onOffon skrev:Hej Nick,
Har fulgt lidt med i din log i ny og næ. Spændende pizza projekt! Hvordan er din tilgang til dine sæt? På tallene ligner det ikke straight sets? Spørger, fordi jeg har læst lidt om RIR (Reps in reserve), hvor man i alle sæt ligger 1-2 fra failure, i modsætning til straight sets, hvor man i de første par sæt nemt kan komme til at ligge for langt fra failure og i de sidste par sæt lidt for tæt på failure. Mike Israetel bruger det bla, men siger godt nok selv at forskellen på RIR baseret træning og traditionelle straight sets er minimal. Her er i øvrigt et studie omkring det, hvis du i mod forventning ikke allerede har læst det
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4961270/Og mht. dit pizzaprojekt. Er du startet ud på 2750 kcal og forventer at blive på det indtil dit cut er færdigt? Eller plejer du nedjustere løbende, og hvor langt forventer du i givet fald at skulle ned?
Så har jeg vist ikke mere at belemre dig med for idag
Mvh
Hejsa!
Jeg bruger RPE, hvilket basically er det samme som RIR, og forklaret i figuren fra artiklen du linker til:
Min egen træning er lidt mere løs, men til de fleste klienter bruger jeg det systematisk.
Jeg tæller ikke kalorier, så de 2750 er et meget groft skøn. Men jeg har faktisk være nødt til at øge mængderne af mad lidt, fordi vægttabet gik lige hurtigt nok. Jeg oplevet generelt at jeg først skal skrue kalorieindtaget ned, når jeg begynder at blive ret shredded. Men jeg (og min slædehund) sørger også for at holde min NEAT høj.
Træning i går:
A) Hack Squat8-10 x 165
8 x 185
9-10 x 205 PR
9 x 185
8 x 185
16 x 165
Feeed. De skal nok blive flotte når jeg begynder at bulke.B) Leg Press - Myo reps16 x 200 + 4 x 200 + 4 x 200
*Jeg nåede ikke at få stopperen på plads efter 3. sæt, så måtte pille skiver af og starte forfra
16 x 180 + 4 x 180 + 4 x 180 + 4 x 180 + 4 x 180
Jeg var ikke 100 % på toppen, så ville ikke presse citronen mere. Senere på dagen blev der lavet lidt curls i Overloads sweet ass gym. Og mad. Med ost og whiskysovs.