalorie snack. :)


Jeps, det er det store problem med proteinkager, der blot er lavet af æggehvide, proteinpulver og havregryn og deslige. Det er bliver rent gummi og har ofte en småsyntetisk smag. Der skal ikke mange ekstra ingredienser i, før det bliver en hel del bedre.


Det kunne være nice, hvis du ville begynde at lave nogle opskrifter, hvor ting som mandelmel, kokosmel, kokosmælk, bønner etc. ikke er et 'must'. Altså kager med helt 'klassiske' bb-råvarer som havregryn, mælk, nødder, proteinpulver, skyr, kakao, sødemiddel etc. :-)


Fuldkommen enig med Almond.


Du kan købe kokosmælk og bønner (og bønner bruger jeg nu ikke forfærdeligt tit) alle steder - så det er lidt sjovt at fremhæve :) Derudover kan du jo bare bruge SØD i stedet for sukrin, det er bare mig der holder mig fra det. Men ja, det kunne jeg godt, men det ville begrænse mulighederne en hel del. Det er meget svært at lave en blog med hundredvis af opskrifter, hvis jeg er begrænset til de råvarer du nævner hver gang - og derudover ville det heller ikke blive nært så lækkert, trust me. Derudover har jeg også en helt personlig modvilje med de klassiske proteinkager, der netop kun består af æggehvide, proteinpulver, havregryn og deslige. De er røvsyge (de kan dog godt blive ok, hvis man laver dem godt) og gummiagtige og smager tit mest af alt bare at SØD, fordi der sprøjtet så meget af det i - men dejligt nemme at lave, som er et stort plus).

Hele min ambition er jo at udfordre folks opfattelse af proteinrigt og sundt bagværk og få "almindelige" folk til også at kunne li' det - og det gør jeg altså desværre ikke hvis jeg kun holder mig til de ting du remser op. Men mine opskrifter varierer jo også i 'sværhed' - nogle er den del mere ligetil end andre :) Det er dog reelt set kun omkring 3-4 ting man skal anskaffe sig for at lave virkelig mange af opskrifterne (proteinpulver, kokosmel, sukrin) - og det holder et godt stykke tid. Hvis man har råd til at købe dyre questbarer, har man vist også råd til at smide penge efter det andet ;)

Så jeg kan godt forstår jeres problemstilling, fordi I bare gerne vil lave de nemmer BB-kager. Dem lavede jeg i lang tid, men så ville jeg gerne avancere derfra. Nu er jeg begyndt at kunne lave ting, som folk kan servere for deres familier, uden at de aner det er en ganske sund kage/eller lignende de serverer. Dét er virkelig fedt for mig og derfor holder jeg også fast i mit nuværende approach, selvom jeg så måske taber et par hardcore BB'er på vejen. Jeg håber det giver mening.
Brugeravatar
Månedens skribent: Januar 2008 Månedens skribent: Februar 2009 Månedens skribent: September 2009
Admin
 
Reputation point: 75
 
Indlæg: 10579
Tilmeldt: 3. maj 2007, 01:14
Geografisk sted: Copenhagen
 
Træner her: The Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



essensen skrev:
Son of Zelus skrev:
Almond skrev:
essensen skrev:
Resith skrev:Den blev okay, må indrømme at den duftede bedre end den smagte :p den bliver lidt gummiagtig, men er god som hurtigt lav kalorie snack. :)


Jeps, det er det store problem med proteinkager, der blot er lavet af æggehvide, proteinpulver og havregryn og deslige. Det er bliver rent gummi og har ofte en småsyntetisk smag. Der skal ikke mange ekstra ingredienser i, før det bliver en hel del bedre.


Det kunne være nice, hvis du ville begynde at lave nogle opskrifter, hvor ting som mandelmel, kokosmel, kokosmælk, bønner etc. ikke er et 'must'. Altså kager med helt 'klassiske' bb-råvarer som havregryn, mælk, nødder, proteinpulver, skyr, kakao, sødemiddel etc. :-)


Fuldkommen enig med Almond.


