Side 1 af 1

Lave havregrød aftenen før? Rookiespørgsmål :)

Indlæg: 9. jun 2015, 18:52
af Josvto
Hej,

Ernærringsmæssigt, er det så okay at lave havregrød aftenen før?

Er ikke vild med at spise noget, som er så varmt om morgenen (first world problem - ja), så er det fint nok, at lave det aftenen før og smide det i køleskabet natten over?

Takker for jeres svar :)

Re: Lave havregrød aftenen før? Rookiespørgsmål :)

Indlæg: 9. jun 2015, 19:08
af thaden
Det sker der ikke noget ved.

Re: Lave havregrød aftenen før? Rookiespørgsmål :)

Indlæg: 9. jun 2015, 19:49
af Arizon
Istedet for at bruge tid på at stå og bikse havregrød sammen.

Så plejer jeg at gøre sådan her.

150gr skyr
150gr mælk
60gr gryn
30gr whey af den smag du nu vil
lidt sød.

Blander det sammen

Sætter husholdningsfilm over, også lader du den stå til næste morgen, af med filmen også lige røre i det, så har du en lækker velsmagende grød som er KOLD! ;)

Re: Lave havregrød aftenen før? Rookiespørgsmål :)

Indlæg: 9. jun 2015, 20:47
af KimH
Lyder som noget man skulle prøve.

Men er det faktisk gram mælk, eller ml?

Re: Lave havregrød aftenen før? Rookiespørgsmål :)

Indlæg: 9. jun 2015, 21:06
af Simonjensen
KimH skrev:Lyder som noget man skulle prøve.

Men er det faktisk gram mælk, eller ml?


Mælk har en massefylde på ca. 1,03 så det er ikke noget du skal tage højde for når det gælder 150 ml eller gram.