Side 590 af 591

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 31. jul 2018, 17:10
af Franz Biberkopf
Kan varmt anbefale take-away fra Quattro Fontane Due på Falkoner Alle, Frederiksberg :)

Vildsvin med kartofler. Mør og lækker med hvidvinsauce af en slags, akkurat som den smagte for 12 år siden.

Man kan vælge mellem tre slags kartofler: hele kartofler bagt i ovn med skræl, råstegte (billedet), fløde af en slags.

CAM00228 (2).jpg

CAM00220.jpg


Da jeg kom der meget, var der ofte fyldt med politibetjente. Den italienske ejer taler stadig dansk på italiensk.

Mad til få penge:

FÆRDIGRETTER med kartofler og grøntsager:

Mørbrad i auberginesauce 59,00 kr.
Italiensk kyllingegryde m/oliven 58,00 kr.
Kalkunbryst i paprikasauce 59,00 kr.
Ital. frikadeller i tomatsauce 60,00 kr.
Entrecote i stærk tomatsauce 64,00 kr.
Vildsvin i grøntsagssauce 59,00 kr.
Lammegryde m/ champ. & rosmarin 58,00 kr.
Chili con carne m/ rosettebolle 59,00 kr.
Italiensk oksegullasch m/ rosettebolle 59,00 kr.
Kalvefilet m. trøffelsauce 69,00 kr.


Der går rygter om at man kan købe byens bedste hjemmelavede pesto.

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 31. jul 2018, 19:57
af Mr . Clean
O:)

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 31. jul 2018, 20:05
af martinkjr
Mr . Clean skrev:O:)


100 procent prol!

Clean står ikke for clean living haha

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 1. aug 2018, 10:18
af Maxer1337
Ja totalt prol burgere det der, hahaha :lol: :dope:

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 1. aug 2018, 10:28
af martinkjr
Maxer1337 skrev:Ja totalt prol burgere det der, hahaha :lol: :dope:


Haha ja.

Han trænger til en kvinde i sit liv til at spice hans burgere lidt op haha

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 1. aug 2018, 11:13
af Maxer1337
Jeg tror og håber Mr. Clean er en iskold chef, der elsker sine prol burgere og biceps mere end sine kvinder :8
De burgere er så klassisk danske som de kan og skal være en gang i mellem!! =D> :lol:

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 17. nov 2018, 17:45
af Fatboy
Gør lige et forsøg på at genoplive min 8 år gamle tråd...

Jeg drikker jordbærmilkshake. Yay.

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 17. nov 2018, 19:06
af Pzyrex
Fatboy skrev:Gør lige et forsøg på at genoplive min 8 år gamle tråd...

Jeg drikker jordbærmilkshake. Yay.


Du mangler lidt det som tråden handler om: et billede af din mad.

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 23. nov 2018, 13:52
af PeterEmil
Mr . Clean skrev:O:)


Sådan et par klassiske burgere kunne jeg godt lige rive ned!!

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 4. jan 2020, 11:41
af K.G
IMG_5028-1024x768.jpg


Her stod den på frikadeller,salat og ristede pastinak, selvom appetitten ikke var helt til stede,,,,

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 4. jan 2020, 17:25
af martinkjr
Fatboy skrev:Gør lige et forsøg på at genoplive min 8 år gamle tråd...

Jeg drikker jordbærmilkshake. Yay.


Se mig se mig... jeg startede denne tråd

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 4. jan 2020, 17:50
af Ceneeh
fru.jpg


Pekannødder og valnødder sammen med hjemmelavet "granola", der består af hakkede hasselnødder, meget få mandler, chiafrø, hampefrø, gule hørfrø, kanel, kardemomme, revet kokos, kokosolie og 100% chokolade. Dertil er der hindbær og blåbær med en anelse fed cremefraiche og et skvis fløde.

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 5. jan 2020, 13:39
af SteveSanders
K.G skrev:
IMG_5028-1024x768.jpg


Her stod den på frikadeller,salat og ristede pastinak, selvom appetitten ikke var helt til stede,,,,


Det er simpelt, men meget godt ud. Lækker kombination med vandmelon :)

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 6. jan 2020, 23:25
af Lucas1994
Pzyrex skrev:
Fatboy skrev:Gør lige et forsøg på at genoplive min 8 år gamle tråd...