Du kan købe kokosmælk og bønner (og bønner bruger jeg nu ikke forfærdeligt tit) alle steder - så det er lidt sjovt at fremhæve :) Derudover kan du jo bare bruge SØD i stedet for sukrin, det er bare mig der holder mig fra det. Men ja, det kunne jeg godt, men det ville begrænse mulighederne en hel del. Det er meget svært at lave en blog med hundredvis af opskrifter, hvis jeg er begrænset til de råvarer du nævner hver gang - og derudover ville det heller ikke blive nært så lækkert, trust me. Derudover har jeg også en helt personlig modvilje med de klassiske proteinkager, der netop kun består af æggehvide, proteinpulver, havregryn og deslige. De er røvsyge (de kan dog godt blive ok, hvis man laver dem godt) og gummiagtige og smager tit mest af alt bare at SØD, fordi der sprøjtet så meget af det i - men dejligt nemme at lave, som er et stort plus).

Hele min ambition er jo at udfordre folks opfattelse af proteinrigt og sundt bagværk og få "almindelige" folk til også at kunne li' det - og det gør jeg altså desværre ikke hvis jeg kun holder mig til de ting du remser op. Men mine opskrifter varierer jo også i 'sværhed' - nogle er den del mere ligetil end andre :) Det er dog reelt set kun omkring 3-4 ting man skal anskaffe sig for at lave virkelig mange af opskrifterne (proteinpulver, kokosmel, sukrin) - og det holder et godt stykke tid. Hvis man har råd til at købe dyre questbarer, har man vist også råd til at smide penge efter det andet ;)

Så jeg kan godt forstår jeres problemstilling, fordi I bare gerne vil lave de nemmer BB-kager. Dem lavede jeg i lang tid, men så ville jeg gerne avancere derfra. Nu er jeg begyndt at kunne lave ting, som folk kan servere for deres familier, uden at de aner det er en ganske sund kage/eller lignende de serverer. Dét er virkelig fedt for mig og derfor holder jeg også fast i mit nuværende approach, selvom jeg så måske taber et par hardcore BB'er på vejen. Jeg håber det giver mening.


Sådan er der jo nogle der har det :-). Jeg foretrækker personligt at finde på mine egne simple billige opskrifter, i stedet for opskrifter hvor jeg skal følge opskrifter med 10-15 forskellige ingredienser.
Brugeravatar
 
Reputation point: 121
 
Indlæg: 1425
Tilmeldt: 6. jan 2013, 02:29
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Chelsea2013 skrev:
essensen skrev:
Son of Zelus skrev:
Almond skrev:
essensen skrev:
Resith skrev:Den blev okay, må indrømme at den duftede bedre end den smagte :p den bliver lidt gummiagtig, men er god som hurtigt lav kalorie snack. :)


Jeps, det er det store problem med proteinkager, der blot er lavet af æggehvide, proteinpulver og havregryn og deslige. Det er bliver rent gummi og har ofte en småsyntetisk smag. Der skal ikke mange ekstra ingredienser i, før det bliver en hel del bedre.


Det kunne være nice, hvis du ville begynde at lave nogle opskrifter, hvor ting som mandelmel, kokosmel, kokosmælk, bønner etc. ikke er et 'must'. Altså kager med helt 'klassiske' bb-råvarer som havregryn, mælk, nødder, proteinpulver, skyr, kakao, sødemiddel etc. :-)


Fuldkommen enig med Almond.


Du kan købe kokosmælk og bønner (og bønner bruger jeg nu ikke forfærdeligt tit) alle steder - så det er lidt sjovt at fremhæve :) Derudover kan du jo bare bruge SØD i stedet for sukrin, det er bare mig der holder mig fra det. Men ja, det kunne jeg godt, men det ville begrænse mulighederne en hel del. Det er meget svært at lave en blog med hundredvis af opskrifter, hvis jeg er begrænset til de råvarer du nævner hver gang - og derudover ville det heller ikke blive nært så lækkert, trust me. Derudover har jeg også en helt personlig modvilje med de klassiske proteinkager, der netop kun består af æggehvide, proteinpulver, havregryn og deslige. De er røvsyge (de kan dog godt blive ok, hvis man laver dem godt) og gummiagtige og smager tit mest af alt bare at SØD, fordi der sprøjtet så meget af det i - men dejligt nemme at lave, som er et stort plus).

