Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 59111 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er A.M.Rejkjær

Vores medlemmer har i alt skrevet 2045236 indlæg i 98510 emner

2 nye indlæg i dag


Online
I alt: 387
Medlemmer: 6
Skjulte: 1
Gæster: 380

Følg bodybuilding.dk på
Brugeravatar

ChristianOlsen

Sidste besøg: 1. jan 1970, 01:00
Rang: Medlem

 

Indmeldt: 13. maj 2013, 21:45 (3077 dage)

Indlæg i alt: 509 (0.02% af alt)
Pr. dag: 0.17 indlæg
Læst profil: gange
Vis logbog: 111 indlæg (læst 2215 gange)
Intet galleri






Daglige værdier
Vægtfordeling
Energifordeling i procent
Energi [kcal]

Længere periode
Fra:
Til:
Vis:
Vis kropsvægt
Energifordeling i procent
Energiindtag [kcal]




FødevareMængdeProtein [g]Kulhydrat [g]Fedt [g]Energi [kcal]
Måltid 1: Morgenmad (6:00 - 7:59)
Letmælk250 g8,7512,254120
Bodylab Whey 10035 g28,01,81,7134,5
Havregryn, finvalsede100 g14,057,07,0347
Tidsrum: 6:00 - 7:5950,75 (33.3%)71,05 (47.3%)12,7 (18%)601,5
Måltid 2: Formiddagssnack (8:00 - 9:59)
Arla, Cheasy skyr250 g27,511,750,5161,5
Müsli60 g4,2304,8180
Tidsrum: 8:00 - 9:5931,7 (36.4%)41,75 (48.1%)5,3 (13.2%)341,5
Måltid 3: Frokost (12:00 - 13:59)
Ris, Jasmin, rå70 g4,953,90,7241,5
kyllingebryst112 g34,7404,03175,23
Solsikkeolie10 g001090
Tidsrum: 12:00 - 13:5939,64 (30.8%)53,9 (41.9%)14,73 (24.9%)506,73
Måltid 4: Eftermiddagssnack (16:00 - 17:59)
Banan 1 stk,1 stk.2,031,00,5136,5
Nødder25 g49,758127
Tidsrum: 16:00 - 17:596 (9.1%)40,75 (60.8%)8,5 (27.4%)263,5
Måltid 5: Aftensmad (18:00 - 19:59)
Aftensmad100 g755010590
Tidsrum: 18:00 - 19:5975 (50.8%)50 (33.9%)10 (15.3%)590
Måltid 6: Efter træning (20:00 - 21:59)
Ris, Jasmin, rå70 g4,953,90,7241,5
kyllingebryst112 g34,7404,03175,23
Solsikkeolie10 g001090
Tidsrum: 20:00 - 21:5939,64 (30.8%)53,9 (41.9%)14,73 (24.9%)506,73
Daglig total242,73311,3565,962809,96
Energi fordeling34.5%44.3%20.8%