Jeg drikker jordbærmilkshake. Yay.


Du mangler lidt det som tråden handler om: et billede af din mad.


Tænk at man kan misforstå formålet med sin egen tråd :lol:

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 7. jan 2020, 01:46
af Bilsten
Ceneeh skrev:
fru.jpg


Pekannødder og valnødder sammen med hjemmelavet "granola", der består af hakkede hasselnødder, meget få mandler, chiafrø, hampefrø, gule hørfrø, kanel, kardemomme, revet kokos, kokosolie og 100% chokolade. Dertil er der hindbær og blåbær med en anelse fed cremefraiche og et skvis fløde.

kæft det ser godt ud, jeg tror sgu jeg skal til at gøre lidt mere ud af maden end at servere gryderet i gryden... til at spise af på bordet...

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 7. jan 2020, 07:27
af martinkjr
And for anden gang inden for kort tid :)

and.jpg

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 9. jan 2020, 13:31
af Ceneeh
Cote de Bouef, stegt spidskål, avocado og hjemmelavet basilikumspesto. Altsammen økologisk. Altsammen fantastisk.

jib.jpg

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 9. jan 2020, 13:46
af martinkjr
Ceneeh skrev:Cote de Bouef, stegt spidskål, avocado og hjemmelavet basilikumspesto. Altsammen økologisk. Altsammen fantastisk.

jib.jpg


Ser okay lækkert ud :)

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 11. jan 2020, 21:34
af Ceneeh
Lidt mad fra de sidste 2 dage.

lam.jpg


Lammeculotte med stegte rosenkål, bearnaisesmør, stegt sildefilet, salatblade med estragonpesto, mozzarella, cherrytomater og rødløg.

fisk.jpg


Kulmule, sildefileter, salatblade med brie, cherrytomater, chiliolie, hvidløgsdressing og en hrösti lavet af squash, skalotteløg, hvidløg, rosmarin, cayennepeber, revet vesterhavsost, æg og pofiber.

dessert.jpg


Hjemmelavet "peanutbuttercup" dog med mandelsmør i stedet for peanutbutter og dertil er chokoladen 100%. Dertil hjemmelavet kanelgranola og græsk yoghurt med et strejf af vaniljepulver.

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 11. jan 2020, 21:42
af Ceneeh
Sidst, men ikke mindst ... tyrkisk pizza. Krydret friskhakket oksekød med skalotteløg, rødløg, hvidløg, spidskommen, gurkemeje, chiliflager og cayennepeber. Bunden er lavet af flødeost, revet mozzarella og lidt pofiber.

pizza 2.jpg


FULDSTÆNDIG vanvittig sprødhed og smag, der er på højde med de pizzaer, jeg har smagt i Rom og andetsteds.

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 11. jan 2020, 21:49
af martinkjr
Ceneeh skrev:Sidst, men ikke mindst ... tyrkisk pizza. Krydret friskhakket oksekød med skalotteløg, rødløg, hvidløg, spidskommen, gurkemeje, chiliflager og cayennepeber. Bunden er lavet af flødeost, revet mozzarella og lidt pofiber.

pizza 2.jpg


FULDSTÆNDIG vanvittig sprødhed og smag, der er på højde med de pizzaer, jeg har smagt i Rom og andetsteds.


Hvorfor ikke dele hele opskriften med os inkl. opskriften til dejen?

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 11. jan 2020, 22:04
af Ceneeh
martinkjr skrev:
Ceneeh skrev:Sidst, men ikke mindst ... tyrkisk pizza. Krydret friskhakket oksekød med skalotteløg, rødløg, hvidløg, spidskommen, gurkemeje, chiliflager og cayennepeber. Bunden er lavet af flødeost, revet mozzarella og lidt pofiber.

pizza 2.jpg


FULDSTÆNDIG vanvittig sprødhed og smag, der er på højde med de pizzaer, jeg har smagt i Rom og andetsteds.


Hvorfor ikke dele hele opskriften med os inkl. opskriften til dejen?


