Side 2 af 5

Re: Nem havregryns protein kage

Indlæg: 21. apr 2014, 11:55
af Son of Zelus
Almond skrev:
essensen skrev:
Resith skrev:Den blev okay, må indrømme at den duftede bedre end den smagte :p den bliver lidt gummiagtig, men er god som hurtigt lav kalorie snack. :)


Jeps, det er det store problem med proteinkager, der blot er lavet af æggehvide, proteinpulver og havregryn og deslige. Det er bliver rent gummi og har ofte en småsyntetisk smag. Der skal ikke mange ekstra ingredienser i, før det bliver en hel del bedre.


Det kunne være nice, hvis du ville begynde at lave nogle opskrifter, hvor ting som mandelmel, kokosmel, kokosmælk, bønner etc. ikke er et 'must'. Altså kager med helt 'klassiske' bb-råvarer som havregryn, mælk, nødder, proteinpulver, skyr, kakao, sødemiddel etc. :-)


Fuldkommen enig med Almond.

Re: Nem havregryns protein kage

Indlæg: 21. apr 2014, 11:56
af Chelsea2013
Garik skrev:
Almond skrev:
essensen skrev:
Resith skrev:Den blev okay, må indrømme at den duftede bedre end den smagte :p den bliver lidt gummiagtig, men er god som hurtigt lav kalorie snack. :)


Jeps, det er det store problem med proteinkager, der blot er lavet af æggehvide, proteinpulver og havregryn og deslige. Det er bliver rent gummi og har ofte en småsyntetisk smag. Der skal ikke mange ekstra ingredienser i, før det bliver en hel del bedre.


Det kunne være nice, hvis du ville begynde at lave nogle opskrifter, hvor ting som mandelmel, kokosmel, kokosmælk, bønner etc. ikke er et 'must'. Altså kager med helt 'klassiske' bb-råvarer som havregryn, mælk, nødder, proteinpulver, skyr, kakao, sødemiddel etc. :-)

Problemet er lidt, at whey giver den gummi-agtige smag, mens kokosmel, mandelmel og kasein er meget bedre til at bage med, hvis du vil have den lidt mere svampede konsistens :)

Dog kan revne gulerødder tilføjes whey-kager for lidt mere svampethed. Men det er sub-optimalt :)


been there done that. Jeg har også prøvet at tilføje revet gulerødder for at lave protein gulerodskage :) Det blev også super godt. Men jeg kan ikke huske om konsistensen var anderledes.

Konsistensen i min opskrift generer mig på ingen måde. Den er dejlig fast, smuldrer ikke og er ikke for blød :)

Vil man lave kanelkage kan man også bare tilføje 1-2 tsk kanel

Nem havregryns protein kage

Indlæg: 25. apr 2014, 18:41
af kiiilden
Det ser lækkert ud.
har jeg forstået det korrekt, så at dagen efter inden du spiser dem, smider du dem i ovnen igen for at gøre dem sprøde ?

Edit : glem bare spørgsmål, står jo i beskrivelsen :-) har lige sat dem over, glæder mig til imorgen !!

Re: Nem havregryns protein kage

Indlæg: 25. apr 2014, 18:46
af TheCzech
Jeg lavede den i går og tilføjede en glasur af sukrinmelis og hindbærproteinpulver med lidt blåbær på toppen. Big succes.

Re: Nem havregryns protein kage

Indlæg: 25. apr 2014, 19:27
af Chelsea2013
kiiilden skrev:Det ser lækkert ud.
har jeg forstået det korrekt, så at dagen efter inden du spiser dem, smider du dem i ovnen igen for at gøre dem sprøde ?

Edit : glem bare spørgsmål, står jo i beskrivelsen :-) har lige sat dem over, glæder mig til imorgen !!


Præcis! :) Så samler den sig natten over og bliver ekstra god!

Re: Nem havregryns protein kage

Indlæg: 25. apr 2014, 19:29
af Chelsea2013
TheCzech skrev:Jeg lavede den i går og tilføjede en glasur af sukrinmelis og hindbærproteinpulver med lidt blåbær på toppen. Big succes.


