Side 1 af 1

Hummer til forret (nytårsaften)

Indlæg: 29. dec 2015, 15:55
af Ole_S
Hej gutter og gutinder :)

Vi har valgt at spise hummer til forret nytårsaften. Vi har dog ikke den store erfaring med disse skaldyr.
Hvis I har en god opskrift på tilberedning af disse, samt tilbehør, er disse meget velkomne :)

På forhånd tak.


Mvh,
Ole_S

Re: Hummer til forret (nytårsaften)

Indlæg: 29. dec 2015, 16:29
af NikolajBach
Hvad end du gør, så lad være med at overtilberede den. Smid den gerne i et isbad efter en kort kogning. Price har en fin opskrift, men jeg foretrækker min hummer mere klassisk, med godt brød og trøffelmayo.

Hilsen ham der skal fejre nytår med en hund :mrgreen:

Re: Hummer til forret (nytårsaften)

Indlæg: 29. dec 2015, 16:42
af Ole_S
Nick9000 skrev:Hvad end du gør, så lad være med at overtilberede den. Smid den gerne i et isbad efter en kort kogning. Price har en fin opskrift, men jeg foretrækker min hummer mere klassisk, med godt brød og trøffelmayo.

Hilsen ham der skal fejre nytår med en hund :mrgreen:


Tak for dit indspark.
Vi bruger din vejledning til langtidsstegning! :dope:

Re: Hummer til forret (nytårsaften)

Indlæg: 29. dec 2015, 19:17
af A Menace To Chicken
Nick9000 skrev:Hvad end du gør, så lad være med at overtilberede den. Smid den gerne i et isbad efter en kort kogning. Price har en fin opskrift, men jeg foretrækker min hummer mere klassisk, med godt brød og trøffelmayo.

Hilsen ham der skal fejre nytår med en hund :mrgreen:


This, overkogning ødelægger den fine struktur i kødet, og trækker smagen ud.

En hund? Hvordan takler du hunde og nytårsfyrværkeri? Jeg har haft to hunde, den ene var rædselsslagen og måtte ud af byen nytårsaften, den anden var røvligeglad om så tredje verdenskrig brød ud nedenfor altanen.

Re: Hummer til forret (nytårsaften)

Indlæg: 29. dec 2015, 19:34
af Ole_S
Hvordan ved man, at hummerne har fået nok?
Måske et dumt spørgsmål :)

Men jeg har som sagt INGEN erfaring med disse skaldyr :)

Re: Hummer til forret (nytårsaften)

Indlæg: 29. dec 2015, 19:36
af NikolajBach
A Menace To Chicken skrev:
Nick9000 skrev:Hvad end du gør, så lad være med at overtilberede den. Smid den gerne i et isbad efter en kort kogning. Price har en fin opskrift, men jeg foretrækker min hummer mere klassisk, med godt brød og trøffelmayo.

Hilsen ham der skal fejre nytår med en hund :mrgreen:


This, overkogning ødelægger den fine struktur i kødet, og trækker smagen ud.

En hund? Hvordan takler du hunde og nytårsfyrværkeri? Jeg har haft to hunde, den ene var rædselsslagen og måtte ud af byen nytårsaften, den anden var røvligeglad om så tredje verdenskrig brød ud nedenfor altanen.


Min er sådan midt i mellem. Han langt fra rædselslagen, men han er heller ikke ligeglad. Så længe der er gardiner for, og han får sine godbidder og hundenarko, så skal det nok gå (:

Re: Hummer til forret (nytårsaften)

Indlæg: 29. dec 2015, 19:38
af Ole_S
A Menace To Chicken skrev:
Nick9000 skrev:Hvad end du gør, så lad være med at overtilberede den. Smid den gerne i et isbad efter en kort kogning. Price har en fin opskrift, men jeg foretrækker min hummer mere klassisk, med godt brød og trøffelmayo.

Hilsen ham der skal fejre nytår med en hund :mrgreen:


This, overkogning ødelægger den fine struktur i kødet, og trækker smagen ud.

En hund? Hvordan takler du hunde og nytårsfyrværkeri? Jeg har haft to hunde, den ene var rædselsslagen og måtte ud af byen nytårsaften, den anden var røvligeglad om så tredje verdenskrig brød ud nedenfor altanen.


Ved ikke om dette kan bruges:

http://www.netdyredoktor.dk/hund/tema/d ... aften.aspx

Re: Hummer til forret (nytårsaften)

Indlæg: 30. dec 2015, 01:11
af A Menace To Chicken
Nick9000 skrev:
A Menace To Chicken skrev:
Nick9000 skrev:Hvad end du gør, så lad være med at overtilberede den. Smid den gerne i et isbad efter en kort kogning. Price har en fin opskrift, men jeg foretrækker min hummer mere klassisk, med godt brød og trøffelmayo.

Hilsen ham der skal fejre nytår med en hund :mrgreen:


This, overkogning ødelægger den fine struktur i kødet, og trækker smagen ud.

En hund? Hvordan takler du hunde og nytårsfyrværkeri? Jeg har haft to hunde, den ene var rædselsslagen og måtte ud af byen nytårsaften, den anden var røvligeglad om så tredje verdenskrig brød ud nedenfor altanen.


Min er sådan midt i mellem. Han langt fra rædselslagen, men han er heller ikke ligeglad. Så længe der er gardiner for, og han får sine godbidder og hundenarko, så skal det nok gå (:


Det lyder til at have med at gøre, det er jo ikke skidt.

:)

Re: Hummer til forret (nytårsaften)

Indlæg: 30. dec 2015, 09:04
af justsomebody
Ole_S skrev:
Nick9000 skrev:Hvad end du gør, så lad være med at overtilberede den. Smid den gerne i et isbad efter en kort kogning. Price har en fin opskrift, men jeg foretrækker min hummer mere klassisk, med godt brød og trøffelmayo.

Hilsen ham der skal fejre nytår med en hund :mrgreen:


Tak for dit indspark.
Vi bruger din vejledning til langtidsstegning! :dope:


Jeg har selv prøvet nick9000 langtidsstegning. Mit steg blev dog færdig noget før planlagt tid.
Jeg brugte dog varmluftsovn. Kan det være derfor?
Nick9000, er din opskrift med udgangspunkt i at bruge varmluft?

Re: Hummer til forret (nytårsaften)

Indlæg: 30. dec 2015, 20:09
af NikolajBach
justsomebody skrev:
Ole_S skrev:
Nick9000 skrev:Hvad end du gør, så lad være med at overtilberede den. Smid den gerne i et isbad efter en kort kogning. Price har en fin opskrift, men jeg foretrækker min hummer mere klassisk, med godt brød og trøffelmayo.

Hilsen ham der skal fejre nytår med en hund :mrgreen:


Tak for dit indspark.
Vi bruger din vejledning til langtidsstegning! :dope:


Jeg har selv prøvet nick9000 langtidsstegning. Mit steg blev dog færdig noget før planlagt tid.
Jeg brugte dog varmluftsovn. Kan det være derfor?
Nick9000, er din opskrift med udgangspunkt i at bruge varmluft?


Nick9000 langtidsstegning er hermed et begreb :mrgreen:

Det er helt sikkert fordi du har brugt varmluft. Men det heller ikke alle ovne der stemmer overens med den temperatur de er sat til, så man skal i alle tilfælde bruge et stegetermometer. Så kan man altid skrue op eller ned, alt efter hvor hurtigt stegen stiger i kernetemperatur.