Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65994 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049651 indlæg i 100426 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 380
Medlemmer: 2
Skjulte: 0
Gæster: 378

Følg bodybuilding.dk på

XFC 2 - Xtreme Fighting Championship - 16 feb. Reportage

Udskriv emne


Debat om løst & fast

Tilbage til Off topic

Så blev det endelig tid til afholdelsen af Jyllands eneste MMA show. Bodybuilding.dk var repræsenteret ved stævnet med Kåre fra Bodyman, Rasmus Thorup fra Bodylab og Folmand fra http://www.bodybuilding.dk !

Først er det nok på sin plads med en kort introduktion til havd MMA egentlig er. MMA står for "Mixed Martial Arts". I Danmark begyndte de første MMA klubber så småt at dukke op for omkring 12 år siden. MMA kampsport er en kombination af den stående kamp, den liggende kamp og niveauet i mellem. Det vil sige brydning, nedtagninger, kast m.m. Man kan sige at MMA er en kombination mellem Thai-boxing og Braziliansk Jiu-jitsu!

Arrangørerne bag XFC er Rasmus Bendsen og Henrik Ibsen. Begge to er selv udøvere af sporten og Rasmus B. har haft flere Prokampe og arbejder fortsat på sin karriere.

Nu til reportagen: Det er lørdag - Folmand vågner og er stadig svækket efter et par dages sygdom der øjensynligt har sat sig i muskler og led. Men det holder ikke en dedikeret fyr fra jobbet. Ned ryger lidt Paracetamol og NSAID og Folmand er klar til dagens strabadser. I Hadsund har en fortravlet mand Rasmus fra Bodylab været i gang med at pakke messegrejet i bilen. Planen er at mødes ved Sportscenter Herning klokken 17. Showet var sat til at starte klokken 19.

www.xfc.dk

Jeg er første mand på pletten. Var også tilstede ved XFC 1 så kender vejen ind til hallen hvor Showet bliver afholdt. Her er travlt. Mange mennesker over det hele. Tjekkiske kæmpere sidder blandt tyskere og svenskere i kantinen. De sidder i tykke hættetrøjer med huer og mange af dem så barske ud. Karseklippede, markerede kæber, kindben og antræk af virkelig god og muskuløs fysik. I hallen er 10-12 mennesker igang med diverse gøremål. Nogen knokler med at få lys og lyd til at fungere mens andre er igang med at spænde tovene op i ringen. Men der skal NOK komme styr på det - det er INGEN i tvivl om selv om alt virker stresset lige nu. Rasmus og Kåre dukker op inde fra Herning hvor de lige har været en tur omkring Jensens bøfhus for at lade op til aftenens show.

Det tager os kun ca 20 minutter at sætte vores stand op. Et bredt bor med udstilling af diverse produkter, samt stoltheden - Vores 4 meter brede og 3 meter høje Bodybuilding.dk banner!

Eftersom vi er præmiesponsorer ved stævnet skal jeg lige have arrangeret præmierne. Der er 11 kampe i alt, og vinderne af hver kamp får en produktpakke med en masse godt fra Bodyman og Bodylab!

Først er der 5 amatørkampe. Reglerne er en smule anderledes for amatørkampene end Pro-kampene. Der bliver brugt benskinner, lidt ekstra polstrede handsker og så må der ikke sparkes til kæmpere der ligger ned. Det er til gengæld tilladt i Pro kampene. Setuppet omkring Lys og lys er virkelig flot til XFC. De har en fantastisk ringannouncer der virkelig forstår at få pisket en stemning op samt at han husker jævnligt at få nævnt alle sponsorerne hvilket vi jo er VÆLDIG glade for på standen. Første kamp bliver sat i gang.

Kæmperne viser respekt og giver i traditionel bokserstil et lille handskeslag, træder lidt tilbage og så går det løs! Der bliver tildelt nogen hurtige slag, lidt spark, en hurtig lille infight hvor kæmperne har ved hinanden, bliver givet slip og BAAAANG et slag sidder perfekt over venstre øjenbryn på den ene modstander. Blodet siver stille ned over ansigtet men som med al anden sport er sikkerheden sat i højsæde. Dommeren sætter kampen på pause og den sårede kæmper fortrækker til sit ringhjørne hvor stævnelægen tilser såret. Han vurderer skaden og afblæser kampen. 43 sekunder og der er fundet en vinder. En rigtig GLAD mand har vundet en MMA kamp og bliver endvidere den lykkelige ejer af proteinpulver fra Bodylab samt lidt Guarana, fiskeolie og proteinbarer. Der er utilfredshed blandt publikum - for bonderøvene vil se blod! Desværre aner meget få af tilskuerne hvilke anstregelser og tusindvis af timers træning der ligger forud for en MMA kamp. Stævnelægen bliver nødt til at holde sit navn rent og sikre at XFC fortsat må blive afholdt. MMA har nemlig mødt stor politisk modstand i Danmark hvilket vi dog er mange der stiller os uforstående overfor. Argumentet mod er "farligheden" og "intentionen om vold" - Men i ingen anden sport finder du mennesker der respekterer sine modstandere så højt og skaderne - Ja dem er der faktisk meget få af. Sammenligner man skadesstatistikken med håndbold så er antallet af skader langt, langt højere i håndbold.