Lyder lækkert! =D>

I morgen prøver jeg min opskrift + 30 gram kokosmel i opskriften = chokolade protein havregryn kokos kage [-o<

Re: Nem havregryns protein kage

Indlæg: 27. apr 2014, 12:21
af Chelsea2013
Så har jeg prøvet nye varianter af kagen med samme grundopskrift, dog med tilføjede af 1 ekstra ingrediens.

1 tsk kanel - big succes
30 gram kokosmel - big succes
Hakket mørk chokolade - big succes
45 gram peanuts - big succes
Peanut butter - big succes
Grundopskrift med syltetøj på toppen når kagen er bagt - big succes

I love it!!

Re: Nem havregryns protein kage

Indlæg: 12. maj 2014, 21:10
af Weinke
Jeg har nu prøvet opskriften et par gange, første gang med 5 dl vand samt peanutbutter i - den variant var ganske spiselig men ikke noget jeg var ellevild over.
Men så prøvede jeg med kun 4 dl vand, ingen PB samt et ORDENTLIGT skud kanel - og jeg var solgt!
I går gik jeg endnu mere amok og spiste kagen sammen med 1 dl vaniljerørt creme fraiche. Det er et hit :mrgreen:

Re: Nem havregryns protein kage

Indlæg: 13. maj 2014, 11:35
af Chelsea2013
Weinke skrev:Jeg har nu prøvet opskriften et par gange, første gang med 5 dl vand samt peanutbutter i - den variant var ganske spiselig men ikke noget jeg var ellevild over.
Men så prøvede jeg med kun 4 dl vand, ingen PB samt et ORDENTLIGT skud kanel - og jeg var solgt!
I går gik jeg endnu mere amok og spiste kagen sammen med 1 dl vaniljerørt creme fraiche. Det er et hit :mrgreen:


Haha :-D ja man skal lige finde den rette balance og så kan man arbejde videre på den :-D for meget vand kan gøre den ret klam. Hvis kagen begynder at boble højt i ovnen er der tilsat for meget vand og det ændrer også smagen :-D

Re: Nem havregryns protein kage

Indlæg: 24. maj 2014, 18:18
af Miw
Jeg prøvede at lave den igår. Bryder mig ikke om at den er lidt "våd" i det og jeg brugte carribean choco hvilket giver den en underligsmag. Har du brugt Neutral whey?

Re: Nem havregryns protein kage

Indlæg: 24. maj 2014, 20:06
af Weinke
Miw skrev:Jeg prøvede at lave den igår. Bryder mig ikke om at den er lidt "våd" i det og jeg brugte carribean choco hvilket giver den en underligsmag. Har du brugt Neutral whey?

Det er formentlig Chelsea du spørger da han er opfinderen af denne fantastiske opskrift, men personligt bruger jeg Bodylabs Crispy Choko, den er fin. Og jeg giver kagen mindst 20 minutter i ovnen dagen efter for at få den crispy, og så er den ikke det mindste "våd i det" :)

Re: Nem havregryns protein kage

Indlæg: 24. maj 2014, 21:25
af essensen
Son of Zelus skrev:
Almond skrev:
essensen skrev:
Resith skrev:Den blev okay, må indrømme at den duftede bedre end den smagte :p den bliver lidt gummiagtig, men er god som hurtigt lav kalorie snack. :)


Jeps, det er det store problem med proteinkager, der blot er lavet af æggehvide, proteinpulver og havregryn og deslige. Det er bliver rent gummi og har ofte en småsyntetisk smag. Der skal ikke mange ekstra ingredienser i, før det bliver en hel del bedre.


Det kunne være nice, hvis du ville begynde at lave nogle opskrifter, hvor ting som mandelmel, kokosmel, kokosmælk, bønner etc. ikke er et 'must'. Altså kager med helt 'klassiske' bb-råvarer som havregryn, mælk, nødder, proteinpulver, skyr, kakao, sødemiddel etc. :-)


Fuldkommen enig med Almond.


