Side 5 af 5

Re: Baked protein oatmeal (4 ingredients)

Indlæg: 26. jul 2014, 17:51
af Chelsea2013
Er ved at prøve opskriften, hvor jeg så vender 2 piskede æggehvider i massen til sidst.
Kagen er pt i ovnen og det ser godt ud!

Ca. dobbelt volume så det bliver sikkert en rigtig lækker luftig kage

Billede

Re: Verdens nemmeste proteinkage (4 ingredienser)

Indlæg: 26. jul 2014, 18:18
af Chelsea2013
Efter 20 minutter har jeg skabt et sandt monster. Lækker konsistens og sprød! Den glæder jeg mig til at æde i morgen.

Billede

Re: Verdens nemmeste proteinkage (4 ingredienser)

Indlæg: 28. jul 2014, 10:40
af rubo
Chelsea2013 skrev:Efter 20 minutter har jeg skabt et sandt monster. Lækker konsistens og sprød! Den glæder jeg mig til at æde i morgen.



Hvordan blev resultatet? Gik luften ud af ballonen eller ?`Blev den sprød hele vejen igennem eller som havregrød indvendigt (mangler nemlig en low kcal erstatning for kammerjunkere på min koldskål O:) )

Re: Verdens nemmeste proteinkage (4 ingredienser)

Indlæg: 28. jul 2014, 14:29
af Chelsea2013
rubo skrev:
Chelsea2013 skrev:Efter 20 minutter har jeg skabt et sandt monster. Lækker konsistens og sprød! Den glæder jeg mig til at æde i morgen.



Hvordan blev resultatet? Gik luften ud af ballonen eller ?`Blev den sprød hele vejen igennem eller som havregrød indvendigt (mangler nemlig en low kcal erstatning for kammerjunkere på min koldskål O:) )


Den blev lidt fladere, men inden i var kagen helt fast og luftig. INTET havregrød indvendigt. Super lækker!!
Du kan evt lave grundopskriften på side 1, evt med halvt så meget vand :)

Re: Verdens nemmeste proteinkage (4 ingredienser)

Indlæg: 28. jul 2014, 14:33
af Active
Så grundopskriften med lidt mindre vand, dog med 2 piskede æggehvider? :)

Re: Verdens nemmeste proteinkage (4 ingredienser)

Indlæg: 28. jul 2014, 15:35
af Chelsea2013
Active skrev:Så grundopskriften med lidt mindre vand, dog med 2 piskede æggehvider? :)


Næsten (Har ikke prøvet den uden æggeblommerne, men det kan du prøve :lol: )
Har tilføjet kanel fordi mit nuværende proteinpulver ikke smager af noget.

60 gram havregryn
2 tsk kanel
35 gram whey
1 tsk bagepulver
3 dl vand
2 æg

1. havregryn, kanel whey, vand, bagepulver og æggeblommer blandes i en skål
2. æggehviderne piskes i en anden skål
3. æggehviderne hældes ovre i massen og blandes vendes godt sammen
4. bag 20 minutter i ovnen ved 200 grader

Billede


Prøver den som muffins senere :)

Re: Verdens nemmeste proteinkage (4 ingredienser)

Indlæg: 6. sep 2014, 23:07
af Mikael
Semi necro, i know

Hvordan skal konsistensen være efter første bagning, når den føles fast i toppen er det så nok?

Og stiller du den på køl natten over, eller overdækket på bordet?

Slutteligt, skal den i ovnen, eller kan man gøre den sprød på brødristeren når den har samlet sig natten over?

Re: Verdens nemmeste proteinkage (4 ingredienser)

Indlæg: 6. sep 2014, 23:33
af Chelsea2013
Mikael skrev:Semi necro, i know

Hvordan skal konsistensen være efter første bagning, når den føles fast i toppen er det så nok?
Sprød på toppen, den slipper gerne kanterne af formen når den er sprød og færdig

Og stiller du den på køl natten over, eller overdækket på bordet?
Jep. Så er den klar lige til at blive varmet dagen efter til morgenmaden. :-)

Slutteligt, skal den i ovnen, eller kan man gøre den sprød på brødristeren når den har samlet sig natten over?
Tror du kan gøre begge dele, men tror den bliver varmet ekstra godt igennem i ovnen ved varmluft :-)

Re: Verdens nemmeste proteinkage (4 ingredienser)

Indlæg: 7. sep 2014, 00:13
af Mikael
Takker! Tror sgu ikke den fik nok tid i ovnen denne gang. Den er ikke mere end 1-1½cm høj og var "rubbery" i toppen. Oh well. Ser hvordan det er imorgen og forsøger så igen. De ser voldsomt gode ud dem du får bagt :dope:

Bliver din højere når den bager? Højden på min ændrede sig ikke. Om det var fordi den ikke blev bagt længe nok ved jeg ikke

Re: Verdens nemmeste proteinkage (4 ingredienser)

Indlæg: 7. sep 2014, 08:44
af Chelsea2013
Mikael skrev:Takker! Tror sgu ikke den fik nok tid i ovnen denne gang. Den er ikke mere end 1-1½cm høj og var "rubbery" i toppen. Oh well. Ser hvordan det er imorgen og forsøger så igen. De ser voldsomt gode ud dem du får bagt :dope:

Bliver din højere når den bager? Højden på min ændrede sig ikke. Om det var fordi den ikke blev bagt længe nok ved jeg ikke


Ikke meget højere end den flydende masse :) men du kan prøve en mindre form, så bliver den automatisk højere :D jeg elsker den personligt lav og bred, så man kan lave en masse cookies af det

Re: Verdens nemmeste proteinkage (4 ingredienser)

Indlæg: 7. sep 2014, 09:09
af strandgaard
kan man komme mere proteinpulver i ? Er der nogen der har prøvet det ?
Jeg har nemlig noget proteinpulver liggende som snart har udløbsdato ?

