Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 56364 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er Andrewprabs

Vores medlemmer har i alt skrevet 2031477 indlæg i 87199 emner

1 nye indlæg i dag


Online
I alt: 352
Medlemmer: 3
Skjulte: 1
Gæster: 348

Følg bodybuilding.dk på


Intet profilbillede


Wilson

Sidste besøg: 1. jan 1970, 01:00
Rang: Medlem
Træner i Alhedens Motion og Sundhed

 

Indmeldt: 21. apr 2012, 19:08 (2794 dage)

Indlæg i alt: 65 (0% af alt)
Pr. dag: 0.02 indlæg
Læst profil: gange
Ingen logbog
Intet galleri






Daglige værdier
Vægtfordeling
Energifordeling i procent
Energi [kcal]

Længere periode
Fra:
Til:
Vis:
Vis kropsvægt
Energifordeling i procent
Energiindtag [kcal]




FødevareMængdeProtein [g]Kulhydrat [g]Fedt [g]Energi [kcal]
Måltid (0:00 - 1:59)
Letmælk300 g10,514,74,8144
Rosin10 g0,357,80,1634,04
Fiskeolie2 g00218
Havregryn, OTA, solgryn80 g10,444,85,6271,2
Tidsrum: 0:00 - 1:5921,25 (18%)67,3 (57.4%)12,56 (23.1%)467,24
Middagsmad (2:00 - 3:59)
Oksekød, hakket 5-8%200 g42013285
Tortilla wrap TEX MEX124 g10,5465,726,2360,84
Fajita spice mix TEX MEX30 g2,711,41,6571,25
Agurk25 g0,180,530,033,11
Creme fraiche dressing, Graasten10 g0,10,82,425,2
Gulerod200 g1,417,60,883,2
Tidsrum: 2:00 - 3:5956,92 (27.1%)96,05 (46.4%)24,08 (26.1%)828,6
Før og under træning (4:00 - 5:59)
Bodylab fersken og appelsin40 g322,22,8162
Bodylab BCAA6 g60024
Bodylab Carbs25 g023,93095,72
Bodylab Kreatin2 g2008
Tidsrum: 4:00 - 5:5940 (55.4%)26,13 (36%)2,8 (6.2%)289,72
Aftensmad (6:00 - 7:59)
Fiskeolie2 g00218
Multivitamin0 g0000
Tidsrum: 6:00 - 7:590 (0%)0 (0%)2 (100%)18
Aften snack (8:00 - 9:59)
Æble 1stk,1 stk.0,520,00,586,5
Bodylab fersken og appelsin40 g322,22,8162
Bodylab Kreatin3 g30012
Tidsrum: 8:00 - 9:5935,5 (53.8%)22,2 (33.8%)3,3 (10.4%)260,5
Daglig total153,67211,6844,741864,06
Energi fordeling32.8%45.3%21.2%