Du kan købe kokosmælk og bønner (og bønner bruger jeg nu ikke forfærdeligt tit) alle steder - så det er lidt sjovt at fremhæve :) Derudover kan du jo bare bruge SØD i stedet for sukrin, det er bare mig der holder mig fra det. Men ja, det kunne jeg godt, men det ville begrænse mulighederne en hel del. Det er meget svært at lave en blog med hundredvis af opskrifter, hvis jeg er begrænset til de råvarer du nævner hver gang - og derudover ville det heller ikke blive nært så lækkert, trust me. Derudover har jeg også en helt personlig modvilje med de klassiske proteinkager, der netop kun består af æggehvide, proteinpulver, havregryn og deslige. De er røvsyge (de kan dog godt blive ok, hvis man laver dem godt) og gummiagtige og smager tit mest af alt bare at SØD, fordi der sprøjtet så meget af det i - men dejligt nemme at lave, som er et stort plus).

Hele min ambition er jo at udfordre folks opfattelse af proteinrigt og sundt bagværk og få "almindelige" folk til også at kunne li' det - og det gør jeg altså desværre ikke hvis jeg kun holder mig til de ting du remser op. Men mine opskrifter varierer jo også i 'sværhed' - nogle er den del mere ligetil end andre :) Det er dog reelt set kun omkring 3-4 ting man skal anskaffe sig for at lave virkelig mange af opskrifterne (proteinpulver, kokosmel, sukrin) - og det holder et godt stykke tid. Hvis man har råd til at købe dyre questbarer, har man vist også råd til at smide penge efter det andet ;)

Så jeg kan godt forstår jeres problemstilling, fordi I bare gerne vil lave de nemmer BB-kager. Dem lavede jeg i lang tid, men så ville jeg gerne avancere derfra. Nu er jeg begyndt at kunne lave ting, som folk kan servere for deres familier, uden at de aner det er en ganske sund kage/eller lignende de serverer. Dét er virkelig fedt for mig og derfor holder jeg også fast i mit nuværende approach, selvom jeg så måske taber et par hardcore BB'er på vejen. Jeg håber det giver mening.

Re: Nem havregryns protein kage

Indlæg: 24. maj 2014, 22:06
af Chelsea2013
essensen skrev:
Son of Zelus skrev:
Almond skrev:
essensen skrev:
Resith skrev:Den blev okay, må indrømme at den duftede bedre end den smagte :p den bliver lidt gummiagtig, men er god som hurtigt lav kalorie snack. :)


Jeps, det er det store problem med proteinkager, der blot er lavet af æggehvide, proteinpulver og havregryn og deslige. Det er bliver rent gummi og har ofte en småsyntetisk smag. Der skal ikke mange ekstra ingredienser i, før det bliver en hel del bedre.


Det kunne være nice, hvis du ville begynde at lave nogle opskrifter, hvor ting som mandelmel, kokosmel, kokosmælk, bønner etc. ikke er et 'must'. Altså kager med helt 'klassiske' bb-råvarer som havregryn, mælk, nødder, proteinpulver, skyr, kakao, sødemiddel etc. :-)


Fuldkommen enig med Almond.


Du kan købe kokosmælk og bønner (og bønner bruger jeg nu ikke forfærdeligt tit) alle steder - så det er lidt sjovt at fremhæve :) Derudover kan du jo bare bruge SØD i stedet for sukrin, det er bare mig der holder mig fra det. Men ja, det kunne jeg godt, men det ville begrænse mulighederne en hel del. Det er meget svært at lave en blog med hundredvis af opskrifter, hvis jeg er begrænset til de råvarer du nævner hver gang - og derudover ville det heller ikke blive nært så lækkert, trust me. Derudover har jeg også en helt personlig modvilje med de klassiske proteinkager, der netop kun består af æggehvide, proteinpulver, havregryn og deslige. De er røvsyge (de kan dog godt blive ok, hvis man laver dem godt) og gummiagtige og smager tit mest af alt bare at SØD, fordi der sprøjtet så meget af det i - men dejligt nemme at lave, som er et stort plus).

