Side 1 af 1

LÆS HER - HVORFOR ER DET EN GOD IDE AT FØRE LOGBOG

Indlæg: 20. nov 2007, 12:47
af JFO
LOGBOG


Måske er du ny her i logland eller måske er din motivation dalende for at føre logbog. Der er mange gode grunde til at føre log her på sitet. Vigtigst af alt er at det er med til at optimere din træning og sikre dig at dine mål bliver en succes! Stort set alle professionelle atleter og trænere er enige om at det at "føre log" med sin træning er essentielt for at opnå sine mål. Nedenfor har bodybuilding.dk's egne brugere anført 10 gode grunde til hvorfor man skal føre log!

1) Man har styr på om der progression (fremgang) i sin træning.

2) Andre lægger mærke til hvis man ikke passer sin træning - og bare det at vide at ens træning bliver "set" er motiverende i sig selv.

3) Andre kan komme med inspiration til ændringer i ens træning.

4) Man kan dele tanker og erfaringer med andre angående træning og hverdagsting. Alle brugere er ALTID velkomne til at komme med beretninger og billeder fra det virkelige liv. Det gør loggen spændende!

5) Øger ens bevidsthed omkring træning!

6) Får man ikke trænet kan man hurtigt føle man står i "gæld" i logbogen - og derfor får man trænet.


7) Man kan se tilbage på tidligere træninger, hvis man har glemt hvordan de gik, og derved bl.a. optimere sin progression.

8)Man bliver en del af et større fællesskab, da man lærer hinanden at kende gennem logbøgerne. Man får herved en slags "virtuelle" træningsmakkere, som hjælper med til at monitorere træningen.

9) Man kan poste billeder af sine resultater i sin log og få feedback om fremgang / tilbagegang / vægttab mv.

10) Man kan snakke om hvor fuld man var fredag aften og hvor mange damer/mænd man fik lagt ned.Ovenstående 9 punkter er alle med til at fremme DIN succes. Så hvis du virkelig ønsker at træne seriøst - så husk at føre logbog!


BilledeSport er en videnskab!

Indlæg: 15. maj 2008, 19:43
af Bay
For at oprette en logbog går du ind på forummet "logbog" og trykker "nyt emne" - og så er du igang med at lave en logbog :wink:

Re: LÆS HER - HVORFOR ER DET EN GOD IDE AT FØRE LOGBOG

Indlæg: 9. sep 2020, 20:48
af BigboyJC
Hvis man gerne vil læse lidt mere om en trænings logbog og evt. downloade en skabelon til en online logbog, så kan det læses lidt om på følgende link [Fjernet af moderator]

LÆS HER HVORFOR ER DET EN GOD IDE AT FØ

Indlæg: 30. sep 2020, 02:48
af Debraweads
Og jeg har ikke haft fejlen siden jeg skrev i september sidste år..

Og for dem der evt. tænker: Min Skoda...... så var den ikke i dengang. Den kom først i senere.