Bruger loginTilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 57018 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er MoonSeahorse

Vores medlemmer har i alt skrevet 2037757 indlæg i 92515 emner

4 nye indlæg i dag


Online
I alt: 274
Medlemmer: 7
Skjulte: 1
Gæster: 266

Følg bodybuilding.dk på

Er det dig vi leder efter til vores bachelor?

Udskriv emne


Debat om løst & fast

Tilbage til Off topic

Hej alle
Vi er tre fyre der er i gang med at skrive vores bachelorprojekt vedrørende bodybuilding og søger i den forbindelse nogle, som har lyst til ANONYMT at blive interviewet. Det vil sandsynligvis foregå online grundet landets nuværende tilstand. Forneden vil fremgå hvad projektet handler om, og hvilke personer vi leder efter.

Hvad handler projektet om?
Projektet handler om at undersøge identitetsdannelse og fællesskaber i bodybuilding miljøet, og hvilke konsekvenser det medfører, hvis vedkommende ikke længere (fx grundet alvorlige skader), kan praktisere dette. Lignende undersøgelser er foretaget med andre elitesportsudøvere, hvor visse sportsfolk ender i dybe kriser efter de er pensioneret: for hvem er de nu, hvad har de at byde med - og hvad tænker ens omgangskreds? Når vi har valgt at dreje fokuspunktet mod bodybuilding, handler det om, at vi mener der også er et visuelt perspektiv. Du kan ikke se at en elitesvømmer er elitesvømme, du ikke kan se en TdF rytter er TdF rytter osv., men man kan se, at en bodybuilder er bodybuilder. Der er altså en nyt perspektiv med henblik på kropsfremtoningen, som den enkelte bodybuilder er bevidst om, og som vi dermed også tillægger stor værdi for vedkommendes identitetsdannelse - hvorfor risikoen for psykiske eftervirkninger kan synes større end ved andre sportsgrene. Det er i hvert fald vores hypotese, som vi har brug for dig til at kunne undersøge. Og det leder os til: hvem søger vi?

Vi søger bodybuildere, som har praktiseret vægtløftning i minimum 10 års tid. Dette skyldes at kerneidentiteten (ens indre selv) dannes over mange år. Vi ser gerne, at mange af dine livsmål cirkulerer om bedrifter som kan efterstræbes gennem bodybuildingen. Ydermere ser vi gerne, at mange fra din sociale omgangskreds er ligesindede, det vil sige, at I jagter lignende mål, stræber efter de samme grundprincipper i livet med henblik på bodybuilding. Vigtigst af alt, så skal du på et tidspunkt i din træningskarriere have været udsat for en skade eller anden komplikation, som har holdt dig ude af stand til at træne i en længere periode (skriv længden på skadesperioden i beskeden til os). Du behøves hverken at være atlet eller professional.
Kan du se dig selv i ovenstående - og har du mod på at hjælpe til i form af et interview, så send os gerne en e-mail på: Bodybuilderprojekt@gmail.com eller direkte besked til mig herover og skriv gerne kort om dig selv inden for ovenstående kriterier.
Hilser fra os
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: 25. mar 2020, 15:32
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplan.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: 25. mar 2020, 15:32
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Ingen kostplanTilbage til Off topic
Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 12 gæster