Hele min ambition er jo at udfordre folks opfattelse af proteinrigt og sundt bagværk og få "almindelige" folk til også at kunne li' det - og det gør jeg altså desværre ikke hvis jeg kun holder mig til de ting du remser op. Men mine opskrifter varierer jo også i 'sværhed' - nogle er den del mere ligetil end andre :) Det er dog reelt set kun omkring 3-4 ting man skal anskaffe sig for at lave virkelig mange af opskrifterne (proteinpulver, kokosmel, sukrin) - og det holder et godt stykke tid. Hvis man har råd til at købe dyre questbarer, har man vist også råd til at smide penge efter det andet ;)

Så jeg kan godt forstår jeres problemstilling, fordi I bare gerne vil lave de nemmer BB-kager. Dem lavede jeg i lang tid, men så ville jeg gerne avancere derfra. Nu er jeg begyndt at kunne lave ting, som folk kan servere for deres familier, uden at de aner det er en ganske sund kage/eller lignende de serverer. Dét er virkelig fedt for mig og derfor holder jeg også fast i mit nuværende approach, selvom jeg så måske taber et par hardcore BB'er på vejen. Jeg håber det giver mening.


Sådan er der jo nogle der har det :-). Jeg foretrækker personligt at finde på mine egne simple billige opskrifter, i stedet for opskrifter hvor jeg skal følge opskrifter med 10-15 forskellige ingredienser.

Re: Nem havregryns protein kage

Indlæg: 25. maj 2014, 00:47
af essensen
Chelsea2013 skrev:
essensen skrev:
Son of Zelus skrev:
Almond skrev:
essensen skrev:
Resith skrev:Den blev okay, må indrømme at den duftede bedre end den smagte :p den bliver lidt gummiagtig, men er god som hurtigt lav kalorie snack. :)


Jeps, det er det store problem med proteinkager, der blot er lavet af æggehvide, proteinpulver og havregryn og deslige. Det er bliver rent gummi og har ofte en småsyntetisk smag. Der skal ikke mange ekstra ingredienser i, før det bliver en hel del bedre.


Det kunne være nice, hvis du ville begynde at lave nogle opskrifter, hvor ting som mandelmel, kokosmel, kokosmælk, bønner etc. ikke er et 'must'. Altså kager med helt 'klassiske' bb-råvarer som havregryn, mælk, nødder, proteinpulver, skyr, kakao, sødemiddel etc. :-)


Fuldkommen enig med Almond.


Du kan købe kokosmælk og bønner (og bønner bruger jeg nu ikke forfærdeligt tit) alle steder - så det er lidt sjovt at fremhæve :) Derudover kan du jo bare bruge SØD i stedet for sukrin, det er bare mig der holder mig fra det. Men ja, det kunne jeg godt, men det ville begrænse mulighederne en hel del. Det er meget svært at lave en blog med hundredvis af opskrifter, hvis jeg er begrænset til de råvarer du nævner hver gang - og derudover ville det heller ikke blive nært så lækkert, trust me. Derudover har jeg også en helt personlig modvilje med de klassiske proteinkager, der netop kun består af æggehvide, proteinpulver, havregryn og deslige. De er røvsyge (de kan dog godt blive ok, hvis man laver dem godt) og gummiagtige og smager tit mest af alt bare at SØD, fordi der sprøjtet så meget af det i - men dejligt nemme at lave, som er et stort plus).

