Side 1 af 1

Hvad krydder i jeres kylling med?

Indlæg: 19. jun 2015, 11:04
af hxgni
Som overskriften siger, hvilke krydderier putter i på jeres kyllingbryst filet? Og hvordan gør i? Putter i kyllingen i køleskabet et par timer efter den er krydret så den suger mere af smagen til sig?

Fyr løs ;)

Re: Hvad krydder i jeres kylling med?

Indlæg: 19. jun 2015, 11:26
af pumpfmaster
Vender dem i colalight og sukkerfri ketchup og så på panden

Re: Hvad krydder i jeres kylling med?

Indlæg: 19. jun 2015, 12:24
af schutlav
123

Re: Hvad krydder i jeres kylling med?

Indlæg: 19. jun 2015, 16:13
af Moose
Blander olie, barbecue, hvidløg, allehånde, citronsaft, peber, salt og hvad jeg lige ellers har lyst til på dagen.
Det smider jeg så i en pose med kyllingen, fordeler det og smider det i køleskabet.
Derefter steger jeg det på en brand varm pande med en ordenlig lunsh smør. så kommer jeg barbecue sovs på og det kommer i varmluftovn ved 100-150 grader indtil jeg ikke kan vente mere.

Re: Hvad krydder i jeres kylling med?

Indlæg: 19. jun 2015, 18:38
af SoS
Foretrækker en "dry rub" med:

Chili, kaffe, sukker, lidt salt, spidskommen, og evt. løgpulver. Dryp lidt lime over når den er færdig. Ovn eller grill.