Hele min ambition er jo at udfordre folks opfattelse af proteinrigt og sundt bagværk og få "almindelige" folk til også at kunne li' det - og det gør jeg altså desværre ikke hvis jeg kun holder mig til de ting du remser op. Men mine opskrifter varierer jo også i 'sværhed' - nogle er den del mere ligetil end andre :) Det er dog reelt set kun omkring 3-4 ting man skal anskaffe sig for at lave virkelig mange af opskrifterne (proteinpulver, kokosmel, sukrin) - og det holder et godt stykke tid. Hvis man har råd til at købe dyre questbarer, har man vist også råd til at smide penge efter det andet ;)

Så jeg kan godt forstår jeres problemstilling, fordi I bare gerne vil lave de nemmer BB-kager. Dem lavede jeg i lang tid, men så ville jeg gerne avancere derfra. Nu er jeg begyndt at kunne lave ting, som folk kan servere for deres familier, uden at de aner det er en ganske sund kage/eller lignende de serverer. Dét er virkelig fedt for mig og derfor holder jeg også fast i mit nuværende approach, selvom jeg så måske taber et par hardcore BB'er på vejen. Jeg håber det giver mening.


Sådan er der jo nogle der har det :-). Jeg foretrækker personligt at finde på mine egne simple billige opskrifter, i stedet for opskrifter hvor jeg skal følge opskrifter med 10-15 forskellige ingredienser.


Yep - each to his own. Og det er det jeg mener - mange herinde laver dem jo blot fordi de skal have nogle hurtige prots der smager sødt i kageform - og så er der er jo helt klassiske af slagsen, der egner sig fint til det. Jeg laver både opskrifter med 3 ingredienser og andre med en del flere. Det vigtigste for mig er at det er sjovt at lave og smager godt. Det kan nogle gange gøres med få ingredienser og andre gang med lidt flere.
Brugeravatar
Månedens skribent: Januar 2008 Månedens skribent: Februar 2009 Månedens skribent: September 2009
Admin
 
Reputation point: 75
 
Indlæg: 10579
Tilmeldt: 3. maj 2007, 01:14
Geografisk sted: Copenhagen
 
Træner her: The Gym
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



essensen skrev:
Chelsea2013 skrev:
essensen skrev:
Son of Zelus skrev:
Almond skrev:
essensen skrev:
Resith skrev:Den blev okay, må indrømme at den duftede bedre end den smagte :p den bliver lidt gummiagtig, men er god som hurtigt lav kalorie snack. :)


Jeps, det er det store problem med proteinkager, der blot er lavet af æggehvide, proteinpulver og havregryn og deslige. Det er bliver rent gummi og har ofte en småsyntetisk smag. Der skal ikke mange ekstra ingredienser i, før det bliver en hel del bedre.


Det kunne være nice, hvis du ville begynde at lave nogle opskrifter, hvor ting som mandelmel, kokosmel, kokosmælk, bønner etc. ikke er et 'must'. Altså kager med helt 'klassiske' bb-råvarer som havregryn, mælk, nødder, proteinpulver, skyr, kakao, sødemiddel etc. :-)


Fuldkommen enig med Almond.


Du kan købe kokosmælk og bønner (og bønner bruger jeg nu ikke forfærdeligt tit) alle steder - så det er lidt sjovt at fremhæve :) Derudover kan du jo bare bruge SØD i stedet for sukrin, det er bare mig der holder mig fra det. Men ja, det kunne jeg godt, men det ville begrænse mulighederne en hel del. Det er meget svært at lave en blog med hundredvis af opskrifter, hvis jeg er begrænset til de råvarer du nævner hver gang - og derudover ville det heller ikke blive nært så lækkert, trust me. Derudover har jeg også en helt personlig modvilje med de klassiske proteinkager, der netop kun består af æggehvide, proteinpulver, havregryn og deslige. De er røvsyge (de kan dog godt blive ok, hvis man laver dem godt) og gummiagtige og smager tit mest af alt bare at SØD, fordi der sprøjtet så meget af det i - men dejligt nemme at lave, som er et stort plus).

Hele min ambition er jo at udfordre folks opfattelse af proteinrigt og sundt bagværk og få "almindelige" folk til også at kunne li' det - og det gør jeg altså desværre ikke hvis jeg kun holder mig til de ting du remser op. Men mine opskrifter varierer jo også i 'sværhed' - nogle er den del mere ligetil end andre :) Det er dog reelt set kun omkring 3-4 ting man skal anskaffe sig for at lave virkelig mange af opskrifterne (proteinpulver, kokosmel, sukrin) - og det holder et godt stykke tid. Hvis man har råd til at købe dyre questbarer, har man vist også råd til at smide penge efter det andet ;)

Så jeg kan godt forstår jeres problemstilling, fordi I bare gerne vil lave de nemmer BB-kager. Dem lavede jeg i lang tid, men så ville jeg gerne avancere derfra. Nu er jeg begyndt at kunne lave ting, som folk kan servere for deres familier, uden at de aner det er en ganske sund kage/eller lignende de serverer. Dét er virkelig fedt for mig og derfor holder jeg også fast i mit nuværende approach, selvom jeg så måske taber et par hardcore BB'er på vejen. Jeg håber det giver mening.


