Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65718 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049582 indlæg i 100422 emner

3 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1413
Medlemmer: 3
Skjulte: 0
Gæster: 1410

Følg bodybuilding.dk på
Brugeravatar

GoingBiG

Sidste besøg: 1. jan 1970, 01:00
Rang: Medlem

 

Indmeldt: 5. dec 2004, 12:27 (7082 dage)

Indlæg i alt: 2161 (0.11% af alt)
Pr. dag: 0.31 indlæg
Læst profil: 80 gange
Vis logbog: 72 indlæg (læst 1612 gange)
Intet galleri






Daglige værdier
Vægtfordeling
Energifordeling i procent
Energi [kcal]

Længere periode
Fra:
Til:
Vis:
Vis kropsvægt
Energifordeling i procent
Energiindtag [kcal]




FødevareMængdeProtein [g]Kulhydrat [g]Fedt [g]Energi [kcal]
Måltid (0:00 - 1:59)
Havregryn, finvalsede100 g14,057,07,0347
Skummetmælk300 g10,514,40,3102,3
Bodylab Whey 8040 g322,061,94153,7
Avocado100 g1,914,213,1182,3
Tidsrum: 0:00 - 1:5958,4 (29.6%)87,66 (44.3%)22,34 (25.2%)785,3
Måltid (2:00 - 3:59)
rugbrød100 g1,914,213,1182,3
Makrel i tomat100 g11,04,010,0150
Kylling filet 40 g9,201,247,6
Tidsrum: 2:00 - 3:5922,1 (23.2%)18,2 (19%)24,3 (57%)379,9
Måltid (4:00 - 5:59)
Bodylab Whey 8040 g322,061,94153,7
Havregryn, finvalsede100 g14,057,07,0347
Tidsrum: 4:00 - 5:5946 (36.8%)59,06 (47.2%)8,94 (14.4%)500,7
Måltid (6:00 - 7:59)
Grøntsagsblanding, Romanesco350 g710,5070
Pasta, Firenze (hvid)75 g9541,13262,17
Oksekød, hakket 5-8%300 g63019,5427,5
Tidsrum: 6:00 - 7:5979 (41.6%)64,5 (33.7%)20,63 (23.7%)759,67
Måltid (8:00 - 9:59)
Kylling filet 200 g4606238
Pasta kogt140 g6,1635,840,56173,04
Tidsrum: 8:00 - 9:5952,16 (50.6%)35,84 (34.1%)6,56 (13.1%)411,04
Måltid (10:00 - 11:59)
Bodylab Whey 8040 g322,061,94153,7
Avocado100 g1,914,213,1182,3
Tidsrum: 10:00 - 11:5933,9 (39.3%)16,26 (19%)15,04 (40.2%)336
Daglig total291,56281,5297,813172,61
Energi fordeling36.7%35.4%27.5%