Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65273 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Jfj

Vores medlemmer har i alt skrevet 2048810 indlæg i 99747 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 428
Medlemmer: 4
Skjulte: 0
Gæster: 424

Følg bodybuilding.dk på

Om Bodylab

Bodylab er en danskejet, privat virksomhed, der siden oktober 2001 har leveret kosttilskud og andre sportsprodukter til danske bodybuildere og andre, der tager deres træning og kost seriøst. Salget foregår online og alle produkter sendes direkte fra firmaets hovedkontor i Hadsund til kunden.

Ved at sælge direkte til den enkelte kunde over nettet, spares der en masse omkostninger til administration, logistik og butikslokaler. Denne besparelse sendes videre til den enkelte kunde, der derved får et produkt i en høj kvalitet til en væsentlig lavere pris end tilsvarende produkter på markedet.

Så ved at købe f.eks. proteinpulver og andre kosttilskud hos Bodylab, kan du nemt spare mellem 20 og 40 % i forhold til tilsvarende produkter, der sælges via de traditionelle fysiske kanaler som f.eks. butikker og i træningscentre.

Bodylabs priser har gjort kosttilskud tilgængelig for alle

Den høje kvalitet på produkterne og den lavere pris har betydet, at Bodylab har været i konstant vækst siden starten i 2001. Samtidig er de gået fra at være et mærke, der udelukkende var kendt af professionelle vægtløftere og bodybuildere til også at tælle seriøse amatører og andre, der ønsker at holde kroppen i god form gennem seriøs træning og/eller en sundere kost.

Proteinpulver udgør dog stadig den største del af Bodylabs produktion. Således sælger Bodylab i dag lige omkring 700.000 kilo – 700 tons – proteinpulver årligt alene gennem webshoppen bodylab.dk. Det bliver til tæt på 400.000 pakker om året, der afsendes fra det 3.000 kvadratmeter store lager i Hadsund.

Kvalitet hele vejen igennem

Bodylab Nutrition er en seriøs producent af kosttilskud. Derfor er Bodylab registreret som både fødevareproducent, -importør og -grossist. Det betyder, at Bodylabs produkter godkendes og overvåges af et af verdens strengeste kontrolsystemer – det danske! Som kunde kan du altid tilgå de seneste offentlige kontrolrapporter på Fødevarestyrelsens hjemmeside. Det er din garanti for et perfekt kvalitetsprodukt.

ønsket om at levere et produkt i optimal kvalitet gennemsyrer hele processen fra indkøb over produktion til levering. Så selv om Bodylabs priser er lavere, bliver der ikke gået på kompromis med fødevaresikkerheden eller kvaliteten af råvarerne.

Alle underleverandører er nøje udvalgt og hvert enkelt vareparti gennemgår en intensiv egenkontrol, så snart det ankommer til Bodylabs lager. Derved sikres det, at inden dårlige eller fordærvede råvarer finder vej til deres produkter.

Hygiejnen i Bodylabs egen produktion er på højde med den, der findes på danske mejerier og hos andre fødevareproducenter. Det betyder bl.a. at alle maskiner rengøres grundigt efter hver produktion, så spor efter eventuelt allergifremmende ingredienser som f.eks. nødder og laktose ikke kan snige sig ind i andre produkter, fordi der ligger rester af det fra tidligere produktioner i produktionsapparatet.

Service – det tredje ben under successen

Men lav pris og høj kvalitet gør det ikke alene. Bodylab har hele vejen igennem arbejdet målrettet på at sikre, at servicen altid er i top. Det gælder gennem hele forløbet fra brugervenligheden i webshoppen over kundespørgsmål og til håndtering af eventuelle reklamationer.

På leveringssiden tilstræber Bodylab så vidt muligt dag til dag levering. Samtidig anvendes der flere forskellige distributører, så kunderne altid er sikret de lavest mulige fragtomkostninger. Bestilles der for mere end 500 kroner er fragten gratis!

Kundetilfredsheden på TrustPilot er således i top med en gennemsnitlig score på 9,5 ud af 10 baseret over over 8.500 bedømmelser. Også Bodylabs Facebook-profil vidner med over 83.000 følgere om en dedikeret leverandør med masser af glade kunder.

Meget mere end bare proteinpulver

Selv om proteinpulver stadig er Bodylabs vigtigste produkt, fører firmaet i dag mange andre former for kosttilskud, der ikke alene kan bruges, hvis du træner seriøst, men også hvis du ønsker en sundere livsstil.

Samtidig har Bodylab opbygget et omfattende videnscenter med guider til alt lige fra opskrifter, til viden om at opbygge muskelmasse, blive stærkere eller opnå et vægttab.

Så i dag er Bodylab en onestop-shop med al den viden og alle de produkter, der er med til at gøre kroppen sundere – kosttilskud, superfoods, fiskeolie, aminosyrer og meget andet. I det følgende ser vi nærmere på nogle af de mest populære produktgrupper.

Kosttilskud

Kosttilskud defineres af fødevarestyrelsen som fødevarer, der har til formål at supplere den normale kost eller fungerer som koncentrerede næringsstoffer med en særlig fysiologisk eller ernæringsmæssig virkning.