Sådan er der jo nogle der har det :-). Jeg foretrækker personligt at finde på mine egne simple billige opskrifter, i stedet for opskrifter hvor jeg skal følge opskrifter med 10-15 forskellige ingredienser.


Yep - each to his own. Og det er det jeg mener - mange herinde laver dem jo blot fordi de skal have nogle hurtige prots der smager sødt i kageform - og så er der er jo helt klassiske af slagsen, der egner sig fint til det. Jeg laver både opskrifter med 3 ingredienser og andre med en del flere. Det vigtigste for mig er at det er sjovt at lave og smager godt. Det kan nogle gange gøres med få ingredienser og andre gang med lidt flere.


Helt enig! :-)
Brugeravatar
 
Reputation point: 121
 
Indlæg: 1425
Tilmeldt: 6. jan 2013, 02:29
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Bruger folk varmluft eller almindelig ovn? Tænker at prøve den af i dag.
Brugeravatar
Chef-moderator
 
Reputation point: 470
 
Indlæg: 22464
Tilmeldt: 2. nov 2009, 15:49
Geografisk sted: Århus
 
Træner her: Crossfit Copenhagen - Spartan Mentality CrossFit
Fitness Studiet Østergrave
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 117.50
- Squat: 155.00
- Dødløft: 210.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (8)
Kostplan: Vis kostplan



Garik skrev:Bruger folk varmluft eller almindelig ovn? Tænker at prøve den af i dag.

Jeg bruger almindelig :-)
Har DU store arme?
Brugeravatar
 
Reputation point: 120
 
Indlæg: 1006
Tilmeldt: 18. okt 2012, 19:32
Geografisk sted: Odense
 
Træner her: OBBC
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 60.00
- Squat: 85.00
- Dødløft: 117.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (2)
Kostplan: Vis kostplan



mit forsøg eksloderede i ovnen.. nogen forslag til hvad der kan være gået galt? brugte varmluft.
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 409
Tilmeldt: 14. dec 2013, 18:52
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Jeg kører 180* varmluft og så har jeg ikke helt så meget vand i som 'grundopskriften'.

Pas på med ikke at putte for meget bagepulver i. Det kan godt få den til at 'eksplodere' (ryge ud over kanterne). Jeg prøvede med natron en dag, fordi jeg ikke havde mere bagepulver. Det gik fuldstændig galt og bør ikke prøves af nogen! :mrgreen:
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 3176
Tilmeldt: 3. maj 2013, 11:36
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 3.20
- Squat: 4.70
- Dødløft: 9.80
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Jeg forsøgte mig med en version uden proteinpulver i dag (jeg har ikke mere pulver). I stedet tilføjede jeg en banan og et æg til opskriften. Resuktatet blev en møglækker banankage med kun ~375 kcal.
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 3176
Tilmeldt: 3. maj 2013, 11:36
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 3.20
- Squat: 4.70
- Dødløft: 9.80
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Hvilken smag bruger du? (proteinpulveret)
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 28
Tilmeldt: 7. jul 2013, 18:07
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



asgerasger skrev:mit forsøg eksloderede i ovnen.. nogen forslag til hvad der kan være gået galt? brugte varmluft.


For meget vand eller for lille bageform
Brugeravatar
 
Reputation point: 121
 
Indlæg: 1425
Tilmeldt: 6. jan 2013, 02:29
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Garik skrev:Bruger folk varmluft eller almindelig ovn? Tænker at prøve den af i dag.


Bruger varmluft :) Har ikke prøvet almindelig
Brugeravatar
 
Reputation point: 121
 
Indlæg: 1425
Tilmeldt: 6. jan 2013, 02:29
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Almond skrev:Jeg forsøgte mig med en version uden proteinpulver i dag (jeg har ikke mere pulver). I stedet tilføjede jeg en banan og et æg til opskriften. Resuktatet blev en møglækker banankage med kun ~375 kcal.


