Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 56670 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er teodorr

Vores medlemmer har i alt skrevet 2033414 indlæg i 87868 emner

11 nye indlæg i dag


Online
I alt: 562
Medlemmer: 11
Skjulte: 1
Gæster: 550

Følg bodybuilding.dk på

Bodylab Back to Basics Modifikation

Udskriv emne


Post din vurdering af et program du har kørt

Tilbage til Anmeld dit træningsprogram

Hej

Jeg lagde ud med at træne efter Back to Basics programmet, men har siden da lavet nogle mindre ændringer til det. Mit program i dag ser således ud:

Program A:
Bench Press 4x6-8
Barbell Decline Bench Press 4x6-8 (Ændret fra Dumbells til Barbell)
Dumbell Skulderpress 4x6-8
Dumbbell Side Laterals 4x6-8
Skullcrushers 4x6-8
Triceps Rope Pulldown 4x6-8 (Tilføjet af mig selv)

Program B:
Squat 4x6-8
Dødsløft 4x6-8
Calf Raises 4x6-8 (Ændret fra Barbell Raises til Calf Raise Maskine)
T-Bar Row Machine 4x6-8 (Ændret fra Bent Over Barbell Rows)
Chin Ups 4x6-8
Cable row 4x6-8
Dumbbell Curl 4x6-8
Biceps Rope Curl 4x6-8 (Tilføjet af mig selv)

Jeg har derved fjernet maveøvelserne da jeg må erkende at jeg har nået en alder hvor synlige abbs ikke er vigtige, og i stedet tilføjet en ektra triceps øvelse i form af rope pulldowns i Program A samt biceps rope curls i Program B. - Dette er gjort da jeg ikke føler at jeg får pumpet mine triceps/Biceps max igennem på 4 sets med dumbbells eller ez bar.

Derudover har jeg ændret Dumbell Decline Benchpress til Barbell udgaven da det var lettere i mit lokale center, og jeg føler der er mere støtte ved a have fat i en barbell i stedet for dumbbels.
Calf Raises bliver lavet i en calf raise maskine i stedet for med barbell da jeg ikke kan holde balancen, og desuden føler at mine lægge bliver ramt langt mere i maskinen.
Bent over Barbell Rows er blevet erstattet af T-Bar Row Machine. Denne øvelse kan jeg godt være i tvivl om hvorvidt det er en korrekt erstatning. Jeg er ikke fan af bent over barbell rows, og har også prøvet med normale dumbbell rows, men det fungerer heller ikke ordenligt for mig.

Umiddelbart fungerer programmet meget godt, jeg er dog i tvivl om hvorvidt de ændringer jeg har fortaget er korrekte, og så synes jeg at midten og den nederste del af min brystkasse udvikler sig hurtigere end den øvre del. Skal jeg tilføje Incline Benchpress eller blot fortsætte? Synes også det lyder voldsomt med 3 forskellige benchpress øvelser i samme workout..
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 71
Tilmeldt: 20. jun 2014, 07:59
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDet ser fint ud med dine ændringer, det kommer ikke til at gøre nogle forskel andet end du kommer til at træne nogle øvelser du bedre kan lide, win, win. Jeg havde personligt taget decline ud og proppet incline ind i stedet, da jeg personligt bedre kan lide den øvelse, da ROM er større og det bare er en federe øvelse synes jeg. :)
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 80
Tilmeldt: 17. jan 2016, 22:22
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 170.00
- Squat: 245.00
- Dødløft: 260.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanMachado skrev:Det ser fint ud med dine ændringer, det kommer ikke til at gøre nogle forskel andet end du kommer til at træne nogle øvelser du bedre kan lide, win, win. Jeg havde personligt taget decline ud og proppet incline ind i stedet, da jeg personligt bedre kan lide den øvelse, da ROM er større og det bare er en federe øvelse synes jeg. :)


Tak for svaret. Vil det være for meget bryst at tilføje Incline til programmet? Eller bør man i stedet køre Incline i lige uger og Decline i ulige uger? Tænker der må være en årsag til at Decline var en del af programmet, og havde jeg ikke lavet dem er jeg også sikker på at jeg ikke havde fået den samme fylde nederst i brystet.

Vil du desuden mene at der er nok ben i programmet? Er Squat, Dødsløft og Calf Raises nok til at hamre benene ordenligt igennem?
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 71
Tilmeldt: 20. jun 2014, 07:59
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplanDu kan sagtens variere mellem decline og incline hvis du har lyst, resultat forskellen er så lille at du nok ikke engang vil kunne se det, så gør hvad du har lyst til på den front. I forhold til ben er squat + dødløft med samlet 8 sæt per træning/16 ugentlige sæt (hvis 4 træninger om ugen) jo egentlig fint nok. Du kan sagtens få gode stænger med dette, men du kan også smide en frontsquat/stivbenet dødløft/bulgarian split squats eller andet ind for en 3-4 sæt. :)
 
Reputation point: 10
 
Indlæg: 80
Tilmeldt: 17. jan 2016, 22:22
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 170.00
- Squat: 245.00
- Dødløft: 260.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanTilbage til Anmeld dit træningsprogram
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 0 gæstercron