Bruger login







Tilbudsguide, uge 35, 2019
Hakket gris og okse!

Ugen der gik, uge 33, 2019
HST og kropshævninger!

Tilbudsguide, uge 34, 2019
Mandler og storkøb af frugt/grønt!

Ugen der gik, uge 32, 2019
Styrke i squat og Mr. Olympia 2019!


Statistik

Vi har 55808 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Rubensmine

Vores medlemmer har i alt skrevet 2031658 indlæg i 86846 emner

13 nye indlæg i dag


Online
I alt: 549
Medlemmer: 13
Skjulte: 2
Gæster: 534

Følg bodybuilding.dk på


Intet profilbillede


Mikkelmaj

Sidste besøg: 1. jan 1970, 01:00
Rang: Medlem
Træner i Herkules

 

Indmeldt: 11. aug 2010, 16:27 (3300 dage)

Indlæg i alt: 748 (0.04% af alt)
Pr. dag: 0.23 indlæg
Læst profil: gange
Vis logbog: 32 indlæg (læst 916 gange)
Intet galleri






Daglige værdier
Vægtfordeling
Energifordeling i procent
Energi [kcal]

Længere periode
Fra:
Til:
Vis:
Vis kropsvægt
Energifordeling i procent
Energiindtag [kcal]




FødevareMængdeProtein [g]Kulhydrat [g]Fedt [g]Energi [kcal]
Måltid (6:00 - 7:59)
Skyr 0,2%, karolines køkken, Arla150 g16,55,250,389,7
Hindbær, Frosne60 g0,92,7014,4
Mandler, Value20 g4,2410,2124,6
Tidsrum: 6:00 - 7:5921,6 (36.8%)11,95 (19.3%)10,5 (39.5%)228,7
Måltid (8:00 - 9:59)
Skyr 0,2%, karolines køkken, Arla100 g11,03,50,259,8
Mandler, Value10 g2,125,162,3
Hindbær, Frosne50 g0,752,25012
Bodylab Whey 10035 g28,01,81,7134,5
Tidsrum: 8:00 - 9:5941,85 (61.2%)9,55 (13.4%)7 (23.5%)268,6
Måltid (12:00 - 13:59)
Ris kogt50 g1,3150,267
Gulerod250 g1,75221104
Kyllingekød100 g20,00,05,7131,3
Tidsrum: 12:00 - 13:5923,05 (30.5%)37 (49%)6,9 (17.9%)302,3
Måltid (16:00 - 17:59)
Bodylab Whey 10035 g28,01,81,7134,5
Tidsrum: 16:00 - 17:5928 (83.6%)1,8 (3%)1,7 (6.7%)134,5
Måltid (18:00 - 19:59)
Ris kogt100 g2,630,00,4134
Kyllingekød150 g3008,55196,95
Gulerod300 g2,126,41,2124,8
Tidsrum: 18:00 - 19:5934,7 (29.9%)56,4 (49.2%)10,15 (19.8%)455,75
Måltid (20:00 - 21:59)
Bodylab Whey 10035 g28,01,81,7134,5
Tidsrum: 20:00 - 21:5928 (83.6%)1,8 (3%)1,7 (6.7%)134,5
Daglig total177,2118,537,951524,35
Energi fordeling46.5%31%21.9%