Nice. 70 gram havregryn, 1 æg, 1 banan, 1 tsk bagepulver og hvor meget vand?
Brugeravatar
 
Reputation point: 121
 
Indlæg: 1425
Tilmeldt: 6. jan 2013, 02:29
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



nogen der har en ide til hvordan man kunne gøre det lidt mere anvendeligt som brød, evt. til noget pålæg i stedet for denne 'kage'? :)
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 409
Tilmeldt: 14. dec 2013, 18:52
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



asgerasger skrev:nogen der har en ide til hvordan man kunne gøre det lidt mere anvendeligt som brød, evt. til noget pålæg i stedet for denne 'kage'? :)


Jeps! Jeg har forsøgt det ved at tilsætte 1-2 tsk kommen til opskriften. Specielt i Italien og alperne spiser de meget brød med kommen, og det smager super lækkert med pålæg m.m. :-)
Brugeravatar
 
Reputation point: 121
 
Indlæg: 1425
Tilmeldt: 6. jan 2013, 02:29
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Chelsea2013 skrev:
asgerasger skrev:nogen der har en ide til hvordan man kunne gøre det lidt mere anvendeligt som brød, evt. til noget pålæg i stedet for denne 'kage'? :)


Jeps! Jeg har forsøgt det ved at tilsætte 1-2 tsk kommen til opskriften. Specielt i Italien og alperne spiser de meget brød med kommen, og det smager super lækkert med pålæg m.m. :-)


er det så bare erstatning for PP? :)
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 409
Tilmeldt: 14. dec 2013, 18:52
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan



Chelsea2013 skrev:
Almond skrev:Jeg forsøgte mig med en version uden proteinpulver i dag (jeg har ikke mere pulver). I stedet tilføjede jeg en banan og et æg til opskriften. Resuktatet blev en møglækker banankage med kun ~375 kcal.


Nice. 70 gram havregryn, 1 æg, 1 banan, 1 tsk bagepulver og hvor meget vand?


50g (blendede) havregryn, ~200ml vand, 1 moden banan og 1 æg. Hele pisket sammen og bagt i en relativt stor form. Jeg kan anbefale at bruge bagepapir til denne, ellers hænger noget af massen formentlig fast i formen.. :)

EDIT: + 1tsk. bagepulver og lidt sødemiddel
Brugeravatar
 
Reputation point: 30
 
Indlæg: 3176
Tilmeldt: 3. maj 2013, 11:36
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 3.20
- Squat: 4.70
- Dødløft: 9.80
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



asgerasger skrev:
Chelsea2013 skrev:
asgerasger skrev:nogen der har en ide til hvordan man kunne gøre det lidt mere anvendeligt som brød, evt. til noget pålæg i stedet for denne 'kage'? :)


Jeps! Jeg har forsøgt det ved at tilsætte 1-2 tsk kommen til opskriften. Specielt i Italien og alperne spiser de meget brød med kommen, og det smager super lækkert med pålæg m.m. :-)


er det så bare erstatning for PP? :)


Nope. Du følger opskriften og tilsætter blot 1-2 tsk kommen for at give smagen af brød :-). Så nu kan det kaldes protein-kage-brød med kommen
Brugeravatar
 
Reputation point: 121
 
Indlæg: 1425
Tilmeldt: 6. jan 2013, 02:29
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Chelsea2013 skrev:
asgerasger skrev:
Chelsea2013 skrev:
asgerasger skrev:nogen der har en ide til hvordan man kunne gøre det lidt mere anvendeligt som brød, evt. til noget pålæg i stedet for denne 'kage'? :)


Jeps! Jeg har forsøgt det ved at tilsætte 1-2 tsk kommen til opskriften. Specielt i Italien og alperne spiser de meget brød med kommen, og det smager super lækkert med pålæg m.m. :-)


er det så bare erstatning for PP? :)


Nope. Du følger opskriften og tilsætter blot 1-2 tsk kommen for at give smagen af brød :-). Så nu kan det kaldes protein-kage-brød med kommen


tænker bare at peanutbutter PP bliver halv vammelt til 'normalt' brød, og har ike lige andet ;) så det var lidt en erstatning for den søde proteinpulver jeg ledte efter?
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 409
Tilmeldt: 14. dec 2013, 18:52
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan


ForegåendeNæste

Tilbage til Madopskrifter




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 4 gæster