Billede
Her er det stævnelægen der tilser den sårede kæmper

En særlig god ting ved denne omgang XFC er ringpigerne. Denne gang er der ikke bare 2 stk - men 6-7 stykker hvoraf de 5 vimser rundt og serverer øl, sodavand, chips des lige for publikum. De er iklædt fine hvide toppe og små tætsiddende Hotpans samt højhælede stiletter. Det var nogen publikum ku lide. Nogle enkelte publikummer var så ville efter at få servereret øl af pigerne, at de til sidst var så fulde de ikke kunne vende sig på deres stole uden at skvatte af dem og ned på gulvet.

Billede
Et par søde XFC chicks!

Kampene kom pænt i rap efter hinanden og der var indlagt to gange 20 minutters pause så de røghungrende og tissetrængende også blev tilgodeset. I denne omgang XFC var der også indlagt en kvindekamp. Selv Folmand var skeptisk. Hva fanden skulle en kvindekamp til XFC. Men jeg blev positivt overrasket. Regelsættet var shootfighting regler - dvs alle slag tilladt stående, men kun brydning med låse på gulvet. Der var en blond københavner og en asiater fra Sverige der skulle kæmpe mod hinanden. Og kæmpet - det blev der. De gik virkelig til den og den blonde københavner bag præg af at have haft mange boksekampe bag sig. Asiateren vandt dog kampen i flot teknisk stil med en armbar (armlås hvor albueleddet kan overstrækkes).

Prokampene blev lige i et gear højre. Mindre beskyttelse, bedre form og en ekstra runde. Det forholdte sig sådan at amatørkampene er af 2x5 minutters runder mens prokampene er 3x5 minutter. En af de første prokampe endte på gulvet hvor en dansker fik tildelt nogen hårde albuestød til kraniet på en tjekkisk kæmper. Man kunne høre "knogle mod knogle" dunk i hele salen og kampen blev stopper efter 4-5 rigtige gode albuestød der havde demotiveret tjecken så meget at han nu ikke var i stand til at rejse sig op.

Billede
Tjekkisk kæmper bliver tilset af stævnelæge efter et par solide albuestød i hovedet.

Aftenes sidste kamp af i alt 11 er en titelkamp. Og vinderen havde virkelig fortjent sin titel. Kampen lagde ud i ethæsblæsende tempo, som fik publikum til helt at tabe pusten. Slag, spark og nedtagninger samt forsøg på låse kom i så hurtigt et tempo at man slet ikke kunne forestille sig det muligt. Der var en glæde i og omkring ringen for hver gang en kamp blev vundet. Bodylab præmier blev overrakt af de smukke XFC piger i ringen efter hver kamp, mens trænere, kærester og pårørende maste sig under tovene for at tiljuble de sejrende kæmpere. Det er svært for en almindelig tilskuer at forestille sig hvor meget forberedelse det kræver at deltage i MMA. Des mere indsigt man får des mere respekt får man. Til XFC har vi med atleter der træner op mod 14-15 gange om ugen. 5 ganges kampsport kombineret med løbetræning, sjipning og intensiv styrketræning. Lige præcis styrketræningen er interesant i MMA regi - for om nogen så har MMA folket taget basisøvelserne til sig. Spørger du en hvilken som helst kæmper så både squatter og dødløfter han. Det er hjørnestenen i en god nedtagning at have en fundamentstyrke der IKKE er til at spøge med.

Efter showet fik vi pakket vores messestand ned - ganske tilfredse med dagens oplevelser. Men Kåre, Rasmus og deres medbragte ven havde ikke fået nok af Herning. De sluttede XFC af med at tage på Spy-club inde i byen mens folmand fik sagt pænt farvel til gutterne og satte kursen mod Viborg for at få sin skønhedssøvn!Billede
Choke med hooks - yderst effektiv stranguleringsteknik hvor modstanderen stort set ingen chance har når først den sidder.
Billede
Her vidergives en del af præmien til træneren så den vindende kæmper fortsat kan nyde lidt eksponering i ringen. Læg mærke til hvor veltrænede atleterne er.Billede
De sexede ringdamer sidder klar på første række til at gå runder med nummerskilte og uddele præmier. Sjovt nok er kindkys ikke særlig udbredt i XFC - Men det bliver nok svært at få så smukke kvinder til at kysse en svedig, skægstubbet og blodig kind!Billede
Vi fik lokket en kæmper ned på vores stand til lidt fotografering! Ham her har fået en lille en på øjet.Billede
Vores flotte kæmpebanner
Billede
Vinderen af titelkampen skulle have sin præmieBillede
Et veloverstået XFC med Bodylabpræmie, bælte og ja - der var rent ud faktisk også penge til alle de professionelle kampe!Billede
VINDEREN af titelkampen - På vej ned fra ringen. Hundredevis af timers træning har båret frugt

