Side 1 af 1

Hjælp til kur/krudt osv.

Indlæg: 14. jun 2020, 05:24
af bullrot1337
Hej alle sammen er 32 år og har i 5-6 været i et dybt hul med misbrug af smertestillende medicin samt technofester/festivaler og _alt_ Hvad der følger med der og er for et års tid siden kommet på "rette" køl, eller RETTERE køl må jeg vidst heller sige, da jeg blev sat på noget substitution medicin hvilket er det bedste som er sket for mig i lang tid, og ja, jeg skal trappes ud og v
Blive clean på et tidspunkt,men en ting af gangen. Jeg har trænet on and off i de 6 år, kørt absolut ingen krudt- om træningen har haft effekt mens jeg har været helt væk kan man selvfølgelig sætte spørgsmålstegn ved, men nok ikke da jeg ikke har spist særlig meget. Men nu er jeg sådan set tilbage og træner så gpdt som jeg kan under corona tiden, spiser kun 3 måltider om dagen dog. Jeg vil træne i 4-5 måneder mere og bulke, og så begynde på krudt igen elle Hvad synes i? - det skal lige siges at jeg _inden_ de 6 års misbrug trænede seriøst hver dag i nogle år med 5-6 måltider om dagen, og den traditionelle kur for mig var test e rør og tren e.
Så kommer mit spørgsmål til jeres gurus og gode mennesker derude. Hvad synes i mit regiment skal være og hvordan og hvornår skal jeg gøre det?
Kender ingen den dag idag som tager krudt da jeg har droppet al gammel bekendtskaber, og det var der en god grund til. Så har ingen irl jeg kan spørge til råds. Så hvis i har lyst til at hjælpe mig, så skriv endelig pm eller her. På forhånd tak.

Ps. Håber ikke det er for meget at skrive at jeg har levet det liv der..

Re: Hjælp til kur/krudt osv.

Indlæg: 14. jun 2020, 07:50
af SandyFrink
Du kommer med stor sandsynlighed til at erstatte det ene misbrug med det andet. Det er en virkelig dårlig idé.

Re: Hjælp til kur/krudt osv.

Indlæg: 14. jun 2020, 08:56
af taler
Hej Bullrot

Du har jo tidligere erfaret, at ved dig bliver et forbrug nemt til et misbrug. Hvorfor skulle det være anderledes denne gang?

Jeg er egentlig ikke modstander af anabolske steroider, men i dit tilfælde lyder det som en RIGTIG dårlig ide. Kunne du ikke godt tænke dig, at lave et normalt liv uden stoffer?