Kagen er prøvet af flere gange og den er et hit :D en rigtig no nonsense-kage :)

Re: Verdens nemmeste proteinkage (4 ingredienser)

Indlæg: 7. sep 2014, 09:43
af asgerasger
jeg har lige lavet en omgang hvor jeg satte blandingen i microovnen i et par minutter for at få massen mere dej agtig, før de kom i muffinforme. og så også første forsøg med æggehvider. de blev meget vellykket!

Re: Verdens nemmeste proteinkage (4 ingredienser)

Indlæg: 28. sep 2014, 19:04
af Kh4zy
Ser satme lækkert ud :D
Har ikke lige protein pulver liggende, så det må blive uden i første omgang :) Så er der lidt kulhydrater i snacks ;)

Man kunne evt. tilføje HUSK loppefrøskaller for ekstra fibre og det hjælper også på fordøjelsen :)

Re: Verdens nemmeste proteinkage (3 ingredienser)

Indlæg: 29. maj 2016, 11:06
af Chelsea2013
Så skal der produceres nemme proteinkager igen! Jeg har den som en fast del af min nuværende kostplan (reverse diet).

Morgenkagen indeholder:
120g havregryn
5dl vand
30g chokolade proteinpulver
1 æg
1 tsk kanel
1 tsk bagepulver
---------------------------------------------------------------------------------------------------
- Havregryn og vand laves til grød.
- Herefter blandes proteinpulver, æg, kanel og bagepulver i massen.
- Hele massen hældes i et fad og bages i ovnen i 30-45 min ved 200 grader.
---------------------------------------------------------------------------------------------------


Post workout kagen indeholder:
180g havregryn
6dl vand
30g chokolade proteinpulver
1 tsk kanel
1 tsk bagepulver
---------------------------------------------------------------------------------------------------
- Havregryn og vand laves til grød.
- Herefter blandes proteinpulver, kanel og bagepulver i massen.
- Hele massen hældes i et fad og bages i ovnen i 30-45 min ved 200 grader.
---------------------------------------------------------------------------------------------------


Forskellige variationer:
Gør kagen varieret og spændende hver gang. Brug grundopskriften og tilsæt forskellige ingredienser i massen, toppings samt tilbehør til kagen
Banan (Banankage)
Blåbær (Blåbærkage)
Rabarber (Rabarbertærte)
Æbler (Æbletærte)
Gulerod (Gulerodskage)
Citronsaft + Citronskal (Citronkage)
Brød (Brødbudding)
Kogte ris (Risbudding)
Proteinbar (Cookie Dough Baked Oatmeal)
Nødder
Chiafrø
Loppefrøskaller
Sukrin
Chokolade
Kakaopulver (Chokoladekage)
Rosiner (Rosinkage)
Peanut Butter (F.eks. Peanut Butter & Jelly Swirl Cake)
Syltetøj (Jam Swirl Cake)
Kokos (Kokoskage eller som topping)
Kaffe (Kaffekage)
Kanel, kaffe, kakao (Kanelkage)
Smør + kanel (Cinnamon Swirl Cake)
Vanilje is (Super godt som tilbehør eller topping)
Vanilje skyr (Super godt som tilbehør eller topping)

Lækre toppings:
Protein Sludge (Vand + proteinpulver som glasur på kagen)
Protein Frosting (Skyr + proteinpulver som frosting på kage)
Sukrinmelis (Glasur)
Diverse Syrups, Dip, Spreads m.m. fra Walden Farms (Super godt som tilbehør eller topping)
Diverse Zero Toppings fra Bodylab (Super godt som tilbehør eller topping)

Re: Baked Protein Oatmeal / Baked Proats (3 ingredienser)

Indlæg: 29. maj 2016, 15:28
af Larsen89
Ser lækkert ud. Må prøves :)

Re: Baked Protein Oatmeal / Baked Proats (3 ingredienser)

Indlæg: 1. jun 2016, 21:10
af Mikael
Kan du ikke smide et billede up af den nuværende version? Jeg har lavet den originale flere gange - altså den hvor man ikke koger det til grød først.

Re: Baked Protein Oatmeal / Baked Proats (3 ingredienser)

Indlæg: 1. jun 2016, 22:01
af Chelsea2013
Mikael skrev:Kan du ikke smide et billede up af den nuværende version? Jeg har lavet den originale flere gange - altså den hvor man ikke koger det til grød først.


Bliver samme resultat :-) Man speeder bare processen lidt op ved at lave grøden i mikroovn først og så smide i ovnen efter.
I ovnen bliver det jo også først til grød, før det får sin faste konsistens, det tager bare længere tid end mikroovn.