250 gram oksekød, halvt rødløg, helt skalotteløg, 1 fed hvidløg, 2 tsk spidskommen, 2 tsk chiliflager, 1 tsk gurkemeje, 1 tsk cayennepeber, 1 tsk salt (ca).

Dej: smelt 200 gram revet mozzarella på middel temperatur i en gryde med 50 gram philadelphia (naturel). Når dejen er helt smeltet, blander du den sammen med 1 æg og 1 deciliter pofiber. Del dejen i 2 og læg dem på samme bagepapir. Dernæst tager du 1 stykke bagepapir over dejene og former dem ved at trykke dem ud inde fra midten af, hvorefter du hælder fyldet ud over og bager pizzaerne i 15-20 min (afhængig af ovn og ønsket sprødhed) på 180 grader.

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 12. jan 2020, 10:16
af martinkjr
Ceneeh skrev:
martinkjr skrev:
Ceneeh skrev:Sidst, men ikke mindst ... tyrkisk pizza. Krydret friskhakket oksekød med skalotteløg, rødløg, hvidløg, spidskommen, gurkemeje, chiliflager og cayennepeber. Bunden er lavet af flødeost, revet mozzarella og lidt pofiber.

pizza 2.jpg


FULDSTÆNDIG vanvittig sprødhed og smag, der er på højde med de pizzaer, jeg har smagt i Rom og andetsteds.


Hvorfor ikke dele hele opskriften med os inkl. opskriften til dejen?


250 gram oksekød, halvt rødløg, helt skalotteløg, 1 fed hvidløg, 2 tsk spidskommen, 2 tsk chiliflager, 1 tsk gurkemeje, 1 tsk cayennepeber, 1 tsk salt (ca).

Dej: smelt 200 gram revet mozzarella på middel temperatur i en gryde med 50 gram philadelphia (naturel). Når dejen er helt smeltet, blander du den sammen med 1 æg og 1 deciliter pofiber. Del dejen i 2 og læg dem på samme bagepapir. Dernæst tager du 1 stykke bagepapir over dejene og former dem ved at trykke dem ud inde fra midten af, hvorefter du hælder fyldet ud over og bager pizzaerne i 15-20 min (afhængig af ovn og ønsket sprødhed) på 180 grader.


Jeg takker :)

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 19. jan 2020, 16:44
af Fatboy
Pzyrex skrev:
Fatboy skrev:Gør lige et forsøg på at genoplive min 8 år gamle tråd...

Jeg drikker jordbærmilkshake. Yay.


Du mangler lidt det som tråden handler om: et billede af din mad.


Tråden hed oprindeligt "Hvad æder du lige nu?" men er siden blevet modereret af en admin/moderator til den nuværende titel. Jævnfør side 1 O:)

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 20. jan 2020, 13:42
af Ceneeh
butter.jpg


Butterchicken med lidt kunstneriske friheder. Marinerede kyllingen i olivenolie og ristede og kværnede krydderier i 32 timer. Jeg tror aldrig, jeg har smagt bedre kylling.

Dertil cremefraiche med friskhakket mynte og hvidløg, blomkålsris og lowcarb naanbrød lavet på kokosmel, en anelse mandelmel og loppefrøskaller :)

Sikken glæde der opstår, når man indtager sådan et fyldestgørende måltid, man har lagt en masse tid og kærlighed i. Det er smukt.

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 20. jan 2020, 14:57
af troublemaker
Ceneeh skrev:
butter.jpg


Butterchicken med lidt kunstneriske friheder. Marinerede kyllingen i olivenolie og ristede og kværnede krydderier i 32 timer. Jeg tror aldrig, jeg har smagt bedre kylling.

Dertil cremefraiche med friskhakket mynte og hvidløg, blomkålsris og lowcarb naanbrød lavet på kokosmel, en anelse mandelmel og loppefrøskaller :)

Sikken glæde der opstår, når man indtager sådan et fyldestgørende måltid, man har lagt en masse tid og kærlighed i. Det er smukt.


Opskrift, tak!