Hele min ambition er jo at udfordre folks opfattelse af proteinrigt og sundt bagværk og få "almindelige" folk til også at kunne li' det - og det gør jeg altså desværre ikke hvis jeg kun holder mig til de ting du remser op. Men mine opskrifter varierer jo også i 'sværhed' - nogle er den del mere ligetil end andre :) Det er dog reelt set kun omkring 3-4 ting man skal anskaffe sig for at lave virkelig mange af opskrifterne (proteinpulver, kokosmel, sukrin) - og det holder et godt stykke tid. Hvis man har råd til at købe dyre questbarer, har man vist også råd til at smide penge efter det andet ;)

Så jeg kan godt forstår jeres problemstilling, fordi I bare gerne vil lave de nemmer BB-kager. Dem lavede jeg i lang tid, men så ville jeg gerne avancere derfra. Nu er jeg begyndt at kunne lave ting, som folk kan servere for deres familier, uden at de aner det er en ganske sund kage/eller lignende de serverer. Dét er virkelig fedt for mig og derfor holder jeg også fast i mit nuværende approach, selvom jeg så måske taber et par hardcore BB'er på vejen. Jeg håber det giver mening.


Sådan er der jo nogle der har det :-). Jeg foretrækker personligt at finde på mine egne simple billige opskrifter, i stedet for opskrifter hvor jeg skal følge opskrifter med 10-15 forskellige ingredienser.


Yep - each to his own. Og det er det jeg mener - mange herinde laver dem jo blot fordi de skal have nogle hurtige prots der smager sødt i kageform - og så er der er jo helt klassiske af slagsen, der egner sig fint til det. Jeg laver både opskrifter med 3 ingredienser og andre med en del flere. Det vigtigste for mig er at det er sjovt at lave og smager godt. Det kan nogle gange gøres med få ingredienser og andre gang med lidt flere.

Re: Nem havregryns protein kage

Indlæg: 25. maj 2014, 07:53
af Chelsea2013
essensen skrev:
Chelsea2013 skrev:
essensen skrev:
Son of Zelus skrev:
Almond skrev:
essensen skrev:
Resith skrev:Den blev okay, må indrømme at den duftede bedre end den smagte :p den bliver lidt gummiagtig, men er god som hurtigt lav kalorie snack. :)


Jeps, det er det store problem med proteinkager, der blot er lavet af æggehvide, proteinpulver og havregryn og deslige. Det er bliver rent gummi og har ofte en småsyntetisk smag. Der skal ikke mange ekstra ingredienser i, før det bliver en hel del bedre.


Det kunne være nice, hvis du ville begynde at lave nogle opskrifter, hvor ting som mandelmel, kokosmel, kokosmælk, bønner etc. ikke er et 'must'. Altså kager med helt 'klassiske' bb-råvarer som havregryn, mælk, nødder, proteinpulver, skyr, kakao, sødemiddel etc. :-)


Fuldkommen enig med Almond.


Du kan købe kokosmælk og bønner (og bønner bruger jeg nu ikke forfærdeligt tit) alle steder - så det er lidt sjovt at fremhæve :) Derudover kan du jo bare bruge SØD i stedet for sukrin, det er bare mig der holder mig fra det. Men ja, det kunne jeg godt, men det ville begrænse mulighederne en hel del. Det er meget svært at lave en blog med hundredvis af opskrifter, hvis jeg er begrænset til de råvarer du nævner hver gang - og derudover ville det heller ikke blive nært så lækkert, trust me. Derudover har jeg også en helt personlig modvilje med de klassiske proteinkager, der netop kun består af æggehvide, proteinpulver, havregryn og deslige. De er røvsyge (de kan dog godt blive ok, hvis man laver dem godt) og gummiagtige og smager tit mest af alt bare at SØD, fordi der sprøjtet så meget af det i - men dejligt nemme at lave, som er et stort plus).

Hele min ambition er jo at udfordre folks opfattelse af proteinrigt og sundt bagværk og få "almindelige" folk til også at kunne li' det - og det gør jeg altså desværre ikke hvis jeg kun holder mig til de ting du remser op. Men mine opskrifter varierer jo også i 'sværhed' - nogle er den del mere ligetil end andre :) Det er dog reelt set kun omkring 3-4 ting man skal anskaffe sig for at lave virkelig mange af opskrifterne (proteinpulver, kokosmel, sukrin) - og det holder et godt stykke tid. Hvis man har råd til at købe dyre questbarer, har man vist også råd til at smide penge efter det andet ;)

Så jeg kan godt forstår jeres problemstilling, fordi I bare gerne vil lave de nemmer BB-kager. Dem lavede jeg i lang tid, men så ville jeg gerne avancere derfra. Nu er jeg begyndt at kunne lave ting, som folk kan servere for deres familier, uden at de aner det er en ganske sund kage/eller lignende de serverer. Dét er virkelig fedt for mig og derfor holder jeg også fast i mit nuværende approach, selvom jeg så måske taber et par hardcore BB'er på vejen. Jeg håber det giver mening.