I mange år havde kosttilskud et lidt blakket ry på grund af de mange vidundermidler som kom fra useriøse aktører, der lovede både vægttab, større muskler og andre fordele blot ved at indtage produkterne. Disse produkter er for længst forsvundet fra handlen og i dag anses kosttilskud som noget der kan bidrage positivt til træningen.

Blandt de mest kendte former for kosttilskud findes flere af Bodylabs produkter. Proteinpulver, kreatin, fiskeolie, aminosyrer og diverse andre kosttilskud har over de seneste 10-15 år fundet vej til mange danskeres kost. Samtidig har gammelkendte naturprodukter som koffein og ginseng fået en revival.

Seneste skud på stammen er de særlige superfoods, der udmærker sig ved særligt at være velegnet til sundere bagning og generelt til at indgå i en hverdag hvor sundhed er i fokus.

Proteinpulver

Proteinpulver er og bliver dog det mest kendte kosttilskud og som allerede nævnt et par gange, er det også den produktgruppe, der fylder mest i produktionen hos Bodylab. Det bruges især af folk, der dyrker styrketræning, fitness eller andre hårde trænings- og motionsformer. Pulveret gør det muligt at tilføre kroppen ekstra proteiner på det tidspunkt, hvor der er mest brug for det. Nemlig i forbindelse med restitueringen efter et hård træningspas.

Proteinerne består af lange kæder af aminosyrer, der er kroppens essentielle byggesten. Ved at sikre rigelige mængder af protein sikrer du, at der er aminosyrer nok til, at kroppen enten kan genopbygge eller øge muskelmassen, hvis du ønsker at dette, eller at du bibeholder muskelmassen bedst muligt, hvis du er i kalorieunderskud, fordi du ønsker at tabe dig.

Proteinpulver laves af valleprotein som udvindes fra komælk. Proteinet udvides gennem mikro- og ultrafiltrering af vallen og tørres derefter til proteinpulver og tilsættes smag.

For mælke- og laktoseallergikere er det muligt at få særligt produceret proteinpulver, der er udvundet fra soja, ris, æg, ærter, hamp eller quinoa. Disse proteinpulvertyper har dog ikke altid en komplet aminosyresammensætning, hvorfor de ikke er helt så virkningsfulde og samtidig er det den gængse opfattelse, at disse proteinpulvertyper ikke smager helt så godt som vallebaseret protein.

Bodylab fører flere forskellige typer proteinpulver baseret på både valle (WHEY) og flere af de alternative proteinkilder.

Kreatin

Kreatin er et stof, der er med til at give musklerne ekstra power, så de kan yde mere– enten i forbindelse med træning eller i forbindelse med udholdenhedssportsgrene. Ved indtagelse omdannes det til stoffet ATP i musklerne og fungerer som en kortvarig ”turboladning”, der giver dig et par ekstra løft, styrke nok til at klare den hele vejen i mål eller til at sætte en hurtig slutspurt ind.

Kreatin kan fås i flere forskellige former, men den mest effektive og veldokumenterede form er kreatin-phosphat-monohydrat, der er den form for kreatin, der findes i Bodylabs produkter.

Aminosyrer

Aminosyrer er – som vi allerede har været inde på – en af de vigtigste byggesten i kroppen. De indgår i alt lige fra negle og hud over muskler til kroppens indre organer. Derfor er det vigtigt, at sikre rigelige mængder af aminosyrer, når kroppen skal restituere sig efter træning.

Det kan gøres gennem proteinpulver, der indeholder lange kæder af aminosyrer. De mest komplekse proteiner kan indeholde flere millioner aminosyremolekyler. Men for at fungere optimalt, skal proteinerne først nedbrydes af fordøjelsessystemet gennem den såkaldte hydrolyse, der nedbryder peptid-bindingerne, som holder aminokæderne sammen. Derved frigives de enkelte aminosyrer og de kan så optages i blodbanen.

Indtager du i stedet de ”rå” aminosyrer, sikrer du en hurtigere tilstrømning af aminosyrer til blodbanen i forhold til, hvis du indtager aminosyrerne gennem proteiner. Der er ikke nogle bivirkninger ved at indtage aminosyrerne direkte og da kroppen ikke først skal fordøje dem, sikrer det en endnu hurtigere tilførsel af aminosyrer til musklerne, når de skal genopbygges efter træningen.

Fiskeolie

Fiskeolie indeholder de vigtige omega-3 fedtsyrer, som kroppen ikke selv kan danne.

En af de vigtigste kilder til omega-3 fedtsyrer er fed fisk. Men de færreste spiser langt fra nok fisk i hverdagen, til at kunne opretholde det nødvendige omega-3 fedtsyreindtag af naturlig vej.

Her kommer et dagligt kosttilskud af fiskeolie os til undsætning og sikrer, at vi får tilstrækkeligt med omega-3 fedtsyrer. Fiskeolien kan fås enten som kapsler eller i flydende form, lige som det er muligt at købe særlige tyggetabletter med smag, der især er velegnede til børn.

Hos Bodylab har man valgt udelukkende at sælge fiskeolie på kapselform. Fordelen er, at de bare skal sluges. Fiskeolien er dermed indkapslet, så du slipper for den grimme smag af rå fisk og den olivenolieagtige konsistens, der kendetegner den rå fiskeolie.

cron