Spørgsmål om bulk/cut?
: 23. dec 2018, 02:10
Der er nogle ting der forvirrer mig, så jeg håber bare på svar så jeg kan have et klart billede i hovedet.
Spørgsmål 1:
Der bliver skrevet at "ligevægtsindtaget er den mængde kalorier man skal indtage for at bevare status quo." (kilde: https://www.bodylab.dk/shop/kostplan-ti ... 673c1.html )
Jeg er 174 cm og vejer 68-69kg. Mit ligevægtsindtag er på 2000 kcal. Jeg bulker hvis jeg tager 2500 kcal.
Når jeg så cutter skal jeg så ned på 1500 kcal eller 2000 kcal?
Spørgsmål 2:
Når man bulker så bør energifordeling se nogenlunde sådan ud: 20% fedt, 30% protein og 50% kulhydrater.
Men hvordan bør energi fordelingen se ud når man cutter? Det samme som ovenstående?
Spørgsmål 3:
Hvor meget fedtprocent bør man have før man begynder på at bulke?
Spørgsmål 4:
Hvor lang tid bør man bulke før man cutter?
Spørgsmål 1:
Der bliver skrevet at "ligevægtsindtaget er den mængde kalorier man skal indtage for at bevare status quo." (kilde: https://www.bodylab.dk/shop/kostplan-ti ... 673c1.html )
Jeg er 174 cm og vejer 68-69kg. Mit ligevægtsindtag er på 2000 kcal. Jeg bulker hvis jeg tager 2500 kcal.
Når jeg så cutter skal jeg så ned på 1500 kcal eller 2000 kcal?
Spørgsmål 2:
Når man bulker så bør energifordeling se nogenlunde sådan ud: 20% fedt, 30% protein og 50% kulhydrater.
Men hvordan bør energi fordelingen se ud når man cutter? Det samme som ovenstående?
Spørgsmål 3:
Hvor meget fedtprocent bør man have før man begynder på at bulke?
Spørgsmål 4:
Hvor lang tid bør man bulke før man cutter?