Sådan er der jo nogle der har det :-). Jeg foretrækker personligt at finde på mine egne simple billige opskrifter, i stedet for opskrifter hvor jeg skal følge opskrifter med 10-15 forskellige ingredienser.


Yep - each to his own. Og det er det jeg mener - mange herinde laver dem jo blot fordi de skal have nogle hurtige prots der smager sødt i kageform - og så er der er jo helt klassiske af slagsen, der egner sig fint til det. Jeg laver både opskrifter med 3 ingredienser og andre med en del flere. Det vigtigste for mig er at det er sjovt at lave og smager godt. Det kan nogle gange gøres med få ingredienser og andre gang med lidt flere.


Helt enig! :-)

Re: Nem havregryns protein kage

Indlæg: 1. jun 2014, 07:24
af Garik
Bruger folk varmluft eller almindelig ovn? Tænker at prøve den af i dag.

Re: Nem havregryns protein kage

Indlæg: 1. jun 2014, 07:31
af Weinke
Garik skrev:Bruger folk varmluft eller almindelig ovn? Tænker at prøve den af i dag.

Jeg bruger almindelig :-)

Re: Nem havregryns protein kage

Indlæg: 1. jun 2014, 09:04
af asgerasger
mit forsøg eksloderede i ovnen.. nogen forslag til hvad der kan være gået galt? brugte varmluft.

Re: Nem havregryns protein kage

Indlæg: 1. jun 2014, 09:18
af Almond
Jeg kører 180* varmluft og så har jeg ikke helt så meget vand i som 'grundopskriften'.

Pas på med ikke at putte for meget bagepulver i. Det kan godt få den til at 'eksplodere' (ryge ud over kanterne). Jeg prøvede med natron en dag, fordi jeg ikke havde mere bagepulver. Det gik fuldstændig galt og bør ikke prøves af nogen! :mrgreen:

Re: Baked protein oatmeal (4 ingredients)

Indlæg: 3. jun 2014, 11:39
af Almond
Jeg forsøgte mig med en version uden proteinpulver i dag (jeg har ikke mere pulver). I stedet tilføjede jeg en banan og et æg til opskriften. Resuktatet blev en møglækker banankage med kun ~375 kcal.

Re: Baked protein oatmeal (4 ingredients)

Indlæg: 3. jun 2014, 11:59
af renseministeren
Hvilken smag bruger du? (proteinpulveret)

Re: Nem havregryns protein kage

Indlæg: 3. jun 2014, 13:55
af Chelsea2013
asgerasger skrev:mit forsøg eksloderede i ovnen.. nogen forslag til hvad der kan være gået galt? brugte varmluft.


For meget vand eller for lille bageform

Re: Nem havregryns protein kage

Indlæg: 3. jun 2014, 13:56
af Chelsea2013
Garik skrev:Bruger folk varmluft eller almindelig ovn? Tænker at prøve den af i dag.


Bruger varmluft :) Har ikke prøvet almindelig

Re: Baked protein oatmeal (4 ingredients)

Indlæg: 3. jun 2014, 13:57
af Chelsea2013
Almond skrev:Jeg forsøgte mig med en version uden proteinpulver i dag (jeg har ikke mere pulver). I stedet tilføjede jeg en banan og et æg til opskriften. Resuktatet blev en møglækker banankage med kun ~375 kcal.


Nice. 70 gram havregryn, 1 æg, 1 banan, 1 tsk bagepulver og hvor meget vand?

