Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 65727 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049584 indlæg i 100422 emner
1 nye indlæg i dag
asgerasger skrev:Chelsea2013 skrev:asgerasger skrev:Chelsea2013 skrev:asgerasger skrev:nogen der har en ide til hvordan man kunne gøre det lidt mere anvendeligt som brød, evt. til noget pålæg i stedet for denne 'kage'?
Jeps! Jeg har forsøgt det ved at tilsætte 1-2 tsk kommen til opskriften. Specielt i Italien og alperne spiser de meget brød med kommen, og det smager super lækkert med pålæg m.m. :-)
er det så bare erstatning for PP?
Nope. Du følger opskriften og tilsætter blot 1-2 tsk kommen for at give smagen af brød :-). Så nu kan det kaldes protein-kage-brød med kommen
tænker bare at peanutbutter PP bliver halv vammelt til 'normalt' brød, og har ike lige andet ;) så det var lidt en erstatning for den søde proteinpulver jeg ledte efter?
asgerasger skrev:Chelsea2013 skrev:asgerasger skrev:Chelsea2013 skrev:asgerasger skrev:nogen der har en ide til hvordan man kunne gøre det lidt mere anvendeligt som brød, evt. til noget pålæg i stedet for denne 'kage'?
Jeps! Jeg har forsøgt det ved at tilsætte 1-2 tsk kommen til opskriften. Specielt i Italien og alperne spiser de meget brød med kommen, og det smager super lækkert med pålæg m.m. :-)
er det så bare erstatning for PP?
Nope. Du følger opskriften og tilsætter blot 1-2 tsk kommen for at give smagen af brød :-). Så nu kan det kaldes protein-kage-brød med kommen
tænker bare at peanutbutter PP bliver halv vammelt til 'normalt' brød, og har ike lige andet ;) så det var lidt en erstatning for den søde proteinpulver jeg ledte efter?
Chelsea2013 skrev:asgerasger skrev:Chelsea2013 skrev:asgerasger skrev:Chelsea2013 skrev:asgerasger skrev:nogen der har en ide til hvordan man kunne gøre det lidt mere anvendeligt som brød, evt. til noget pålæg i stedet for denne 'kage'?
Jeps! Jeg har forsøgt det ved at tilsætte 1-2 tsk kommen til opskriften. Specielt i Italien og alperne spiser de meget brød med kommen, og det smager super lækkert med pålæg m.m. :-)
er det så bare erstatning for PP?
Nope. Du følger opskriften og tilsætter blot 1-2 tsk kommen for at give smagen af brød :-). Så nu kan det kaldes protein-kage-brød med kommen
tænker bare at peanutbutter PP bliver halv vammelt til 'normalt' brød, og har ike lige andet ;) så det var lidt en erstatning for den søde proteinpulver jeg ledte efter?
Er lidt i tvivl om du mener peanut butter eller protein pulver? lol Men ja kommen i stedet for peanut butter. Du behøver slet ikke bruge peanut butter
Almond skrev:asgerasger skrev:Chelsea2013 skrev:asgerasger skrev:Chelsea2013 skrev:asgerasger skrev:nogen der har en ide til hvordan man kunne gøre det lidt mere anvendeligt som brød, evt. til noget pålæg i stedet for denne 'kage'?
Jeps! Jeg har forsøgt det ved at tilsætte 1-2 tsk kommen til opskriften. Specielt i Italien og alperne spiser de meget brød med kommen, og det smager super lækkert med pålæg m.m. :-)
er det så bare erstatning for PP?
Nope. Du følger opskriften og tilsætter blot 1-2 tsk kommen for at give smagen af brød :-). Så nu kan det kaldes protein-kage-brød med kommen
tænker bare at peanutbutter PP bliver halv vammelt til 'normalt' brød, og har ike lige andet ;) så det var lidt en erstatning for den søde proteinpulver jeg ledte efter?
Prøv med æg.
asgerasger skrev:Almond skrev:asgerasger skrev:Chelsea2013 skrev:asgerasger skrev:Chelsea2013 skrev:asgerasger skrev:nogen der har en ide til hvordan man kunne gøre det lidt mere anvendeligt som brød, evt. til noget pålæg i stedet for denne 'kage'?
Jeps! Jeg har forsøgt det ved at tilsætte 1-2 tsk kommen til opskriften. Specielt i Italien og alperne spiser de meget brød med kommen, og det smager super lækkert med pålæg m.m. :-)
er det så bare erstatning for PP?
Nope. Du følger opskriften og tilsætter blot 1-2 tsk kommen for at give smagen af brød :-). Så nu kan det kaldes protein-kage-brød med kommen
tænker bare at peanutbutter PP bliver halv vammelt til 'normalt' brød, og har ike lige andet ;) så det var lidt en erstatning for den søde proteinpulver jeg ledte efter?
Prøv med æg.
ville det virke med æggehvide, eller gør blommen nogen særligt?
asgerasger skrev:Chelsea2013 skrev:asgerasger skrev:Chelsea2013 skrev:asgerasger skrev:Chelsea2013 skrev:asgerasger skrev:nogen der har en ide til hvordan man kunne gøre det lidt mere anvendeligt som brød, evt. til noget pålæg i stedet for denne 'kage'?
Jeps! Jeg har forsøgt det ved at tilsætte 1-2 tsk kommen til opskriften. Specielt i Italien og alperne spiser de meget brød med kommen, og det smager super lækkert med pålæg m.m. :-)
er det så bare erstatning for PP?
