Økologi
: 16. nov 2019, 23:35
Jeg er så småt ved at lave en overgang fra konventionel til økologisk; det er i hvert fald noget, der fylder mere og mere i min bevidsthed. Der er ikke blot tale om fødevarer, men også hudplejeprodukter og andet.
Dog blev Rom ikke bygget på 1 dag. Jeg er startet ud med smør, mælkeprodukter, grøntsager, bær og frø. Ift. kød har jeg kigget mig rundt omkring på nettet for at finde nogle gårde, hvor der kan købes direkte. Pt. er det dog, hvad der lige er i køledisken (primært økologisk hakket oksekød)
-> Herfra er jeg lidt i tvivl ift. eksempelvis æg, og kunne godt bruge nogle indspark ift. hvor der bør prioriteres (og ikke mindst hvorfor).
Det skal lige siges, at det som udgangspunkt ikke er med etikken in mente, at jeg har truffet dette valg - men i stedet af sundhedsmæssige overvejelser.
Dog blev Rom ikke bygget på 1 dag. Jeg er startet ud med smør, mælkeprodukter, grøntsager, bær og frø. Ift. kød har jeg kigget mig rundt omkring på nettet for at finde nogle gårde, hvor der kan købes direkte. Pt. er det dog, hvad der lige er i køledisken (primært økologisk hakket oksekød)
-> Herfra er jeg lidt i tvivl ift. eksempelvis æg, og kunne godt bruge nogle indspark ift. hvor der bør prioriteres (og ikke mindst hvorfor).
Det skal lige siges, at det som udgangspunkt ikke er med etikken in mente, at jeg har truffet dette valg - men i stedet af sundhedsmæssige overvejelser.