Side 1 af 1

Ro(maskine) i stedet for løb

Indlæg: 7. sep 2021, 07:50
af kvaaen
Hej alle,

Jeg løber og træner normalt en del i løbet af ugen.
Man, ons og fredag træner jeg hele kroppen med kettlebells.
tirs, tors og lørdag løber jeg alt mellem 8-14 km. pr. dag. Afhængig af, hvad programmet siger.

Jeg er desværre gået hen og blevet skadet i foden. Og skal i dag til røngten på et privat hospital (sundhedsforsikring FTW!)

Jeg har allerede ikke løbet i 2 uger, og er lige startet på uge 3. Afhængig af hvad røngten siger i dag, overvejer jeg, om jeg skal melde mig ind i mit lokale gym for at komme ned at ro i stedet. Alt min træning ligger kl. 5 om morgenen, og da jeg bor i lejlighed tænker jeg ikke, at det er en mulighed at købe ind, selvom dette ville være fordelagtigt. Tror de larmer for meget når man først kommer i gang.

Er der nogen der har masser af erfaring med romaskiner? Teknik, programmer, ting jeg skal være OBS på, er det en god substitut for løb såfremt røngten viser at den er heeeelt gal?

Det skal siges, at alt træning er med henblik på en sund og meget bevægelig krop. Jeg har en datter på 2. Og for søren da, det kræver en hvis grundform at følge med :-O

På forhånd, tak.

Re: Ro(maskine) i stedet for løb

Indlæg: 10. sep 2021, 18:26
af zuzaki
Concept 2 har en del forskellig information på deres hjemmesider bl.a. en del teknik videoer:
https://www.concept2.com/indoor-rowers/ ... que-videos

Om roning er en god substitut for løb kommer an på hvad målet er. Roning er dog meget effektivt til at forbedre konditionen, så på den måde er der jo overlap.