Re: Sous vide
: 9. feb 2018, 22:19
Tror sagtens at du kan gøre det på 2 timer, men det er jo ikke fordi den bliver dårlig af at få 3.
600 g inkl ben - Hvad er den? 5-6 cm tyk?
600 g inkl ben - Hvad er den? 5-6 cm tyk?
Debat og viden om kost og træning!
forum.php?sid=54590179ec04870745f219fa2bb2177f
Miss84 skrev:Tror sagtens at du kan gøre det på 2 timer, men det er jo ikke fordi den bliver dårlig af at få 3.
600 g inkl ben - Hvad er den? 5-6 cm tyk?
DClaville skrev:kommer aldrig friske urter og sådan i poserne. hvis jeg vil bruge det så bliver det kogt af eller stegt først.
men der er intet galt i tørrede krydderier men man får dog rigtig meget mere smag og god smag af og købe god kvalitet.
Miss84 skrev:Og hvem gider betale for "Oregano" som lige så godt kunne være naboens afklippede ligusterhæk?
NikolajBach skrev:God farve, DClaville. Personligt vil jeg dog gerne have en god steg omkring de 52-53.
Jeg har også lavet nogle gode sous vide kreationer på det sidste. Hvis nogle har lyst til at følge med, så deler et par kødglade styrkeløftere og jeg selv kødporno på denne side:
https://www.instagram.com/meatthebeef/
Miss84 skrev:Confiterede andelår krydret med soya, honning, hvidløg og sort peber. 80 grader 9 timer. Kødet SMELTER i munden Fremgangsmåden kan i øvrigt også bruges til hele kyllingelår.
DClaville skrev:og har du testet hvor præcis din SV maskine er ? de kan godt svinge overraskende meget nogle gange så 55 i virkeligheden bliver 57 ;)
fx min stav i den køleboks jeg har fixet til det måler generelt en halv grad for højt så 55,5° gennemsnitligt er 55
NikolajBach skrev:Jeg står med 3,3 kg flæskesteg, der skal laves sous vide i morgen. ~11 cm tyk.
Hvor længe skal den have, når den er så stor?
NikolajBach skrev:Jeg står med 3,3 kg flæskesteg, der skal laves sous vide i morgen. ~11 cm tyk.
Hvor længe skal den have, når den er så stor?