Side 1 af 1

DanishBits er lukket ned

Indlæg: 25. okt 2020, 12:36
af sund
https://www.reddit.com/r/Denmark/comments/jfuvry/danishbits_er_lukket_ned/

"Kære brugere, det er desværre med en klump i halsen at vi må informere jer om at DB som I alle kender den, og som I alle har elsket desværre ser ud til at have nået til vejs ende – Vi er i staff blevet informeret om at vigtige personer bag DB desværre er blevet fanget af lovens lange arm, disse personer har stået for driften af siden og den nuværende nedetid skyldes slet og ret at disse personer ikke er til stede til at løse dem.

Sikkerheden har altid været vægtet ekstremt højt på DB, dette er naturligvis en glimrende ting, men lige netop I denne situation gør det også at de resterende personer i staff ikke har nogen muligheder for at tilgå servere/database for at vække liv i siden, dette betyder at DB desværre ikke kommer op igen indenfor den nærmeste fremtid og det er endda usikkert om vi får DB at se igen i fremtiden, vi kan naturligvis håbe!

Det er ekstremt vigtigt fra staff og pointere at hele DB har været opsat med netop hver enkelt brugers sikkerhed for øje, det betyder at alle servere kører fuld kryptering og det dermed er praktisk talt umuligt at tilgå data, dette endda selvom serverne bag siden skulle være beslaglagt - I skrivende stund er serverne efter staffs informationer ikke blevet beslaglagt.

Vi vil gerne sige tak til alle jer som har støttet siden igennem de sidste mange mange år, og så vil vi gerne undskylde for at der ingen informationer er kommet ud før nu, vi i staff har ønsket at udtømme alle vores muligheder førend vi meldte dette ud, det er naturligvis ikke vores ønske at siden skal gå denne vej."


https://preview.redd.it/63217nz3ilu51.png?width=651&format=png&auto=webp&s=f24246d785c052b461223b2bce564a1ef22368a2

Kender i nogle andre fine fællesskaber?
Jeg kender kun:
https://nordicfamilynet.pw/

P.S: Stop med at lege politibetjent.
Du stiller dig heller ikke ud på vejen og vinker af alle dem der kører 90 i en 80 Zone.
Desuden er det ikke ulovligt at være på en Torrent side.
Det er heller ikke ulovligt at downloade torrents fra en torrent side.
- Det er kun ulovligt at downloade ting med copyright på - Det er der selvfølgelig nogle der gør. Men stop nu bare med at lege politibetjent :-) Og hav så en dejlig dag.

Re: DanishBits er lukket ned

Indlæg: 25. okt 2020, 12:54
af Pzyrex
ShareUniversity og Asgrd er det, de fleste er skiftet til. Primært førstnævnte.

Re: DanishBits er lukket ned

Indlæg: 23. nov 2020, 08:28
af Zamoth
Nogen der ved hvordan man skaffer en invite til shareUniversity, nu da Db er lukket ned :D

Re: DanishBits er lukket ned

Indlæg: 23. nov 2020, 08:38
af JBender
De har vidst stadig åben signup engang imellem i korte perioder.

Ellers skal du kende en som er derinde. Så kan vedkommende få en invite til dig bl.a. ved enten at betale for den med BTC eller alternativt med deres "bon" system.

Re: DanishBits er lukket ned

Indlæg: 24. nov 2020, 07:23
af Zamoth
JBender skrev:De har vidst stadig åben signup engang imellem i korte perioder.

Ellers skal du kende en som er derinde. Så kan vedkommende få en invite til dig bl.a. ved enten at betale for den med BTC eller alternativt med deres "bon" system.


Det var egentligt i betragtning af, at jeg ikke kender nogen derinde. - Om nogen kendte til nogen, som kunne skaffe et inv :)

Jeg gav eks. et db invite ud til en herinde fra, nogen år tilbage. som skaffe mig en del upload