Nope. Du følger opskriften og tilsætter blot 1-2 tsk kommen for at give smagen af brød :-). Så nu kan det kaldes protein-kage-brød med kommen
tænker bare at peanutbutter PP bliver halv vammelt til 'normalt' brød, og har ike lige andet ;) så det var lidt en erstatning for den søde proteinpulver jeg ledte efter?
Er lidt i tvivl om du mener peanut butter eller protein pulver? lol Men ja kommen i stedet for peanut butter. Du behøver slet ikke bruge peanut butter
PP med PB smag ;)
renseministeren skrev:Hvilken smag proteinpulver bruger folket til denne opskrift?
renseministeren skrev:Hvilken smag proteinpulver bruger folket til denne opskrift?
MIchael Hald skrev:Når du skriver at den skal have lov til at stå natten over, hvordan opbevares den så?
Skal den bare have lov at stå på bordet? Eller skal den pakkes ind på en bestemt måde?
Tilgiv mig, jeg er absolut ingen stor bager :p
Chelsea2013 skrev:asgerasger skrev:Chelsea2013 skrev:asgerasger skrev:Chelsea2013 skrev:asgerasger skrev:Chelsea2013 skrev:asgerasger skrev:nogen der har en ide til hvordan man kunne gøre det lidt mere anvendeligt som brød, evt. til noget pålæg i stedet for denne 'kage'?
Jeps! Jeg har forsøgt det ved at tilsætte 1-2 tsk kommen til opskriften. Specielt i Italien og alperne spiser de meget brød med kommen, og det smager super lækkert med pålæg m.m. :-)
er det så bare erstatning for PP?
Nope. Du følger opskriften og tilsætter blot 1-2 tsk kommen for at give smagen af brød :-). Så nu kan det kaldes protein-kage-brød med kommen
tænker bare at peanutbutter PP bliver halv vammelt til 'normalt' brød, og har ike lige andet ;) så det var lidt en erstatning for den søde proteinpulver jeg ledte efter?
Er lidt i tvivl om du mener peanut butter eller protein pulver? lol Men ja kommen i stedet for peanut butter. Du behøver slet ikke bruge peanut butter
PP med PB smag ;)
Ah jamen brug du bare det + kommen. Kommen er kraftigt og vil overtage smagen
Chelsea2013 skrev:Wuhu. Glæder mig til at smage min nye kage i morgen tidlig
white chocolate baked protein oatmeal with pieces of peanut butter
105 gram havregryn
1 scoop whey white chocolate
6 dl vand
1 tsk bagepulver
30 gram peanut butter stykker fordelt rundt omkring
Kagen vejer 800 gram
707 kalorier
asgerasger skrev:Chelsea2013 skrev:Wuhu. Glæder mig til at smage min nye kage i morgen tidlig
white chocolate baked protein oatmeal with pieces of peanut butter
105 gram havregryn
1 scoop whey white chocolate
6 dl vand
1 tsk bagepulver
30 gram peanut butter stykker fordelt rundt omkring
Kagen vejer 800 gram
707 kalorier
Bruger du fedtstof?
Chelsea2013 skrev:asgerasger skrev:Chelsea2013 skrev:Wuhu. Glæder mig til at smage min nye kage i morgen tidlig
white chocolate baked protein oatmeal with pieces of peanut butter
105 gram havregryn
1 scoop whey white chocolate
6 dl vand
1 tsk bagepulver
30 gram peanut butter stykker fordelt rundt omkring
Kagen vejer 800 gram
707 kalorier
Bruger du fedtstof?
nope not at all Mine kager slipper selv kanterne når de begynder at få en sprød overflade
Mharritz skrev:prøvede at lave min med:
2 gulerødder
1 banan
4 dl vand
2 scoop havregryn
1 scop whey
1 tsk bagepulver
FØJ! Den blev aldrig fast, bare smattet og våd ligemeget hvor længe den fik dagen efter.
Spild af god mad
Riberrock skrev:Faldt lige over denne version på google:
http://anna-mad.blogspot.dk/2014/06/bak ... tmeal.html
Ser sku' også ret godt ud, og med lidt ændringer kan den vel også laves BB venlig
Chelsea2013 skrev:Riberrock skrev:Faldt lige over denne version på google:
http://anna-mad.blogspot.dk/2014/06/bak ... tmeal.html
Ser sku' også ret godt ud, og med lidt ændringer kan den vel også laves BB venlig
Alt for mange ingredienser til at jeg gider . Min opskrift har kun 4 ingredienser. Den der har 15..
Nu har kagen stået i en times tid, stykkerne skåret ud, og så får stykkerne lige 15 minutters tid i ovnen og så skal der ædes
asgerasger skrev:Chelsea2013 skrev:Riberrock skrev:Faldt lige over denne version på google:
http://anna-mad.blogspot.dk/2014/06/bak ... tmeal.html
Ser sku' også ret godt ud, og med lidt ændringer kan den vel også laves BB venlig
Alt for mange ingredienser til at jeg gider . Min opskrift har kun 4 ingredienser. Den der har 15..
Nu har kagen stået i en times tid, stykkerne skåret ud, og så får stykkerne lige 15 minutters tid i ovnen og så skal der ædes
er jeg den eneste der ikke kan se Chelseas billeder?
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 16 gæster