Side 1 af 1

Grøntsags-pasta (cutting season)

Indlæg: 27. jun 2017, 18:55
af Manson
Hej med jer :-)

Cuttting-season er på sit højeste, hvorfor kalorieindtaget selvfølgelig skal reduceres.
En god mode at reducere kalorieindtaget på sker ved at indtage flere mættende grøntsager.

Jeg har nu købt en spiralizer til grøntsags-pasta, og søger nu noget inspiration til forskellige kombinationer af pasta.

Sidder I inde med nogle guldkorn, må I meget gerne dele :-)


På forhånd tak.

Re: Grøntsags-pasta (cutting season)

Indlæg: 28. jun 2017, 14:25
af danishlalahero
Læste noget med at lave det af zuchini og så stege det hurtigt af på panden med salt og hvidløg, lyder lækkert :)

Re: Grøntsags-pasta (cutting season)

Indlæg: 16. nov 2017, 22:25
af Miss84
Jeg plejer at bruge squash eller gulerødder. Strimlerne smides i en skål, og overhældes med kogende vand og en smule salt. Så skal det bare lige trække et par minutter. På den måde undgår du at grøntsagerne bliver overtilberedt, hvilket nemt sker, når de tynde strimler får lov at stå og koge på komfuret.