Side 2 af 2

Re: havregryn mærker

Indlæg: 1. apr 2017, 21:06
af Dingo
Pind skrev:
mathiesjeppesen skrev:min roomie påstår han kan smag forskel på OTA solgryn og andre mærker.

Det er ret nemt at finde ud af om den påstand er sand. I morgen går du bare ud og køber en af de billige og så fylder du det i hans OTA æske. Herefter siger du ikke noget før æsken er tom.. optag det evt. så du kan vise det til ham når det skal afsløres.

Min påstand vil være han ikke kan smage forskel i denne lille blindtest. Det har ingen af mine kammerater kunne, som jeg har lavet den på.

Da jeg var mindre ville jeg kun have OTA. Efter nogle år indrømmede min mor at hun længe havde købt billigere mærker, og bare fyldt i OTA kartoner. Jeg havde aldrig haft så meget som en snert af mistanke.

Re: havregryn mærker

Indlæg: 1. maj 2017, 16:43
af Franz Biberkopf
Irma's gryn smager ikke godt længere. Udover man er gået fra boks til pose så er producenten fra Letland :P

Billede

Re: havregryn mærker

Indlæg: 10. maj 2017, 19:03
af mathiesjeppesen
nogen der har prøvet at smide en lille smule BAGEPULVER i jeres grød inden i smider den i micro ovnen?

Re: havregryn mærker

Indlæg: 10. maj 2017, 19:43
af Arizon
Der hvor jeg nu end handler køber jeg altid bare 1kg finvalset af de økologiske til 10-15 kr kiloet.

Jeg vil dog sige, af alle de gange jeg har påstået jeg kan smage forskel på OTA gryn og andre mærker har jeg bevist at have ret når jeg har lavet blind smagninger.

Kan være det er "held" - men jeg synes virkelig det er nemt at smage forskel på grynene hvis de spises med mælk.

I havregrød er det en anden sag.