Re: Baked protein oatmeal (4 ingredients)

Indlæg: 3. jun 2014, 14:21
af asgerasger
nogen der har en ide til hvordan man kunne gøre det lidt mere anvendeligt som brød, evt. til noget pålæg i stedet for denne 'kage'? :)

Re: Baked protein oatmeal (4 ingredients)

Indlæg: 3. jun 2014, 14:32
af Chelsea2013
asgerasger skrev:nogen der har en ide til hvordan man kunne gøre det lidt mere anvendeligt som brød, evt. til noget pålæg i stedet for denne 'kage'? :)


Jeps! Jeg har forsøgt det ved at tilsætte 1-2 tsk kommen til opskriften. Specielt i Italien og alperne spiser de meget brød med kommen, og det smager super lækkert med pålæg m.m. :-)

Re: Baked protein oatmeal (4 ingredients)

Indlæg: 3. jun 2014, 14:39
af asgerasger
Chelsea2013 skrev:
asgerasger skrev:nogen der har en ide til hvordan man kunne gøre det lidt mere anvendeligt som brød, evt. til noget pålæg i stedet for denne 'kage'? :)


Jeps! Jeg har forsøgt det ved at tilsætte 1-2 tsk kommen til opskriften. Specielt i Italien og alperne spiser de meget brød med kommen, og det smager super lækkert med pålæg m.m. :-)


er det så bare erstatning for PP? :)

Re: Baked protein oatmeal (4 ingredients)

Indlæg: 3. jun 2014, 14:44
af Almond
Chelsea2013 skrev:
Almond skrev:Jeg forsøgte mig med en version uden proteinpulver i dag (jeg har ikke mere pulver). I stedet tilføjede jeg en banan og et æg til opskriften. Resuktatet blev en møglækker banankage med kun ~375 kcal.


Nice. 70 gram havregryn, 1 æg, 1 banan, 1 tsk bagepulver og hvor meget vand?


50g (blendede) havregryn, ~200ml vand, 1 moden banan og 1 æg. Hele pisket sammen og bagt i en relativt stor form. Jeg kan anbefale at bruge bagepapir til denne, ellers hænger noget af massen formentlig fast i formen.. :)

EDIT: + 1tsk. bagepulver og lidt sødemiddel

Re: Baked protein oatmeal (4 ingredients)

Indlæg: 3. jun 2014, 14:57
af Chelsea2013
asgerasger skrev:
Chelsea2013 skrev:
asgerasger skrev:nogen der har en ide til hvordan man kunne gøre det lidt mere anvendeligt som brød, evt. til noget pålæg i stedet for denne 'kage'? :)


Jeps! Jeg har forsøgt det ved at tilsætte 1-2 tsk kommen til opskriften. Specielt i Italien og alperne spiser de meget brød med kommen, og det smager super lækkert med pålæg m.m. :-)


er det så bare erstatning for PP? :)


Nope. Du følger opskriften og tilsætter blot 1-2 tsk kommen for at give smagen af brød :-). Så nu kan det kaldes protein-kage-brød med kommen

Re: Baked protein oatmeal (4 ingredients)

Indlæg: 3. jun 2014, 15:32
af asgerasger
Chelsea2013 skrev:
asgerasger skrev:
Chelsea2013 skrev:
asgerasger skrev:nogen der har en ide til hvordan man kunne gøre det lidt mere anvendeligt som brød, evt. til noget pålæg i stedet for denne 'kage'? :)


Jeps! Jeg har forsøgt det ved at tilsætte 1-2 tsk kommen til opskriften. Specielt i Italien og alperne spiser de meget brød med kommen, og det smager super lækkert med pålæg m.m. :-)


er det så bare erstatning for PP? :)


Nope. Du følger opskriften og tilsætter blot 1-2 tsk kommen for at give smagen af brød :-). Så nu kan det kaldes protein-kage-brød med kommen


tænker bare at peanutbutter PP bliver halv vammelt til 'normalt' brød, og har ike lige andet ;) så det var lidt en erstatning for den søde proteinpulver jeg ledte efter?