Side 1 af 1

Fødevarepriser

Indlæg: 16. sep 2022, 08:27
af taler
Stigende fødevarepriser.

Har I samme problem:

https://www.dr.dk/nyheder/indland/stige ... skabet-med

Re: Fødevarepriser

Indlæg: 16. sep 2022, 18:44
af Ceneeh
Nej. Generelt synes jeg, at korstoget mod de stigende kødpriser mangler perspektiv. Folk har vænnet sig til altid at kunne suse forbi og købe et halvt kg. hakket oksekød for 25kr. En hel latterlig og virkelighedsfjern pris. I alt for mange år studsede jeg over, hvorfor landmændene ikke blot solgte vand på flaske i stedet for at få 4-5 kr. literen for mælk. Mælkeprisen er eksploderet, men jeg synes ikke den er langt fra, hvor den bør ligge.

Holder man sig bare nogenlunde opdateret på diverse tilbudsaviser, vil man kunne navigere udenom mange ekstra omkostninger. Jeg har endnu ikke været nødsaget til at betale 40 kr. for en skyr.

Som med så mange andre ting i livet, kan de fleste ting undgås med rettidig omhu. Denne energikrise i øvrigt, der så går værst ud over dem, der grundet alverdens forhold (der tjener en selvstændig debat), ikke har for meget økonomisk råderum.

Re: Fødevarepriser

Indlæg: 17. sep 2022, 13:08
af Etrius
Nej. Jeg får personalerabat og har en meget fordelagtig indkøbsordning via mit arbejde, som betyder, at jeg nærmest for ingen penge kan købe pålægsvarer og mælkeprodukter.