- men hvad venter fremtiden mon for denne kæmper?
Sidst rettet af Folmand 19. feb 2008, 20:53, rettet i alt 1 gang.
TIl daglig arbejder jeg med den Online spil branche. Har lavet alt alt for mange sider der fx minder om denne: Book of Ra .
Brugeravatar

 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 1755
Tilmeldt: 8. mar 2007, 18:42
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 170.00
- Squat: 170.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanFuck en fed artikel Folmand!

Billederne gør artiklen endnu federe!! :shock:
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 6401
Tilmeldt: 20. sep 2007, 17:58
 
Træner her: Anger Mangement
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanKanon godt skrevet Folmand - Du forstår virkelig at sætte et personligt præg på dine reportager =D> Virkelig fed læsning.

Men du må have nogle flere billeder at de der tøser liggende, så du har bare at dele ud af dem til os andre!!
Brugeravatar
Månedens skribent: September 2007
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 13339
Tilmeldt: 15. dec 2006, 20:23
Geografisk sted: København
 
Træner her: Tårnby Styrkeløfter Klub
Fitness World Lyongade
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 140.00
- Dødløft: 220.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (5)
Kostplan: Vis kostplanHvor blev det afholdt?
Der er ingen smalle steder i Bredgade.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 407
Tilmeldt: 27. jul 2006, 11:43
Geografisk sted: Hørsholm,Dk
 
Træner her: FitnessDK Birkerød
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 4.00
- Squat: 8.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanVille så gerne have været med :roll: Det ser alt for fedt ud!
Thomas Bay
Idrætsfysioterapeut og fysisk træner
Indehaver af Sport112.dk, FysioDanmark Holstebro og FysioDanmark Videbæk
Brugeravatar
Månedens skribent: Februar 2007 Månedens skribent: Marts 2007
 
Reputation point: 25
 
Indlæg: 32988
Tilmeldt: 4. jan 2007, 12:13
Geografisk sted: Holstebro
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 150.00
- Squat: 200.00
- Dødløft: 250.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanVildt fed artikel Folmand. Godt beskrevet og nogle rigtig gode billeder.


Derudover er det en vildt fed sport :twisted:
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 911
Tilmeldt: 17. aug 2007, 16:01
Geografisk sted: Børkop
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanTmZe skrev:Hvor blev det afholdt?


Herning..
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 213
Tilmeldt: 14. aug 2007, 16:13
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanRockstar skrev:
TmZe skrev:Hvor blev det afholdt?


Herning..


Hvad var datoen? var det i sådan en stor hal lige ved siden af Herning Ishockey arena?
Der er ingen smalle steder i Bredgade.
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 407
Tilmeldt: 27. jul 2006, 11:43
Geografisk sted: Hørsholm,Dk
 
Træner her: FitnessDK Birkerød
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 4.00
- Squat: 8.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanTmZe skrev:Hvor blev det afholdt?


16 februar - dvs i lørdags i Herning sportscenter. Herning sportscenter ligger i Herning til ham der spurgte om det :D . Og ja - det ligger vist lige ved siden af ishockey banen.
TIl daglig arbejder jeg med den Online spil branche. Har lavet alt alt for mange sider der fx minder om denne: Book of Ra .
Brugeravatar

 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 1755
Tilmeldt: 8. mar 2007, 18:42
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 170.00
- Squat: 170.00
- Dødløft: 200.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanHehe hvorfor havde vi på teamet ik li fået et par billetter nu da bb.dk havde en stand derude?

Så ku vi lii ha flexset lidt muscles for Diane og Mette hahaha! :8
IN BODYBUILDING THE SIZE OF THE WEIGHTS YOU LIFT DOESN'T MATTER... BUT THE SIZE OF YOR BODY DOES!!!

>>>SE MINE PERSONBILLEDER HER<<<
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1513
Tilmeldt: 17. aug 2007, 23:01
Geografisk sted: Herning
 
Træner her: Herning Styrke & Motionsklub
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (1)
Kostplan: Vis kostplanTilbage til Off topic
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 0 gæstercron