Bruger login







Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!

Tilbudsguide, uge 41, 2019
Ost, æg og kaffe!

Ugen der gik, uge 39, 2019
Smartphone og progression!

Tilbudsguide, uge 40, 2019
Okseculotte og oksekød!


Statistik

Vi har 56088 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Allanbager87

Vores medlemmer har i alt skrevet 2030360 indlæg i 86991 emner

15 nye indlæg i dag


Online
I alt: 526
Medlemmer: 10
Skjulte: 2
Gæster: 514

Følg bodybuilding.dk på
Brugeravatar

BIG DIX

Sidste besøg: 1. jan 1970, 01:00
Rang: Medlem
Træner i The Gym

 

Indmeldt: 29. mar 2011, 17:24 (3122 dage)

Indlæg i alt: 475 (0.02% af alt)
Pr. dag: 0.15 indlæg
Læst profil: gange
Vis logbog: 472 indlæg (læst 5508 gange)
Intet galleri






Daglige værdier
Vægtfordeling
Energifordeling i procent
Energi [kcal]

Længere periode
Fra:
Til:
Vis:
Vis kropsvægt
Energifordeling i procent
Energiindtag [kcal]




FødevareMængdeProtein [g]Kulhydrat [g]Fedt [g]Energi [kcal]
Måltid (8:00 - 9:59)
Havregryn60 g7,9240,923,9230,46
Letmælk75 g2,633,681,236,04
Sukker, stødt melis6 g05,99023,96
Hel æg 1 stk,6 stk.39,63,637,2507,6
Hytteost 20 100 g12,21,35,4102,6
Tidsrum: 8:00 - 9:5962,35 (27.6%)55,49 (24.4%)47,7 (47%)900,66
Måltid (10:00 - 11:59)
Havregryn, finvalsede70 g9,839,94,9242,9
Proteinpulver 80%75 g6011,251,5298,5
Tidsrum: 10:00 - 11:5969,8 (51%)51,15 (37.7%)6,4 (10%)541,4
Måltid (12:00 - 13:59)
Ris, parboiled60 g4,849,20,6221,4
Oksekød, hakket 5-8%250 g52,5016,25356,25
Tidsrum: 12:00 - 13:5957,3 (39.5%)49,2 (34%)16,85 (25%)577,65
Måltid (14:00 - 15:59)
Havregryn, finvalsede70 g9,839,94,9242,9
Proteinpulver 80%75 g6011,251,5298,5
Tidsrum: 14:00 - 15:5969,8 (51%)51,15 (37.7%)6,4 (10%)541,4
Måltid (18:00 - 19:59)
Oksekød, hakket 5-8%250 g52,5016,25356,25
Bønner, grønne300 g5,717,10,696,6
Tidsrum: 18:00 - 19:5958,2 (51.3%)17,1 (15%)16,85 (31.9%)452,85
Måltid (22:00 - 23:59)
Proteinpulver 80%75 g6011,251,5298,5
Tidsrum: 22:00 - 23:5960 (80.5%)11,25 (14.8%)1,5 (3%)298,5
Daglig total377,45235,3495,73312,46
Energi fordeling45.5%28.4%25.8%