Pulled chicken på under 60 minutter
: 26. jan 2015, 20:40
Hej i friske folk herinde.
Vil lige dele en opskrift med jer på pulled chicken til de aftner den sædvanlige tørre kylling ikk trækker helt vildt i kinderne
I skal bruge:
300gr kyllinge brystfilet.
1tsk fint salt.
1tsk peber.
1tsk cayennepeber.
1tsk dijonsennep.
1-2tsk røget paprika.
5dl vand.
Start med at mix de tørre ingredienser sammen med dijonsenneppen. Herefter smides kyllinge fileterne i og der blandes godt sammen.
Lad det stå i 5-10 minutter (Eller mere) og brun det herefter på panden på hver side.
Nu hældes vandet i (det må gerne dække kyllingen helt men det er lige, meget bare der er nok).
Lad det stå og småsimre i 20-30 minutter og herefter skulle det kunne rives fra hinanden.
Bland evt. Heinz ketchup i så er det konge.
Velbekomme og håber det kan bruges
(Har ikk et billede desværre)
Vil lige dele en opskrift med jer på pulled chicken til de aftner den sædvanlige tørre kylling ikk trækker helt vildt i kinderne
I skal bruge:
300gr kyllinge brystfilet.
1tsk fint salt.
1tsk peber.
1tsk cayennepeber.
1tsk dijonsennep.
1-2tsk røget paprika.
5dl vand.
Start med at mix de tørre ingredienser sammen med dijonsenneppen. Herefter smides kyllinge fileterne i og der blandes godt sammen.
Lad det stå i 5-10 minutter (Eller mere) og brun det herefter på panden på hver side.
Nu hældes vandet i (det må gerne dække kyllingen helt men det er lige, meget bare der er nok).
Lad det stå og småsimre i 20-30 minutter og herefter skulle det kunne rives fra hinanden.
Bland evt. Heinz ketchup i så er det konge.
Velbekomme og håber det kan bruges
(Har ikk et billede desværre)