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 21. jan 2020, 00:11
af Ceneeh
troublemaker skrev:
Ceneeh skrev:
butter.jpg


Butterchicken med lidt kunstneriske friheder. Marinerede kyllingen i olivenolie og ristede og kværnede krydderier i 32 timer. Jeg tror aldrig, jeg har smagt bedre kylling.

Dertil cremefraiche med friskhakket mynte og hvidløg, blomkålsris og lowcarb naanbrød lavet på kokosmel, en anelse mandelmel og loppefrøskaller :)

Sikken glæde der opstår, når man indtager sådan et fyldestgørende måltid, man har lagt en masse tid og kærlighed i. Det er smukt.


Opskrift, tak!


Nu laver jeg en hjemmeblandet fortolkning af garam masala, hvortil jeg bruger hele krydderier, der først bliver ristet og dernæst kværnet. For den menige mand, kan denne fremgangsmåde synes besværlig og unødvendig. Desuden et stort arbejde at få købt dem ind, såfremt man blot har denne éngangsforestilling i tankerne.

Skulle du få lyst, så vil jeg dog alligevel smide opskriften.

Rist følgende på en pande ved smag varme - og helst hver for sig, da krydderne ikke skal have lige lang tid. (OG JA, det giver en helt anden smag end når man bruger pulver; dermed ikke sagt, at man ikke kan fremstille en fantastisk ret med pulver).

Korianderfrø
Allehånde
Spidskommen
Kanel
Kardemomme
Sort peber
Nelliker

Når de er ristede, så kværner du dem i en morter eller en kaffekværn. Nu står du med en fantastisk krydderiblanding.

Nu skal du bruge

Marinade:

500 gram kyllingebryst
2 spsk. olie
2 spsk. garam masala
1 tsk gurkemeje
1 tsk salt
1 tsk peber
1 presset fed hvidløg

- halver brystfileterne - skær dem som butterflies. Bland olien op med krydderier og finthakket hvidløg i en lille skål, og smør nu kyllingen godt ind i marinaden.

Når de har trukket længe nok, tag dem ud af køleskabet 1 time før brug og steg dem i smør på middelhøj varme - godt 3 minutter på hver side. Tag dem af, lad dem trække indtil sovsen er klar, og skær dem dernæst ud i store stykker.


1 finthakket løg
2-3 fed knust hvidløg
2 tsk chiliflager
2 tsk garam masala
1 tsk paprika
en halv dåse tomatpuré
200-ish ml. fløde
4 mellemstore finthakkede tomater
1 dl cremefraiche eller fed græsk yoghurt

Brug den samme pande, som du stegte kyllingen i til at svitse løg og hvidløg på panden i smør eller ghee. Når de er delvist svitsede, tilsætter du garam masala, chiliflager og paprika. Lad det stege lidt ved lav temperatur, hvorefter du tilsætter tomatpuré og lader det stege. Efter et stykke tid, tilsætter cremefraiche og hakkede tomater. Slutteligt fløden, hvorefter du dumper kyllingestykkerne i og lader det simre under låg i lige så lang tid, som din tålmodighed rækker.

Smag til med salt, peber og (evt) chili.

Buon appetito.

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 28. jan 2020, 06:41
af K.G
IMG_8403-e1572886999194.jpg


Her står den på Kylling ret i aften......

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 24. feb 2020, 13:40
af Ceneeh
fiskesuppe.jpg


Fiskesuppe. Først hjemmekogt fond på overskudsrester (hoved, hale m.m) af dorade. Dertil kogt op på fennikel, kapers, rejer, mørksejfilet, dampede blåmuslinger, citron og fløde.

osso buco.jpg


Osso Buco, der har simret i 6 timer. Løg, fennikel, bladselleri, hvidløg, hjemmelavet tomatsovs, røget paprika, fløde og en god portion tålmodighed. Må være min absolutte livret. Dertil serveret med butternut squash, der er tilberedt som hasselback kartoffel og en wannabe "waldorfsalat" lavet på letpisket fløde, hakkede hindbær, vaniljepulver og hakkede valnødder.

Re: Post billeder af din mad

Indlæg: 24. feb 2020, 20:00
af FNG
Fløde er gains!

Ser godt ud.