Side 1 af 1

Et anderledes dips/pull ups stativ

Indlæg: 15. sep 2020, 09:47
af chill
Hej alle,
Jeg overvejer at få lavet et dips/pull ups stativ til min have. Problemet er, at jeg synes de vanlig konstruktioner ikke er noget jeg gider at glo på, hvis det er meningen det skal støbes ned i min have. Er der nogle som har en eller anden vanvittig ide til en konstruktion der er pæn at se på? Kun fantasien sætter grænser da jeg får en smed til at lave det i galvaniseret stål. Drømmescenariet er at jeg kan finde en løsning som nærmest ligner en form for skulptur/udsmykning så det ikke ligner det som det i virkeligheden er tiltænkt, men selvfølgelig uden at gå på kompromis med det som det skal bruges til. Synes jeg har søgt Google tynd uden held.

Re: Et anderledes dips/pull ups stativ

Indlæg: 15. sep 2020, 11:43
af Mussetrussen
Kan du ikke lave et eller andet der måske umiddelbart ser traditionelt ud, men få svejset noget espalier-agtigt gitter på, så det med tiden kan vokse til med clematis eller andre slyngplanter, og ligesom blive skjult af plantemateriale.
Billede

Re: Et anderledes dips/pull ups stativ

Indlæg: 15. sep 2020, 14:50
af chill
Jeg havde faktisk tænkt noget lignende.. Eller dvs et traditionelt stativ men hvor man planter noget ned i jorden som kan vokse op ad stolperne og evt lave nogle hængekrukker som hænger ned fra toppen som man ser i storbyers lygtepæle. Og hvis metal profilen er tyk nok burde det ikke være et problem at svejse to rør på siden med en vinkel så det kan bruges til dips. Så havde jeg som et plus tænkt det kunne bruges som et charmerende gyngestativ hvis den dag kommer. Selvfølgelig med en aftagelig gynge.